παρακαλώ περιμένετε...

love comfouzio

  • MissHavisham @ 11.02.2010 22:58
    Καλά, αυτή η Αφροδίτη στους Ιχθείς, τι κατάρα...(αποκαλείται επίσης και "Αφροδίτη του άγιου ή του κορόιδου"...)

    Αφού το λες και μόνη σου, δε θέλει σχέση, τι τον ζορίζεις? Και καλά, ζόρισέ τον μια, δύο, τρεις φορές αλλά τέσσερα χρόνια? Πού τη βρίσκεις κι εσύ την υπομονή δεν ξέρω...

    Και όσο για το "γυρνά πάντα σε μένα", τι, πότε γυρνά, όταν ξεμένει? Άνθρωπος είσαι ή δεκανίκι? Μάζεψέ τη λίγο αυτήν την Αφροδίτη σου, βρε κοριτσάκι μου...
  • dimi84kara @ 11.02.2010 23:23
    Αχ αφροδιτή στους Ιχθείς μεγάλη πληγή βλεπουμε οτι θέλουμε στον άλλο....γμτ @#$%$%.Εχεις και ζυγό ωροσκόπο που δεν παιρνει με τπτ απόφαση χωρισμού....αλλα και η σελήνη στον καρκίνο τραβατε με και ας κλαίω!!!τι να πω δεν συνεχίζω θα με μισήσεις.Αυτο τον ήλιο σου τον εχεις καταπατήσει..!!Ας τον να εκφρασει τη σοβαρότητα του και να μη ξαναδεχτεί αυτόν τον άνθρωπο!!!
  • mme @ 11.02.2010 23:30
    ...proxora mprosta kai min koitas piso! epitelous yparxei prooptiki na apoktiseis... ZOI!!!!! (an thes fysika na exeis...)
  • MissHavisham @ 11.02.2010 23:31
    Tessy και dimi μην τρελλαίνεστε, πάει και χειρότερα, Ποσειδώνας στον 7ο, σου έρχεται ο μ****** κι εσύ τον κάνεις έργο τέχνης!
    Αυτό δεν είναι πλανήτης, αυτό είναι ναρκωτικά!...

    Και dimi, δεν είναι μόνο η επική αναποφασιστικότητα του Ζυγού (να πάω, να μην πάω, να πάω, να μην πάω....και να πηγαίνει έτσι επ' άπειρο) είναι και η παροιμιώδης υπομομονή του Αιγόκερου (τι αναρωτήθηκα πού την βρίσκει την υπομονή?... σαν το βασανιστήριο της κινέζικης σταγόνας είναι η υπομονή του Αιγόκερου...)

    Πάρε τα κέρατά σου και φύγε βρε, κοριτσάκι μου...
  • dimi84kara @ 11.02.2010 23:42
    α πες το ετσι εχεις και σεληνη στον ταυρο που κανει και αυτη υπομονη για να αντεχει αυτον τον ανθρωπο..όλα υπρε του βρε παιδί μου!!τι να πωα..τακερατα σου και δρόμο όπως λεει και η Μiss!!!
  • MissHavisham @ 11.02.2010 23:51
    dimi και tessy δεν είναι κακή η Σελήνη στον Ταύρο, έχει τρελλό ένστικτο αυτοσυντήρησης και επιβίωσης και δε βγάζει...ψυχάκηδες! Τώρα άμα τη συνδυάζεις με τίποτα περίεργες γωνίες δεν ξέρω...
  • MissHavisham @ 12.02.2010 00:22
    Για το quincunx δεν ξέρω να σου πω, αλλά το τετραγωνάκι Ήλιος-Σελήνη το έχω ξαναδεί, δεν είναι ότι καλύτερο αλλά δεν είναι και ότι χειρότερο.

    Απ' ότι έχω διαβάσει κι απ' ότι έχω δει στο live (έχω δει 2 ανθρώπους με αυτό το τετραγωνάκι), υπάρχει μια εσωτερική σύγκρουση σ' αυτούς τους ανθρώπους συνήθως. Δηλαδή, πώς να το πω, άλλα επιθυμούν και άλλα έχουν πραγματικά ανάγκη. Πώς είναι αυτό που λέει ο Σαρτρ "η κόλαση είναι οι άλλοι"? Ε, ακριβώς το αντίθετο είναι, "η κόλαση είμαι εγώ". Και δείχνει και κάτι με την παιδική ηλικία, κάτι που το παιδί δεν αισθάνεται να είναι αποδεκτό απ' τους γονείς, κάτι που δεν ένιωθε επιθυμητό (αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι δεν ήταν! σημαίνει ότι έτσι το αντιλαμβανόταν!) και όλο αυτό μεταφράζεται σε μια υπερπροσπάθεια αποδοχής από το περιβάλλον ενώ η ενέργεια έπρεπε να διοχετευτεί αλλού...
  • dimi84kara @ 12.02.2010 00:24
    η σελήνη στο ταύρο σε έξαρση είναι!!καλή θέση αλλα επειδη είναι σταθερη δεν κουνιεται να φύγει απο προβληματικές καταστάσεις.....!!αλλα με όψη με ποσειδώνα???το quincunx παλεύει να φερθεί θετικά ή αρνητικά λένε τα αστροομαθήματα....
  • dimi84kara @ 12.02.2010 00:30
    Κουινκοξ απο αστρομαθήματα.Miss ωραία ανάλυση για το τετράγωνο ήλιου και σελήνης...

