παρακαλώ περιμένετε...

ΟΙ 12 ΟΙΚΟΙ

  • MARIAH @ 28.07.2008 01:46
    Πες τα ! Πήγα και γω ως Καρκίνος με ωροσκόπο Τοξότη να διαβάσω τον χάρτη μου, δεν τα κατάφερα και ζήτησα τη βοήθεια των gpano και συνεργατών. Εκεί ακριβώς με έκραξαν επί τόπου οι blueview και ένα άλλο καλό μέλος. Πιστεύεις ότι με την μέθοδο άνευ διδασκάλου θα τα καταφέρουμε ?????
  • fldown @ 28.07.2008 10:37
    Huntress κατ' αρχήν καλημέρα. Δεν χρειάζεται να υποθέσεις κάτι εξαιρετικό. Αυτή την ταύτιση την έχουν όλοι όσοι έχουν ωροσκόπο Κριό! Γενικά κράτα στο μυαλό σου ότι οι οίκοι είναι σφαίρες της ζωής και κάθε οίκος συνδέεται με εκείνο το ζώδιο που εκφράζει καλύτερα τα χαρακτηριστικά της εκάστοτε σφαίρας εμπειρίας. Για παράδειγμα ο 7ος οίκος είναι ο οίκος είναι ο οίκος που αποκτούμε συναίσθηση της διαφορετικότητας όταν ερχόμαστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους. Μεταξύ άλλων αντιπροσωπεύει τα χαρακτηριστικά που βρίσκονται σε λανθάνουσα κατάσταση μέσα μας και τα ανακαλύπτουμε με την βοήθεια των διαπροσωπικών σχέσεων. Λογικό είναι λοιπόν να αποδίδονται οι διαπροσωπικές σχέσεις στην Αφροδίτη και τον Ζυγό αφού αυτή είναι η έκφραση του ζωδίου. Αντίστοιχα το ίδιο γίνεται για όλους τους οίκους. Ελπίζω να λύθηκε αρχικά η απορία σου και για οτιδήποτε άλλο ανεβάζεις ποστ και με λίγη υπομονή θα απαντηθεί.

    Υ.Γ: MARIAH φυσικά και δεν εγκρίνω το κράξιμο αν αυτό συνέβη, αλλά από την άλλη μια γενική ανάγνωση χάρτη είναι αδιανόητο να συμβεί στα πλαίσια του site. Μια ανάγνωση γενέθλιου χάρτη θα μπορούσε να έχει έκταση μερικών δεκάδων σελίδων και συν τοις άλλοις να έρθουν στην επιφάνεια προσωπικά δεδομένα που δεν θα έπρεπε να αναφέρονται δημόσια. Αντίθετα αν ανεβάσεις ποστ με συγκεκριμένη ερώτηση, έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να απαντηθεί. Τέλος έχε στο νου σου ότι οι συνεργάτες του dome έχουν αναφέρει πολλές φορές ότι δεν είναι σταθερή τους δουλειά η αστρολογία και συνεπώς απαντούν όταν υπάρχει χρόνος διαθέσιμος. Εύχομαι να λάβεις απάντηση στην επόμενη ερώτησή σου και μην πτοείσαι από τις αποτυχημένες προσπάθειες και από σχόλια. Κανείς δεν γεννήθηκε γνωρίζοντας τα πάντα...Καλή σου μέρα και εσένα.
  • Huntress @ 29.07.2008 11:39
    fldown ευχαριστώ πολύ!
  • Huntress @ 29.07.2008 11:40
    Mariah, θα τα καταφέρουμε σίγουρα, αλλά μάλλον σιγά-σιγά! Ξέρεις κανέναν καρκίνο που έβαλε κάτι στο μυαλό του (ή στις δαγκάνες του) και δεν το κατάφερε;
  • MARIAH @ 03.08.2008 18:47
    fdown το έγραψα με την καλή έννοια ! Φυσικά και δεν παρεξηγήθηκα ! Ως Καρκίνος έχω ανεπτυγμένη την αίσθηση του humour και ενίοτε του αυτοσαρκασμού !!! Οσοι απευθύνονται στο site σιγουρα θέλουν να μάθουν πράγματα που σχετίζονται με τον προσωπικό τους χάρτη. Τι εννοείς με το να ανεβάσω post με συγκεκριμένη ερώτηση; Σ' ευχαριστώ για την ενθάρρυνση !!!!!!!
  • MARIAH @ 03.08.2008 18:51
    Huntress αυτό πιστεύω κι εγώ. Ευχαριστώ !!!!!

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...