παρακαλώ περιμένετε...

και κατι ακομα που με τρομαξε

  • lahmacun @ 11.07.2007 01:13
    nefeli geia.. den kserw kala astrologia alla eimai synadelfos .. exw kai gw diafora ston 12.... katarxin o 12 den afora ta erwtika .. giati o babas kronos na se periorisei ekei? Oloi oi planites pou exeis ekei .. se kaloun na ertheis se epafi me ton eswteriko sou kosmo ta oneira tis epithymies ton vathy eayto sou.. o kathenas me ton diko sou tropo... an katafereis na vreis to koubi pws na to kaneis ayto nomizw ola mia xara opws kai oloi mas... Nomizw oti eisai arketa megalo paidi kai ksereis pws na kratitheis makria apo tis ousies .. lathos kanw?? Me kakes opseis kapoioi planites tha mporousan na simainoun ayta oxi mono mesa sto 12 alla kai allou... ki oso gia ton 7 to oti einai adeios katholou ma katholou den simainei oti tha meineis moni sou.. ( allwste i monaksia einai ena sxetiko pragma kai den nomizw oti oi anthrwpoi to lynoun me ton ga** ) se kathe periptwsi an thes na deis pws fwtizetai o 7 sou kai ti xaraktiristika mporei na exei kapoios pou tha se traviksei na ton pantreyteis.. des tin akmi tou 7 se poio zwdio einai.. kai meta ton kyverniti tou zwdiou aytou se poia thesi vrisketai...apo kei mporei na antliseis stoixeia.... gia to mellonta syntrofo sou... kai telos den tromazoume me tipota stin astrologia opws kai tipota ektos apo ena-dyo na min ta anaferw sti zwi... To dwdekato sou spiti sou deixnei to dromo na rtheis se epafi me ton eayto sou tis epithymies sou ousiastika ... kai eimai sigouri oti alla stoixeia tou xarti sou mporoun na se kanoun na ta kaneis ola h meros tous ( opws oloi mas ) pragmatikotita... kali tyxi ..
  • Stardhomme @ 11.07.2007 08:41
    NEFELI, έχεις πραγματικά ένα 12ο οίκο με πολλούς πλανήτες και αυτό θα πρέπει όχι να σε φοβίζει αλλά να σε κάνει να κατανοήσεις το ρόλο τους. Η Αφροδίτη στο 12ο οίκο και στο Λέοντα έχει εξ ορισμού αντιφάσεις. Βαθιά συναισθήματα, κινήσεις εντυπωσιασμού, θεατρικοποίηση και δραματοποίηση της καθημερινότητας, γενικότερα κινήσεις εντυπωσιασμού. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να ερωτεύεσαι άτομα που δεν μπορείς να έχεις, άτομα άπιαστα και ιδανικά. Επιπλέον, οι ξαφνικές αλλαγές της σκέψης σου, οι απότομες μεταβολές διάθεσης ίσως και λόγω αστάθμητων παραγόντων της καθημερινότητάς σου, είναι πιθανό να προκαλούν μεταβολές της τάσης σου για κοινωνικοποίηση και τάση για απομόνωση. Με τον Κρόνο στο 12ο οίκο έχεις συνειδητοποιήσει ότι η ζωή δεν είναι παιχνίδι, δεν είναι ανέμελη, δεν είναι μόνο ενασχόληση με τα δημιουργικά ταλέντα μας, μπορεί να περιλαμβάνει και ξαφνικά χτυπήματα της υγείας μας. Ο έρωτας και το φλερτ πρέπει να μπουν σε δεύτερη μοίρα και θα πρέπει η χαρά της ζωής να μετατραπεί σε επάγγελμα το οποίο στην πορεία θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τη δημόσια εικόνα σου. Τέλος με τον Άρη στο 12ο οίκο και την Παρθενο, έχεις την τάση να ασχολείσαι με τη λεπτομέρεια και κάποιες φορές να χάνεις την ουσία στη δουλειά σου. Η λεπτομερειακή ενασχόληση με το project δεν έιναι κακή αρκεί να μη χάνουμε το δάσος σε όφελος του δέντρου. Μπορεί να γίνεις επιθετική με συναδέλφους και άτομα που έρχονται να σου θέσουν περισσότερες ευθύνες και να σου πουν να αναλάβεις την εκπροσώπηση των ιδεών τους. Όσον αφορά το γάμο που λες, είναι κάτι που δεν έχεις αποσαφήνίσει αν θέλεις. Ονειρεύεσαι ένα σπίτι με κάποιο άνθρωπο με ανοικτό μυαλό, με διάθεση για ταξίδια. Ο γάμος είναι μάλλον περισσότερο μία ένωση με κάποιο άτομο με τα ίδια κοινωνικά και ανθρωπιστικά άγαθα και ιδέες που έχεις και εσύ. Βέβαια, η λεπτομερής ενασχόληση σου με την καθημερινότητα και η τάση σου να είσαι λίγο περισσότερο επιθετική από όσο πρέπει σε κάνει να χάνεις το προφιλ που σου ανέφερα προηγουμένως. Γενικότερα καλλιέργησε τις σχέσεις σου και μην είσαι απότομη και επιθετική με τους άλλους, όποτε συμβαίνει αυτό να ξέρεις ότι εσύ θα χάνεις και κανείς άλλος.
  • NEFELI @ 11.07.2007 18:40
    starhomme,σε ευχαριστω πολυ που μου απαντησες!οπως κ την αλλη φορα παλι με ψυχογραφησες.ναι ειμαι επιθετικη με τους αλλους,με ολους τους αλλους.δεν ξερω γιατι,ισως απο ανασφαλεια..μηπως και προλαβω το να με πληγωσουν οι αλλοι κ ειναι αληθεια οτι παντα ο μοναδικος που χανει ειμαι εγω.εχω χασει πολλα αγαπημενα προσωπα με αυτον τον τροπο.οντως μολις πριν 2 χρονια ξεπερασα ενα προβλημα υγειας εξαιτιας του οποιου εχασα πολλα κα ομορφα χρονια της ζωης μου.κ δεν ξερω αν εννοεις οτι θα περασω κι αλλα...;κ μελος της οικογενειας μου πασχει κ αυτο με κρατα μακρυα απο την ανεμελη ζωη που ανεφερες.αυτο που με απασχολει ειναι να μαθω αν θα συνεχιστει αυτο για πολλα χρονια.θα συνεχιστει αυτη η μοναχικη πορεια;καθε μερα για μενα ειναι ενας μικρος πολεμος απο τον οποιο πρεπει να βγω νικητης κ αυτο ειναι πολυ κουραστικο.προσπαθω με την αναισθησια να καταφερω κατι αλλά δυστυχως δεν μπορω απο την φυση μου να γινω αναισθητη.τα απωθω μεσα μου για αρκετο καιρο κ μετα βγαινουν ανεξελεγκτα ως τυψεις ή μελαγχολια.συγγνωμη που σε κουραζω.ειναι ο μονος τροπος να τα βγαλω απο μεσα μου,ισως λογω της ανωνυμιας μας.

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...