παρακαλώ περιμένετε...

Ανάλυση αστρολογικού χάρτη-βοήθεια

  • fereniki @ 19.01.2010 22:33
    Τatiana38 -Ο Ηλιος σου ειναι στον 9ο οικο κατι που σημαινει οτι ενδεχομενως να εμπνεεσαι απο μακρινα ταξιδια, ξενες κουλτουρες και σπουδες που διευρυνουν τους οριζοντες. Δειχνει φιλοσοφημενο μυαλο και ικανοτητα στην εκμαθηση ξενων γλωσσων.
    -Η Σεληνη στον Κριο: ειναι ενθουσιασμος και ενεργητικοτητα, θελετε να ειστε πρωτοι παντου. Εδω ανηκουν ατομα που αναζητουν την δραση και ειναι αρκετα εγωκεντρικα. Η Σεληνη στον 12ο οικο υποδηλωνει συναισθηματα αινιγματικα και συχνα ειναι δυσκολο να εκφρασετε στους αλλους αυτο που αισθανεστε. Ταυτιση με καταπιεσμενους και ανημπορους τους οποιους προσπαθειτε να βοηθησετε.
    -Ωροσκοπος Ταυρος: σημαινει οτι εχετε λογικη και ρεαλιστικη αποψη για την ζωη και πατατε γερα στο εδαφος. Ειστε συνεπης με μεγαλα αποθεματα αντοχης, ενω δεν σας αρεσουν οι αλλαγες.
    -Ηλιος συνοδος Κρονος: δειχνει ατομο ωριμο, με αισθηση της εγκρατειας. Η ανοδος στην εξουσια γινεται με αργα, αλλα σταθερα βηματα.
    -Ηλιος συνοδος Ποσειδωνας: παιρνεις χαρακτηριστικα και απο Ιχθυ, ατομα με ευαισθησια, ρομαντισμο και πλουσια φαντασια. Εκφραση μεσα απο τις τεχνες [ δραμα-θεατρο] η την μουσικη.
    -Ηλιος εξαγωνο Πλουτωνας:ανθρωπος γεματος αυτοπεποιθηση, πιστευει οτι μπορει να ξεπερασει καθε δυσκολια.Πιστη στις ικανοτητες σας.
    -Σεληνη τετραγωνο Ερμης :αντιμετωπιση των καταστασεων με επιφανειακο τροπο, νευρικοτητα και νοσταλγια για παρελθουσες καταστασεις.
    -Σεληνη τετραγωνο Αφροδιτη: ταση για καταναλωση γλυκων και χαμηλα επιπεδα αυτοεκτιμησης.
    Τελος με 5 πλανητες στον Αιγοκερω [Ηλιο-Ερμη-Κρονο-Ουρανο-Ποσειδωνα], Σεληνη στο παρορμητικο ζωδιο του Κριου και Δια στον Καρκινο ενδεχομενως να νοιωσεις καποιες αλλαγες λογω του Κρονου. Μπορει να σε επιβραβευσει, κατι που δεν τραβαει μπορει να τελειωσει και να αρχισει κατι καινουργιο !
  • Tatiana38 @ 21.01.2010 15:00
    Ευχαριστώ πολύ fereniki!! όλα όσα είπες τα έχω Και είμαι ακριβώς σαυτό το μεταβατικό στάδιο που περιγράφεις στο τέλος.
  • Felicity91286 @ 12.03.2010 03:33
    μηπως θα μπορουσες να μου πεις και εμενα το αντιστοιχο??
    9/12/1986 6.00π.μ. Ιωαννινα
  • lia1504 @ 12.03.2010 09:28
    Kαλημέρα παιδιά έχω και γω πολλές απορίες για το χάρτη μου προσπαθώ να βγάλω μια άκρη αλλά μου είναι δύσκολο κάθε βοήθεια θα μου είναι χρήσιμη γιατί εδώ και 1 1/2 χρόνο περίπου ταλαιπωρούμαι αφάνταστα σε όλους τους τομείς. 15/04/64 11:30. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...