παρακαλώ περιμένετε...

KALHSPERA KSANA...

  • MARIAH @ 16.09.2008 00:11
    Πριν μας αποκαλύψει ο fl τον μαγικό συνδυασμό να συμφωνήσω κι εγώ μαζί σου. Ειναι μοναδικός και χαρισματικός.
    Που είναι ο fldown σήμερα που έχει πανσέληνο; Δεν πιστεύω να κοιμάται τέτοια ώρα !!!!
  • MARIAH @ 16.09.2008 00:58
    Flow is the mental state of operation in which the person is fully immersed in what he or she is doing by a feeling of energized focus, full involvement and success in the process of the activity. Το βρήκα ;
  • evita74 @ 16.09.2008 01:06
    wraia alla to down pou kollaei?
  • MARIAH @ 16.09.2008 01:13
    Θα μας το πει ο ίδιος !
  • fldown @ 16.09.2008 02:36
    evita74, κατ' αρχήν να σε ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια. Όχι μόνο με τιμούν αλλά με κάνουν να κοκκινίζω ελαφρώς (καθότι έχω και ωροσκόπο Καρκίνο)...
    Mariah σε ευχαριστώ κι εσένα μέσα από την καρδιά μου. Όλοι είμαστε μοναδικοί αλλά πλέον το ακούμε τόσο σπάνια που τείνουμε να το ξεχάσουμε.
    Όσο για το ψευδώνυμο μου, αυτό που συμβολίζει είναι αρκετά προσωπικό για να το μοιραστώ δημόσια. Σας ζητάω λοιπόν συγγνώμη αλλά δεν αισθάνομαι την ανάγκη να το αποκαλύψω...Άλλωστε τα ονόματα και οι λέξεις σπάνια έχουν τη βαρύνουσα σημασία των πράξεων. Ας το αφήσουμε λοιπόν...
    Στο θέμα του μαγικού συνδυασμού τώρα (μου φαίνεται λίγο αστείο, με συγχωρείτε)... Πιστεύω βαθιά πως το ταλέντο είναι κάτι το τελείως άχρηστο αν δεν καλλιεργηθεί. Δεν υπάρχουν μαγικοί συνδυασμοί, δεν υπάρχουν ιδανικές θέσεις. Υπάρχει η αγάπη για αυτό που κάνεις, το ενδιαφέρον να γίνεις καλύτερος, ο κόπος για να εξελιχθείς και χίλια δύο άλλα πράγματα που μεσολαβούν μεταξύ του ταλέντου και πραγμάτωσης ενός στόχου.
    Που θέλω να καταλήξω; Εγώ ακόμη θέτω στόχους. Θεωρώ πως ο τρόπος που απαντάω, αυτά που βλέπω, η προσέγγιση του απέναντι και των προβλημάτων του είναι μόνο αποσπασματικά και επιδέχονται βελτίωσης. Άλλωστε όλοι είμαστε ένα κομμάτι του κόσμου και βλέπουμε τα πάντα από την οπτική γωνία που έτυχε (?) να τοποθετηθούμε. Γιατί να πιστέψω ότι εγώ βρέθηκα σε ένα σημείο πιο ευνοϊκό από κάποιον άλλο; Τελικά μπορούμε να βλέπουμε διαφορετικές όψεις της ίδιας πραγματικότητας, οπότε δεν βρίσκω πουθενά πως μπορεί να είναι κάποιος σκανδαλωδώς ευνοημένος.
