παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
εχω θυμωσει πολυ
Για την κλιμακουμενη βια στο κεντρο της Αθηνας . Μου ειναι αδιανοητο η οποιαδηποτε "ομαδα"να εφορμα και να σπαζει το συμπαν και η αστυνομια να μην παρεμβαινει επι τοπου απλα να εξαγγειλονται μετρα διευρυμενης αστυνομευσης που "θεωρητικα" θα λυσουν το θεμα ...
Οταν εχεις 10 τραμπουκους που το κανουν αυτο, συστηματικα ενδεχομενως και δεν εφορμας ρε μεγαλε - μεγαλο λεω το κρατος τωρα εγω ...-
πως ειναι δυνατον να σε εμπιστευτω ΟΤΙ αν καθε γωνια του κεντρου εχει διμοιρια  θα ειμαι - ειμαστε ασφαλεις ?

Ζουμε σε μια εποχη διασαλευσης στοιχειωδων δομων της δημοκρατιας - αυτο φυσικα εχει ξεκινησει απο ψηλα με αποτελεσμα καποιοι να θεωρουν οτι μπορουν να παρουν το νομο στα χερια τους και πως σπαζωντας ετσι επειδη τους ηρθε τα χαι κλας μαγαζια στο κολωνακι κανουν επανασταση. Μην τρελαθουμε ..

Με το  δεδομενο κατα την γνωμη μου φασισμο που εχουν αυτες οι ενεργειες υπαρχει κινδυνος οποιαδηποτε κινηματικη αντιδραση και αντιλογος να καταστελεται ως τρομοκρατια.

Σε μια κοινωνια που  τρεμει το επερχομενο κυμα της οικονομικης κρισης - τωρα βλεπουμε τα πρωτα σημαδια - που οι θεσμοι ειναι διαβλητοι σε ολα τα επιπεδα - αλλεπαληλα σκανδαλα και πλιατσικα για πολλα χρονο - με την ταυτοχρονη ελλειψη ιδεολογιων και κατευθυνσης κινδυνευουμε να ζησουμε  εναν παραλογο ανταρτοπολεμο χωρις σαφεις εχθους μερα με τη μερα .

Η "αδυναμια"  να συλληφθουν ή να εμποδιστουν επιτελους αυτα τα ατομα που χωρις  περιεχομενο εκτος μιας κινηματικης  διευρυμενης  συλλογικης  διαδικασιας δρουν ανεξελεγκτα  με αφηνει αναυδη.

 
Τετοιες πραξεις
αμαυρωνουν οποιαδηποτε προσπαθεια αντιλογου και αποδυναμωνουν την δημοκρατια.
Δεν εχω να διαλεξω μεταξυ ειδων φασισμου - και τρομαζω για τα χρονια που θα ρθουν ..
που αναγκαστικα αν συνεχιστει αυτος ο πολεμος της αυτοδικιας θα μας παρουν ολους τα βολια.

Δεν θεωρω πια πως αυτα ειναι μεμονωμενα επεισοδια χωρις γενικευμενη απειλητικη σημασια . Η μηπως οι εξαγγελιες ειναι απλα ενα μην. για να δικαιολογηθουν μελλοντικες βιαιοπραγιες απο την μερια του κρατους ?Και αν ναι , ποιος ειναι ο φοβος , που φερνει την αναγκη θωρακισμου ?


Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...