παρακαλώ περιμένετε...

βορειος και νοτιος δεσμος

  • anastasi @ 12.10.2011 20:58
    γειά σου γλυκιά ψαρίνα. από τον τρόπο που μιλάς για τον αιγόκερω συμπεραίνω ότι υπάρχει τρελή επίδραση ποσειδώνα. βγάλε τα ρόζ γυαλιά!! 
    Ο νότιος δεσμός είναι ακριβώς απέναντι από το βόρειο. όσο για την αγάπη και το ερωτικό πάθος που θα μπορούσε να δείχνει η σύνοδος αφροδίτης-πλούτωνα, μπορούν -όχι και τόσο δύσκολα- να μετατραπούν σε ερωτικοπαθιασμένο μίσος!!
  • alfita @ 12.10.2011 21:27
    ψαρινα ειναι βρε συ anastasi, εκ γενετης η  επιδραση  ποσειδωνα ...χμ συνοδος αφροδιτης πλουτωνα ε; οπως στα λεει η anastasi..Elenitsa  μ αυτη την οψη,  τιποτα δεν τελειωνει πριν τελειωσει..Ακου με και μενα..εχετε  δρομο ακομα..
  • elenitca_1990 @ 12.10.2011 21:38
    καλα οσο για αυτο,γινεται χαμος!!!!υπαρχουν φορες που με κοιταει με τετοιο μισος και αλλες που με κοιταει και λιωνει η ντρεπεται να με κοιτα επειδη δειχνει να με θελει!!!!τον αγαπω παρα πολυ!!!και ενω εχουν περασει δυο χρονια απο τοτε που τα ειχαμε,ακομα οταν με συνανταει και βγαινουμε εξω(σαν φιλοι,τωρα πως μπορουμε ακομα,δε ξερω)κανει τετοια!!!!σε ποδειδωνα δε ξερω η αληθεια ειναι αν εχουμε,εχουμε σεληνη τετραγωνο πλουτωνα με εμενα ο πλουτωνας και βορειο δεσμο εξαγωνο ηλιο,βορειο δεσμο αντιθεση σεληνη αλλα δε ξερω αν αυτα παιζουν ρολο!!!!το μονο σιγουρο ειναι πως τον αγαπω!!!πως ειναι η ζωη μου!!!!πως τον σκεφτομαι ακομα και πως θελω καποτε να ειμαι μαζι του ξανα!!!!οταν τον βλεπω η καρδια μου ταραζεται αλλα εκεινος πιστευει πως τον εχω ξεπερασει!!!φανταζομαι το υποψιαζεται αλλα δε μπορει να ειναι σιγουρος!!!
  • alfita @ 12.10.2011 22:05
    κοιτα elenitsa ο τροπος που το περιγραφεις και μονο καταλαβαινει κανεις και κυριως οσοι εχουμε βιωσει αναλογες οψεις με πλουτωνα σε συναστρια, οτι ολο αυτο που ζεις μπορει καλλιστα να ειπωθει με το γνωστο τραγουδακι : "ειναι θεμα φαντασιας και υποθεση εξουσιας η αγαπη σου..γιατι προσωπα εχει 1000 και το αινιγμα στα χειλια το φαρμακι σου"..πλουτωνιες καταστασεις και δυσκολοδιαχειρισιμες..Ακομα και απο ανθρωπους που ειναι εξοικειωμενοι με την πλουτωνια ενεργεια..ποσο μαλλον οταν δεν ειναι..

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βενέδικτος, Σεραφείμ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...