παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ερώτημα για τον κο Πανόπουλο

Κε Πανόπουλε απευθύνω το ποστ σε σας γιατί θα με ενδιέφερε πολύ η γνώμη σας. Είμαι γεννημένη στις 5/1/1990 στις 13.35. Τα βασικά χαρακτηριστικά του χάρτη μου τα γνωρίζω και, αν και δεν έχω πλήρη εικόνα για το αστρολογικό μου προφίλ,νομίζω ότι με 5 πλανήτες στον αιγόκερω έχω καταλάβει περίπου που κινούμαι..!

Όπως μπορεί να διαπιστώσετε αν μπείτε στον κόπο να δείτε το χάρτη μου, γενικά είμαι άνθρωπος που ανησυχώ πολύ, οργανώνω, "βασανίζομαι" αρκετά πριν πάρω αποοφάσεις και θα λεγα ότι παίρνω τη ζωή υπερβολικά σοβαρα! Το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή και πρακτικά και εσωτερικά είμαι μπροστά σε ριζικές αλλαγές σε όλους σχεδόν τους τομείς της ζωής μου, που και να μην έτοιμη έχω ένα προαίσθημα ότι έρχονται αυτές οι αλλαγές έτσι κι αλλιώς..! Και επειδή με φοβίζει θα έλεγα αυτή η διαδικασία αρκετά γιατί έχει ευθύνες και ρίσκα θα ήθελα να μου πείτε αν βρίσκετε κάποιο "σημάδι" στο χάρτη μου που να δικαιολογεί αυτή την αναταραχή, κάποιο χρονικό σημείο ή διάστημα που ευνοεί αυτές τις αλλαγές ή ό,τι πιστεύετε ότι είναι χρήσιμο να ξέρω.

 

Επειδή είμαι αρχάρια δεν γνωρίζω αν αυτό που ζητάω είναι κάτι δύσκολο και χρονοβόρο.Πάντως σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας και ελπίζω να απαντήσετε.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 222 μέλη.

γιορτάζουν οι: Γαλήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...