παρακαλώ περιμένετε...

ΑΔΙΕΞΟΔΟ

  • fldown @ 29.06.2008 19:26
    joanna36, θα προσπαθήσω να σου δώσω μια εικόνα της κατάστασης του χάρτη σου με όσο το δυνατόν πιο κατανοητό τρόπο. Για τον λόγο αυτό θα ξεκινήσω με κάποια στοιχεία που αφορούν στο γενέθλιο χάρτη σου.
    Με τον ήλιο σου να βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου σε πολλά επίπεδα θα λειτουργείς με τις λέξεις "ασφάλεια", "αυτοπροστασία", "συναισθηματική ανταπόκριση". Ο Καρκίνος συμβολίζεται από τον κάβουρα και όπως και η ίδια θα γνωρίζεις ο κάβουρας όταν κινδυνεύει κρύβεται κάτω από βράχια και μαζεύεται στο καβούκι του. Η ανάγκη να προστατεύεσαι θα είναι πάντα έντονη, όπως και η ανάγκη να ανήκεις σε μια οικογένεια, σε ανθρώπους που σου παρέχουν ασφάλεια.
    Η ανάγκη για αυτοπροστασία που προανέφερα σημαίνει πως πολλοί καρκίνοι, ίσως και εσύ σε πολλά ζητήματα, αποζητούν την συνήθεια. Με τον όρο συνήθεια εννοώ την παγιώση των συνθηκών και των ανθρώπων που σε κάνουν να νιώθεις ασφαλείς και σου επιστρέφουν τα συναισθήματα που και εσύ θες να δώσεις. Όπως βλέπεις το μοτίβο ασφάλεια και συναισθηματική ανταπόκριση επαναλαμβάνεται συχνά στην έκφραση του ήλιου σου και είναι αυτό που πιθανόν να υποκινεί τις πράξεις σου σε ένα βαθύτερο επίπεδο.
    Ο κυβερνήτης του Καρκίνου είναι η σελήνη και η δική σου σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σε σύνοδο με τον ήλιο σου στον Καρκίνο. Συνεπώς η έκφραση της σελήνης σου και της ταυτότητάς σου είναι ίσως πιο διαλεκτική, πιο επικοινωνιακή και πιθανόν πολύ προσαρμοστική, αφού λόγω της θέσης της αυτό που σε τρέφει είναι πιθανότατα να συνδιαλέγεσαι με τους ανθρώπους, να ενδιαφέρεσαι για τις απόψεις τους αλλά και να ενδιαφέρονται και εκείνη για τις δικές σου. Αυτό το σημείο είναι κρίσιμο, ενδιαφέρεσαι για το τι σκέφτεται και αισθάνεται ο άλλος για εσένα και αυτό έρχεται να κουμπώσει με την έκφραση του ήλιου σου που αποζητά συναισθηματική ανταπόκριση και ασφάλεια. Με άλλα λόγια η ειλικρινής επικοινωνία με τους ανθρώπους, φίλους ή συντρόφους, το να σου λένε πως αισθάνονται ή ακόμη περισσότερο να σου λένε ότι αισθάνονται για εσένα πράγματα φαίνεται να είναι πολύ σημαντικό στοιχείο του χαρακτήρα σου.
    Η ειλικρίνεια ίσως να καθίσταται ακόμη πιο σημαντική με τον ωροσκόπο σου στον Υδροχόο. Σαν γνήσιο ζώδιο του αέρα ο Υδροχόος εκτιμά τις αρετές της επικοινωνίας, της ειλικρίνειας, της φιλίας και της προσφοράς. Υπάρχει όμως μια παγίδα. Σαν ζώδιο του αέρα αισθάνεται βαθιά την ανάγκη να αποστασιοποιείται από τις μεγάλες συναισθηματικές φορτίσεις. Ο Υδροχόος επιθυμεί να σκέφτεται αντικειμενικά αλλά το συναίσθημα είναι ότι πιο υποκειμενικό υπάρχει στην ανθρώπινη φύση. Η έκφραση του ήλιου και του ωροσκόπου σου λοιπόν σε τραβάνε σε δύο διαφορετικά άκρα, ίσως και οι δύο τάσεις να υπάρχουν μέσα σου και είναι σημαντικό θέμα να υπάρχει ισορροπία σε αυτές. Πιθανόν να έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δεις σε ποια επίπεδα έχεις αισθανθεί αυτό το δίπολο σκέψης και συναισθήματος που δηλώνει ο χάρτης σου. Ίσως να είναι και από τα σημαντικότερα ζητήματά του...Τέλος μιας και αναφέρθηκα στον ωροσκόπο σου, ο κυβερνήτης του, ο Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού και στον 8ο οίκο του χάρτη σου. Η έκφραση λοιπόν της ενέργειας του Ουρανού, που είναι η ενέργεια της επανάστασης και των ξαφνικών αλλαγών λαμβάνει χώρα σε θέματα 8ου οίκου. Ξαφνικές αλλαγές εργασιακού χώρου, ξαφνικοί χωρισμοί ή ξαφνικές καινούργιες σχέσεις σε αγγίζουν σε ένα βαθύτερο επίπεδο, υποσυνείδητο ίσως (8ος οίκος) και σε μεταμορφώνουν σαν προσωπικότητα. Φυσικά η μεταμόρφωση προϋποθέτει το θάνατο του παλιού και ίσως να βιώνεις κάθε σχέση που τελειώνει σαν ένα θάνατο που σε αλλάζει ριζικά και ξαφνικά (Ουρανός) ή ακόμη πως η στέρηση κάποιων προσώπων της ζωής σου, η απουσία τους από το μοτίβο ασφάλειας και συνήθειας που πιθανόν αποζητάς σαν Καρκίνος, είναι εκείνη που σε αλλάζει βαθύτερα από οποιοδήποτε άλλο γεγονός.
