παρακαλώ περιμένετε...

καρμικες σχεσεις ή με το ζορι μαζι ?

  • lahmacun @ 27.03.2009 15:55
    Αρα κατα τη γνωμη σου ολες οι σχεσεις ειναι καρμικες - μπορεις να μου εξηγησεις τι ακριβως εννοεις με την λεξη ?
    α) Οτι δεν ειναι τυχαια καμια συναντηση μας σε αυτη τη ζωη απλα
    β) Οτι ολοι εχουμε υπολοιπα απο προηγουμενες ζωες
    γ) οτι, δηποτε αλλο ??

    Ρωταω για να καταλαβω ...
  • lahmacun @ 27.03.2009 16:03
    Aries81 δεν ξερω αν κανεις λαθος για να δουμε τι ειναι αυτο ανοιξα το ποστ και γιατι το "τραβατε με και ας κλαιω" πρεπει ντε και σωνει και καλα να ειναι καρμικο ?
  • andreas_zepos @ 27.03.2009 16:07
    μέχρι να διαβάσω αυτό το ποστ, δεν είχα σκεφτεί αυτό που λες

    ..ότι αν το ζεις δεν το ψάχνεις, ενώ αν δεν το ζεις, το ψαχνεις..

    η αλήθεια είναι πως συμφωνώ. Αλλά θα πρέπει να προσθέσω ότι ΑΝ πιστεύεις στη θεωρία των καρμικών σχέσεων, τότε ναι, υπάρχουν. Και αποψή μου είναι πως καρμικές , είναι εκείνες που όταν ξυπνάς το πρωί, αντί για σημάδια απ΄το μαξιλάρι στο πρόσωπο, έχεις σημάδια από τις ρόδες μίας μπουλντόζας. Και θα προσθέσω πως η καρμική, δεν είναι κατ ανάγκη ερωτική, ή αν είναι, δεν εκφράζεται κατ αναγκη σαν έναν απόλυτο -και στη θετική του μορφή- έρωτα.
    Ναι, μπορεί να είναι ο 'απόλυτος έρωτας', αυτός που όταν σου χτυπάει την πόρτα , πριν καν ανοίξεις λες... 'εδώ είμαι'.
    Μπορεί όμως να είναι κι εκείνος που θα σε πάει (ή που θα σε σπρώξει να πας) σε μονοπάτια που δεν έχεις ξαναπάει, που φοβόσουνα να πας, ή που αγνοούσες την ύπαρξή τους. Και που ίσως ΑΥΤΟΣ να ήταν ο ρόλος του και μόνο. Κι εδώ κολλάνε οι προσπάθειες δικαιολόγησης των αδικαιολογήτων..

    υ.γ.....το να προσπαθούμε να προσδίδουμε και μιαν ΑΛΛΗ μυθική (ή δεν ξέρω γω τι άλλο) διάσταση σε πράγματα πολλές φορές εμφανή και κατανοητά...δεν είναι και ότι καλύτερο..
    λίιιιιγος αιγοκερισμός, λίιιιγο πάτημα στη γη, δε βλάπτει....
    αυτά τα ολίγα...
  • gpano @ 27.03.2009 16:10
    Έχετε δίκιο... Αναρρωτιέται κάποιος για την "καρμικότητα" της σχέσης όταν η σχέση έχει πέσει στα βράχια, έχει τελειώσει, ή μετά από καιρό όταν η μνήμη επιμένει να αναμοχλεύει το τραύμα του χωρισμού.. Η αναζήτηση της "καρμικότητας" που κάποιος θέλει να "ερευνήσει" ξεκινάει όταν η σχέση έχει σπάσει σε χίλια κομμάτια, έχει τελειώσει είτε όταν περνάει Συμπληγάδες...Τι είναι αυτό που αναζητάει κάποιος μιλώντας για "κάρμα", "πεπρωμένο", "μοίρα"? Αναζητάει Νόημα...Δεν μπορεί να τα περνάω (ή να τα πέρασα) όλα αυτά έτσι χωρίς λόγο...Πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος που πονάω, απελπίζομαι, τρελαίνομαι, οργίζομαι, μελαγχολώ, αγωνιώ...

