παρακαλώ περιμένετε...

GP PLEASE HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP*****

  • fldown @ 19.06.2008 09:42
    Με ανάδρομο Δία στον 7ο σου και με την χειμερινή έκλειψη Σελήνης να έχει ενεργοποιηθεί από τον Κρόνο στα τέλη του προηγούμενου μήνα, η τάση για τους περισσότερους Καρκίνους είναι να τελειώνουν σχέσεις ή να αλλάζουν εργασιακό περιβάλλον. Ειδικά με τον ανάδρομο Δία υπάρχει η αίσθηση ότι οι σχέσεις και το εργασιακό στάτους έχουν περιέλθει σε τέλμα. Άσε το πράγμα να κυλίσει Καρκινάκι και υπάρχουν εκεί έξω άπειρες ευκαιρίες για ευτυχία...Αναμένεις την Αφροδίτη και καινούργια σελήνη στο ζώδιό σου στις αρχές Ιουλίου...Νιώσε ελεύθερη/ος και ωραία/ός να ζήσεις και να ξεκινήσεις νέα πράγματα. Και αν ο/η Κρίος θέλει και μπορεί, θα βρείτε την άκρη, αν όχι, ο κόσμος δεν τελειώνει με μια σχέση, όσο και αν η συναισθηματική και παρορμητική φύση του Καρκίνου θέλει το "για πάντα"...
  • summer75 @ 19.06.2008 10:43
    sas eyxaristo kai tous 2 gia to sxolia sas...exo oroskopo liontari kai selini ston krio....apo tin diki tou plevra den kseroume oroskopo ksero mono oti exei selini ston karino...voithaei ayto???
  • fldown @ 19.06.2008 11:01
    summer75 είναι επισφαλές να σου απαντήσει κάποιος με τόσα λίγο στοιχεία. Από την άλλη σκέψου και αυτό που σου είπε η Happy Cloud πιο κάτω...Εγώ σου είπα τις ψυχολογικές τάσεις που υπάρχουν αυτή την περίοδο αλλά προφανώς για να φτάσετε στον τσακωμό, υπάρχουν κάποιες αιτίες...Ψάξε εκεί να βρεις απαντήσεις. Που έφταιξες και που έφταιξε εκείνος...Αν θέλετε να είστε μαζί θα έχετε και οι δύο τη διάθεση και τη δύναμη να τα βρείτε. Αν όχι τότε θα προχωρήσετε...για άλλες πολιτείες!

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...