    Δεν θέλω σε πρώτη φάση να επεκταθώ περισσότερο. Ελπίζω σε κάποια πράγματα να έχω πιάσει το σφυγμό σου για να σου εξηγήσω τις τρέχουσες διελεύσεις που αντιμετωπίζεις. Ο Πλούτωνας για ένα παρατεταμένο χρονικό διάστημα βρισκόταν σε όψη αντίθεσης με τη σελήνη σου στους Διδύμους. Σαν καρκίνος είσαι θα είσαι πολύ έντονα συντονισμένη με τη σελήνη του χάρτη και οι δύσκολες διελεύσεις από αυτήν σε επηρεάζουν πολύ σημαντικά. Πιο συγκεκριμένα ο Πλούτωνας επηρεάζει έντονα τη Σελήνη σου από τα τέλη Νοεμβρίου του 2007. Στη συνέχεια από τις αρχές του 2008 επηρεάζει έντονα και τον ήλιο σου και πιο συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο του 2008 κάνει αντίθεση με τον Ήλιο σου στην ορθόδρομη πορεία του, το Μάιο του 2008 κάνει πάλι σύνοδο ως ανάδρομος ενώ η συνέχιση της ανάδρομης κίνησής του τον έχει φέρει αυτή την περίοδο ξανά σε αντίθεση με τη σελήνη σου. Με άλλα λόγια η περίοδος αυτή είναι αρκετά δύσκολη γιατί καλείσαι να αντιμετωπίσεις ριζικές αλλαγές αρκετά επίπεδα.
    Για να γίνω πιο ακριβής ο Πλούτωνας σε αντίθεση με τη Σελήνη σου, έρχεται και σου τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια μόνο και μόνο για να αποκαλύψει όλα τα σκουπίδια που με επιμέλεια τοποθετούσες συνειδητά ή ασυνείδητα κάτω από αυτό για να μην φαίνονται. Η όψη γίνεται από τον 11ο οίκο σου και με τον Πλούτωνα στον γενέθλιο χάρτη σου στον 8ο οίκο φαίνεται πιθανό το τελευταίο διάστημα να έχεις στερηθεί φίλους και συνεργάτες με τους οποίους είχατε κοινά όνειρα και προσδοκίες. Μήπως εμφανίστηκε κάποιο πρόβλημα υγείας και δεν ήταν εκεί να σε στηρίξουν όπως περίμενες? Μήπως άλλαξες εργασιακό περιβάλλον και οι φιλίες σου ανήκαν σε αυτό που άφησες πίσω σου? Ο Πλούτωνας έρχεται να δοκιμάσει τη σχέσεις σου με τους ανθρώπους με τους οποίους θα μοιράζεσαι τα όνειρά σου και όσοι αποδεδειγμένα δεν ήταν εκεί για εσένα, ο Πλούτωνας θα τους απομακρύνει από τη ζωή σου για να συνεχίσεις δίχως αυτούς, όσο και αν είναι επίπονη αυτή η διαδικασία.