    Μόνο που μιλώντας για "κάρμα" σε μια στιγμή της ζωής που θέλεις Νόημα είναι σαν να πετάς την μπάλα έξω απο το γήπεδο. Τη στιγμή που περισσότερο απο ποτέ χρειάζεσαι το νόημα που θα σου επιτρέψει να προχωρήσεις εσύ πετάς τις ευθύνες σου στο αποτέλεσμα της σχέσης ρίχνοντάς τα όλα στο "κάρμα", "στο θέλημα Θεού", στην "μοίρα"...Αν η σχέση είχε προδιαγεγραμμένο τέλος τότε κανείς δεν θα έμπαινε σε σχέσεις στις οποίες θα έτρωγε χώμα.. Κι αν όλα είναι κάρμα τότε είμαστε μαριονέτες στα χέρια ενός κακού Θεού που δεν μας εκτιμάει καθόλου...

    Οι σχέσεις είναι το απόλυτο βαρόμετρο της σχέσης που έχουμε με τον εαυτό μας...οι άνθρωποι που συναντάμε τους συναντάμε για να μας εξελίξουν και για να τους εξελίξουμε...κάθε φορά που χωρίζουμε- που σημαίνει ότι πεθαίνουμε λίγο- το Νόημα θα το βρούμε μέσα μας και όχι σε εξωτερικές δυνάμεις που είναι ανεξέλεγκτες και πέρα απο εμάς...Αλλιώς αν δεν μαθαίνουμε τίποτα, θα επαναλαμβάνουμε ένα πατρόν σχέσεων για το οποίο θα ρίχνουμε το φταίξιμο στο κακό κάρμα ξεχνώντας ότι κάρμα δεν είναι τίποτα άλλο από τα αποτελέσματα της δράσης- αντίδρασης...
  • lahmacun @ 27.03.2009 16:23
    "Οι σχέσεις είναι το απόλυτο βαρόμετρο της σχέσης που έχουμε με τον εαυτό μας.."

    Εκε ηθελα καπου να καταληξω και πως δεν μας απαλασσει κανενα "θειο" χερι αν εμεις επιλεγουμε να αυτοβασανιζομαστε στο ονομα του οποιου ερωτα της οποιας φιλιας συνεργασιας....
    Και το λεω για να το ακουσω πρωτα εγω αλλα και ολα τα παιδια εδω που αναζητουν πισω απο τη λεξη αυτη τη διακαιολογια του οποιου βασανισμου τους ..
    Και εκτος απο τη δικαιολογηση του βασανισμου εχω παρατηρησει πως η λεξη χρησιμοποιειται σαν υποστηλωμα της σημαντικοτητας της σχεσης ..

    Προσωπικα πονεσα πολυ ολες τις φορες που αφηνα καποιον πισω ειτε στη συναστρια ειχα ενδειξεις "καρμικοτητας" ειτε οχι ..

