παρακαλώ περιμένετε...

Προς αιγόκερους άντρες/γυναίκες

  • AnnaSam @ 23.04.2013 20:27
    Ναι,του έκανα.Και ντρέπομαι για αυτό.Όμως δεν φταίει μόνο αυτό.Μπλέχτηκαν και άλλα άτομα και πλέον το μόνο που μου λέει είναι ότι με έχει βαρεθεί.Θέλεις να σου στείλω σε μήνυμα την ιστορία μας για να έχεις μια ξεκάθαρη άποψη;
  • aurio @ 23.04.2013 20:36
    kala de diabases ti leei o erwtikos odhgos tou stardome gia tous antres aigokerous kai tis ksetsipwtes? xaxa, sorry gia thn ekfrash alla etsi akribws to leei. tsekare mia
  • AnnaSam @ 23.04.2013 20:38
    Δεν τον κεράτωσα κιόλας,σας παρακαλώ.Είπαμε του έκανα διάφορα αλλά όχι και έτσι.
  • lucrecia  @ 23.04.2013 20:59
    που τον βρισκω αυτο τον οδηγο??
     
     
  • aurio @ 23.04.2013 21:08
    sthn arxikh selida, dipla apth fwtografia pou grafei celebrities, grafei sunastria, ekei pou epilegeis to zwdio sou kiapo katw autounou pou sendiaferei. sto keimeno pou tha bgei grafei kai genika pramata gia ton erwteumeno aigokerw px. anamesa tous kiauto
  • geaql @ 23.04.2013 21:31
    Κοίτα αν τον έπαιξες (αυτό μυρίζομαι έκανες) κάηκες. Διότι και τώρα που σε μισεί λες αν τον κάνεις να σε εμπιστευτεί πως θα είσαι σίγουρη πως δε θα τον επιβεβαιώσεις πάλι;
     
     
    Για μένα βρες τα πρώτα με τον εαυτό σου. Αν τον κυνηγήσεις θα καείς, αν αδιαφορήσεις πάλι θα καείς διότι σημαίνει πως έχεις χεσμένη τη φωλιά σου και θα επιβεβαιωθεί πανηγυρικά. Το θέμα λοιπόν είναι να κατανοήσεις τι έκανες και να του δώσεις πάνω σε αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ να καταλάβει πως ξέρεις τι έκανες. Ως αιγόκερως προτιμώ ντόμπρους ανθρώπους που ξέρουν να παραδέχονται τις μαλακίες τους, αυτοί προσδίδουν εμπιστοσύνη. Έτσι κι αλλιώς θα είναι κρίμα να συνδεθείτε ξανά για να του ξανακάνεις το ίδιο.
     
    Πρώτα βρες τα με τον εαυτό σου!!
  • AnnaSam @ 23.04.2013 21:38
    Τον αγαπώ.Δε μπορώ να ζήσω χωρίς αυτόν.Είναι η πνοή μου,είναι το φως μου,είναι η ζωή μου.Όμως προχθές έμαθα πως είναι μια άλλη στη ζωή του.Εγώ δε μπορώ να μπω σε ένα ζευγάρι.Δε θέλω να τους κάνω κακό.Τον αγαπώ τόσο πολύ που θέλω να είναι ευτυχισμένος και αν με αυτήν είναι ευτυχισμένος,εγώ θα κάνω την καρδιά μου πέτρα μόνο για εκείνον.Θέλω να του μιλήσω όμως.Έστω και από το τηλέφωνο.Αλλά και πάλι δε ξέρω τι να του πω.Τον αγαπώ.
  • geaql @ 23.04.2013 21:49
    Αν τον αγαπάς τότε δεν πρέπει να πεις τίποτα, διότι αν τον αγαπάς δε θες να βάζεις σε κίνδυνο την ψυχολογία του, ούτε να ρισκάρεις την επικοινωνία σας. Αν μιλήσεις τον βάζεις στη διαδικασία να γνωρίζει κάτι και είναι σα να του λες ή μου μιλάς γνωρίζοντας πως μου αρέσεις ή μη μου μιλάς καθόλου. Αυτό επειδή μοιάζει αρκετά εγωιστικό ονομάζεται καψούρεμα. Αν τον εκτιμάς μείνε εκεί ή φύγε χωρίς να του αναστατώσεις τη ζωή. :=)
  • geaql @ 23.04.2013 21:55
    http://www.youtube.com/watch?v=NtYdkEbKcSY
     
