παρακαλώ περιμένετε...

ΚΥΝΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕ ΤΑΣΕΙΣ ΦΥΓΗΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ

  • morgangreene @ 28.09.2008 20:36
    Ενδιαφέρον ακούγεται... Θες να δώσεις στοιχεία (ημ/νία, ώρα και τόπο γέννησης) να το κοιτάξουμε; Αν δεν θες δημοσίως στείλε πμ.
  • missroulita @ 28.09.2008 21:00
    exeis dikio g ts karkinous.. alla to oti exeis mia tash fughs mporei n e3igitai apo kapoion allon planiti sto wroskopio s..

    mesa mas exoumw ola ta zodia se diafores analogies.. diladi to oti eisai karkinos dn paei n pei oti mporei n se ekproswpei sta panta.. mporei h afroditi s p.x. n einai se kapoio zwdio parormitiko k n epireazesai apo ekei!!
  • blueview @ 28.09.2008 21:31
    Μηπως ... λεω μηπως εχετε το "Συνδρομο Vasiliou" ?
    http://www.youtube.com/watch?v=TU6aUeDb2ls&feature=related
    Λεω τωρα .....
  • bloodflower @ 29.09.2008 19:52
    LOL!!!!: ) BLUEVIEW! ΤΟ ΕΧΩ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΠΙΑ! ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ! MISSROULITA ΛΕΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ?Η' ΟΙ ΤΟΞΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ? ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΑΣ? MORGANGREEN ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ 5/7/83 6:45 ΑΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ ΠΕΣ ΜΟΥ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ!!!
  • bloodflower @ 29.09.2008 20:35
    ROBOKLIS ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ? ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΙ, ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΗΣΥΧΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ "ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ" ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΟΛΥΙΣΧΥΟΥΝ! ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ...ΤΡΙΚΑΛΟ!
  • blueview @ 29.09.2008 20:58
    μερσι roboklis για την αποδοχη ...
  • blueview @ 29.09.2008 21:00
    A !!!! Δεν ειναι ο Ηλιος . Απ οτι μου ειχε πει ο πατερας μου μια φορα μικρος με πεταξε πανω στον αερα 3 φορες αλλα με επιασε μονο τις 2 ....
  • morgangreene @ 29.09.2008 23:36
    Μήπως απλά τη συναισθηματική δέσμευση τη βλέπεις ΠΑΡΑ πολύ σοβαρά και γι' αυτό την κάνεις όταν δεν βλέπεις κάτι αντίστοιχο από την άλλη πλευρά (Αιγόκερως στον 7ο);

    Εδώ βλέπω και αρκετή επιμονή (έως ξεροκεφαλιά), με Σελήνη και Αφροδίτη σε σταθερά ζώδια, και πολλή σοβαρότητα, και βάθος στις σχέσεις σου (Πλούτωνας σύνοδο με κυβερνήτη 7ου) και ρομαντισμό (τρίγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα, Αφροδίτη στο Λέοντα).

    Μήπως δίνεις περισσότερη έμφαση στην καριέρα σου (Σελήνη κυβερνήτης του χάρτη στο 10ο); Μήπως δυσκολεύεσαι να εκδηλώσεις συναισθήματα (Σελήνη αντίθεση με Κρόνο και Πλούτωνα) και ο εσωτερικός σου κόσμος (stellium στο 12ο οίκο) είναι πολύ ενεργός, χωρίς αυτό να εξωτερικεύεται;

    Από την άλλη έχεις σύνοδο Δία-Ουρανού (που είναι και κυβερνήτης 8ου) μέσα στον 5ο οίκο σου. Έμφαση, πληθωρικότητα και ξαφνικά γεγονότα όσον αφορά το φλερτ και τις πιο ανάλαφρες σχέσεις σου, που επιτείνονται από το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία. Γενικά είσαι μάλλον τυχερή (σχηματισμός χαρταετού) και ίσως η υπερπροσφορά σε εφησυχάζει και δεν μπαίνεις στη διαδικασία για κάτι πιο σοβαρό... Σου λένε κάτι όλα αυτά;
  • bloodflower @ 30.09.2008 18:13
    MORGANGREEN RESPECT!! ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΥΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ! ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ 7ο ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΡΙΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΧΥΜΑ..ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗΣ. ΟΣΟ ΣΥΝΕΠΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΤΟΣΟ ΑΣΥΝΕΠΗΣ ΚΑΙ "ΣΚΟΡΠΙΑ" ΓΙΝΟΜΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΩΝΤΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ!Α! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ..ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΤΑ ΑΣΤΡΟΜΑΘΗΜΑΤΑ??
  • giath @ 30.09.2008 18:40
    bloodflower, να σου συμπληρώσω σε όσα πολύ όμορφα είπε η morgangreene. Παρατηρούμε μία σύνοδο Κρόνου και Πλούτωνα (κυβερνητών 7ου και 5ου οίκου αντίστοιχα) στον 4ο οίκο σου και αυτό λέει πως η οικογένεια και ο γάμος δεν είναι παιχνίδι. Ο σύντροφος με την οποίο θα δεσμευτείς δεν είναι απόφαση στιγμής και η απόκτηση παιδιών είναι μία διαδικασία δομικής αλλαγής για τον εαυτό σου. Όπως καταλαβαίνεις ένα άτομο με τόσο βάθος στους όρους γάμος (με την έννοια της σοβαρής σχέσης) και οικογένεια, δεν μπορεί να έχει πλήρη επίγνωση των δύο αυτών εννοιών πριν την επιστροφή Κρόνου στο χάρτη του (δηλ τη διέλευση του Κρόνου από τη γενέθλια θέση του, κάπου στο 2011). Επιπλέον, ο εαυτός σου (η Σελήνη που κυβερνά τον ωροσκόπο σου) βρίσκεται στον Ταύρο οπότε η ενστικτώδης σου αντίδραση σε αισθήματα και συναισθήματα είναι άρνηση (από την άποψη πως χρειάζεσαι χρόνο για να ανοιχτείς σε κάποιο άτομο που σε προσεγγίζει), οπότε μπορεί κάποιοι άνθρωποι να λαμβάνουν αυτή τη διάσταση της συμπεριφοράς σου ως κυνισμό. Επιπλέον, η αντιθεση της Σελήνης με Κρόνο και Πλούτωνα, σε κάνει να ταμπουρώνεσαι στον εαυτό σου και να μην αφήνεσαι να φανούν τα αισθήματά σου παρά μόνο όταν νιώσεις ασφαλής και σίγουρη πως δε θα γελοιοποιηθείς. Τέλος, με την Αφροδίτη στο Λέοντα, σίγουρα αισθάνεσαι πως μπορείς να έχεις εσύ την τελική απόφαση σε μία σχέση, ποιο άτομο θέλεις να έχεις κοντά σου και ποιο δε σου κάνει.
  • bloodflower @ 30.09.2008 21:02
    GIATH ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ! ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ SITE. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΟΙΚΟΥΣ, ΓΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΩ!
  • Psy @ 30.09.2008 21:19
    Ευχαριστώ και εγώ την morgan και τον giath. Έτσι μαθαίνουμε τελικά. Με παραδείγματα.
  • stras @ 11.10.2008 14:38
    opws eipe k o Dhmhtrhs Papaiwannou "o kunismos einai xarakthristiko twn euais8htwn an8rwpwn. oi anais8htoi apla 3eshkwnoun ton kosmo me tous odurmous tous." k ws karkimos den exw para na sumfwnhsw

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...