παρακαλώ περιμένετε...

Περί σχέσεων..

  • newflame @ 07.06.2011 09:50
    "αμίλητος-ίσως κάποιο μειδίαμα-απλά σε κοιτάω" και σου αρέσει αυτό??? αν δεν είναι μουγγός, παίζει να είναι χαζός ή... στην καλύτερη περίπτωση...να μην προλαβαίνει να μιλήσει !!
  • vicky23 @ 07.06.2011 11:05
    η απλα ειναι αιγοκερως.... και το εχω παρατηρησει... αν δεις μουγγο σε παρεα ειναι στανταρ αιγοκερως!!
  • zouan @ 07.06.2011 12:06
    ΔΕΝ υπάρχουν οι αιγόκεροι... Μα το θεό δεν έχω προκαταλήψεις σε τίποτα αλλά μετά από ενα σημαντικό δείγμα σου εγγυώμαι... ΟΙ ΖΥΓΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ!!!!  
    Όσο γαι το ερωτημά σου είναι κάργα συντηρητικοί και πουριτανοί.....
  • maimou80 @ 07.06.2011 13:13
    μουρόχαβλος μου κάνει.. και μου θυμίζει στάση σκορπιού, όχι αιγόκερου!
    ίσως κάποιοι αιγόκεροι να το έχουν.. αλλά όπως είπε και η προλαλήσασα..
    και σου αρέσει αυτό????
    ξέρω, ξέρω.. σου σκάει λίγο σε μυστήριο.. κλειστό βιβλίο.. επτασφράγιστο φάκελο.. ντροπαλό και συνεσταλμένο αγόρι..
    συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις.. είναι μάπα το καρπούζι! δεν μιλάνε επειδή δεν έχουν τίποτα αξιόλογο να πουν. και επειδή είσαι ζύγουλακι (και σας συμπαθώ ταμάλα) χρειάζεσαι την επικοινωνία, την εξωτερίκευση συναισθημάτων, έναν άνθρωπο να συζητάς τις σκέψεις σου και τα συναισθήματά σου.. οι αιγόκεροι, δεν είναι οι άνθρωποι αυτοί που θα το κάνουν!
     
  • anthiD @ 07.06.2011 13:18
    Συνήθως είναι βαρετοί...εώς πτώματα!
    Άσε που μην νομίζετε ότι έιναι σοβαροί! Σιγανά ποταμάκια...μόνο αυτοί ξέρουν τι κάνουν!
    Τώρα αν σ'αρέσει εσένα..περί ορέξεως...
    Κοίτα τον χάρτη του γενικά, αφρο-αρη-σελ κλπ να καταλαβεις περισσότερα.
     
  • maimou80 @ 07.06.2011 13:21
    "Σιγανά ποταμάκια...μόνο αυτοί ξέρουν τι κάνουν!"
     