     
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
  • AnnaSam @ 23.04.2013 22:07
    Δε μιλάμε πια έτσι και αλλιώς.Με πήρε τηλέφωνο τον Ιανουάριο και όταν πήρα πίσω εκείνος έλεγε πως έκανε λάθος και πως δεν ήθελε να πάρει εμένα.Μετά εγώ του τηλεφώνησα προχθές για να ξεκαθαρίσω μαζί του και να τον ρωτήσω αν θέλει να μιλάμε ή όχι και έμαθα για την κοπέλα του.Εκείνη βγήκε στο τηλέφωνο(μου είπε πως δεν την έβαλε αυτός και πως μόνη της πήρε την πρωτοβουλία).Της είπα ψέμματα.Ότι τα είχα μαζί του 2 εβδομάδες,ενώ στην πραγματικότητα τα είχα μαζί του 1 χρόνο και 5 μήνες.Εκείνη στην αρχή ήταν πολύ ειρωνική μαζί μου όμως εγώ της μίλησα ντόμπρα.Της είπα πως εγώ δε θέλω να διαλύσω τίποτα.Πως τότε έμαθα για εκείνη και πως το μόνο που θέλω είναι να ξεκαθαρίσω με τον αιγόκερω.Τότε εκείνη σταμάτησε να είναι ειρωνική και μου είπε πως δε θα πάρει θέση εφόσον δεν είχα κάτι σοβαρό μαζί του(κατά τη γνώμη της αφού υποτίθεται τα είχα μαζί του 2 εβδομάδες και μετά μείναμε φίλοι)και πως μόνη μου με εκείνον πρέπει να ξεκαθαρίσουμε.Τότε εκείνος παίρνει το τηλέφωνο και μου λέει σε έχω βαρεθεί.Δεν πρόλαβε όμως να τελειώσει τη φράση του.Του το έκλεισα και του έστειλα μήνυμα.Του είπα πως δεν του έχω δώσει κανένα δικαίωμα να μου μιλάει έτσι,πως είναι αγενέστατος και πως δεν είναι έντιμη αυτήν η συμπεριφορά του.Όμως δεν μπορώ να τον κατηγορήσω.Γιατί έκανα και εγώ λάθη όταν ήμουν μαζί του.Εκείνος με ήθελε(ή τουλάχιστον έτσι έδειχνε).Εγώ του κατέστρεψα τα αισθήματα του για μένα με τη συμπεριφορά μου.Του έπαιξα ένα μεγάλο παιχνίδι.Βέβαια το έκανα από αγάπη.Εκείνος όμως δεν το είδε έτσι.Είναι πολύ όμορφο το βίντεο,ευχαριστώ.
  • geaql @ 23.04.2013 22:09
    Πλάκα έκανα να γελάσεις...
     
     
    Βασικά στείλε τον!! Δηλαδή συγνώμη γουστάρεις ένα άτομο που δίνει τη νέα του κοπέλα να μιλήσει στην πρώην του κοπέλα;; Αυτό είναι ανώριμο και ηλίθιο. Άσε που αμφιβάλλω πως ήταν η κοπέλα του καμιά αδερφή του/φίλη του θα ήταν.
     
    Φτύσε τον, σόρρυ κιόλας αλλά τέτοια άτομα δεν αξίζουν ούτε για μια ροχάλα!
     
    Το μόνο που σκέφτομαι είναι μήπως υπάρχει ευθύνη στον χωρισμό. Ποιος ανέλαβε την ευθύνη τότε;
  • AnnaSam @ 23.04.2013 22:29
    Ευχαριστώ. Δεν την έδωσε αυτός.Είμαι σίγουρη για αυτό.Μπορεί ο αιγόκερως να είναι ακοινώνητος αλλά είναι ντόμπρος άνθρωπος.Λες να μην είναι κοπέλα του;Όμως έδειχνε πολύ επιθετική μαζί μου.Σαν να τον διεκδικούσε.Την ευθύνη την έχουμε και οι δύο.Αλλά περισσότερο εγώ κατά τη γνώμη του αιγόκερου.
  • geaql @ 23.04.2013 22:36
    Βασικά είναι λίγο παράξενο που επιλέγει να του μείνει η ρετσινιά του ανώριμου και του κομπλεξικού. Αυτό σημαίνει πως το σήκωσε η άλλη και ήταν προσυνεννοημένο. Αν πράγματι το σήκωσε η άλλη πάλι δεν είναι ντόμπρο είναι από αυτά που κοροΐδεύουμε πως τρέχουν οι άντρες κάτω από τα φουστάνια. Όποιο σενάριο και να πιάσεις επικοινωνιακά ήταν φάουλ.
     
