παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Κομπος στο στομαχι...
..και παλι!

Αυτη η αισθηση της αναγουλας σε στομαχι και σε μυαλο κι ενας τρομος διαχυτος, απο την βλεφαριδα ισαμε τον αστραγαλο. Ενταξει, φυσικο, οι μερες πλησιαζουν και τωρα θα δειξει αν θα ευοδωσουν οι προσπαθειες μιας ολοκληρης χρονιας η οχι...


Απο την αλλη, ομως, ρε φιλε, αυτο το πραγμα με το αγχος ειναι πως να το θεσω, πως να το θεσω, απλα..ηλιθιο!

Αν καθισεις και το καλοσκεφτεις, ειλικρινα, υπαρχουν ενα με δυο πραγματα που θα πρεπει να ανεβαζει αδρεναλινη ο οργανισμος. Αμα βλεπεις να φευγει σπιθα πανω στο χαλι απο τη φωτια στο τζακι η αμα κρατιεσαι απο το πιο ψηλο κλαδι και το ακους να κανει κρατς κρατς..! Σ'ολα τα αλλα, τι θα παθεις αν δεν γινουν?οεο?

Αντε...Να δεχτω οτι για σενα το να περασεις τις εξετασεις οδηγησης ειναι πολυ σημαντικο γιατι ετσι το φτιαξες με το μυαλουδακι σου.Επειδη κοπηκες ηδη δυο φορες και θα γελανε οι γνωστοι, επειδη το καλοκαιρι θες να παρεις το αμαξι του μπαμπα και να γυρισεις την Πελοποννησο για ελευθερο καμπινγκ. Αιντε, ειπαμε, το δεχομαι..! Το αγχος πριν σε τι θα σε βοηθησει ακριβως?

Αφου το ειδες το εργακι καμαρι μου!Και καθε φορα που αγχωνοσουν, ειτε μπροστα σε γκομενο, ειτε σε εξετασεις, τα εκανες σκατα!Γιατι δεν το αφηνεις για μετα, ετσι just for once?

Προσφατα, ακουσα κι ενα καινουριο. Fear of success, λενε οι φιλοι μας οι Αμερικανοι και βαλθηκα κατευθειαν να το απορριψω σαν καινουρια χαζομαρα.

Αμα το καλοσκεφτεις ομως, η χαζομαρουλα αυτη εχει μια λογικη. Ειδικα οταν βλεπεις τον εαυτο σου να αγχωνεται τελευταια στιγμη, εχοντας ηδη δουλεψει οσο πηγαινε πανω σε κατι, σκεπτομενος οτι ισως να μην θες στην ουσια να πετυχει, γιατι δεν το αξιζεις οσο θα πρεπε, γιατι θα μπορουσες να ξενυχτησεις παραπανω, γιατι φοβασαι μην μετα στο παρουν πισω..Πω, αυτο κι αν ειναι ηλιθιο αδερφακι μου!Να φοβασαι την αποτυχια, παει στα διααλα, να φοβασαι ομως οσο βλεπεις οτι πλησιαζεις στο στοχο κι αυτος γινεται οχι απλα εφικτος αλλα και σχεδον σιγουρος?????

Το συνδρομο του outsider, λεω γω καλυτερα, και για να ειμαι και ειλικρινης, εχω αρχισει να το βαριεμαι πολυ ασχημα...!


Ο,τι ειναι να γινει, θα γινει!Ωχου πια!!!!! :-)



 


Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...