    Η αστρολογία είναι κάτι που υπερβαίνει την ανθρώπινη νόηση, ικανότητα και προσδοκία. Μέσα από την αστρολογία έμαθα κάτι παραπάνω από τον εαυτό μου και αυτό προσπαθώ να προτείνω και σε όσους έτυχε να έχω απαντήσει έως τώρα, να μάθουν κάτι παραπάνω για τους εαυτούς τους. Η αυτογνωσία είναι προσεγγίσιμη στον καθένα και δεν υπάρχουν συνδυασμοί ταλέντου ή εύνοιας. Υπάρχει όμως κάτι πολύ σημαντικό. Ο φόβος του να βγούμε για λίγο από την πανοπλία που χτίζει το Εγώ μας και να μας δούμε με μάτια ανθρώπινα. Να δούμε τα λάθη και τα προβλήματά που δεν μας επιτρέπουν να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας και να προσπαθήσουμε να μάθουμε από αυτά. Τα λάθη που κάναμε και αναγνωρίσαμε είναι τελικά ο οδηγός για να βοηθήσουμε τον δίπλα μας.
    Τελικά λοιπόν το θέμα είναι πόση διάθεση έχει ο καθένας να αναγνωρίσει τα λάθη του και να δουλέψει πάνω σε αυτά. Εγώ έχω κάνει λάθη και ακόμη κάνω και θα συνεχίσω να κάνω. Και όχι μόνο σε μια αστρολογική ανάλυση (και πιστέψτε με είναι πάρα πολλά αυτά που έχω κάνει!) αλλά σε όλες τις σφαίρες της ζωής μου. Άρα το μόνο που κάνω είναι να δέχομαι τις επιπτώσεις των πράξεων μου, θετικές και αρνητικές. Αυτό όμως δεν είναι ταλέντο. Μπορεί να είναι ηθική, μπορεί να είναι κοινή λογική, ακόμη μπορεί να είναι και μαζοχισμός για κάποιους! Αλλά τι είναι η ζωή χωρίς το ρίσκο των αποφάσεων μας; Μια μονότονη πορεία... Και δεν θέλω άλλη μονοτονία στη ζωή μου!
  • Psy @ 16.09.2008 08:41
    fl,
  • evita74 @ 16.09.2008 09:05
    dreamshow kalhmera, exeis poli plaka.... etsi kaneis panta otan dinoun simasia se kapoion allo kai oxi se sena?????
  • fldown @ 16.09.2008 09:11
    Dream τα λες τόσο ωραία που θα κόψω κι εγώ προκαταβολικά τις φλέβες μου για μένα!!
    Καλημέρα να έχουμε!! Φιλιά πολλά!!
  • fldown @ 16.09.2008 09:19
    Γι' αυτό δημιουργώ καλό κάρμα σε αυτή τη ζωή Dream! Μήπως και πάρω κανένα πύρινο ωροσκόπο στην επόμενη ζωή...Πνίγομαι στα νερά του χάρτη μου ο κακόμοιρος...Μια οι δαγκάνες που δεν μ' αφήνουν να πιάνω ( ) όσο θέλω...Μια το κεντρί του Σκορπιού που επιτίθεται απροειδοποίητα...Δράμα σου λέω...
  • evita74 @ 16.09.2008 09:19
    milame gia poli gelio.....
  • fldown @ 16.09.2008 09:23
    Είμαι και γελαδερός (καθότι ταύρος!!)...
    (Καλά στο τέλος θα με περάσω για άλλο... )
  • fldown @ 16.09.2008 09:25
    Λοιπόν καλημέρες σε όλους!! Γιατί με περιμένουν 3 Δημόσιες υπηρεσίες με τις οποίες πρέπει να βρω μια άκρη πριν πλακώσει ο ανάδρομος ξανα!! Byezzzz!
  • astropeleki @ 16.09.2008 10:34
    τον κραταει μυστικο τον αστρολογικο συνδιασμο μη του τον κλεψουν/αντιγραψουν/ξεπατηκωσουν....
    Οπως και τις συνταγες μαγειρικης της Θιβετιανης γιαγιας του...Θεο τον εχουμε κανουμε...τιποτα αυτος..πεισμα ταυρισιο...
  • astropeleki @ 16.09.2008 10:57
    τον εχουμε κανει...κουτουλαω...
  • Caviar @ 16.09.2008 11:03
    καλη σας ημερα παιδες,dream εισαι μεσα;

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάκωβος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...