    Έχε υπόψη σου αυτό που σου είπα. Αν έχω χαλαστεί με ένα άτομο, αν με κυνηγήσει νευριάζω περισσότερο, αν αδιαφορήσει νιώθω επιβεβαίωση πως δικαίως το βγάζω από τη ζωή μου. Το μόνο που εκτιμώ ως κίνηση είναι κάτι στοχευμένο, μια εξήγηση απόλυτα στοχευμένη!!! :ο
  • lenapsaraki @ 23.04.2013 22:44
    και εγώ παιδιά, ψαρούκλα είμαι, αλλα δεν κάνω πίσω...ποια είναι αυτή που θα μου πάρει τον Αιγόκερο; Τι πάει να πει δεν μπαίνω ανάμεσα σε 2; Αν θέλω κάτι τρελλά δεν με σταματάει τίποτα..το διεκδικώ...
    βάζει την κάθε κατίνα να απαντάει στο τηλέφωνο;Φαντάσου τι άντρας είναι;Μάλλον πεντάχρονο!!!!!!
  • AnnaSam @ 23.04.2013 22:46
    Εγώ δεν κατάλαβα γιατί αυτήν ασχολιόταν μαζί μου.Αφού αυτήν κέρδισε.Αυτήν τον έχει.
  • ntina12 @ 23.04.2013 22:47
    κοπελα μου η ειλικρινια ειναι ο πιο ευκολος δρομος για εναν αιγοκερω που φιλτραρει τα παντα μεσω της λογικης. στο λεω γατι ετσι ειμαι εγω και γενικοτερα και αλλοι που ξερω. ενα ειλικρινεστατο μυνημα απο σενα δεν ειναι κακο να πεις τι νιωθεις και τι αισθανεσαι και τι θα ηθελες απο αυτον ξανα τονιζοντας του οτι δεν θα τον ξαναενοχλησεις. αλλα καντο.  σιχαινομαστε τα κολλητσιδια αλλα εγω σιχαινομαι τους εγωισμους. και περισσοτερο απολα τη χαζομαρα και την ηλιθιοτητα.αν πιστεψω οτι καποιος ειναι χαζος παει ξοφλησε. ξυπνια μυαλα και ντομπρα. να μην φοβαται ο αλλος και να μην ειναι ανασφαλης. εμενα αυτο με γεμιζει. στειλε το μυν σου και εξαφανισου αστο πανω του. πιστεψε με θα σε ψαξει εαν υπαρχει κατι περισσοτερο μεσα του. αλλα παντα θελουμε χρονο και αυτο ειναι βασανιστικο. και για τους αλλους και για μας πιστεψε με. ελπιζω να βοηθησα
  • AnnaSam @ 23.04.2013 22:47
    Λένα μου αν πραγματικά είναι μαζί,εγώ δεν έχω δικαίωμα να μπω στη σχέση τους.Άσε που ο αιγόκερως μάλλον με μισεί πια.
  • lenapsaraki @ 23.04.2013 22:47
    μάλλον εκείνη φοβάται μην ξαναγυρίσει σε εσένα...
  • lenapsaraki @ 23.04.2013 22:49
    συνήθως ξαναγυρίζουν,αλλά αν σε μισεί...δεν ξέρω...
  • AnnaSam @ 23.04.2013 22:50
    Και βέβαια βοήθησες Ντίνα,ευχαριστώ. Έλεγα να του στείλω μήνυμα το Πάσχα για την Ανάσταση και να του κάνω δώρο 60΄ προς what's up.Να του πω ήταν αγενέστατος μαζί μου τις προάλλες και πως το μόνο που ήθελα ήταν να μιλήσω μαζί του ντόμπρα και σταρατά.
  • GUIDE @ 23.04.2013 22:56
    AnnaSam αυτό που είναι σίγουρο είναι πως πρέπει να τον αφήσεις να ηρεμήσει. Αν δε του φέρεσαι φιλικά και σαν να μη συμβαίνει τίποτα, τότε σίγουρα θα "σκάσει" και από μόνος του θα έρθει να σε βρει.
    Οι Αιγόκεροι δεν τα πάνε πολύ καλά με την "έκφραση" και τους βγαίνει καλύτερα όταν γράφουν αυτά που θέλουν να πουν.Μια καλή ιδέα θα ήταν λοιπόν να του γράψεις ένα γράμμα-θα τον αγγίξει περισσότερο από ένα email-λέγοντάς του όλα αυτά που νιώθεις.Μπορεί να συγκινηθεί διαβάζοντας και ξαναδιαβάζοντας το και άρα κατανοώντας το καλύτερα συγκριτικά με μία τηλεφωνική συνομιλία(από την οποία θα θυμάται ελάχιστα ή και τίποτα) να "κερδίσεις¨ κι εσύ μια πιθανή απάντηση-θετική ή αρνητική.Αν δεν ανταποκριθεί καθόλου, άφησέ τον.
  • geaql @ 23.04.2013 23:04
    Θα επιμείνω πως αν εξαφανιστείς τον επιβεβαιώνεις. Υποτίθεται πως οι άνθρωποι που εκτιμάμε δε χάνονται, αν δη χαθούν σε ένα καυγά δίχως να καταλάβουν τι έκαναν και να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας και αν ακόμα χειρότερα παρουσιαστεί κάποια στιγμή σα να μη συμβαίνει τίποτα δε ξέρω αν νευριάσω ή όχι (πάει κατά περίπτωση) αλλά πως δε θα μπω ούτε στη διαδικασία να απαντήσω είναι σιγουρο.
     
     
    Θα συμφωνήσω όμως με το γράμμα όχι γιατί δε θα θυμάται το τηλέφωνο αλλά γιατί με αυτό του δίνεις χρόνο να σκεφτεί και να εκφραστεί γραπτώς. Λεκτικώς οι αιγόκεροι (τουλάχιστον εγώ) γουστάρω πολύ να λύνω τα πράγματα αλλά αυτό όταν φταίει ο άλλος γερά γίνεται με τους δικούς μου όρους στους δικούς μου χρόνους.
     
