παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Αγαπητέ κύριε Πάνόπουλε και μέλη..τέτοιους "ανθρώπους" φιλοξενείτε στη σελίδα σας!!
stelster @ 01.08.2009 12:19
...γελοιο υποκειμενο..
...φασιστα ολκης και κωλοοπης...

...καλησπερα και μπλα μπλα μπλα, ολες οι καλες ευχες μου να συνοδευουνε τη μερα και το μηνα σου... :Ρ

...επειδης που λες, με το που με βρηκε η νεα μερα κι ο νεος μηνας σε μεγαλα κεφια, ειπα να σου δωκω και μια τελευταια ευκαιρια, να διορθωσεις και καποια σφαλματα του "προσφατου παρελθοντος" σου (δεν ξερω.. πες με συνηγορο του "εξ'απ'εδω", μεγαλοψυχο, τιμητη των παντων και κυριως της ανθρωπινης αξιοπρεπειας -κι ειδικα της δικης σου!..)..

...ειπα λοιπον (με το βοιδισιο μυαλο που διαθετω!..), να σου δωσω μια ευκαιρια να εξιλεωθεις και να "συγχωρεθεις" απ'τα 3 ατομα που τοοοσο απρεπως και γελοιωδως καταφερθηκες στο (πραγματι ομορφο!..) προχθεσινο σου ποστ "Αποτυπωματα....".. κι επειδη θελω η συγνωμη σου να ειναι με προσωπικη αναφορα, επετρεψε μου να στους θυμισω εναν εναν.. 1ος: Yperexios .. 2η: vAIRsiFIRE .. & 3η: vespaki ...! οσο για μενανε, γραψε με στʼ@ρχιδια σου (αν κι αμφιβαλω αν διαθετεις κι απʼαυτά!..)..! καρφακι δεν μου καιγεται για μια συγνωμη...! τʼατομα που τους την οφειλω και μου την οφειλουν, είναι ατομα με ουσια και περιεχομενο..!!!

...λοιπον.. κοιτα να δεις τι θα κανουμε.. σου δινω δυο 24ωρα ώστε να τους απευθυνεις δημοσια τη συγνωμη σου (δλδ μεσα απʼτο ποστ σου) κι εγω θα τρεξω αμεσως να σβησω όλα τα ασχημα σχολια που προσβαλουν το προσωπο σου (φαε μια μουρη που εχει και προσωπο!..)..! στην αντιθετη περιπτωση.. χμμμ.. στην αντιθετη περιπτωση, από το μεσημερι της Δευτερας και για κάθε μερα, θα σου εχω κι από ένα σχολιο σε κάθʼένα απʼαυτά τα ποστ σου, ώστε να σε κανω βουκινο σʼολη την αστροπαρεα..! κι επειδη πολυς κοσμος λειπει σε διακοπουλες τουτες τις μερες, θα σταματησω την Παρασκευη και θα το συνεχισω από τις 1η εως τις 30η Σεπτεμβρη (πλην ΣουΚου!..), ώστε να βεβαιωθω πως δεν θα υπαρξει φιλαρακι εδώ μεσα που να μην μας διαβασε εκει μεσα..!!! την τελευταια δε μερα, θα ποσταρω και το μνμ που σου στελνω σημερα, ζητωντας συγνωμη απʼτα φιλαρακια που θα τους εχω υποβαλει στη βαρεμαρα να μας παρακολουθουν καθημερινα..! παντως θα βαζω χαρουμενα και χαρωπα τραγουδακια (βλεπε κατωθι), ώστε να γινομαι οσο το λιγοτερο ενοχλητικος στʼαυτια και τη διαθεση τους..! ξερεις.. η εστω αν λιγο κατεχεις από αστρολογια, είναι να μην βαλει κατι στο μυαλο του ενας Ταυρος (μʼΕρμη αναδρομο @Ταυρο κι Αρη αναχαιτισμενο @Κριο!..) και δη ενας καραΒοιδαρος (χεχε.. συ ειπας.. όχι εγω!..) σαν και του λογου μου..!

