παρακαλώ περιμένετε...

AΠΟΡΙΑ

  • morgangreene @ 09.08.2008 17:43
    Τι ωραία! Μου αρέσουν τα κουφά! Λοιπόν, δώσε βάση: υπάρχει ένα αστρολογικό site, το cafeastrology.com, το οποίο μεταξύ άλλων δίνει και τη δυνατότητα υπολογισμού του γενέθλιου χάρτη σου - με πολύ μικρότερη ποικιλία χαρτών σε σχέση με το astro.com βέβαια. Αφού, όμως, σε ενδιαφέρει το άθροισμα θετικών και αρνητικών επιδράσεων στο χάρτη σου είναι αυτό ακριβώς που θες. Μπες στο http://astro.cafeastrology.com/cgi-bin/astro/natal, δώσε τα στοιχεία σου και θα υπολογίσει βάσει θέσης, γωνίας και ανοχής αυτό που ζητάς. Ίδια δυνατότητα και για συναστρίες.
    Προσωπικά αυτό το άθροισμα αναφορικά με το γενέθλιο χάρτη μού είναι μάλλον αδιάφορο - όσο πιο θετικά τα βλέπεις, τόσο έχεις να κάνεις με κάποιον που επειδή η ζωή του είναι μες στην ευκολία και την άνεση δεν προσπαθεί για τίποτα και θεωρεί ότι ο κόσμος του ανήκει. Στη συναστρία έχει κάποια αξία, και πάλι όμως οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πολύ περίπλοκες για να μεταφραστούν σε αριθμούς. Θα πάρεις μια γενική αίσθηση για συμβατότητα αλλά θέλει ανάλυση των όψεων για να βγάλεις τα χαρακτηριστικά της.
    Ελπίζω να βοήθησα!
  • gtasiopoulou @ 26.08.2008 12:56
    Μια καλή εικόνα των αρνητικών ή θετικών σου όψεων και σκορ μπορείς να έχεις στο www.astrofree.com
    Μόλις ΄δωσεις τα στοιχεία σου και βγάλει το γενέθλιο χάρτη, πατάς (click) πάνω στους πλανήτες εντός του χάρτη για παραπάνω πληροφορίες!!
  • gtasiopoulou @ 26.08.2008 12:57
    Σε συνέχεια του προηγούμενου: το www.astrofree.com είναι στα ελληνικά!

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...