    Επίσης κάνεις ένα λάθος, πας να ξεκινήσεις μια συζήτηση υπενθυμίζοντας του το λάθος του. Αυτό είναι λάθος. Η κίνηση μας είναι πάντα προμελετημένη και άρα είναι σωστή για εμάς. Το λάθος για σένα είναι σωστό για εκείνον. Φρόντισε να επικοινωνήσεις αυτά που θες λέγοντας αυτά που θες χωρίς να αφήσεις περιθώριο για κριτική απέναντι του.
  • AnnaSam @ 23.04.2013 23:04
    Ντρέπομαι όμως να του πω για τα συναισθήματα μου τώρα που είναι με άλλη Guide.Δε θα είναι ανήθικο να το κάνω τώρα που ξέρω για την άλλη;Πριν δεν ήξερα.Τώρα όμως που ξέρω,πως θα του μιλήσω για τα αισθήματα μου;Δε μπορώ να κάνω στον άλλον αυτό που δε θα ήθελα να κάνουν σε μένα.
  • AnnaSam @ 23.04.2013 23:07
    Ευχαριστώ πολύ geaql.Όμως δεν κατάλαβα.Τι να του πω δηλαδή;
  • nescafe @ 23.04.2013 23:09
    τα κατσικια πρεπει να πατησουν και να ξεπερασουν τα 30 για να ριξουν νερο στο κρασι τους.πιο πριν ειναι παντα οι πιο σωστοι,οι πιο εντιμοι και οι πιο εξαπατημενοι που εσωσαν τον εαυτο τους απο βεβαιη ξεφτιλα φευγοντας εγκαιρως και μενοντας αλλη μια φορα μονοι τους....συμφωνει η στανη?(αντιπροσωπευτικο ειδος η υποφαινομενη)...
  • GUIDE @ 23.04.2013 23:13
    ξεκαθάρισέ του πως είναι ειλικρινή τα συναισθήματά σου και πως σε καμία περίπτωση δεν το κάνεις για να τον ξαναδιεκδικήσεις.Αρκεί όντως να είναι έτσι! Είναι αρκετά λογικοί για να καταλαβαίνουν κα΄ποιθα πράγματα.Αλλα ειλικρίνεια,όχι παραμύθια. 
    Πάντως κοιτάζοντας τις προβλέψεις της εβδομάδας αλλά και τις ερωτικές τους, επιβεβαιώνεις τα λεγόμενα
     
  • AnnaSam @ 23.04.2013 23:15
    Ευχαριστώ Guide.Να του στείλω το Πάσχα καλύτερα μαζί με την Ανάσταση;Αν και σκέφτομαι μέσα στη Μεγάλη εβδομάδα να του στείλω.
  • AnnaSam @ 23.04.2013 23:22
    Είναι ανώριμος πραγματικά. . .
  • geaql @ 23.04.2013 23:23
    @nescafe ΜΠΕΕΕΕΕΕ χαχαχα Κατάφαση. Συμφωνώ απόλυτα. Κρύβει όμως αλήθεια διότι κινούμαστε πολύ προσεκτικά για να κάνουμε λάθη για εμάς.
     
    @Άννα Κοίτα στην περίπτωση σας αν ήμουν εγώ ο Αιγόκερως, θα μου φαινόταν αρκετά ανήθικο να μου μίλαγες για συναισθήματα ενώ θα ήξερες πως είμαι με άλλο πρόσωπο. Επίσης δε ξέρω πόση σημασία θα είχε να μιλήσεις για τα συναισθήματα εφόσον θα είχα αποφασίσει να τα μοιράζομαι με άλλο πρόσωπο.
     
    Επίσης θα μου φαινόταν τρομερά αγενές αν ξεκινούσε με κριτική το κείμενο ή αν είχε μέσα κριτική. Θα έλεγα μα καλά σκέφτηκε να μου στείλει για να με πει αγενή; :/ Γεια σας θα απαντούσα. χαχαχαχ Και λογικά σκέψου το δεν είναι αιγοκερίστικο αυτό. Ξεκινάς έναν διάλογο υποτίθεται για να υπάρξει επαφή και αντί να προσπαθήσεις να βρεις σημεία ταύτισης ξεκινάς με σημεία που δημιουργούν χάσμα. Είναι φάουλ κίνηση.
     
    Το μόνο για το οποίο θα ήθελα να ακούσω με όλα αυτά τα στοιχεία που έχεις δώσει είναι για το όποιο λάθος. Επίσης θα εκτιμούσα να μην ακούσω πομπώδεις δηλώσεις για αγάπη και έρωτες. Πιο πολύ θα εκτιμούσα να ξέρω πως έχω ένα άτομο που εμπιστεύομαι δίπλα μου και για να το εμπιστεύομαι μετά από έναν καυγά πρέπει το ίδιο άτομο να έχει κατανοήσει πλήρως τι έχει γίνει για να ξέρω πως μιλάω με ένα άτομο που δε θα συμβάλλει στο να χαλάσει η ψυχολογία μου στο μέλλον και να μη λύνει το πρόβλημα.
     
    Επίσης κάτι τελευταίο. Έχει τύχει να μιλήσω αρκετά άσχημα σε πολλά άτομα, με νεύρα, θυμό, στεναχώρια και μετά να μην ξανάρθω ποτέ σε επαφή και αν ήρθαν εκείνα τα άτομα μαζί μου πίστεψαν πως τα μισώ. Μπορεί να μη σε μισεί λοιπόν. Μεταφράζεις τη συμπεριφορά του ενώ αυτή η συμπεριφορά εμένα μου βγαίνει όταν νιώθω πως κινδυνεύω από τον άλλο και όχι όταν τον μισώ.
  • nohope @ 23.04.2013 23:24
    http://www.youtube.com/watch?v=AVhxnP8wSDU
     
     Ίσως να μην ισχύει στην περίπτωσή σας, αλλά αν φύγουμε, δεν κοιτάμε πίσω και έχει περάσει καιρός ....γιατί μετά από μήνες αυτά?
     