    Το ερωτημα ειναι ποιος ειναι ο εσωτερικο μηχανισμος που μας στρεφει εκει ποτε για να δικαιολογουμε τα αδικαιολογητα και ποτε για να διανθιζουμε τα ξερα απο μονα τους χωραφια ?
  • andreas_zepos @ 27.03.2009 16:35
    προσωπικά ΔΕ μου αρκεί να πω πως...'εντάξει μωρέ...δεν ήμασταν γι'αυτό...για τούτο...για κείνο...'
    ..και να ζήσουν αυτοί καλά και μεις καλύτερα.
    ΔΕ ΜΠΟΡΩ να προσδώ ΜΟΝΟ μια τέτοια ερμηνεία στα πράγματα και να το λήξω. Είναι πολύ παραμυθένιο.
    Το μη-παραμυθένιο, έρχεται στην αδυναμία μας να προχωρήσουμε στα μονοπάτια που μας δείχνονται, ή στο να περπατήσει ο άλλος στα μονοπάτια που του δείχνουμε. Ναι, οκ, δεν είμαστε όλοι φτιαγμένοι για όλα, αλλα..
    νομίζω πως η καρμικότητα συνδέεται άμεσα με την αρχή της διαφορετικότητας και της αποδοχής αυτής.
    για μένα εδώ κολλάνε οι μηχανισμοί άμυνας...
  • lahmacun @ 27.03.2009 16:36
    Διαβαζω με ενδιαφερον αυτα που γραφεις - παρ΄οτι παθαινω το γνωστο ταρακουλο οταν μιλας στον 2ο πληθυντικο διαχωριζοντας τοσο πολυ τη θεση σου απο ολους εμας , και μου δημιουργειται μια διαθεση να αντιδρασω αρνητικα . Καταλαβαινω τι λες και συμφωνω σε διαφορα σημεια παρ΄ολα αυτα .
  • lahmacun @ 27.03.2009 16:38
    "καρμικότητα συνδέεται άμεσα με την αρχή της διαφορετικότητας και της αποδοχής αυτής.
    για μένα εδώ κολλάνε οι μηχανισμοί άμυνας..."

    Ζεππο θα μπορουσες να μου το εξηγησεις καλυτερα αυτο ?
  • andreas_zepos @ 27.03.2009 16:43
    με πολύ απλά λόγια, ότι μονοπάτι και να μου δείξουν, εγώ θα το περπατήσω με το δικό μου τρόπο. Και -ίσως και- χωρίς εσένα.
    Μπορείς να το δεχτείς αυτό???

    τόσο απλά..
  • lahmacun @ 27.03.2009 16:45
    λες ζεππο πως το καρμα ειναι ο δρομος μας .. αυτος που διαλεγουμε επειδη αυτο ειμαστε? Με αυτη την εννοια δικαιως λεγονται καρμικες οι "τραβατε με και ας κλαιω σχεσεις " για επειδη ειμαστε οτι ειμαστε τις διαλεγουμε..
    κανω λογοπαιγνια τωρα ..
  • andreas_zepos @ 27.03.2009 16:48
    ...ναι.
  • lahmacun @ 27.03.2009 16:48
    τζεμ αν εχω καταλαβει καλα - λες καρμα την οποιαδηποτε ουσιαστικη βαθεια συναισθηματικη μας συνδεση ? Η οποια φυσικα εξακολουθει να μας καθοριζει και αμα την οποια απωλεια της ?
  • lahmacun @ 27.03.2009 16:50
    Και γιατι βρε παιδια να πρεπει να χρειαζομαστε ανατολικη ορολογια για να μιλησουμε
    α) για την διαφορετικοτητα μας
    β) για το συναισθημα μας ..