    Το κουινκουνξ είναι μια ιδιόρρυθμη όψη γιατί συνδέει μεταξύ τους ζώδια που δεν έχουν κοινές αναφορές. Ο Κριός συνδέεται με το Σκορπιό Δεν ανήκουν σε κοινή Ποιότητα, ούτε σε κοινό Στοιχείο. Η ενέργεια του κουινκουνξ μπορεί να ενεργοποιηθεί μπορεί και όχι. Μπορεί να τη κινητοποιήσει μια διέλευση, μπορεί και όχι. Υπόθεσε ότι έχεις Άρη σε κουινκουνξ με το Κρόνο. Κάποιο διάστημα εξαναγκάζεσαι να έχεις τάξη στη ζωή σου, να κάνεις όλες τις αγγαρείες της καθημερινότητας, να είσαι αυτάρκης και υπεύθυνος και μερικές φορές δεν σε ενδιαφέρει τίποτα από όλα αυτά.

    Το κουινκουνξ παράγει μια σχέση έλξης- απώθησης μεταξύ των ζωδίων, ή των πλανητών που έχουν αυτή την όψη. Υπάρχει αρκετή έλξη ώστε μερικές φορές να δημιουργεί αρμονία και να βγάζει το καλύτερο εαυτό μεταξύ των ζωδίων, ή των πλανητών. . Ζώδια που είναι σε φυσιολογικά κουινκουνξ μεταξύ τους όπως Λέων-Ιχθύες, Κριός-Παρθένος, ή Καρκίνος-Υδροχόος νιώθουν μια φυσική έλξη γιατί βρίσκουν το ένα ζώδιο στο άλλο χαρακτηριστικά που του φαίνονται εξωτικά αν και πολλές φορές εντελώς ενοχλητικά. Ενώ στην αντίθεση έχουμε κάποιον που βλέπει κομμάτια του εαυτού του που δεν έχει αναπτύξει και ζηλεύει, ή θάθελε να έχει στο κουινκουνξ βλέπουμε στον άλλο κάποια στοιχεία που με πρώτη ματιά μας ενδιαφέρουν αλλά ουσιαστικά δεν μας λείπουν και μπορούν μάλιστα να μας εκνευρίσουν μετά από λίγο.

    Παράδειγμα: Έχεις Αφροδίτη σε κουινκούνξ με το Πλούτωνα. Άλλοτε μπορείς να χειριστείς τις σχέσεις σου αντιμετωπίζοντας τες με έντονη συναισθηματική κατανόηση και σοφία και άλλες φορές αυτή η όψη μπορεί να φέρει στην επιφάνεια παθολογική ζήλια, φθόνο και καταστροφικές αντιδράσεις. Άρα αυτή η όψη ταλαντεύεται ανάμεσα στο να εκφραστεί θετικά προς τα έξω, ή να σου δημιουργήσει σοβαρή αναστάτωση και προβλήματ
  • MissHavisham @ 12.02.2010 00:32
    dimi, εγώ γι' αυτό δεν είπα τίποτα για κουινκούνξ και Ποσειδώνα, είναι και η όψη μυστήρια είναι και ο Ποσειδώνας δυσερμήνευτος...
  • AriesLeo @ 12.02.2010 00:52
    me parigorei pou yparxoun k alla koroida toulaxiston...
    xixi
  • fikiou @ 12.02.2010 01:04
    4 xronia???tetoia lege mou...egw eimai tauros k exw bleksei me ixthi pou exei kai tin afroditi stous ixtheis kai mou kanei ta idia peripou ena xrono...den kserei pragmatika ti thelei...exw apisteuti upomoni giati exw zisei mazi tou tis pio omorfes stigmes sti zwi mou mexri twra alla kathe fora pou feugei zw tis xeiroteres stigmes sti zwi mou...opws kai twra pou mou fainetai k emena oristiko...den einai eukolo na peis tha proxwrisw kai na peraseis sti praksi amesws...etsi den ksepernas aplws prospernas kai na sou pali...mono me gegonota sti zwi sou kai me portes pou den tolmises na anoikseis pote isws ginei auto to megalo vima!!k afou exeis wroskopo zugo isws milisei o kronos!ta lew na ta akouw ki egw...oxi allo mwreee
  • blueview @ 12.02.2010 12:30
    Καλα κρασα ! Μην ξεχνατε οτι ο χρονος ειναι Α-ΝΕ-ΛΕΗ-ΤΟΣ μετα τα 40 .......
  • MissHavisham @ 12.02.2010 12:46
    Ο χρόνος δεν είναι ανελέητος. Ο Κρόνος είναι ανελέητος! Και οι άνθρωποι καμιά φορά. Και για όνομα του θεού, Blue, 40 χρονών είναι η γυναίκα, δεν είναι 140!

