παρακαλώ περιμένετε...

Astro

  • astropet @ 09.09.2007 21:37
    Κοκο, δεν θα έλεγα πως για σένα ο Κρόνος στην Παρθένο δεν είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη θέση. Πιο δύσκολος πιστεύω θα είναι στο Ζυγό. Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή. Ναι, ο Κρόνος είναι στον 2ο οίκο σου. Επειδή δεν μπορούμε να μιλήσουμε για οικονομικά στην ηλικία σου, είναι καλύτερο να μιλήσουμε για τις αξίες σου. Ήδη από πέρσι μπήκες στην αστρολογική εφηβεία, που είναι τα 14 χρόνια περίπου, οπότε ο παλιός κοκο πέθανε και ήρθε ένας καινούριος στη θέση του. Εσύ έχεις ένα πιστεύω, ότι με μεθοδικότητα, σχολαστικότητα και πολλή δουλειά, ο άνθρωπος μπορεί να πετύχει πολλά. Και στην περίπτωσή σου έτσι είναι. Εσύ προσωπικά μπορεί να φτάσεις ψηλά, από επαγγελματικής και οικονομικής απόψεως, αν όντως εργαστείς σκληρά και μεθοδικά για κάτι όμως που δεν είναι συνηθισμένο. Δηλαδή όχι υπάλληλος γραφείου, καταλαβαίνεις... Εφόσον δείχνεις ένα ενδιαφέρον για την αστρολογία, εγώ θα σου πρότεινα να το συνεχίσεις, να το εξελίξεις, να το δουλέψεις καλά και σοβαρά και μπορεί να πας πάρα πολύ καλά. Αλλά και αστρολογία να μην είναι, πάντως κάτι το οποίο δεν είναι και τελείως του συρμού. Κάτι που θα έχει να κάνει και με προσφορά κάποιας υπηρεσίας. Τέλος πάντων... Τώρα, με τον Κρόνο στην Παρθένο, μπορεί να έχεις έναν επαναπροσδιορισμό των αξιών σου. Δηλαδή, εκεί που μέχρι χθες ήθελες να γίνεις αστροναύτης, τώρα ούτε να το ακούσεις, π.χ. Αυτό μπορεί να είναι και λίγο ζόρικο, επειδή ναι, θα επηρεάσει και τη Σελήνη σου ο Κρόνος, όμως επειδή έτσι κι αλλιώς η Σελήνη σου κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο στο χάρτη σου, αυτή είναι εξοικειωμένη με την Κρόνια ενέργεια. Εκτός αν δεν το είχες καταλάβει μέχρι τώρα και για πρώτη φορά το αισθανθείς. Μπορεί π.χ. να πάρεις κάποιες αποφάσεις ή να κάνεις πράγματα που ίσως δεν συμφωνούν απόλυτα οι γονείς σου. Λέμε τώρα... Για το άλλο ερώτημά σου, με τον Κρόνο στην Παρθένο επηρεάζονται οι πλανήτες που έχει ο καθένας μας στα μεταβλητά ζώδια (Παρθένος, Δίδυμος, Τοξότης, Ιχθύς) καθώς και ο οίκος του ωροσκοπίου μας από τον οποίο περνάει, στην περίπτωσή σου ο 2ος.
  • kokopuff @ 09.09.2007 22:14
    krima re gmt p dn tha boro na kano mia kanoniki doulia...alla dn pirazi...k star dn tha me piraze na gino....(adithetos)looooool.Thank u PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARA POLI ASTRO!An ise edo katse na milisoume....:/
  • astropet @ 09.09.2007 22:52
    Στην πρώτη πρόταση έχω δύο δεν... Ωραία ελληνικά!
  • kokopuff @ 09.09.2007 23:09
    to paratirisa k ego alla katalava oti ennoouses oti o kronos dn me epireazi stin partheno toso poli oso tha me epireasi ston zigo...sosta?
  • astropet @ 09.09.2007 23:14
    Ναι, αυτό εννοούσα...

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάκωβος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...