    Οι λεξεις εχουν ενα νοημα , δεν τις χρησιμοποιουμε τυχαια γιατι να χρειαζομαστε το καρμα και τα παραγωγα του για να μιλησουμε για την ανθρωπινη φυση μας ? Μηπως κρυβεται κατι αλλο εκει ?
  • andreas_zepos @ 27.03.2009 16:54
    κάτι έχω στο κεφάλι μου για ντάρμα άρθα και κάμα..
    με αυτά που έγραψα εννοώ πως..
    μια καρμικήσχέση μπορεί να είναι ένας φάρος,
    μια σημαδούρα, μια όαση, μια πηγή γνώσης, ένας χάρτης,
    ένα σημάδι. το πως θα το ερμηνεύσω και θα το λειτουργήσω, είναι δικό μου.
    όπως και ο δρόμος που βαδίζω.
  • andreas_zepos @ 27.03.2009 16:57
    κοιτάξτε..
    δεν προσπαθώ να περάσω ντε και καλά μια
    δική μου θεώρηση των πραγμάτων.
    και επίσης νομίζω πως η υπερανάλυση θα το διαλύσει.
  • gpano @ 27.03.2009 16:57
    Η αστρολογία είναι πλατωνικών κατευθύνσεων δηλαδή ακουμπάει το ένα της πόδι γερά στη μεταφυσική. Δηλαδή ο γενέθλιος χάρτης μας δείχνει ουσιαστικά τον χαρακτήρα και αφού ο χαρακτήρας μας είναι το πεπρωμένο μας τότε δείχνει και την εξέλιξή μας και τις δυνατότητές μας. Σαφώς όλοι είμαστε όλα αλλά αυτή η διαπίστωση στα ακρότατα όριά της λέει ότι είμαστε τίποτα χωρίς προσωπικές επιλογές..Άρα αφού είμαστε αποτέλεσμα των επιλογών μας που υπάρχουν στο χάρτη μας έχουμε κι ένα δρόμο να διανύσουμε για να καταφέρουμε να γίνουμε αυτό το οποίο θέλουμε να γίνουμε...Η αστρολογία λέει: έχεις επιλογές...μπορείς να πας από εκατό διαφορετικούς δρόμους στην Ομόνοια, σε σένα εναπόκεινται οι επιλογές, τα μέσα και η διαδρομή...όμως ό,τι κι αν επιλέξεις θα είσαι ολοκληρωμένος και ισορροπημένος μόνο όταν φτάσεις στην Ομόνοια...
  • magia54 @ 27.03.2009 16:59
    προσωπικα οποτε μιλαω για καρμικες σχεσεις εννοω μια σχεση με εναν ανθρωπο που σε καποια προηγουμενη ζωη ηταν δυσκολη και τωρα μου ξαναεμφανιζεται για να μπορεσω μεσα απο τις δυσκολιες να την επαναπροσδιορισω και να διορθωσω τα κακως κειμενα..γι αυτο ειναι και δυσκολες οι καρμικες σχεσεις επειδη μιλαμε για ανοιχτους λογαριασμους..οσον αφορα το ερωτημα γιατι και ποτε αναζηταμε καρμικοτητα στις σχεσεις μας προσωπικα το επιδιωκω για να δικαιολογησω το βαθμο δυσκολιας της και το οτι με ταλαπωρει..για να παρω κουραγιο για τις δυσκολιες και να πω στον εαυτο μου:"κατσε ησυχα και μη παραπονιεσαι τωρα παιρνεις το μαθημα σου."αυτο μακροπροθεσμα ισως σημαινει οτι ψαχνω και νοημα στις σχεσεις μου..ολα αυτα οσον αφορα εμενα και τι πιστευω εγω για το συγκεκριμενο θεμα χωρις να εχω διαβασει κατι σχετικο
  • andreas_zepos @ 27.03.2009 17:00
    όπως και νά'χει όμως,
    σαν καρμική θεωρώ μια σχέση που με άλλαξε σε κάτι,
    που μου έδειξε κάτι, που δε μου χαρίστηκε και που με πόνεσε,
    που ήρθε όταν ήμουν έτοιμος γι'αυτή,
    όπως -προσωπικά- θεωρώ καρμική τη σχέση μέσα από την οποία
    θα δημιουργηθεί ένα μικρό -μεγάλο για μένα- μέρος,
    της επόμενης γενιάς.
    αυτα....
  • lahmacun @ 27.03.2009 17:13
    "Η αστρολογία είναι πλατωνικών κατευθύνσεων δηλαδή ακουμπάει το ένα της πόδι γερά στη μεταφυσική"

    Κραταω αυτο - επειδη εχω μπερδευτει λιγο για να ειμαι ειλικρινης ..