     
     
  • nescafe @ 23.04.2013 23:30
     μια διευκρινιση,ετσι και κολλησω θα παλεψω σαν ιπποτης...μονο που προσφατως σκεφτομαι πως μια ψυχη ειπε μια λαθος κουβεντα...και πως εχει κολλησει στο μυαλο μου και μολις παω να σκεφτω κατι καλο για αυτον ερχεται αυτη η κουβεντα στο μυαλο...και το χειροτερο?ξερω οτι ακομα και να μιλησω ομορφα και να γινω γλυκια και να περασω καλα,αυτη η κουβεντα θα γυρναει στο νου μου σα τη σβουρα....
  • geaql @ 23.04.2013 23:30
    Τωρα σε αυτό που είπε η nohope προσυπογράφω. 
  • geaql @ 23.04.2013 23:32
    Είναι γιατί σε ιντρίγκαρε η φράση nescafe και θες να την διώξεις.
     
    Γιατί δε δοκιμάζεις να την αποδεχτείς; Να αποδεχτείς πως την είπε και να μην προσπαθείς να το διαγράψεις από τον σκληρό. Από εκεί και πέρα σε άλλο επίπεδο να μελετήσεις αν η φράση αυτή έχει βάσεις, αν θα ξαναειπωθεί, κι αν ξεπερνά τα όρια σου.
     
    Νομίζω πως εμείς διαχειριζόμαστε λάθος τις καταστάσεις διότι προσπαθούμε να ξεχάσουμε. Δεν είναι σωστό καλύτερα να την πιάνεις και να την μελετάς παρά να την πολεμάς.
  • AnnaSam @ 23.04.2013 23:35
    Ευχαριστώ nohope.Δεν είναι μόνο μήνες.Η ιστορία του μαζί μου ξεκίνησε από το Νοέμβριο του 2008.Με πολλά παρατράγουδα μέσα.Ευχαριστώ geaql για τη βοήθεια σου και φυσικά όλους τους υπόλοιπους που με ακούσατε και κάνατε ό,τι μπορούσατε για να με βοήθησετε.Δε ξέρετε πόσο το εκτιμώ αυτό.Είναι πολύ ευγενικό και πολύ γλυκό εκ μέρους σας που με ακούσατε.Πραγματικά.Σας ευχαριστώ. Όταν εννοείς πως μπορεί να νιώθει ότι κινδυνεύει τι εννοείς geaql;Φοβάται μήπως του κάνω κακό;Εγώ ποτέ δε θα του έκανα.Τον αγαπώ όσο τίποτα άλλο.Και τη ζωή μου θα θυσίαζα για εκείνον.
  • nescafe @ 23.04.2013 23:35
    μα αυτο λεω.παγιωθηκε.δε μπορω να δεχτω αυτο τον ανθρωπο μετα απο αυτη τη φραση.ολο αυτο διορθωνεται αλλα δεν εχω πιστη στους ανθρωπους οτι συμμαζευουν τα λαθη τους.το ξερει του το εχω πει,προς το παρον το ανντιμετωπιζει λαθος αλλα εγω παγωσα...
  • GUIDE @ 23.04.2013 23:36
    το να είναι κάποιος ειλικρινής απέναντι στον άλλον δεν τον καθιστά και ανήθικο.αν αυτός θεωρήσει ανηθικότητα το γεγονός πως κάποια του εκφράζει τα συναισθήματά του ενώ ξέρει πως είναι με άλλη τότε ας το πράξει.το να πεις αυτό που νιώθεις πραγματικά είναι δώρο Θεού! το πρόβλημα είναι δικό του καθώς όντας αιγόκερος έχει θέμα με τέτοιες πρωτοβουλίες.
  • nescafe @ 23.04.2013 23:36
    εντωμεταξυ ολα αυτα περι ζωης και θανατου μου ακουγονται τοσο ακραια...προσεξε τα λιγο κοριτσακι....
  • AnnaSam @ 23.04.2013 23:38
    Έχει δίκιο nescafe ο geaql.Για να μπορέσει η ψυχή σου να ηρεμήσει,πρέπει να αντιμετωπίζεις το πρόβλημα κατά πρόσωπο.Θα πονέσει στην αρχή αλλά αν καταφέρεις να το νικήσεις,τότε θα ελευθερωθείς από τον πόνο αυτής της φράσης.Έχεις δοκιμάσει να συζητήσεις με αυτό το άτομο για τη φράση που σου είπε;
  • AnnaSam @ 23.04.2013 23:39
    Nescafe αλήθεια το λέω.Τον αγαπώ.Αν έπρεπε να θυσιάζω τη ζωή μου για να του το αποδείξω θα το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη.
  • nescafe @ 23.04.2013 23:42
    βρε κοριτσι το νιωθεις δε λεω,απλα οτι ο εξω κοσμος δε βλεπει τα πραγματα οπως εσυ...και επισης δε σου ζητα κανεις να θυσιαστεις....καταλαβαινεις?
  • geaql @ 23.04.2013 23:54
    Guide και Άννα. Τα λέω μαζί μιας και η απάντηση αφορά συμβουλή για την Άννα.
     
