παρακαλώ περιμένετε...

S.o.S Aporia-symvouli

  • Argy10 @ 06.12.2009 21:11
    Το ερώτημα είναι γιατί δεν το έχεις κάνει εδώ και 6 1/2 χρόνια. Είναι πολλά χρόνια! Κάτι σε κάνει και διστάζεις, το ίδιο και αυτόν. Μήπως είναι καλύτερα η σχέση να μείνει στο κοίταγμα? Δε νομίζω ότι το θέμα είναι αν ταιριάζετε αστρολογικά. Πάντως φαινομενικά ναι, αλλά θα πρέπει να δώσεις περισσότερα στοιχεία για να σου απαντήσουν οι ειδικοί.
  • Argy10 @ 06.12.2009 21:12
    maggyjem, είναι θεικό το timing. Την ώρα που πατάω αποστολή, βλέπω την καταχώρησή σου και γράφουμε σχεδόν τα ίδια πράγματα! Πολύ καλό! Μα 6 1/2 χρόνια στο μήπως?
  • MissHavisham @ 07.12.2009 01:09
    Play it again, Maggygem (για τα κολλήματα λέω...)!

    Η λογική λέει πως με Σελήνη στον Υδροχόο, επικοινωνία υπάρχει, κι εγώ Σελήνη στον Υδροχόο έχω και μια χαρά επικοινωνώ με τους Υδροχόους. Δεν είναι a match made in heaven αλλά μπορεί να δουλέψει με λίγη καλή θέληση...
  • konstans @ 07.12.2009 10:39
    Sorry που κάνω παρεμβολή αλλά αυτή την περίοδο οι Υδροχόοι είναι το αδύνατο σημείο μου!!!
    Εγώ Ταυρος με ωροσκόπο δίδυμο και Άρη σε Ταύρο, αφροδίτη και Β.Δ. σε διδύμους, σελήνη Αιγόκερω και κλήρος τύχης μόνο σε Υδροχόο.
    Μετά από πολύ μεγάλο διάστημα μου αρέσει κάποιος που για κακή μου τύχη είναι Υδροχόος (κακή μου τύχη γιατί από όποια εμπειρία είχα πάντα κατέληγα σε ασυνενοησία και περεξηγήσεις και γενικά προσπαθώ να μην ασχολούμαι σοβαρά μαζί τους) με σελήνη σε Υδροχόο και αφροδίτη σε Κριό, ωροσκόπο δεν ξέρω.
    Το πρόβλημα είναι ότι μου αρέσει πραγματικά πολύ και είναι η πρωτη φορά που συμβαίνουν πολλές συμπτώσεις περίεργες που με κάνουν να αναρωτιέμαι.....
    Το ξέρω ότι μπορεί να ακουστεί περίεργο αλλά είναι σαν να έχει βγει από τη φαντασία μου και να έχει υλοποιηθεί σε πραγματική μορφή.... και κυκλοφορεί εδώ και 1,5 χρόνο ακριβώς έξω από το σπίτι μου.
    Ετσι και να θέλω μου είναι δύσκολο να το αποφύγω. Με τραβάει πολύ έντονα.
    Έχω διαβάσει ότι άνθρωποι με Β.Δ. στους διδύμους μπορούν να ωφεληθούν στη ζωή τους από τη συναστροφή με Υδροχόους...
    Και επειδη δεν θέλω να είμαι προκατελειμένη θέλω να ρωτήσω την άποψη σας αν μπορούν να υπάρξουν κοινά σημεία επαφής???
    Έστω και απο εμπειρίες ή κάτι...
    Μικρή λεπρομέρεια δυστυχώς με έχει προσεγγίσει πολύ έντονα ο φίλος του πρώτα και συνεχίζει να επιμένει παρόλο που τον αγνοώ και από ότι ξέρω οι Υδροχόοι βάζουν πάνω από όλα τους φίλους τους....
    Ευχαριστώ και θα ακούσω την όποια άποψη με μεγάλο ενδιαφέρον!!!
  • konstans @ 07.12.2009 10:53
    Δεν ξέρω αν βοηθάει να συμπληρώσω ότι ο δικός του Β.Δ. είναι στον Λέων και Άρης σε Παρθένο. Επίσης έχουμε και οι δύο Ποσειδώνα στον Τοξότη και Πλούτωνα σε Ζυγό (και των 2 ο Πλούτωνας ανάδρομος...) και Χείρωνα σε Ταύρο. Επίσης έχω διαβάσει ότι όταν υπάρχουν κοινοί ανάδρομοι πλανήτες σε 2 χάρτες σημαίνει ότι υπάρχουν κοινά θέματα από το παρελθόν.
    Συγνώμη για την υπερανάλυση αλλά με ενδιαφέρει η γνώμη οποιουδήποτε μπορεί να γνωρίζει κάτι παραπάνω..
    Ευχαριστώ και καλή σας μέρα!!

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...