παρακαλώ περιμένετε...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ?

  • eangel @ 29.04.2010 20:39
    αγαπητε φίλε/η kyknos77 εχεις τοσο δικιο.... οι μεγαλες αγαπες υπαρχουν αν τις αναζητουμε κ αν ειμαστε ετοιμοι να ζήσουμε μιά τέτοια αγαπη.... τα θαυματα τα ζουν όσοι τα ψαχνουν κ τα επιζητουν.... τι ωροσκόπο έχεις? παρθενο? να μαθουμε να ζουμε απλα,,,,,ειναι το μεγαλυτερο θαυμα,,,,,χωρις εγωισμό κ εμπαθεια,αληθινα,ειλικρινα,να μαθουμε να ειμαστε ο εαυτος μας κ όχι ο εαυτουλης μας.... "Ζωή ειναι αυτο που συμβαινει όταν εμεις ειμαστε απασχολημένοι μ άλλα πραγματα" λέει καποιος σοφος της εποχής...  "Η ζωή εχει το χρωμα που της δίνεις" λεει η coca cola! αστειακι.....νασαι καλα...
  • piggy137 @ 29.04.2010 21:02
    Agaph...ti omorfo pragma,na xereis pws o allos einai ekei gia sena,na
    xereis pws o allos tha sou stathei k sta kala k sta asxhma. Ήδη ο σπορος του εγωισμου και της καταστροφής βρίσκεται σε αυτή σου τη φραση όπου περιεχεται στην έννοια της αγάπης μονάχα αυτό που περιμένεις να πάρεις και πουθενά δεν μιλάς γι' αυτό που πρέπει να δώσεις. Η αγάπη είναι πρωτίστως δόσιμο. Το απογοητευτικό είναι όταν δινεις παρα πολλά και δεν παίρνεις τίποτα ή όταν θελεις αλλά οι συνθήκες δεν σου επιτρέπουν να δώσεις. Το φάντασμα της αξόδευτης αγάπης που λέει κι ένα βιβλίο. Αλλά όλα είναι μέσα στη ζωή και πρέπει να μάθουμε να τ' αντιμετωπιζουμε. Κι εγώ ακόμη παλεύω να την μάθω τη σωστή αγάπη μεσα απο τα λάθη μου μεσα απο τις απογοητεύσεις μου μέσα απο τις αποτυχίες μου μεσα απο προσπαθειες αυτοαναλυσης κι αυτοβελτίωσης.
  • dimi84kara @ 29.04.2010 21:13
    θεωρω οτι η αγαπη δεν ειναι ενα μηνυμα που πρεπει να περνα μεσω απο το πρισμα αυτο των σχεσεων ,της ευρεσης του ετερον ημισυ κλπ κλπ....
    γιατι και απο τη σκοπια αυτη εγωιστικο ειναι....
    "αγαπαω για να εχω καποιον κοντα μ!!!μ΄αρεσει η αισθηση οτι θα χω καποιον για μενα"
    αγαπαω τον περιγυρο μου και εν δυναμει ολους τους υπολοιπους!!!
    αγαπαω αυστηρα, με μετρο, με ελαστικοτητα ,με μεγαλοψυχια,σταθερα ,αστατα ειναι το προφιλ του καθενος αλλα αναφερεται στο ιδιο..
    με ενοχλει και προσβαλει την αισθητικη μ η αγαπη να μην βασιζεται στην οικουμενικοτητα!
    ευχαριστω!!!
     
  • piggy137 @ 29.04.2010 21:17
    μήπως ο αποστολος Παύλος με το γνωστο του δοκίμιο περί αγάπης ήταν κριός;
  • dimi84kara @ 30.04.2010 01:02
    και μηπως ολα τα παραπανω ειναι αξιες που πρεπει να υπαρχουν, να καλλιεργουνται και να εμφανιζονται σε ολες τις σχεσεις?
    μηπως αυτα πρεπει ετσι και αλλιως να γινονται  και οχι μονο ενοψη μιας σχεσης?
    και αν λαβουμε υποψη οτι αυτα καλλιεργουνται και υπαρχουν απόλους ,και εγω λεω βλάκειες, γιατι να μην ειναι αυτονοητο να καλλιεργουνται και να υπαρχουν και στις σχεσεις?
    μηπως εκλιπουν γενικα αλλα καποιους τους πιανει ο φοβος και η "καουρα" στη θεα μιας σχεσεις γαιτι εκει καίγεται η "γουνα" τους??
    μηπως οπως διαλεκτικη θα πρεπει να ειναι η σχεση με τους γυρω μας ετσι  θα πρεπει να ειναι και στη σχεση και αντιστροφα???
    και αν δεν εχεις εθιστει γενικα πως θα σου βγει στη σχεση?
    ειναι λιγο αργα οταν αυτη η αναζητηση σε πιασει μεσα στη σχεση!!!
     

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...