    Είναι λάθος κίνηση. Είναι δώρο Θεού ναι να λες τα όσα αισθάνεσαι όταν όμως τα λες γνωρίζοντας πως κάποιος άλλος υπάρχει τότε είναι άλλη κατάσταση. Είναι σα συναισθηματικός εκβιασμός. Έστω δηλαδή πως του λέει η Άννα είμαι ερωτευμένη μαζί σου, εκείνη τη στιγμή η Άννα προκαθορίζει τα σενάρια. Κι υπάρχουν μόνο 2 σενάρια ή ο Αιγόκερως πρέπει να ανταποδώσει ή να απομακρυνθεί. Πάντα αν μιλάνε ακόμα και να μη δεχτεί ο Αιγόκερως να κάνει κάτι θα ξέρει πως η Άννα του μιλάει βάση αυτών που του είχε πει. Πως λοιπόν ο Αιγόκερως θα μιλάει στην Άννα αν είναι σε σχέση.
     
    Στον αντίποδα αν δεν πει η Άννα κάτι για τα συναισθήματα της ή καλύτερα αν δεν επεκταθεί σε όλα της τα συναισθήματα, αφήνει περιθώριο για πολλά σενάρια. Μπορεί ο Αιγόκερως να μιλήσει, μπορεί όχι να μη θέλει, εδώ όμως θα έχει υπάρξει αγάπη, διότι η αγάπη είναι ανιδιοτελής και δε θέλεις να βάζεις τον άνθρωπο που αγαπάς σε διλήμματα. Του δίνεις στίγμα και τον αφήνεις να επιλέξει.
     
    Μπορεί να φοβάται πως θα χαλάσει η ψυχολογία του. Η nescafe στο λέει με λίγα λόγια, παγιώθηκε η φράση μέσα της. Δώσε προσοχή σου λέει αυτό που σου λέω για τον φόβο και στο περιγράφει ως εμπειρία!!!
     
    @nes άρα εδώ έρχεται σε κόντρα ο εαυτός σου με τον εσωτερικό σου κόσμο. Διότι προσπαθείς να αλλάξεις την κατάσταση όχι μη αποδεχόμενη τη φράση αλλά θάβοντας την. Γιατί την άφησες άλυτη; Είναι εκκρεμότητα και δεν πρέπει να αφήνουμε εκκρεμότητες και να βασανιζόμαστε. Να γράψεις τις σκέψεις σου σε ένα χαρτάκι και να τις κάψεις και να απελευθερώσεις την ενέργεια. Και αν σου ξανάρθει η σκέψη αντικατέστησε την. Πες ναι οκ στα @@ μου ως απάντηση στην σκέψη!!
  • AnnaSam @ 23.04.2013 23:56
    Έχεις δίκιο σε αυτό που λες.Όμως μια ζωή έχουμε.Πρέπει να τη ζήσουμε όπως θέλουμε.Επιλέγουμε εμείς πως θα σκεφτόμαστε,ποιοι θα είμαστε.Τι και αν ο κόσμος είναι αλλιώς;Δεν είναι ανάγκη να πηγαίνεις με το ρεύμα του κόσμου.Πρέπει να πηγαίνεις με το δικό σου ρεύμα.Εμείς οι άνθρωποι έχουμε από το Θεό δύο μεγάλα δώρα.Την ελεύθερη βούληση και μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα που συνδυάζεται από την ψυχή και το νου.Είναι αδικία να τα απορρίπτεις αυτά τα δώρα.Ο κόσμος είναι κακός αλλά υπάρχει καλοσύνη.Κοίτα εδώ σήμερα.Με βοήθησαν τόσα άτομα που δε με ξέρουν.Χωρίς όφελος.Βλέπεις;Πρέπει να εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους και αν ποτέ την πατήσεις σκέψου ότι πήρες ένα καινούργιο μάθημα,ότι θα ψυχολογείς καλύτερα τους καινούργιους ανθρώπους που θα έρθουν στην όμορφη ζωή σου.Όλοι οι άνθρωποι μέσα τους έχουν καλοσύνη.Άλλοι πιο πολύ,άλλοι πιο λίγο.Αλλά κανείς δεν είναι τέλειος.Όλοι έχουν τα στραβά τους.
  • nescafe @ 24.04.2013 00:02
    αυτο παλι που αγαπατε ολο τον κοσμο...αλλα με πολυ δικο σας τροπο...ισως με εκνευριζει,ισως το ζηλευω...δε ξερω.geaql το καιει η ζωη...μεχρι τοτε ασε να παιξω λιγο με τη σταχτη!!!
  • AnnaSam @ 24.04.2013 00:03
    Έχεις δίκιο geaql.Η αγάπη είναι ανιδιοτέλεια.Το μόνο που θέλω να ξέρει είναι πως εγώ τον νοιάζομαι,πως θέλω να είναι ευτυχισμένος και ας είναι με όποια θέλει και πως ποτέ δεν πρόκειται να ταράξω την ευτυχία του και τη σχέση του.Τη σέβομαι γιατί πάνω από όλα σέβομαι εκείνον και τις επιλογές του.
  • geaql @ 24.04.2013 00:07
    Ξέρεις Άννα εγώ θα εκτιμούσα να έρθεις να μου πεις για εκείνο το λάθος και να μου δώσεις με κάποιο τρόπο λεκτικά να καταλάβω πως όποτε σε χρειαστώ θα είσαι εκεί. Πρόσεξε όχι ως καβάτζα αλλά ως άνθρωπος. Αν το καταφέρεις αυτό έχεις ξετρελάνει τον Αιγόκερω!!!! Θα εντυπωσιαστεί και ίσως νιώσει να τρέμει η θέση του από την ωριμότητα που θα έχεις δείξει.
     
