παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Αντισκιά Αφροδίτης!

http://www.myhoroscope.gr/forum/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1-149/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B9%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B9%CE%AD%CF%82-11819/

 

"Εκτός, όμως, από την Ωριαία Αστρολογία, οι αντισκιές και οι κόντρα-αντισκιές, έχουν κι ευρύτερη λειτουργικότητα, κυρίως στις Διελεύσεις. Αν κάποιος δέχεται ή νιώθει πως δέχεται ψυχική επίθεση, αν το αυτόνομο νευρικό σύστημά του παρουσιάζει ταραχή (νευροφυτικά), αν εμπλακεί ή νιώθει πως έχει εμπλακεί σε μια πλεκτάνη, σε παρασκηνιακές - διαβρωτικές διαδικασίες, αν γενικά έχει φοβίες, εμμονές και διαρκές άγχος, είναι πιθανόν κάποιος διελαύνων πλανήτης, (συνήθως ο Πλούτωνας ή ο Ποσειδώνας) να αγγίζει με αντισκιά ή κόντρα-αντισκιά κάποιον πλανήτη.
π.χ. κάποιος που δεν έχει τίποτα στον Τοξότη, αλλά έχει Ήλιο στις 07 μοίρες Αιγόκερω, είναι σαν να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, που τώρα είναι στις 23 μοίρες του Τοξότη. Γενικά, αν κάποιος έχει διέλευση από αντισκιά ή κόντρα-αντισκιά, θα πρέπει να προσέξει πολύ στο εξής:

  1. Χτυπήματα «κάτω από τη μέση» - ύπουλες και παρασκηνιακές ενέργειες σε βάρος του.
  2. Αποφυγή εκκρεμοτήτων, γιατί μπορεί να του έρθει από εκεί που δεν το περιμένει.
  3. Διατήρηση σωματικής και ψυχικής ευεξίας με πολλές ασκήσεις καθαρισμού, σωματικού και ψυχικού. Πολύ καλό, επίσης, είναι η επαφή με το υγρό στοιχείο.
  4. Όμως, είναι πολύ καλή περίοδος για αυτοσυγκέντρωση, αυτογνωσία, θετική μεταφυσική και ανασύσταση δυνάμεων - όχι όμως ενεργειακές καταχρήσεις, γιατί αυτή την περίοδο ο κίνδυνος ενεργειακής απώλειας ή υπερκόπωσης είναι έντονος, ειδικά αν ο Πλούτωνας μπαίνει με αντισκιά σε κάποιο σημείο του ωροσκοπίου. Πάντως, οι διελεύσεις από αντισκιές και κόντρα-αντισκιές παράγουν φαινόμενα που θυμίζουν ιδιότητες του Νότιου Δεσμού (Ketu) της Ινδικής Αστρολογίας."
 
Έστω, λοιπόν, ένα παράδειγμα: 
 
Η αντισκιά της Αφροδίτης είναι στην 12η μοίρα του Αιγόκερω, σε σύνοδο δηλαδή με το διελαύνοντα Πλούτωνα. Δε γνωρίζω αν παίζουν κάποιο ρόλο, δίνω ωστόσο μερικά ακόμη στοιχεία του γενέθλιου χάρτη:
Στην 10η μοίρα του Αιγόκερω βρίσκεται ο βόρειος δεσμός, στην 15η του ίδιου ζωδίου ο Ουρανός (συνκυβερνήτης ωροσκοπίου) και όλ' αυτά στον 12ο οίκο. 
 
Τί λέτε; Αξίζει να δώσει κανείς σημασία και αν ναι, τί μπορεί να σημαίνει; :-\ 
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...