παρακαλώ περιμένετε...

ouranos tetragono afroditi

  • KELLY79 @ 30.03.2009 15:10
    goodmorning icebee!!! η κίνηση του πλανήτη Ουρανού είναι σχετικά αργή, τώρα βρίσκεται στις 23 μοίρες των Ιχθύων, όπου θα παραμείνει έως 6 /4 και μετά θα βρίσκεται στην 24η έως τις 26/4... Η μέγιστη επιρροή της όψης παρατηρείται όταν οι πλανήτες σχηματίζουν γωνία με ανοχή μία μοίρα πριν έως μία μοίρα μετά. (αυτό δεν ισχύει για τον Κρόνο και πιστεύω ούτε για τον Πλούτωνα). Εάν σε ενδιαφέρει , η 23η συγκεκριμένα, σε αυτή επιστρέφει ο Ουρανός ανάδρομος, τον Οκτώβριο του 09 και τον Ιανουάριο 010.
    About Ουρανο και Αφροδίτη. Αυτό θα μπορούσε να σημαινει διάφορα πράγματα, όπως ουρανοκατέβατους έρωτες, χρήματα, ξαφνικούς χωρισμούς, μικρης διάρκειας αλλα ενθουσιώδεις σχεσεις, τάση δική σου για ανεξαρτησία και επανάσταση στον τρόπο που σχετίζεσαι, την ανάγκη να νιώσεις και να εκφραστείς με το δικό σου τρόπο και πάλι στις σχέσεις, αρέσει δεν αρέσει αυτό στους άλλους. Επίσης , ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της λογικής και της αποστασιοποίησης. Πιθανό για το διάστημα που θα διαρκέσει η όψη, θελήσεις να δείς πιο λογικά τα πράγματα σε σχεση με το σύντροφό σου ή το σύντροφο που θα διαλέξεις, και όπως καταλαβαίνεις μία σειρά πραγμάτων πιθανόν να θέλεις, που έχουν να κάνουν όλα στο να διατηρήσεις το δικό σου χώρο μέσα στις σχέσεις και στις συνεργασίες (ίσως και το αφεντικό σου- αν έχεις- θα σου φαίνεται φορτικό αυτό τον καιρό). Και φυσικά, σημασία έχουν οι οίκοι στους οποίος σχηματίζεται η όψη (εκεί υπάρχουν τα γεγονότα) και οι οίκοι στους οποίους έχεις ακμή ταύρο/ ζυγό (αφροδίτη) και υδροχόο (ουρανός), διότι εκεί εκδηλώνονται τελικά τα αποτελέσματα. xx
  • carpediem @ 31.03.2009 01:09
    πιο πιθανο σεναριο θα μπορουσε τοτε να φερει μια συνοδος ουρανου με γενεθ. αφροδιτη στις 26 των ιχθυων στον 10ο και σε αντιθεση με γεν.ουρανο?

έχουν γενέθλια 244 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...