παρακαλώ περιμένετε...

Ερώτηση για 7ο οίκο

  • Stardome* @ 18.09.2011 09:21
    ntina12, ο 7ος οίκος σχετίζεται με μια σειρά από θέματα που αφορούν τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Το ζώδιο που βρίσκεται στην ακμή του 7ου οίκου συμβολίζει ποιότητες, καταστάσεις και συμπεριφορές που ελκύουμε σε κάθε σχέση ένας με έναν, είτε αυτή λέγεται ερωτική, είτε επαγγελματική, είτε νομική. Έτσι, στην περίπτωση που ο Ταύρος βρίσκεται στην ακμή του 7ου οίκου, τότε οι διαπροσωπικές σχέσεις χρωματίζονται από ζητήματα που αφορούν το συγκεκριμένο ζώδιο.
    Καθώς ο Ταύρος ανήκει στα σταθερά ζώδια, όταν τον συναντούμε στην ακμή του 7ου οίκου, περνά αυτή την σταθερή του φύση στις σχέσεις μας. Αυτό θα μπορούσε από τη μια πλευρά να σημαίνει ότι εμείς έχουμε ανάγκη από σταθερές σχέσεις, αλλά, θα μπορούσε και να σημαίνει πως ελκύουμε ανθρώπους που απαιτούν από εμάς σταθερότητα και συνέπεια. Ως γήινο ζώδιο, έχει σαν λέξεις κλειδιά τον ρεαλισμό, τον αισθησιασμό, την ευχαρίστηση αλλά και το πείσμα, την επιμονή, την υποκειμενικότητα. Τα περισσότερα από αυτά θα τα συναντά κανείς στις σχέσεις του όταν έχει ακμή 7ου στον Ταύρο. Μπορεί να εμπλέκεται σε σχέσεις μόνο για την ευχαρίστηση, την καλοπέραση και την ηδονή (αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα την συναισθηματική εμπλοκή) ή μπορεί οι σύντροφοι που ελκύει να έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά. Φυσικά και πρωταγωνιστούν στις σχέσεις έντονες μάχες εγωισμών καθώς ο σύντροφος είναι συχνά υποκειμενικός, ανένδοτος στις απόψεις και τα θέλω του ή πεισματάρης.
    Σε σχέση με το δεύτερο σκέλος της ερώτησης, κάθε άνθρωπος που έχει έντονο Ταύρο στο χάρτη του (είτε με ζώδιο ή ωροσκόπο, είτε με πολλούς πλανήτες στο συγκεκριμένο ζώδιο) ενεργοποιεί τον 7ο οίκο στην περίπτωση που συζητούμε. Συνεπώς σε πολλά επίπεδα η συμπεριφορά του καλύπτει αυτό που ζητά ένας 7ος οίκος στον Ταύρο. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάς πως, ακριβώς επειδή ο 7ος οίκος είναι ο ακριβώς απέναντι από τον ωροσκόπο, η σχέση που αναπτύσσεται θα είναι συχνά συγκρουσιακή. Ο απέναντι από τον ωροσκόπο μας είναι αυτά που δεν μπορούμε εύκολα να γίνουμε, κι αυτό συχνά μας φέρνει σε δύσκολη θέση...
  • manini @ 18.09.2011 10:01
    καλημέέέέέέέρααααα.....καφεδάκι και αστρολογικές απαντήσεις?    
  • ntina12 @ 18.09.2011 16:10
    Τι απολαυστική απάντηση! Ευχαριστώ πολύ! Με βάση αυτό που λέτε για τα αντίθετα ζώδια, θέλω να προσθέσω και το εξής ,ισχύει ότι ισχύει για τα αντίθετα ζωδια και στο θέμα του 7ου οίκου? Δηλαδή, ο ένας Σκορπιός με 7ο οίκο Ταύρο, όπως είπαμε πιο πάνω, και ο άλλος Αιγόκερως με 7ο οίκο  Σκορπιό, που είναι αντίθετα ζώδια...Τι συμβαίνει και στη περίπτωση που συναντάμε και εδώ αντίθετα ζώδια?
  • nektariapisces @ 21.09.2011 23:52
    καλησπέρα! εγώ που έχω τον βόρειο δεσμό στον 7ο οίκο στον κριό κ ο φίλος μου έχει στον ίδιο οίκο ήλιο στο λιοντάρι κ ερμή στον καρκίνο σημαίνει ότι είμαστε αλλού ο ένας με τον άλλο κ δεν ταιριάζουμε? ευχαριστώ!

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...