παρακαλώ περιμένετε...

.

  • Stardhomme @ 10.09.2007 23:08
    steffi, δε θα σου μιλήσω για την αυριανή έκλειψη, αφού δεν σε επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό αφού δεν πραγματοποιείται πάνω σε κάποιο πλανήτη σου. Θα σου μιλήσω για τη σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στις 28/8 στην ακμή του 6ου οίκου σου. Αν δεν έφερε κάποιο θέμα υγείας στην επιφάνεια, τότε πρόκειται πιθανότατα για την ανάγκη σου για αλλαγή της δουλειάς σου, με στόχο να ξαναβρείς την ασφάλεια και να βελτιώσεις τη δημόσια εικόνα σου. Η χρονιά που έχουμε έχει και άλλα δύο σημαντικά στοιχεία για εσένα: το πρώτο είναι πως η προοδευμένη Σελήνη σου συναντά τον γενέθλιο Ήλιο σου στο 10ο οίκο, λάμπεις σε νέες ομάδες ατόμων που μπαίνεις και νιώθεις ασφάλεια μέσα από ένα νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά σου. Επιπλέον, ο διελαύνων Άρης, κυβερνήτης του 7ου οίκου σου που σχετίζεται και με νέα συμβόλαια, συναντά τις επόμενες 3-4 ημέρες την προοδευμενή Αφροδίτη σου στον 9ο οίκο σου, η οποία είναι κυβερνήτης του ωροσκόπου σου. Είναι πιθανό να σου ανατεθεί να δημοσιεύσεις, να ανακοινώσεις, να εκφράσεις τις πεποιθήσεις, ιδέες σου ή άλλων ατόμων, να ασχοληθείς με θέματα φιλοσοφίας ή ανώτερης εκπαίδευσης στα πλαίσια της εργασίας σου. Τέλος, ο διελαύνων Δίας κάνει ένα ακριβές τρίγωνο με τη γενέθλια Σελήνη σου, κυβερνήτη του 10ου σου, στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα, γεγονός που μπορεί να σημαίνει μία επαγγελματική πρόταση με καλά χρήματα αλλά και δύναμη στα χέρια σου. Βλέπεις λοιπόν πως υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που συγκλίνουν σε μία νέα προσφορά εργασίας.
  • steffi @ 11.09.2007 10:10
    Σε ευχαριστώ πολύ για την ανάλυση Stardhomme! Είναι κατατοπιστικότατη και άκρως ενθαρρυντική! Αν ζητούσα και μία προβλεψούλα για τα αισθηματικά θα ήμουν πολύ άπληστη?
  • Stardhomme @ 11.09.2007 11:30
    steffi, για τα αισθηματικά λοιπόν: Όπως είπα και παραπάνω, με το διελαύνοντα Άρη, κυβερνήτη 7ου και 8ου, των οίκων των σοβαρών σχέσεων και του σεξ, να συναντά την προοδευμένη Αφροδίτη σου, μήπως έχεις συναντήσει κάποιο άτομο που σε ικανοποιεί στα παραπάνω; Και αν όχι, με το πέρασμα του Δία στον 4ο οίκο σου, κατά το Δεκέμβριο, θα σκεφτείς να αποκτήσεις σπίτι, είτε ως ακίνητο, είτε ως δημιουργία οικογένειας. Αυτό δε σημαίνει πως θα είναι και εύκολο, αφού ο ανάδρομος Άρης από το μεσουράνημά σου, θα σου λέει πως το άτομο που συνάντησες να μην είναι αυτό που πραγματικά σου αξίζει ή επιθυμείς. Θα σου λεεί αμφισβήτησε την κάθε απόφαση, μην κάνεις κινήσεις παρορμητικές. Με τον Ποσειδώνα πάντως να διελαύνει τον 5ο οίκο σου, για αρκετό καιρό ακόμα, τα όνειρα για φλερτ και έρωτα είναι πολύ έντονα. Αυτό σημαίνει πως χρειάζονται και αρκετή σκέψη αφού είναι πολύ εύκολο να σε παρασύρουν μέχρι τον παραμυθένιο γάμο από όπου θα μπορέσεις να νιώσεις την ασφάλεια να δείξεις τον εαυτό σου στην κοινωνία......
  • steffi @ 11.09.2007 13:59
    Stardhomme σε ευχαριστώ πααααααρα πολύ και για τα tips στα αισθηματικά. Θα τα έχω κατά νου! καλή σου μέρα!

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...