παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...
Και ενώ ήμουν πάντα καλοκαιρινός τύπος, κάθε 1η Ιούνη ένοιωθα να ξαναγεννιέμαι, τα τελευταία χρόνια στη σκέψη και μόνο ότι έρχεται καλοκαίρι αισθάνομαι ένα μούδιασμα, κάτι σαν φόβο...
Με φέρνουν σε αμηχανία τα προγράμματα των διακοπών που καταστρώνουν όλοι οι άλλοι δίπλα μου (συνήθως ανά ζεύγη).  Εγώ πάλι καταλήγω στο νησί (ευτυχώς όχι χωριό) της καταγωγής μου, που ναι μεν έχει το άρωμα των παιδικών μου χρόνων, αλλά εγώ μεγάλωσα πια!
Και τώρα που άλλο ένα τέτοιο καλοκαίρι κοντεύει να τελειώσει εγώ νιώθω άδεια, κουρασμένη και πολύ στριμωγμένη...
Ψαπλωμένη στην άμμο δεν ένιωσα "την καυτή ανάσα" του ήλιου ούτε τη δροσιά της θάλασσας , αντίθετα μετρούσα τα "ψιλά" στο πορτοφόλι μου (θα με φτάσουν για δεύτερο καφέ?) και δρομολογούσα αποφάσεις ζωής περί των επαγγελματικών μου! Πού μυαλό για λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και για το αγόρι που μάλλον γι΄αλλού τράβηξε... Να μη μιλήσω για τις χιλιάδες καθυστερήσεις και εμπόδια ακόμα και στα πιο καθημερινά ζητήματα!
Νιώθω την έμφυτη γλυκύτητα και ευγένειά μου να με εγκαταλείπουν ανεπιστρεπτί.
Έτσι κι εγώ θα αλλάξω εποχή: φθινόπωρο, χειμώνας, άνοιξη. Δε μπορεί σε κάποια από τις εναπομείνασες θα νιώσω ότι δεν χρειάζεται να γίνω χίλια κομμάτια για να επιβιώσω!!!
Επειδή όμως έχουμε ακόμα 20 μέρες μέχρι να βγει κι αυτό το καλοκαίρι εύχομαι σε όλους και κυρίως στα πολύπαθα αδέρφια μου ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!
θα έρθουν και καλύτερες μερες (ε, stardome?)...
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...