    Όλα αυτά που λες είναι στο πεδίο της σκέψης μου. Έχω σελήνη στους Διδύμους όμως που με κάνει ψαχτήρι. Ένας τυπικός Αιγόκερως δε θα μελετήσει τη συμπεριφορά του και αν δυσκολεύομαι κι εγώ που ψάχνομαι στην επικοινωνία φαντάσου έναν που δεν ψάχνεται!!
     
    Nes θα επιμείνω πως το σύμπαν προσπαθεί να σε διδάξει κάτι. Πρόσεξε αν δεν το λύσεις θα επαναληφθεί και θα επαναληφθεί πιο απροκάλυπτα από αλλού για να σου δείξει το σύμπαν πως άφησες μια εκκρεμότητα. 
  • nescafe @ 24.04.2013 00:13
    μα το τονισα,το υπερτονισα μαλιστα,το προβλημα παραμενει,απομακρυνομαι και λογω συνθηκων απλα παιζω λιγο με τη σταχτη,και αμα καψω και κανενα δαχτυλο,εδω εχω καψει ολοκληρη γουνα στον προτερο εντιμο βιο μου....
  • AnnaSam @ 24.04.2013 00:17
    Ευχαριστώ geaql.Μμμμ απ'οτι καταλαβαίνω πρέπει επίσης(μαζί με τα προηγούμενα που είπα)να του πω πως έχω κάνει λάθη αλλά πως δε θέλω να με βλέπει σαν εχθρό του,σαν ένα άτομο σατανικό,που πρέπει να φοβάται πως θα του καταστρέψει τη ζωή.Πως αν σκέφτεται κάτι τέτοιο για μένα καλύτερα να πάρει ένα μαχαίρι και να μου ξεριζώσει την καρδιά.Ή να τινάξει τα μυαλά μου στον αέρα καλύτερα για να μη σκέφτομαι πως νιώθει έτσι για μένα.Και πως αν ποτέ χρειαστεί βοήθεια να ξέρει πως εγώ θα τον βοηθήσω σε οτιδήποτε,ακόμα και αν είναι ακατόρθωτο για μένα.
  • AnnaSam @ 24.04.2013 00:19
    Nescafe,έχεις ξεσπάσει ποτέ για αυτήν την φράση;Ή τα κρατάς μέσα σου;
  • geaql @ 24.04.2013 00:20
    κάτι κάτι κάτι δεν εξέφρασες. Αν το εξέφρασες ακριβώς όπως το ήθελες τότε συνέβηκε το άλλο.
     
    Είχες δώσει κατεύθυνση σε αυτό που εξέφρασες. Δηλαδή ήλπιζες πως αν εκφράσεις αυτό θα αλλάξει.
     