    Και τι προτείνεις δηλαδή? Να συμβιβαστεί με τον αναποφάσιστο? Πέρα δώθε πέρα δώθε?....Η μοναξιά είναι μια τίμια επιλογή, ξέρεις. Απέναντι στον εαυτό μας κυρίως.
  • Gourounaki @ 12.02.2010 12:50
    ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ,ΟΧΙ ΠΛΑΝΗΤΗΣ.
  • Jude @ 12.02.2010 12:51
    blueview, να υποθέσουμε ότι ως ανελέητος σ'έχει σημαδέψει ΑΝ-Ε-ΠΑ-ΝΟ-ΡΘΩ-ΤΑ??????
  • MissHavisham @ 12.02.2010 12:53
    Όχι, όχι, Gourounaki. Με τον Κρόνο στρώνεις χαρακτήρα, γίνεσαι άνθρωπος. Ο παλιο-Ποσειδώνας είναι τα ναρκωτικά...
  • Gourounaki @ 12.02.2010 12:59
    ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΩ,ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΔΙΑ,ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΟΤΙ ΕΦΕΡΝΕ Ο ΔΙΑΣ. ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΚΑΝΟΝΙΚΟ. ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.
  • Gourounaki @ 12.02.2010 13:06
    ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ.
  • MissHavisham @ 12.02.2010 13:09
    Και πάλι θα διαφωνήσω. Καθόλου ύπουλος δεν είναι, αντιθέτως πολύ ξεκάθαρο θα τον έλεγα. Τίποτα από αυτά που ήταν σακατεμένα από τη φύση τους δεν άφησε όρθιο. Και νοικοκύρης! Μπορεί να μου το άδειασε το σπίτι, αλλά το αδειανό, το συγυρίζεις ευκολότερα...

    Miss Havisham (μ.Κ.) (=μετά επιστροφής γενέθλιου Κρόνου ή αλλιώς "κρονοφρίκης", όρος του οποίου διεκδικώ την πατρότητα!)
  • MissHavisham @ 12.02.2010 13:14
    Μερσί, Tessy. Πλούτωνα στο 12????...Ωχ, σκοτάδια, μυστικά και ψέματα...Η Αφροδίτη μου τετραγωνίζει Πλούτωνα, σε παρηγορεί? Τους Ποσειδώνες μην τους ψάχνεις, είναι υπόθεση "τσάμπα καίει η λάμπα, τσάμπα σε θυμάμαι"!
  • Gourounaki @ 12.02.2010 13:18
    ΟΧΙ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΤΗΣ ΑΥΤΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ. ΑΛΛΑ ΕΒΛΕΠΑ ΑΛΛΑ ΕΚΡΙΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ. ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟ ΚΙ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΑΝΘΡΑΚΑΣ.
  • MissHavisham @ 12.02.2010 13:23
    A, Gourounaki, θα συμφωνήσω, νόμιζα ότι μιλούσες για τον Κρόνο! Ε, καλά ο Ποσειδώνας δεν είναι πλανήτης, είναι, "αν δεν ήμουνα στην πρέζα θα 'μενα στην Καλογρέζα", όπως λέει και ο Ζωρζ Πιλαλί!
  • Gourounaki @ 12.02.2010 13:25
    ΠΛΑΝΗΤΗΣ-ΠΡΕΖΑ. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΣΕ ΚΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΔΙΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ,ΓΛΙΤΩΣΑ ΛΙΓΟ. ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΣ ΑΣΤΟΧΙΕΣ.
  • Gourounaki @ 12.02.2010 13:28
    ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΑΡΤΗ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ? ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΙΑΣ/ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΟ ΔΡΑΜΑ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΟΥΡΕΛΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ ΚΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ.
  • MissHavisham @ 12.02.2010 13:30
    Καλά κι εγώ τον έχω κατσικωμένο πάνω στον 7ο, μόνιμη αφασία και με προοπτικές επαναληπτικότητας μέχρι τη Δευτέρα παρουσία...Αλλά δε μπορεί, τι διάολο τον έχω τον Κρόνο κυβερνήτη, κι εγώ μαζί κι ο Κρόνος θα τον νικήσουμε...

    Χαιρετώ, πάω να κάνω release ενδορφίνες...
  • Gourounaki @ 12.02.2010 13:31
    ΒΟΗΘΑΕΙ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ. ΘΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΕΙ Η ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ. ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΑΠΑΤΗΣ.

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...