παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
1.25 π.μ.

 

1.25 μ.μ. σε ενα μισοαδειο μπαρ στο Παγκρατι.

(Που θυμιζει αθλια αγγλικη παμπ.)

 

Μια παρεα πινει ουισκυ και - κλασικα - μιλαει για σχεσεις.Ναι,τραστ μι, και οι παρεες που πινουν ουισκυ παλι για σχεσεις μιλανε.

Αυτος δεν μιλαει, το παιζει βαρυς , μονοοταν η ομορφουλα του απευθυνει το λογο, ανοιγει το στομα μου κι αυτο μονο γιανα πει:

"Ο ερωτας?υπερεκτιμημενος.υπαρχουν και πιο σοβαρα πραγματα"..

Κι επιστρεφει στο ποτο του.Η ομορφουλα πληγωνεται και κανα δυο αλλοι -για να το παιξουν εξισου βαρεις συμφωνουν κι επαυξανουν. Κιαρχιζουν συζητηση/διαμαχη με την ομορφουλα κι επιστρατευουν ολα τα κυνικα τουςεπιχειρηματα.

 

Κλασικη σκηνη.Την εχω δει 100 φορες.

Και καθε φορα χαμογελαω απλα.Και γυρναω κι εγω στο ποτο μου.

(Η μαλλον οχι..ψεμματα..Οχι καθε φορα.Εχω υπαρξει και η ομορφουλα,και απο τους αλλους τους κομπαρσους, και ο ιδιος ο φιλος μου.Ομως συνηθως απλα χαμογελαω.. )

 

Υπερεκτιμημενος, δεν λεω...

Αλλα αδικα? 

 

Που λες,ειμαι 27.Ο,τι αρνητικο και μηδενιστικο και να μου πειτε για αυτονθα συμφωνησω.Χωρις δευτερη κουβεντα.Αλλα επιμενω.

Υπερεκτιμημενος,ναι.

Αλλα αδικα?

 

Τον φιλο μου τον ξερω 15 χρονια. Και μονο μια φορα,οταν ηρθε μιαγνωστη στην παρεα, ειδα το βλεμμα του να αλλαζει.Μονο για ενα βραδυ, μονο γιακαποια κλασματα του δευτερολέπτου.

Καθαρο και ηρεμο. Σαν να καθαρισε η μαυριλα, σαν να να εγιναν ολαετσι οπως επρεπε να ειναι. Χωρις ναρκωτικα,χωρις απελπισμενη εφηβεια και ταπροβληματα στο σπιτι,χωρις  κυνισμο,χωρις την οργη του για το κατεστημενο και τον σκατοκοσμο που ζουμε. 

 Κι ας μην του εκατσε ποτε ηγνωστη, κι ας του βγηκε ηλιθια στο τελος.

 

Ο κοσμος ερωτευεται ακριβως γιατι οντως υπαρχουν πιο σοβαραπραγματα.

Πεφτουν βομβες στο Ιρακ, υπαρχει οικονομικη κριση, σε εχουναπολυσει, δεν μπορεις να βρεις τι να σπουδασεις, εχεις υποστει κακοποιηση,τραβας ζορια στο γραφειο, εχεις αγχος, εχεις καταθλιψη, εχεις προβληματαυγειας, εχεις θανατους και απωλειες να αντιμετωπισεις, εχεις παιδια, εχειςευθυνες, δεν εχεις εμπνευση, δεν ξερεις πως θα περασει ο μηνας με 20ευρω,καπνιζεις τις γοπες απο τα τσιγαρα, ο Θεος δεν υπαρχει, δεν μπορεις νακανεις παιδια, εχεις λιωσει απο την κοκα, εχεις λιωσει στο αθλιο σεξ, εισαιπαχυσαρκη και σε κοροιδευουν η  απλα δεν σου πετυχε σημερα το χτενισμα.

 

Ολα ειναι πιο σημαντικα απο αυτον.

Κι ολα ομως καποιες φορες  ταακυρωνει. Καποιες φορες εστω και μονο για καποιαδευτερολεπτα, καταφερνει να ακυρωσει τα παντα. Και να είναι αυτος ο πιοσημαντικος.

 

Τελος συζητησης λοιπον.Αυτό τον κανει μαγκα.

 

Φιλια,

Grace

 

 

 

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...