...και πουʼσαι..?! μην το ψαχνεις πως μου κολλησε αυτή η ιστορια..! ισως να φταιει το υπεροχο τριγωνακι που κανει ο διελαυνων Πλουτωνας με τον Ωροσκοπο μου, η που ετοιμαζεται να κανει με τον γεννεθλιο Πλουτωνα μου σε λιγο καιρο και παλι..! τοοοσο ετοιμος να καταστρεψω για να ξαναχτισω μεσα απʼτις σταχτες, ειμαι..!!! (αληθεια.. τωρα πʼαναφερθηκα στʼαστρα, πως κι από Παρθενος μʼωροσκοπο @Κριο χθες τʼαπογευμα, το γυρισες σʼΑιγα με Λιονταρρρρρ..?! βαριοσουνα νʼαλλαξεις όλα τα στοιχεια σου κι απλα προσθεσες 4 μηνες παραπανω στα γεννεθλια σου?!?.. εχεις κατι εναντιον των Αιγοκερων?!? η των Λεοντων?!? χιχι..! .. χμμμ.. χαζες αποριες ενός Βοιδους.. μη δινεις σημασια.. κι ουτε και συνεχεια αν δεν θες!..).. ισως παλι, πʼαργω να παω διακοπουλες και μου την εχει βαρεσει, μιλαμε..! στο τελος τελος, ισως γιατι δεν αντεχω τη στρατευμενη γελοιοτητα των φανατισμενων φασιστων...! (δεν μπορει.. αυτό το τελευταιο θα το καταλαβαινεις!.. ετσι δεν είναι Συνταγματαρχα μου..?!? ;-) ..).. παντως για την περιπτωση που με πιασει βαρεμαρα να το συνεχισω, θα το στειλω και στα 32 φιλαρακια μου (ξερεις τωρα συ.. στην ΚΛΙΚΑ που ελεγες.. στο ΜΑΝΤΡΙ που μας μαζεψες..! τη ΣΤΑΝΗ που λεμε και στα μερη μου!!!..), ώστε και μονο από "υποχρεωση" απεναντι τους, μην και με νικησει καμια ταυρισια βαρεμαρα και σταματησω νʼασχολουμαι με την παρτη σου, ώστε να χασουνε και το τελευταιο μας παρτυ...!!! (μωρε μην ανησυχεις.. ως και τσοντα θα τους ταξω για να τους εχω σταντ μπαι στις 30 του Σεπτεμβρη..!!!)...

Και για να παρεις μια ιδεουλα για το τι θʼακολουθησει.. καθεσαι..?! καθεσαι αναπαυτικα..?!? ΟοοΚευ λοιπον.. φωτα.. καμερα.. καιαιαι φυγαμε...


? Adriano @ 31/7/2009 15:01
..yperexie αν υπάρχει..σίγουρα είναι μέσα σου και σε έχει σκίσει..!!
.. γιατί τέτοιες μαλακίες κάτι νούμερα σα και σένα τις λένε..!!
..και μην ασχολείσαι άλλο με το θέμα γιατι γίνεσαι πιο νούμερο..!!

SPECIAL ΑΦΙΕΡΩΣΗ:..

http://www.youtube.com/watch?v=gBUvVYaikAw&feature=related

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

(θυμασαι φανταζομαι πως σου εγραψα πως εχω τα κοπι απʼτα σχολια σου..! για να δουμε.. όταν τα κανω πειστ σε ολο το stardome, ποιος θα τρεχει να κρυφτει..!!!)..

Καταλαβες τωρα φασιστομουτρο πως γινοντε οι καθαρες δουλειες..?! μʼόλα τʼαπλυτα στη φορα..!!! κι οσο για την ευγενη σου προσκληση "μήπως θέλεις να γνωριστούμε..??" .. ααασε.. ασε καλυτερα κι εχω γνωρισει ουκ ολιγους σαν και την αφεντομουτσουναρα σου στη ζωη μου..! και πως εσπαγε κάθε φορα ο διαολος το ποδαρι του και μʼεπιανε μια αλλεργια, άλλο πραμμα να δεις..! μην αναφερθω και στη φαγουρα σʼακαταλληλα επι του παροντος, σημεια..!!! (δεν θʼαναφερθω φυσικα στην ουσια του ποστ, αφου και το ιδιο και τα περισσοτερα φιλαρακια που γραψαν μεσα, με καλυψαν απολυτα!..)..


ΥΓ: και μια που το δικο μου μηνυμα το αρχισα πολύ πριν το δικο σου σχολιο σημερα και το τελειωσα με πολλες ενδιαμεσες διακοπες, μολις τωρα.. οριστε..! καλη θεληση ειπες να δειξεις..?!? ΔΕΙΞΤΗΝ..! και θαʼχεις και τη δικη μου συγνωμη, καθως και το σβησιμο ολων των απρεπων σχολιων μου στο προσωπο σου..! 3 ονοματα είναι όλα κι όλα κι εχεις ολο το χρονο ως το μεσημερι της Δευτερας να κλεισεις μʼαξιοπρεπεια ένα γλυκυτατο κι αξιοπρεπεστατο ποστ..! ως τα τοτενες, τις ευχες μου.... :-)
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...