    Εκανα μια ερωτηση πριν - γιατι "ο συναισθηματικος φορεας" που λεει ο τζεμ ..
    και η διαφορετικοτητα μας που λεει ο ζεππος ..
    το απολυτο που λεει το μαρακι
    να πρεπει να αποκτουν διασταση "καρμα" κλπ ?

    Τι ειναι αυτο που μας κανει να εχουμε τετοια αναγκη ?
    Μηπως η απαντηση ειναι σε αυτο που ειπε ο κ. Πανοπουλος σε σχεση με την αστρολογια - που η αστρολογια μιλαει για τον ανθρωπο ..
    και ο ανθρωπος εχει και μεταφυσικο κοματι και βρισκει ετσι ενα τροπο να το εκφραζει ?
    Ισως να ειμαι ακαταληπτη - αλλα σας ειπα ειμαι μπερδεμενη ..
    Μηπως η αναγκη μας να σχετιστουμε με το θειο το μοιραιο το απεραντο να μας κανει να εχουμε την αναγκη να αποδιδουμε στις σχεσεις μας και σε οτι ζουμε τετοιες ιδιοτητες ...
  • andreas_zepos @ 27.03.2009 17:16
    να πω ότι συμφωνώ για την ερμηνεία 'βαρυσήμαντη'?? θα το πω.
    αλλά....πως αλλιώ θα συνεννοηθούμε εδώ μέσα για το τι είναι και τι δεν είναι, όταν βάλουμε όλες τις σχέσεις κάτω από το ίδιο πρίσμα??...όταν δηλαδή τις χαρακτηρίσουμε όλες (λιγότερο ή περισσότερο) καρμικές??? ποιό είν' το κριτήριο???
  • andreas_zepos @ 27.03.2009 17:18
    ...διαφοροποίησης? υπάρχει καρμικόμετρο???
    πραγματικά, δεν ειρωνέυομαι...
    απλώς ρωτάω...απορρώ...
  • lahmacun @ 27.03.2009 17:19
    πολυ σωστη ερωτηση Ζεππο - υπαρχει καρμικομετρο χα χα χα
  • andreas_zepos @ 27.03.2009 17:22
    ...ή όλο αυτό εδώ είναι απλώς ένα παιχνίδι ιδεών...????
  • andreas_zepos @ 27.03.2009 17:27
    όλοι σε παρακολουθούμε!
    μας έδωσες μια απάντηση για το τι ΔΕΝ είναι, και τη δέχομαι.
    τι είναι όμως???
  • lahmacun @ 27.03.2009 17:30
    Δραση ειναι - το τι ειμαστε τι σκεφτομαστε πως νιωθουμε ποια ταξιδια κανουμε τι διαλεγουμε τι αφηνουμε γιατι προσπαθουμε γιατι δεν προσπαθουμε ποιους συνανταμε και κραταμε για τοσο οσο ποιους συνανταμε και αφηνουμε
    με ποιους πινουμε εναν και μονο καφε και με ποιους αγκαλιαζομαστε το βραδυ ..
    δραση εινα η ανασα μας