    η πιο σωστή κουβέντα!!!!
  • Charline @ 07.06.2011 13:25
    Έχω ωροσκόπο Ζυγό και ως εκ τούτου μου βγαίνει ένα χαζοχαρούμενο -κανένας μα κανένας φίλος αιγόκερως δεν με παίρνει στα σοβαρά.Παράπονο το χω.Αλλά , ναι, νομίζω πως είναι σιγανά ποταμάκια.
  • psarakimou @ 07.06.2011 15:38
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΟΝΤΑ Κ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...
    ΛΙΓΟ ΠΟΥΡΙΤΑΝΟΙ Κ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ , ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΜΑΣ.ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΔΙΚΕΙΤΕ ΤΟΣΟ.
    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Κ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΣ.ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΑΛΛΑ ΜΙΣΩ ΤΗΝ ΣΑΧΛΑ Κ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ.
  • akiko @ 07.06.2011 18:14
    ΑΗΑΗΑΗΑ!!!Μ'αρέσουν τα σχόλιά σας!!! αλλά μια διευκρίνιση:ΔΕΝ μ'αρέσει αυτό που κάνει!!!Γι αυτό ρωτάω...κρίμα πάντως που είναι τόσο κλειστοί γιατί -το έχω παρατηρήσει- τους έχω ιδιαίτερη αδυναμία...απλά έτσι όπως είναι εσωστρεφής με κάνει να νιώθω αμήχανα...ως κ βαρετή κ ανούσια με αυτά που λέω αλλά τι να κάνουμε...
  • newflame @ 07.06.2011 18:22
    αντί να αισθάνεσαι αμήχανα εσύ...βρες κάποιον που να σε κάνει να νιώθεις άνετα γι'αυτό που είσαι  
  • akiko @ 07.06.2011 18:29
    Δεν είναι απαραίτητα ερωτικό αυτό που νιώθω ώστε να βρω κάποιον άλλον.Αλλά..είναι πολύ καλό παιδί κ μ'αρέσει σαν παρέα-όταν έχει αυτός έμπνευση για κουβέντα. 
    Ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθεια μάλλον πρέπει να προσπαθήσω κάπως περισσότερο για να τον καταλάβω...
  • geaql @ 08.06.2011 03:00
    Δεν ξέρω αν είμαι και ο πιο αντιπροσωπευτικός αιγώκερως μιας και είμαι εξωστρεφής και παράπονο έχω να μου λένε τα συναισθήματα παρά να μιλάω συνεχώς για τα δικά μου! Όταν μου μιλάει ένα πρόσωπο στρέφω την προσοχή μου σε αυτό γιατί πολύ απλά θέλω να ακούσω αυτό που θα μου πει. Τότε ναι δεν μιλάω όχι επειδή δεν έχω κάτι να πω αλλά επειδή θέλω να έχω μια ολοκληρωμένη εικόνα σε αυτό που μου λέει. Έχω γνωρίσει πάρα ταύτα σχιζοφρενείς αιγώκερους που ούτε που μπόρεσα να συνεννοηθώ μαζί τους :/ Το συμπέρασμα είναι πως δεν φταίει μόνο το ζώδιο αλλά και η παιδεία του, η διαμόρφωση του και γενικότερα ο τρόπος ζωής του. Δεν είμαι πουριτανός αλλά μου αρέσει η σοβαρότητα, είμαι πολύ της πλάκας σε σημείο να μ λένε πως δεν πάω καλά αλλά όταν συζητάμε σοβαρά όλα είναι σοβαρά. Επομένως μην τους βάζετε όλους στο ίδιο σακί. Τέλος προσωπικά τους ζυγούς τους συμπαθώ. ^-^
  • akiko @ 08.06.2011 08:36
    Ευχαριστούμε εμείς τα ζυγάκια,geaql!!!!Κ μια διευκρίνηση ακόμα: ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν βάζουμε όλους τους ομοζωδιακούς στο ίδιο σακί γιατί όλοι είμαστε διαφορετικοί,με διαφορετικά βιώματα,κ όπως είπες κ συ,παιδεία.Απλά ήθελα μια γενικότερη εικόνα μιας κ δεν έχω γνωρίσει πραγματικά έναν αιγόκερω..
  • nohope @ 08.06.2011 09:42
    μπορεί να πατάει φρένο όταν βάζεις μπροστά για να παρατηρήσει μέχρι που φτάνει η εξωστρέφιά σου, αν παιρνάει τα δικά του όρια ή όχι, μπορεί ακόμα και να το θαυμάζει, που αν είναι αυτή η περίπτωση, μη περιμένεις κάτι περισσότερο απο σοβαρή αποστασιοποιημένη στάση και χαμόγελο μονα λίζα.
    όταν είστε ο ένας για τον άλλο, είναι εκεί, όταν εσύ είσαι για όλους, κάνει πίσω και σου δίνει χώρο, έτσι μου φαίνεται, γιατί να το βλέπουμε καχύποπτα και ντε και καλά ότι είναι ξενέρωτος?
    παίζει βάθος στον αιγόκερω και δεν μιλάμε για να μην είμαστε ξενέρωτοι με αυτά που σκεφτόμαστε, αλλά μάλλον το έχουμε μέσα μας, άσε που πολλοί δεν μπορούν να διαχειριστούν το μπλαζέ ύφος, που είναι αιγοκερίστικη εφεύρεση....ουφ, αυτά απο μια επιφανειακά εξωστρεφή όσο δεν πάει αιγόκερω!
    γεια σου geaql  !!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
  • nohope @ 08.06.2011 09:43
    *περνάει *
  • capri_elen @ 08.06.2011 12:50
    Ως γυναίκα Αιγόκερως με αδελφό και δεκάδες φίλους επίσης Αιγόκερους έχω να σου πω ότι μπορεί να σε θαυμάζει,γιατί ο ίδιος δεν ανοίγεται εύκολα, αλλά υπάρχει και η πιθανότητα να βαριέται (είναι γεγονός πως βαριόμαστε εύκολα) ειδικά αν είστε σε παρέα μέσα, γιατί φυσικά δεν θα θελήσει να κάνει καμία κίνηση μπροστά σε άλλους. Όταν νιώσουμε οικεία να ξέρεις ότι γινόμαστε τρομερά εξωστρεφείς. Λόγω της τελειομανίας δεν ανοιγόμαστε εύκολα, παρά μόνο όταν νιώσουμε 100% ασφαλείς. Όταν όμως ανοιχτούμε θα δεις πως μια χαρά παιδιά είμαστε, άκρως συναισθηματικοί και τρομερά ευαίσθητοι κι ας μας καταλογίζουν το αντίθετο. Όλο αυτό που βγάζουμε στα άλλα ζώδια είναι μια μάσκα αυτοπροστασίας...Και θα συμφωνήσω με το psarakimou 100%. όχι σάχλα και σοβαροφάνεια!απλά ο εαυτός σου!Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να δεις τι θερμά παιδιά είμαστε (στο βάθος θα το δεις)!
  • elenitca_1990 @ 12.06.2011 22:06
    φαινονται σοβαροι και ειναι οι αιγοκεροι αλλα εχουν τα κουμπια τους!!εγω ας πουμε σαν δεσποινις ιχθυς τον αφηνω να εχει το πανω χερι,να λεει ο,τι θελει και προσπαθω να του δειχνω πως εχω απιστευτη υπομονη να περιμενω καιρο μεχρι να αποφασισει οτι ειμαι η καταλληλη για αυτον!!!οι αιγοκεροι θελουν μια γυναικα πλαι τους που να τους καταλαβαινει,να μη χρειαζεται να μιλουν πολυ,να μπορουν να ειναι σοβαρες εκει που πρεπει και παιχνιδιαρες εκει που επισης πρεπει!!!!στην αρχη και εγω σαν χαζοχαρουμενο φερομουν,μετα ειδα οτι δε με παιρνει και προσπαθησα να του δειξω οτι ακομα και σαν χαζοχαρουμενο,μπορω να σταθω στο πλαι του και πραγματι βλεπω αποτελεσματα!!!!λιγα ομως αλλα εχω υπομονη ακομα πολυ μεγαλη μεχρι να τον κανω να με ερωτευτει!!!!!αν δεν ειναι ερωτικο οπως ειπες πιο κατω,να ξερεις οτι θα σε συμπαθει σιγουρα!!!στα συναισθηματικα οι αιγοκεροι ειναι λιγο παραξενοι!!!!

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...