παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Για τον άνδρα της ζωής μου...

Για τον μπαμπά μου...
που γιορτάζει σήμερα τα γενέθλια του, αλλά ποτέ δεν θυμάται την ημερομηνία γέννησής του!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ, μπαμπάκα μου με ΥΓΕΙΑ, ΥΠΟΜΟΝΗ και ΕΠΙΜΟΝΗ για να μπορείς να είσαι δημιουργικός μέχρι τα βαθιά γεράματα. 

Εύχομαι να είσαι πάντα δυνατός σωματικά, πνευματικά και ψυχικά για να μπορείς να μας στηρίζεις και να επικροτείς τις επιλογές μας, ακόμη και όταν διαφωνείς μ' αυτές.

Σ' ευχαριστώ που είσαι αυτός που είσαι. Που πάντα λειτουργείς προστατευτικά, που ποτέ δεν μας χαλάς χατήρι. Που ποτέ δεν ντράπηκες για μας, παρά τις άπειρες βλακείες που κάναμε ως παιδιά. Που στέκεσαι δίπλα μας και μας δίνεις θάρρος να συνεχίσουμε. Που ξεπέρασες τον εαυτό σου και βρήκες την ψυχραιμία να αντιμετωπίσεις όλες τις δυσκολίες που μας επιφύλασσε η ζωή.
 
Σ' ευχαριστώ που κάνεις όνειρα για μας, ξέροντας ότι μπορεί και να μην πραγματοποιηθούν ποτέ. Που έχεις τόση ψυχική δύναμη και δεν αφήνεις τον πόνο και την θλίψη να σε νικήσουν. Που εκτονώνεις δημιουργικά την "απουσία" του Γιάννη. Που μπορείς και δέχεσαι τις καταστάσεις όπως είναι, κι όχι όπως θα ήθελες να ειναι. Που ποτέ δεν εγκλωβίστηκες σε κοινωνικά στερεότυπα. Που ξέρεις πως οι άνθρωποι είναι ίσοι, ανεξαρτήτως φύλου.  

Πατερουλάκι μου, σ' αγαπώ πολύ, ευτυχώς που υπάρχεις εσύ και ξέρω πως πάντα θα είμαι η "πριγκίπισσα" της καρδιάς σου.
daddy-girl-blank.jpg
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...