    εσυ λες δραση = καρμα
    κι εγω λεω δραση τη ζωη
    και εκει χανομαστε τζεμ και κατι αλλο ψαχνω να βρω και δεν το βρισκω ..
  • astropet @ 27.03.2009 17:32
    Εγώ πάντως αν κρίνω από τα πολλά ποστ με αυτό το ερώτημα, πολλοί λίγοι είναι αυτοί που διαπίστωσαν κάτι τι ιδιαίτερο ή το μεταφυσικό στη σχέση τους, κάτι πέραν του κόσμου τούτου. Οι περισσότεροι ζητούν διαβεβαίωση ότι η σχέση τους είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ. Ο όρος "καρμική" έχει μια γκλαμουριά που δίνει ειδικό βάρος στην επιλογή τους, ότι και καλά δεν διάλεξαν τον πρώτο τυχόντα ή την πρώτη τυχούσα από τον δρόμο, ενώ στην ουσία έκαναν ακριβώς αυτό. Οπότε αυτοί δεν φταίνε σε τίποτα, το κάρμα έφερε αυτή τη σχέση στον δρόμο τους.
    Αλλά ας υποθέσουμε ότι υπάρχει τέτοιο πράγμα, η καρμική σχέση. Κατά την άποψή μου είναι μια παντελώς ΑΧΡΗΣΤΗ πληροφορία. Είτε γιατί τα πάντα είναι καρμικά, που λέει κι ο τζεμ, είτε - κυρίως - γιατί μαθαίνοντας ότι η σχέση μου είναι καρμική, δεν αποκομίζω κανένα όφελος. Ωραία, το έμαθα, είναι καρμική, ΚΑΙ; Στην ουσία, αυτό που πρέπει να ρωτήσω είναι πώς πρέπει να κινηθώ, τι να πράξω, κι όχι τρίτους σε ένα σάιτ, αλλά τον εαυτό μου τον ίδιο. Το ότι η σχέση μου είναι καρμική, δεν σημαίνει ότι πρέπει να την υπομείνω. Μπορεί να είχα την ίδια σχέση 100 φορές στο παρελθόν κι ενώ έπρεπε να χωρίσω και τις 100 φορές, δεν χώριζα. Από φόβο, δειλία, ανασφάλεια... Ξαναδημιουργώ λοιπόν αυτή τη σχέση, μπας και καταφέρω αυτή τη φορά και τον/την διαολοστείλω και σταθώ στα πόδια μου. Εφόσον λοιπόν δεν μου προσφέρει τίποτα αυτή η γνώση, η λέξη καρμική είναι μια ταμπέλα και μόνο. Αυτό που πρέπει να κάνω, πάλι θα το ψάξω μέσα μου και κανένας "όρος" δεν θα πάρει αυτή την απόφαση για μένα.
    Και στο κάτω κάτω μόνο οι "βαρυσήμαντες" σχέσεις είναι καρμικές; Γιατί να μην είναι καρμική μια σχέση ανώδυνη και μέτρια διάρκειας δύο μηνών που τελείωσε αναίμακτα γιατί βαρέθηκε ο ένας τον άλλον; Από αυτή τη σχέση μπορεί να πήρα ένα πολύ σημαντικό μάθημα, ότι ΔΕΝ θέλω τέτοιες σχέσεις.
  • gpano @ 27.03.2009 17:33
    ...πάμε πάλι... τι σημαίνει Κάρμα? Κάρμα σημαίνει κυριολεκτικά Δράση... Και για να μην έχουμε στο μυαλό μας ανατολη και Βουδισμό υπαρχει και ο Απόστολος Παύλος που είπε το ίδιο πράγμα με άλλα λόγια: ότι έσπειρες θα θερίσεις...Άρα κάθε φορά που συναντάς έναν άνθρωπο που θα διαδραματίσει ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή σου δραστηριοποιείσαι. δραστηριοποιείσαι γιατί ο άνθρωπος αυτός έρχεται για να κινητοποιήσει κομμάτια σου που είτε δεν τα ήξερες και χρειάζεται να συνειδητοποιήσεις είτε γιατί χρειάζεται να τα εξελίξεις- αν θα είναι μια ευτυχής συνάντηση ή μια δύσκολη συνάντηση δεν έχει σημασία...Αφού η ψυχή σου επέλεξε να συναναστραφεί με κάποιον σημαίνει ότι αυτός ο Κάποιος σε ενεργοποιεί...η παγίδα είναι να διαχωρίζεις τις συναντήσεις σου σε καλές ή κακές ενώ η ουσία είναι να τις σκέπτεσαι ως εξελικτικές ή όχι... Δυστυχώς όταν μιλάμε για σχέσεις μιλάμε για εξαρτητικές σχέσεις και όχι για εξελικτικές σχέσεις...