    Να το διαχωρίσεις αυτό που ήθελες από τα σενάρια που παίζονται. Αν εκφράσεις κάτι ή θα εισακουστεί ή όχι. Εδώ υπήρξε το όχι να συνεχίσεις όμως στη ζωή σου να εκφράζεσαι διότι σε άλλους θα εισακουστείς. Τώρα όλο αυτό δείχνει εσωτερική πάλη. Μάλλον προσπαθείς να θάψεις αυτό για να επανέλθεις σε μια πρότερη κατάσταση. Να θυμάσαι πως όλα έχουν ροή. Αποδέξου το γεγονός, Αποδέξου τη φράση (πως ειπώθηκε όχι τη φράση αυτή καθαυτή) και στένεψε όρια!!
  • dimitris34 @ 24.04.2013 01:36
    εμαι και εγω αιγοκερως 23-12-1972. να εισαι ο ευατος σου τιποτα περισσοτερο-λιγοτερο. δεν μπορει την υπερβολη.  αφου δεν βγαινει στο τηλεφωνο στησε την εξω απο το σπιτι του ή απο την δουλεια του. θα εκτιμησει την επιμονη σου και ο εγωισμος του θα καμφθει.
    Δημήτρης απο Αγγλία
  • Infernal @ 24.04.2013 01:59
    Επειδη δεν εχω διαβασει ολα τα ποστ...Αν κανω λαθος απλα πεστο μ!
    Το παληκαρι εχει σχεση και εσυ "τον ενοχλεις"?
    Στην τελικη αν εχει προχωρησει δεν σου πεφτει και λογος τι κανει!
    Νο offence αλλα η κοπελα δεν σου φταιει σε κατι!Να το δουμε και αναποδα εσενα θα σου αρεσε να ενοχλει το αγορι σου η πρωην του ?Δεν το νομιζω !
  • pitsirdelaki @ 24.04.2013 14:54
    Για μένα η ευθύτητα και η ειλικρίνεια είναι τα σημαντικότερα χαρτιά που μπορείς να παίξεις. Μπορείς να εκφράσεις τα πραγματικά σου συναισθήματα για εκείνον , μη φοβάσαι αν θα σε απορρίψει ή θα σε αποπάρει, λίγες οι πιθανότητες να το κάνει. Πρόσεχε μην τον κάνεις να αισθανθεί άβολα γιατί εκεί θα δεις όλες τις άμυνες του μαζεμένες. Θα υψώσει ένα τοίχος μεγαλύτερο και από το σινικό, θα σου πει δυο αλαμπούρδες και όξω από την πόρτα! Ακόμα κι αν  δεν είναι έτοιμος να ακούσει αυτό που έχεις να του πεις , σίγουρα θα το επεξεργάζεται για πολλές μέρες και αν είναι θετικός τότε θα δεις κινήσεις και από την πλευρά του!  
  • AnnaSam @ 24.04.2013 16:56
    Γεια σου Infernal.Σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου.Δεν πειράζει που δε διάβασες τα ποστ.Όταν του τηλεφώνησα το Σάββατο,δεν ήξερα για εκείνη την κοπέλα.Τότε το έμαθα πρώτη φορά.Συμφωνώ πως δε μπορώ να μπω ανάμεσα σε μια σχέση και ούτε ποτέ θα το έκανα.Τον αγαπώ τόσο πολύ που δε μπορώ να του κάνω τέτοιο κακό.
  • AnnaSam @ 24.04.2013 17:01
    Γεια σου pitsirdelaki.Σ'ευχαριστώ και σένα για την απάντηση σου.Δε μπορώ να του εκφράσω τώρα τα συναισθήματα μου εφόσον είναι με εκείνη την κοπέλα.Δε μπορώ να του πω πως τον θέλω ή πως πεθαίνω για εκείνον.Αυτό εύχομαι να το ξέρει και από μόνος του γιατί όσο είναι με την άλλη κοπέλα,εγώ δε μπορώ να του το πω.Δεν έχω δικαίωμα να του το πω τώρα που το ξέρω.
  • lucrecia  @ 25.04.2013 15:50
    Λοιπον καλη μου...Διαβασα τωρα ολα τα σχολια και μπορω να σου πω οτι βρισκω πολλες ομοιοτητες με μια κατασταση που περνουσα εδω κι ενα χρονο.Απ οτι καταλαβα εσυ θες απλα να του πεις καποια πραγματα και να κερδισεις παλι την εκτιμηση του..Εγω οταν ημουν περιπου στη θεση σου ειχα γυρισει το κοσμο αναποδα για να τον καταφερω να μ ακουσει(διδυμος ο δικος μου),ειχα κανει διακοσια χιλιομετρα πηγαινε και διακοσια ελα μονο για να του μιλησω και αυτος δεν απαντησε καν με ενα μηνυμα να μου πει δε θελω να σε δω..Αλλα επεμενα παρα πολυ γιατι ειμαι  απιστευτα ξεροκεφαλη.Σε πολλες περιπτωσεις μπορει να μην ηταν σωστος ο τροπος μου αλλα επεμεινα..Εγω σου λεω να επιμεινεις αλλα με εναν πιο λεπτο τροπο.Το γραμμαδε θα ηταν ασχημη ιδεα,δινεις το χρονο στον αλλο να σκεφτει και να επεξεργαστει τα οσα λες και αποφευγεις τις εντονες συγκρουσεις..Και προσωπικα σαν αιγοκερως εκτιμω πολυ οσους παλευουν για να μεινουν στη ζωη μου και μονο τετοιους εχω κρατησει...Και φυσικα θα το ξαναπω κι εγω,ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΤΗΤΑ, μην αρχισεις παλι τα παιχνιδακια γιατι θα σε στειλει κατευθειαν στο πατο..Δεν ειναι ασχημο που προσπαθεις να του μιλησεις θα σε βοηθησει για να βγαλεις και πολλα  πραγματα απο μεσα σου,αλλα προσοχη,μη ξεσπασεις,σκεψου καλα οσα θα του πεις  και μην αναφερθεις και μπλεχτεις οσον αφορα την αλλη.Μιλα μονο γι αυτα που σε βαραινουν,δωσ του χρονο και σιγουρα θα το εκτιμησει....Περασα κι εγω τετοιες καταστασεις και ελεγα ολες αυτες τις υπερβολες που λες εσυ τωρα,και τωρα ενω εχω και εγω και αυτος σχεση με παιρνει καθε τοσο να με ρωτησει οτι ανοησια του κατεβει στοο κεφαλι,του στυλ τον τριτο πληθυντικο αοριστου του ταδε ρηματος (δε κανω πλακα οσο ηλιθιο κι αν σου φαινεται...)....Ελπιζω να πανε ολα καλα,αν θες μπορεις να μου στειλεις μηνυμα να μιλησουμε αναλυτικοτερα....
  • AnnaSam @ 25.04.2013 20:27
    Γεια σου lucrecia.Σ'ευχαριστώ που διάβασες το ποστ μου και μου απάντησες.Είναι πολύ ευγενικό εκ μέρους σου.Σου στέλνω τώρα μήνυμα,ευχαριστώ.

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βενέδικτος, Σεραφείμ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...