παρακαλώ περιμένετε...

Παθητικοί και Ασυνεπείς

  • newflame @ 21.07.2013 10:00
    Δε νομίζω πως θα αλλάξεις κάτι... οπότε, ή το αποδέχεσαι και κρατάς μικρό καλάθι, ή πας παρακάτω ...ο εγωισμός που εμπλέκεται? στο ποιός θα κάνει πρώτος πίσω κάθε φορά???δεν είναι ηλίου φαεινότερον?  
    δεν είναι ηλίου φαεινότερον?  
  • sgouromallousa @ 21.07.2013 12:09
    Η γενική παραδοχή ειναι οτι ΟΛΟΙ οι Ιχθείς ειναι στην κοσμάρα τους.
     
    Τωρα το αν καποιοι ειναι ασυνεπείς και παθητικοί δεκτες καταστασεων, θεωρω πως πολλοι ανθρωποι διαφορετικων ζωδίων το εχουν αυτο.
     
    Αποψή μου ειναι να μην δινεις σημασια πανω απο μία ωρα αφου το αναλύσεις για άτομα που δεν σε εκτιμανε. Η αδιαφορία ειναι η μονη ενδεδειγμενη λύση και να μην νοιαζεσαι στο ελαχιστο για όσους ειναι ανεγκεφαλοι. Για λύπηση ειναι. Η ζωή έχει πολλά σοβαρότερα ζητήματα για να ασχοληθείς.
  • geaql @ 21.07.2013 13:25
    Σας ευχαριστώ παιδάκια για τα σχόλια.
     
     
    Ο εγωισμός κολλά στο γεγονός πως μόλις απομακρύνομαι υπάρχει ενεργοποίηση μόλις ενεργοποιούμαι όμως πάλι γίνεται το ίδιο. Όχι τίποτα άλλο υπάρχουν πράγματι τόσο όμορφα πράγματα για να δω... Αλλά τελευταία μου βγαίνει να γίνω αρκετά κακός δε θέλω να φύγω με μια απλή αδιαφορία. Είναι ωραία λύση αλλά πάντα αυτήν εφαρμόζω.
  • Capric0rn @ 31.07.2013 20:17
    χμμμ ακριβως ετσι ενοιωσα κι εγω με το ψαρι που ειχα μπλεξει.. δεν ηταν μονο η παθητικοτητα και η ασυνεπεια αλλα και ενας εγωισμος ανω ποταμων.. στην ουσια δεν νοιαζοταν για τιποτα αλλο περα απο το πως βολευανε τα πραγματα τον ιδιο, ψεματα και πονηρια για να σκεπασει, να ξεγλιστρησει και να καλυψει τις μαλακιες του και να το παιζει και θυμα απο πανω αλλα το αποκορυφωμα ηταν οτι εμενα προσπαθουσε να βγαλει παρανοικη για πραγματα που αποδειχθηκε οτι ειχα δικιο... τι να πω! παντως ενω ειμαι πολυ υπομονετικος ανθρωπος και η εκδικηση δεν ειναι τροπος συμπεριφορας που με αντιπροσωπευει στην συγκεκριμενη περιπτωση μου βγηκε κακια πολυ.. και τον ταρακουνησα με αυτο που τον πονουσε περισσοτερο - την εικονα του στους αλλους. εκανα μια κινηση με την οποια πιστεψε οτι τον εξεθεσα δημοσια χεχε (δεν εκτεθηκε αλλα δεν το ξερει) .. μπορω να πω οτι το ευχαριστηθηκα αν και στο τελος παλι εγω πονουσα
  • Capric0rn @ 31.07.2013 20:22
    παντως 2 χρονια με ψαρι δεν εδειξε να στρωνει τιποτα ..οταν θελουν ειναι αγγελοι - ΟΤΑΝ ομως - τις υπολοιπες στιγμες ειναι μεταλλαγμενα πιρανχας με μορφη καρχαρια.. α! η τσιγκουνια για τους αλλους οχι για τους εαυτους τους ειναι χαρακτηριστικο των ψαριων?

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...