  • lahmacun @ 27.03.2009 17:34
    Αστροπετ
  • lahmacun @ 27.03.2009 17:38
    το οτι εσπειρες θα θερισεις ειναι και το μοτο του Κρονου - Lord of karma δεν τον λενε οι παραδοσιακοι ?
  • lahmacun @ 27.03.2009 17:43
    Σε χανω παλι - μιλας για την μη εμβια ζωη που υπαρχει αλλα δεν δρα .
  • lahmacun @ 27.03.2009 17:51
    οχι τζεμ - αλλα να το προσγειωσουμε λιγο ? (ειμαι και κρονος εγω ε ? )
  • lahmacun @ 27.03.2009 17:52
    Τζεμ μιλας με την βεβαιοτητα πως καθε πετρα ειχε στο παρελθον και εμβια ζωη ? αυτο λες καταλαβα καλα ?
  • lahmacun @ 27.03.2009 17:58
    Λοιπον επειδη το εναυσμα για να κανω αυτο το ποστ ηταν η ταλαιπωρια των ανθρωπων που ρωταν καθε τρεις και λιγο αν αυτο που ζουν ειναι καρμικο μηπως πρεπει μιλησουμε λιγο για το τι λεει η αστρολογια επ΄αυτου ?
    Αν ισχυουν αυτα τα γενικολογα τυπου Παρθενος - Υδροχοος καρμικη σχεση κλπ ? Πως προκυπτει πως τα πενταγωνα ειναι καρμικα ? Λεω δεν ξερω αν σας ενδιαφερει ..
  • lahmacun @ 27.03.2009 17:59
    τι ειναι η πετρα ?? Παρντον ?
  • lahmacun @ 27.03.2009 18:01
    Μαλιστα - εχω μεινει μονη μου σε αυτο το ποστ με τον τζεμ ?
    Ρωταω για να δω πως θα το συνεχισω απο δω και περα - γιατι δεν θα με τρελανει αυτος .. εγω θα τον τρελανω ..
  • lahmacun @ 27.03.2009 18:06
    Μονη μου ειμαι ε ?
    Τζεμ δεν ανοιγουμε ενα ποστ για το πως θα κανουμε την μεταλλαξη να μην το σκισουμε αυτο με την αλχημεια το ολον και το μαγικο ?
  • labtec @ 27.03.2009 18:07
    ....επ...έφτασε και η αερομεταφερόμενη ταξιαρχία...!!!!
  • lahmacun @ 27.03.2009 18:07
    aries81 για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω καταλαβει πως προκυπτουν ως καρμικες οι πενταγωνικες σχεσεις των ηλιων και μεταξυ μας μου φαινεται πολυ απλοικο και λαικιστο για να το πιστεψω - πιθανα να κανω και λαθος ..
  • lahmacun @ 27.03.2009 18:11
    τζεμ εγω ειμαι εσυ και εσυ εισαι ο Πετ και ολοι εμπεριοχομαστε και πετρα που μου χαρισαν χτες ειναι οτι εχει μεινει απο καποιον που αγαπησα καποτε και το κουκουναρι στο γραφειο ειναι η μανα που θηλασε τον ΙΙ αδερφο που δεν γνωρισα και ναι ..συμφωνουμε. Αλλα στις κουβεντες δεν μπορω να μιλαω για ολα ταυτοχρονα κι ας ειμαι ολα γιατι θελω καμια φορα και καπου να καταληγω.. ειδικα αμα εχει ακομα φως ημερας
  • lahmacun @ 27.03.2009 18:12
    γεια σου λαμπ
  • labtec @ 27.03.2009 18:13
    ...της νύχτας τα καμώματα...τα βλέπει η μέρα και γελάει...
  • lahmacun @ 27.03.2009 18:13
    Εννοειται ..
  • lahmacun @ 27.03.2009 18:17
    Ολα ειναι παντου- στο καλο τζεμ ..
  • lahmacun @ 27.03.2009 18:18
    τζεμ στο βαθμο που ολες οι σχεσεις ειναι καρμικες ετσι ελεγες και αυτες ειναι μεσα .. ειδικα αυτες που ειναι τοσο εντονες...

