παρακαλώ περιμένετε...

O polemos twn astrwn

  • piggy137 @ 26.02.2010 13:23
    Δεν προκειται να πει τα χειρότερα για σας ουτε για κανε΄ναν άλλον γιατί ουδεν κακόν αμιγές καλού. Ολοι εχουμε και τις θετικες και τις αρνητικές μας πλευρές.
  • vandav @ 26.02.2010 14:04
    φιλη μου , πως ειναι το αγαπημενο σου ζωδιο για αντρα αφου δεν ειχες ποτε σχεση?δοκιμασε πρωτα και μετα θα μας γραψεις πολλααα!!!και πιστεψε με δε θαναι καθολου διασκεδαστικα.

    μακρυα απο αυτο το ζωδιο!!
    vandav
    p.s εχω διδακτορικο στους καρκινους!
  • piggy137 @ 26.02.2010 14:23
    vandav γραψε μας σε τι συμπεράσματα εχεις καταλήξει από την εμπειρία σου. Θα είναι πολύ χρησιμο να τα συγκρίνουμε με όσα θα πει ο Πανόπουλος σήμερα. Γιατί οι αληθινές εμπειρίες είναι πάντα πιο κοντά στην πραγματικότητα. Αν επίσης από την εμπειρία σου εχεις άποψη και για την φυλή μου (ιχθείς γαρ), θα σε διαβασουμε μ' ενδιαφέρον.
  • vandav @ 26.02.2010 17:37
    Λοιπον piggy137
    παω στοιχημα οτι αποψε θα δουμε κλαμα,κλαμα,κλαμα,γκρινια,γκρινια,πολυ γκρινια,αναγκη για τρυφεροτητα-στοργη κ προδερμ,απιστευτα ups and downs στη διαθεση(ειναι κατι που μονο οποιος το εχει ζησει μπορει να το καταλαβει στη πραγματικη και ακρως εκνευριστικη του διασταση),μυστικοπαθεια,ατελειωτες σιωπες,μουτρα,μουτρα,μουτρα-μιλαμε για πολλα μουτρα οταν κατι δεν παει οπως το θελουν...Γενικα ειναι ικανοι τη μια στιγμη να σε πανε στον παραδεισο και αμεσως μετα και χωρις καμμια προειδοποιηση στην κολαση!!Κολλημενοι στο παρελθον,ονειροπολουν,κλαινε,κλαιγονται,ζητουν,γκρινιαζουν,θυμωνουν,βρισκονται σε διαρκη συναισθηματικη ενταση την οποια δεν ξερουν πως να διαχειριστουν και τα κανουν θαλασσα(ετσι για να μην ξεχναν και το φυσικο τους περιβαλλον).
    Α!Οσο για την περιβοητη ευαισθησια τους εχω να πω οτι αφορα ΜΟΝΟ το πως τους φερονται οι αλλοι,δηλ.παντα το επικεντρο ειναι αυτοι και τα πληγωμενα τους συναισθηματα!
    Piggy,εχω και για σενα να πω αλλα την αλλη φορα!
    p.s παντως ολα του νερου ειστε πολυ hot and sensual lovers οφειλω να ομολογησω χωρις φοβο και με πολυ παθος!!

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...