παρακαλώ περιμένετε...

Για παραγγελια συναστριας επειγον

  • mini2012 @ 21.03.2013 08:39
    και εγώ έκανα το δοκιμαστικό και οι ώρες βγήκαν εντελώς διαφορετικές....κάτι πάει στραβά...
  • Stardome* @ 21.03.2013 10:42
    ntina12 και mini2012 καλημέρα και ευχαριστούμε που δοκιμάσετε η καθέμια το LOVE MATCH.
     
    Σε σχέση με τις ώρες, προφανώς θα αναφέρεστε στις ώρες που εμφανίζονται στη πρώτη σελίδα της αναφοράς. Να σας διαβεβαιώσουμε ότι είναι απολύτως σωστές και θα το εξηγήσουμε.
    Θα παρατηρήσετε ότι έχουν δίπλα τους έχουν την ένδειξη GMT που είναι τα αρχικά Greenwich Mean Time, δηλαδή Ώρα Γκρίνουιτς. Αυτό γίνεται γιατί οι υπολογισμοί χαρτών και ωροσκόπων απαιτούν την αναγωγή σε αυτή την ώρα. Για τη δική μας χώρα, την Ελλάδα, η ώρα είναι πάντα δύο ώρες πιο μπροστά από την ώρα Γκρίνουιτς. Έτσι αν για παράδειγμα βάλατε ώρα γέννησης 5.00 το πρωί, στη πρώτη σελίδα της συναστρίας θα φαίνεται ως ώρα 3.00 το πρωί, που είναι η αντίστοιχη ώρα Γκρίνουιτς. Γι' αυτό άλλωστε και οι ωροσκόποι σας είναι υπολογισμένοι σωστά.
     
    Τώρα ntina12 σχετικά με την απορία σου για το γεγονός ότι έχεις 6ο οίκο στο Ζυγό και πως γίνεται ο συντροφος σου που είναι Σκορπιός να έχει Ήλιο στον 6ο οίκο, και είναι θέμα ακρίβειας μοιρών. Για παράδειγμα, έστω ότι έχει ακμή 6ου οίκου στις 17 μοίρες του Ζυγού και ο αμέσως επόμενος οίκος σου είναι στις 17 μοίρες του Σκορπιού. Αν ο σύντροφος σου έχει Ήλιο στις 9 μοίρες του Σκορπιού, αυτό θα τοποθετήσει τον Ήλιο του στον 6ο οίκο του γενέθλιου χάρτη σου.
     
    Για οποιαδήποτε άλλη απορία είμαστε στη διάθεση σας!
  • ntina12 @ 21.03.2013 14:47
    Ευχαριστω για την αμεση απαντηση σας. Το θεμα με τους οικους ειναι γενικα μπερδεμενο πχ οπως με το παραδειγμα με τον 6ο οικο συμβαινει και με αλλους οικους γιαυτο και θεωρησα πως εχει γινει καποιο λαθος με τις ωρες. Προφανως θα παιζει αυτο με τις μοιρες και με αλλους πλανητες του συντροφου. (εχει αρη στον τοξοτη και εγω 8ο οικο στον τοξοτη παρολαυτα ο αρης του δεν πεφτει στον 8ο οικο μου)  Να ομολογησω ομως ποσο μεσα πεφτει σε ολα οσα μου εχουν σταλει ! ( Μας ισοπεδωσατε! )
  • Stardome* @ 21.03.2013 16:53
    ntina12, χαιρόμαστε που σας αρέσει και το βρήκατε ακριβές!! Οποιαδήποτε απορία έχετε για οίκους και άλλα ζητήματα αστρολογίας, ανεβάστε μια ερώτηση στο forum μας και με λίγη υπομονή θα πάρετε απάντηση!
  • mini2012 @ 22.03.2013 22:35
    θα ήθελα επίσης να ρωτήσω....ξέρω τον ωροσκόπο αλλά δεν ξέρω την ακριβή ώρα γέννησης. μπορούμε να κάνουμε κάτι;

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...