παρακαλώ περιμένετε...

ίδιο dna+ ιδια μέρα +ιδια ώρα + ίδιο λεπτό=ίδιος ωροσκόπος???

  • nohope @ 02.02.2011 14:04
    ωροσκόπο υδροχόο έχω sorry
  • Stardome* @ 03.02.2011 14:05
    nohope, αυτό που δεν γίνεται αντιληπτό από πολλούς είναι πως κάθε ζώδιο και κάθε ωροσκόπος και κάθε πλανήτης και κάθε όψη έχει διαφορετικά προσωπεία με τα οποία εκφράζεται και εκδηλώνεται.
    Ας πάρουμε για παράδειγμα τον Ταύρο. Ένα προσωπείο, μια έκφραση αν θες του ζωδίου, είναι η σχέση απόλαυσης με το σώμα, η έκφραση και απόλαυση των αισθήσεων, ο ερωτισμός. Όμως χαρακτηριστικά του Ταύρου είναι φυσικά και η ικανότητα οικοδόμησης και ρεαλιστικής στήριξης μέσα στις σχέσεις, η επιμονή, η αντοχή και η στενοκεφαλιά.
    Ας πούμε τώρα ότι γεννιούνται δύο δίδυμα και έχουν και τα δύο Ήλιο στον Ταύρο. Φυσικά και υπάρχει πάντα η πιθανότητα να εκφράζουν και τα δύο την αισθησιακή/ερωτική/ηδονιστική πλευρά του ζωδίου - τότε και τα δύο αυτά παιδιά, μεγαλώνοντας θα αναγκαστούν να μάθουν για τα άλλα προσωπεία του ζωδίου τους: την αντοχή, το ρεαλισμό, τη στήριξη.
    Όμως ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ το κάθε παιδί θα επιλέξει διαφορετικά προσωπεία του ίδιου ζωδίου. Στο παράδειγμά μας το ένα παιδί θα είναι αισθησιακό, ερωτικό, θα επιθυμεί την απόλαυση και το άλλο θα είναι ρεαλιστικό, δεν θα αφήνεται εύκολα όμως θα στηρίζει ρεαλιστικά αυτούς/ες που θα έχει δίπλα του. Είναι το ένα πιο Ταύρος από το άλλο; Φυσικά και όχι. Και τα δύο είναι Ταύροι. Όμως είναι διαφορετικά και έτσι οφείλουν να είναι γιατί είναι διαφορετικές προσωπικότητες.
    Ελπίζω να καταλαβαίνεις μετά από αυτό το παράδειγμα τι θέλω να πω: το ότι δύο δίδυμα έχουν τον ίδιο χάρτη, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι θα γίνουν ίδιοι άνθρωποι.
  • Stardome* @ 03.02.2011 14:06
    *(πρώτη πρόταση, διόρθωση: "εκφράζονται και εκδηλώνονται")
  • nohope @ 04.02.2011 14:47
    ναι είναι πάρα πολυ σαφές και ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον! ευχαριστώ πάρα πολύ.γενικά είναι πολυ περίεργη αυτή η σχεση που έχουμε τα δίδυμα και απ οτι φαινεται όσο περισσότερο φωτίζεται, τόσο πιο μεγάλο αποκαλύπτεται το σπήλαιο...

έχουν γενέθλια 255 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιωσήφ, Ιωσηφίνα, Χρύσανθος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...