παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΠΡΟΣ flamescreen73

Γειά σου αγαπητέ!
Χρόνια σου πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!καλά χριστούγεννα και να΄σαι πάντα υγιής κι ευτυχισμένος!
!!!!!!!!!!!!!!!
Διάβασα την απάντηση σου στο μήνυμα μου για το ''ψαράκι'' που με ταλαιπωρεί και σ'ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες!!!!!!!!!!!!!!!!!οφείλω να πω πως οι απαντήσεις σου είναι εμπεριστατωμένες και πολύ ψυχογραφικές σε διεισδυτικό βαθμό θα έλεγα! για να στο πώ απλά...μου αρέσει ο τρόπος που τα λές!!!!!!
κι επειδή ανέφερες οτι είμαι κάπως ασαφής και γενικολογώ στην διατύπωση μου, θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.... γι'αυτό σου στέλνω αυτό το μήνυμα για να συγκεκριμενοποιηθώ και αν θελήσεις και μπορείς να με βοηθήσεις θα σου είμαι ευγνώμον!!!!!!!!!!!επίσης θα ήθελα αν γνωρίζεις, την γνώμη σου.πλανητικά πιστεύεις οτι έχουμε μέλλον????????
και οι δυό μας έχουμε τέσσερις κοινούς πλανήτες κρόνο:τοξότη, ουρανό:τοξότη, ποσειδώνα:αιγόκερω, πλούτωνα:σκορπιό. εγώ έχω ήλιο:καρκίνο εκείνος ήλιο:ιχθύ, εγώ σελήνη:παρθένο όπως εσύ,εκείνος σελήνη:υδροχόο, εγώ ερμή:καρκίνο εκείνος ερμή:ιχθύ, εγώ αφροδίτη:διδύμους εκείνος αφροδίτη:αιγόκερω, εγώ άρη:καρκίνο εκείνος άρη:ταύρο και τέλος εγώ δία:κριό εκείνος δία:ιχθύ.
όσο για το εκρηκτικό εννοώ ότι παθαίνουμε συχνά εκρήξεις!και τσακωνόμαστε συχνά!εγώ γιατί τον βρίσκω αδιάφορο και στον κόσμο του και ώρες ώρες με παραμελεί και δεν με καταλαβαίνει τι λέω ή τι ζητάω!κι εκείνος γιατί γκρινιάζω όλη την ώρα και όταν θυμώνω γίνομαι άλλος άνθρωπος, μαινώμενος ταύρος δεν προσέχω τι λέω και γίνομαι σκληρή (πράγμα που το έχει κι αυτός βέβαια αυτός)το πάμε εν αλλάξ θα έλεγα,και λέω συχνά χωρίζουμε.όμως δεν μπορούμε χώρια!πάντα γυρνάμε κι οι δυό!!!!!!!!!!ναι θα τσακωθούμε αλλά με το που κάνει ο ένας το πρώτο βήμα ο άλλος έχει λυγίσει!!!!!!!!!!!!!!
σε ευχαριστώ προκαταβολικά....ακόμα κι αν δεν ασχοληθείς!!!!!!!!!καλές γιορτές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MARIANGIE:-)

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...