    Οι όψεις που κάνει η σελήνη σου με τον Πλούτωνα επηρεάζουν και τον 10ο οίκο σου, τον οίκο της καριέρας και του στάτους. Ο 10ος οίκο σου στο Σκορπιό σημαίνει πως πιθανόν να δημιουργούνται συχνά στην επαγγελματική σου ζωή συνθήκες θανάτου και μεταμόρφωσης. Ίσως να μην ελέγχεις πάντα εσύ τη διαδικασία αποδόμησης της καριέρας απόλυτα αλλά οι ανάγκη να απασχολείσαι σε μια δουλειά που να έχει νόημα, να σε δεσμεύει σε βαθιά επίπεδα ή να δίνεις σε εκείνη όλη σου την ενέργεια ίσως είναι πολύ σημαντική. Επιπρόσθετα ο Ποσειδώνας στον 10ο οίκο μπορεί να έχει πολλές ερμηνείες. Από την μια η ανάγκη αναγνωρισιμότητας από το κοινό, κάτι που να εκφράζει όλη την κοινωνία και εν γένη να γίνεις η εικόνα της?? Ή μήπως αβεβαιότητα για το πόσο καλή είσαι σε αυτό που κάνεις? Θυσία δηλαδή τρόπον τινά του εαυτού σου στην εργασία, κάνοντας υποχωρήσεις πέραν του δέοντος...Η ενεργοποίηση του Πλούτωνα από την αντίθεση με τη σελήνη έρχεται να φέρει ξανά στο προσκήνιο την έκφραση του 10ου οίκου σου και σε καλεί να αντιμετωπίσεις, ξανά επίπονα, τα σφάλματα του παρελθόντος.
    Τα αποτελέσματα της αντίθεσης του Πλούτωνα με τον ήλιο τα συναντάς στον 7ο οίκο του χάρτη σου. Ο Πλούτωνας σε αντίθεση με τον Ήλιο σου έρχεται να φέρει στην επιφάνεια με ένταση τα θέματα της ταυτότητάς σου που στο παρελθόν αγνοούσες. Η έκφραση του έγινε σε σωματικό επίπεδο με κάποιο πρόβλημα υγείας? Μήπως κάποια κρίση στη σχέση με τον πατέρα που έγινε ακόμη πιο έντονη (έχεις και τετράγωνο Ήλιου ? Πλούτωνα στο γενέθλιο χάρτη)? Μήπως ξαφνικά έπρεπε να αναλάβεις υποχρεώσεις απέναντι σε κάποιο γονιό που δεν υπήρχαν στο παρελθόν? Είναι προφανώς πολύ προσωπικά όλα αυτά και δεν χρειάζεται να απαντήσεις. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όποια και αν είναι η πηγή της έντασης αυτή την περίοδο εξωτερικεύετε με κάποιον τρόπο στης προσωπικές σχέσεις σου και στις σοβαρές επαγγελματικές συνεργασίες...
    Τι μέλη γενέσθαι από εδώ και στο εξής? Ο Πλούτωνας θα είναι ανάδρομος και θα επηρεάσει ξανά, για τελευταία φορά τη Σελήνη και τον Ήλιο σου στο διάστημα Νοέμβριο 2008 με αρχές Γενάρη 2009. Το τρίτο και τελευταίο πέρασμα του Πλούτωνα από τους πλανήτες ίσος να μην έχει την ένταση που είχαν τα προηγούμενα, με την έννοια ότι θα πρέπει να έχεις ξεκινήσει μια διαδικασία αφομοίωσης των μαθημάτων του Πλούτωνα. Πάντως με την αρχή της νέας χρονιάς, με τον Πλούτωνα να παύει να αγγίζει τον Ήλιο και τη Σελήνη σου και τον Δία να εισέρχεται πλέον στον πρώτο οίκο σου στον Υδροχόο, η εικόνα φαίνεται να αλλάζει και να παίρνεις κάποιες σημαντικές ανάσες. Την ίδια στιγμή ο Κρόνος συνεχίζει την διέλευσή του από τον 7ο οίκο σου και ίσως να νιώθεις την ανάγκη οι σχέσεις και οι συνεργασίες που θα επισυνάψεις να έχουν βάσεις, να καλύπτουν τις προσδοκίες σου και να έχουν προοπτική διάρκειας στο χρόνο...Το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου ο Κρόνος σε τετράγωνο με την γενέθλια Αφροδίτη σου έρχεται να κάνει πιο έντονη την ανάγκη αυτή. Αν βρίσκεσαι σε σχέση ίσως να αυτή να αποκτήσει προοπτικές επισημοποίησης αν είναι σταθερή και σε καλύπτει. Σε αντίθετη περίπτωση ίσως να σημαίνει οριστική πλέον ρήξη με το μοτίβο σχέσεων που ακολουθούσες ως τώρα και αναγεννημένη να προχωρήσεις πλέον στην αναζήτηση αυτού που πραγματικά σε καλύπτει.
    Έγραψα πολλά και ζητώ συγγνώμη για την έκταση του κειμένου. Εύχομαι καλή δύναμη σε ότι κάνεις και να σου έδωσα κάποιες χρήσιμες πληροφορίες...Να είσαι καλά. Καλό απόγευμα...
  • bluelion @ 29.06.2008 19:41
    fldown an exeis toso oreksi gia analush, plz diladi... na sou dwsw ta stoixeia mou.
    joanna36 prospathhse na agaphseis ton eauto sou kai na dexese mono auta pou sou aksisoun(einai kati pou lew ki egw h idia ston eauto mou)

έχουν γενέθλια 233 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πανάρετος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...