    ολοι μας ειμαστε ολα αρα και αυτα που λες ..
  • labtec @ 27.03.2009 18:21
    "Ο Κυνισμος,η επιθετικοτητα και ο φοβος, κι η εξουσια"...
    ...μάλλον έμφυτα είναι σε όλους μας...σε άλλον περισσότερο και σε άλλον λιγότερο...φίλε ΙΙμε...
  • lahmacun @ 27.03.2009 18:23
    δεν τα γλιτωνετε τα ψαρια- παρτε το αποφαση ..

    Τζεμ δεν ειμαστε κατι τοσο ανεξαρτητο απο το με ποιον μιλαμε ..
    και οι ιδιοτητες στις οποιες αναφερεσαι και αφορουν ολους μας οσο πιο υπερθετικες ειναι αλλο τοσο υπερθετικος ειναι και ο ΦΟΒΟΣ που τις δραστηριοποιει ..
  • labtec @ 27.03.2009 18:30
    ....για όλα υπάρχει χώρος...αρκεί να έχεις όσο μπορείς και στο μέτρο που μπορείς την επίγνωση του εαυτού σου...
  • lahmacun @ 27.03.2009 18:35
    Ο πληθυντικος μπορει να τσακισει και σιδερα ....
  • lahmacun @ 27.03.2009 18:40
    Οι μεταβασεις ειναι επωδυνες .... στα οποια νεα ηθη ..
  • DARKPHOENIX2008 @ 27.03.2009 20:16
    http://www.youtube.com/watch?v=8NhJ1IZZDBQ
  • kokopuff @ 27.03.2009 20:45
    poli mou arese auto to post tou lah
  • AriesLeo @ 27.03.2009 21:11
    kapoies tha nai karmikes... alles de tha nai...
    an kai pisteuw oti anagnwrizei kaneis to ksexwristo. kai meta to psaxnei to thema gia epivevaiwsh.
    einai proswpiko mallon. emena de tha me endiefere panta to poso 'karmiki' einai mia sxesi.
  • johnnyG @ 27.03.2009 21:11
    pw pw pw... auth h nea selhnh ston krio, kai h anadromh patsavoura myrizei barouti!!!!! ante, na erthei kai to tau-tetragwno sta parormhtika, na paroume fwtia!!!!!!!!!
  • johnnyG @ 27.03.2009 21:16
    lahmacuni??
  • johnnyG @ 27.03.2009 21:28
    to karma einai kati pou kylaei otan se fernei konta ston Allo, kai einai panta dyskolo. alla ginetai me enan paradokso tropo.
    (poseidwnas speaking )
  • mme @ 27.03.2009 22:18
    γιατι αραγε η καρμικη σχέση να ειναι ντε και καλα συνυφασμενη με τη διαρκεια? αναρωτιεμαι ...
    δεν ειναι καρμικη μια σχέση που τελειωσε...????
  • peri08 @ 27.03.2009 23:13
    Με το φτωχό ξανθό μυαλό μου πάντοτε σκεφτόμουν ότι μια σχέση πρέπει να είναι καρμική όταν γίνονται τα πάντα για να είσαι με το μισό σου πορτοκάλι.. ή στην περίπτωση του slumdog millionaire... Διαφορετικά όταν περνάω τα μύρια όσα σε μια σχέση και την ονομάζω καρμική μάλλον βρίσσω τρόπο να μου χρυσώσω το χάπι που παίρνω φόρα και σπάω τα μούτρα μου...

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...