παρακαλώ περιμένετε...

αναδρομη αφροδιτη και ξεκινηματα αισθηματικης κ καλλιτεχνικης φυσης

  • Stardome* @ 15.05.2012 14:28
    debe, μερικές σύντομες απαντήσεις:
    1. Αφού η ανάδρομη Αφροδίτη θα γυρίσει ανάδρομη στην τελευταία μοίρα του 5ου οίκου σου, τότε ο οίκος που εξετάζεις είναι καθαρά ο 5ος. Εκεί μέσα περιορίζεται η ανάδρομη πορεία.
    2. Καθώς ο 5ος οίκος συνδέεται με την αυτοέκφραση σίγουρα τα θέματα που αναφέρεις σχετικά με τις εμφανίσεις/συναυλίες συνδέονται στενά με το κύκλο αυτό της ανάδρομης. Θα μπορούσε ενδεχομένως να συνδέεται με μια μεταστροφή στον τρόπο που αντιμετωπίζεις το συνολικό ζήτημα της δημιουργικότητας σου. Μήπως υπάρχουν ήδη σκέψεις να αφοσιωθείς επαγγελματικά στο συγκεκριμένο τομέα;
    3. Σχετικά με την ενοικίαση του σπιτιού, η ημερομηνία που σας αφορά είναι η ημερομηνία της συμφωνίας και υπογραφής των συμβολαίων...
  • debe @ 16.05.2012 13:13
    Ευχαριστω παρα πολυ!Και για το χρονο σας και για ολα!
    Το συμβολαιο λεει πανω 1 ιουνη αρχη ενοικιου,αλλα η συμφωνια εκλεισε 27/4(οπως και οι αποδειξεις εγγυησεις πληρωθηκαν 27/4)και αυτο με μπρδεψε πολυ.Αρα τελικα 27/4?Καμια τετοια προθεση μεταστροφης προς το παρον,την βασικη μου δουλεια,την προσεχω ως κορη οφθαλμου..Το αλλο ειναι η ψυχοθεραπεια μου...Δεν βγαζω χρηματα απο αυτο..Αρα δεν μας νοιαζει η αναδρομη στην εναρξη αυτη τελικα?
    Και επειδη διαβασα προσεκτικα και τα αρθρα για αναδρομη αφροδιτη,πριν 8 χρονια γυρισε αναδρομη στον 6 οικο μου..Οχι στον 5 οπως τωρα...Αλλα μου ειπατε,5 οικος τωραΝαστε καλα παντα!Ευχαριστω!
     

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...