παρακαλώ περιμένετε...

stardome

  • absolutego @ 16.01.2010 14:33
    RINAMA, λυπάμαι που δεν μπορώ να σε βοηθήσω από αστολογικής άποψης, πραγματικά θα τα έκανα σαλάτα αν προσπαθούσα να διαβάσω το χάρτη σου.
    Έχω όμως να σου πω ότι άλλοι που περιτριγυρίζονται από λεφτά, γκόμενους, δουλειές κλπ, δε θα ψάξουν ποτέ να μάθουν τον εαυτό τους, γιατί απλά δεν έχουν τα κότσια και φοβούνται αυτά που θα ανακαλύψουν. Εκτός του ότι ούτως ή άλλως μόνοι μας φεύγουμε από αυτή τη ζωή, εσύ θα έχεις τις γνώσεις σου, οι οποίες δεν πρόκειται να σε εγκαταλείψουν ποτέ, όπως θα έκανε ο οποιοσδήποτε άνθρωπος.
    Και άλλωστε, δεν είσαι μόνη σου, έχεις τον εαυτό σου, αυτός δεν είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μας? Απ' ό,τι σε κόβω πρέπει να τα πηγαίνεις πολύ καλά μαζί του, λίγο το έχεις αυτό?
    Μην τρελαίνεσαι, μάλλον σε μανούριασε η έκλειψη...
  • RINAMA @ 16.01.2010 21:49
    σ'ευχαριστω πολυ για τα ωραια λογια σου,πραγματι με λεω ''ψαγμενο'' ατομο διαβαζω πολλα χρονια ψυχολογια και η αυτογνωσια ειναι το μεγαλο μου οπλο,ενα ξερω σιγουρα οτι η υλη ποτε δεν μας δινει την ευτυχια που ζηταμε και βεβαια εξαρταται τι ψαχνει ο καθενας στην ζωη του.Εγω θελω συναισθημα τα υπολοιπα μου ειναι αδιαφορα,και εκανα πολυ κοπο να βγω απο την αφροδιτη στον σκορπιο που δεν ειναι σε τοσο καλη θεση,αλλωστε μην ξεχναμε οτι αλλο η ψυχη αλλο το σεξ,εμαθα να αγαπαω και οχι να εξουσιαζω πια ......ολα αυτα και πολλα αλλα με κοπο και πολλα χρονια μελετης και αυτογνωσιας.Να εισαι καλα
  • mme @ 17.01.2010 12:41
    ειμαστε οι επιλογες... και φυσικα οι συγκυριες!
  • pufibar @ 18.01.2010 18:36
    Αυτό το έμαθα να αγαπάω είναι το πρόβλημα.Γιατί εμείς μάθαμε να αγαπάμε αλλά οι άλλοι δεν έχουν μάθει.... και γι' αυτό μας εκμεταλλεύονται και συναισθηματικά. Πατάνε και πάνω στο συναισθημά μας!!! Και εγώ μία από τα ίδια. Χώρισα 23 και είμαι μόνη μου.Γιατί την αγάπη μου όπου την έδωσα την εκμεταλλεύτηκαν. Εχω Αφροδίτη στους Ιχθύς. Μην στεναχωριέσε έχει ο Θεός.
  • piggy137 @ 18.01.2010 19:08
    ο θεός έχει αλλά αμα κρατάς ομπρέλα την ωρα που βρέχει μη ρωτάς γιατί δε λούστηκες. Αν ήταν να τα κάνει όλα μόνος του γιατι να μας δώσει μυαλο;
    Όταν το έχεις και κοιμάται γίνεσαι επιμηθέας και κλαις τη μοιρα σου περιμένοντας να σ' ελεήσουν θεοί και πλανήτες. Όταν το βάζεις να δουλεύει γινεσαι προμηθέας και αρπάζεις τον ταύρο από τα κέρατα. Όταν ο ηνιοχος ξερει να κρατά τα χαλινάρια το αρμα βαδίζει καλώς. Όταν τα άλογα καταλάβουν οτι ο ηνιόχος είναι αδύναμος κάνουν του κεφαλιού τους κι ο Φαέθοντας καταποντίζεται.
  • pufibar @ 18.01.2010 19:32
    Καλό το παραμύθι σου piggy....αλλά...έχει λύκο. Και λέω παραμύθι γιατί μόνον ένας ιχθύς που είναι πολύ καλός στα παραμύθια θα έλεγε κάτι τέτοιο.Και φυσικά μόνον ένας δίδυμος θα τα κατάφερνε όλα. Αν δεν είχα δύναμη δεν θα ήμουνα τώρα να σου απαντώ.Δεν σου είπε κανένας ότι όταν περνάς πολλά, τελικά αυτό που σου μένει είναι Δύναμη. Και να ξέρεις εκεί που σταματάει ο άνθρωπος υπάρχει ο Θεός. Μάλλον δεν ξέρεις από βέσπα!!!!
  • piggy137 @ 18.01.2010 19:45
    ουτε απο ποδήλατο δεν ξέρω.Κι οχι μόνο δεν ξέρω αλλά είμαι και πολύ δειλή για να μάθω. Κι ο θεός ναι μεν υπάρχει αλλα οι βουλές του είναι άγνωστες κι απρόβλεπτες και μερικές φορές κι ασύμβατες με τη δικά μας θέλω. Το ζόρι είναι ναπαραιτηθείς απο το εγωιστικό σου θέλω για ν' αφουγκραστείς το δικό του πρέπει.
  • pufibar @ 19.01.2010 12:25
    Δεν βαριέσε.... άμα είσαι άνθρωπος με πάθη.....και εγώ είμαι. Τα πάθη μου τα ζώ. και τώρα να ξαναάρχιζα την ζωή μου πάλι τα ίδια θα έκανα!!!
  • Fob51 @ 28.01.2010 18:37
    Βρε παιδια (μικρα και μεγαλα) τις επιλογες μας πληρωνουμε ολοι.Ο Θεος αλλωστε δεν μας εδωσε την ελευθερη βουληση?Αμα βλεπεις το γκρεμο και συ πας ευθεια δεω θα πεσεις μεσα?Ας συμβιβαστουμε με τις επιλογες μας κι αν εκ των υστερων δεν μας αρεσουνε ας αλλαξουμε.Τοπε και ο μεγαλος μας ποιητης:...πηραμε τη ζωη μας,
    λαθος!!!
    κι αλλαξαμε ζωη ...
  • piggy137 @ 28.01.2010 18:52
    Μπραβο fob καλά τα λες ολοι γκρινιαζουμε ζητώντας περισσότερο ελευθερία κι όταν την αποκτούμε γκρινιάζουμε για τις ευθύνες που αυτή συνεπάγεται και ψάχνουμε δικαιολογίες για να φορττωσουμε τις ευθύνες μας και τις συνέπειες των επιλογών μας στους γύρω μας, στους πλανήτες και στο θεό

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...