παρακαλώ περιμένετε...

ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΖΥΓΟ...ΤΙ ΚΑΛΑ !!!!

  • silverrose86 @ 28.02.2011 01:34
    Xairomai gia sena pou se ena dyskolo diastima kataferes na kaneis kati pou se ekane na aistantheis omorfa kai na sou ferei aisiodoksia.Sou euxomai ta kalytera gia to mellon kai na katafereis na vgeis nikitria!!!
  • Michalis @ 28.02.2011 03:53
    elen.higuita, ποιος σου είπε οτι ο Διας φερνει Δώρα και μάλιστα πολλά? Λοιπον ο Διας θεωρειται πλανήτης της επέκτασης. Αν έκανες σωστές επιλογές στη ζωη σου, τίτε ο Διας θα τις επεκτείνει. Αν έκανες λάθος, τότε θα επεκτείνει τα λάθη γι αυτο θελει προσοχή.
    Σαν Αιγόκερως που είσαι σε τετραγωνίζει ο κρόνος στον 10ο ηλιακό σου οίκο, τον οικο της καριέρας, με αποτελεσμα να δεχεσαι πιεσεις στον επαγγελματικό σου χώρο. Θα είναι μια περίοδος με νίκες αλλά και ήττες. Κατι θέλει να μας μάθει ο κρόνος στο σημείο που βρίσκεται, απλά όταν περνάει δεν είμαστε σε θέση να το καταλάβουμε.
    Συγχαρητήρια για το μάθημα που πέρασες. Ποτε δεν είναι αργα για να ξεκινήσεις κάτι που αφήσες πριν καιρο. Ευχομαι να φθασεις γρηγορα στο Πτυχιο. 
    Ο κρόνος θα σε επηρεάζει στον τομέα της καριέρας σου μέχρι το φθινόπωρο 2012.
    Μετά θα είναι καλύτερα τα πράγματα.
    Ευχομαι να πάρεις γρήγορα το Πτυχίο σου και θα δείς ότι άξιζε τον κόπο η αναμονή. Εϊναι ωραίο συνάισθημα η κατάκτηση ενός δύσκολου στόχου.

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...