παρακαλώ περιμένετε...

Σεληνη στον καρκινο

  • roularoulaki2010 @ 13.09.2018 22:01
    Καλησπερα!Ναι οντως ειναι γκρινιαρηδες οι Καρκινοι αλλα αυτο φαινεται να του αρεσει οποτε τι σκας?Με τον ηλιο στον Υδροχοο ειναι επαναστατης,αρα κι αντιδραστικο στοιχειο....Ισως να ειναι κι αλλα μαζι που δεν ξερουμε αλλα σαν πρωτη εικονα αυτο δειχνει....Καλο βραδυ!
  • Lightspirit @ 13.09.2018 23:51
     Σε ευχαριστω  πολυ 
    roularoulaki2010!!!
  • GwgwOuf @ 14.09.2018 15:31
    γεια σου Lightspirit! Μιας και δεν έχουμε συναστρία να δούμε τι θέματα δουλεύετε ο καθένας σας αυτή τη στιγμή -γιατί πάντα ο καθένας δουλεύει τα δικά του- θα πιαστώ από το πιθανό τετράγωνο σελήνης καρκίνο με άφρο αιγόκερω, μιας και οι όψεις των δύο θηλυκών πλανητών παίζουν καταλυτικό ρόλο στον τρόπο που βιώνουμε τις σχέσεις μας.
    .
    Η σελήνη κυβερνά τα συναισθήματα κ τις συναισθηματικές ανάγκες -μεταξύ άλλων πραγμάτων- και η Αφροδίτη τις κοινωνικές σχέσεις, την αρμονία, τη συντροφικότητα -πάλι μεταξύ άλλων. Σε μία δυσαρμονική όψη έχουμε σύγκρουση των επιθυμιών (ή αναγκών) των δύο αυτών πλανητών. Οι λειτουργίες τους ας πούμε έχουν αντικρουόμενα συμφέροντα. 
    .
    Φαντάσου, από τη μία μπορεί να είσαι ένα παιδάκι που να θέλεις "pampering" και τη μαμά να σου ετοιμάζει το κολατσιό για τη δουλειά, ενώ από την άλλη επιθυμείς ο κόσμος να σε βλέπει σοβαρό, μετρημένο, αποστασιοποιημένο, ανεξάρτητο και πετυχημένο. ...υπάρχουν δλδ ριζικές αντιφάσεις μέσα στο άτομο. και μαζί και μόνος. και ολοκληρωτικά εξαρτημένος και ιδανικά ανεξάρτητος. .
    Αυτό είναι κάτι που ο καθένας μας μαθαίνει να ισορροπεί μόνος του και έρχεται ...με την εμπειρία. Περνάς τις πρώτες δεκαετίες της ζωής σου με παρόρμηση και ενθουσιασμό, είναι εύκολο να εμπλακείς σε σχέσεις που σε κάνουν να νιώθεις αρεστός κ επιθυμητός χωρίς απαραίτητα να νιώθεις κι εσύ τα ίδια για αυτόν απέναντί σου. Η ανάγκη για αποδοχή και αρμονία είναι τέτοια που τα συναισθηματικά φίλτρα είναι.. ας το πούμε πεσμένα... ή και αντίστροφα (αναλόγως το τετράγωνο) -η ανάγκη για συναισθηματική ένταση είναι τέτοια που η αρμονία πάει περίπατο (αλλά αυτό χρειάζεται κι άλλα, οπότε ας μείνουμε στο πρώτο). .
    Anyway, τα καλά νέα είναι ότι αργά ή γρήγορα τη βρίσκουμε την άκρη. πώς; μέσα από τις σχέσεις που συνάπτουμε. κάθε άτομο που μπαίνει στη ζωή μας, μας βοηθάει να δουλέψουμε τα κομμάτια που χρειαζόμαστε. Αν με τη διαφορά ηλικίας που λες ότι έχετε, η αφροδίτη του καμαρώνει που έχει μια γυναίκα που πατάει στα πόδια της, είναι αυτόνομη και σε εκτιμά και σε θαυμάζει για όσα έχεις και ονειρεύεται και αυτός για τον εαυτό του, σίγουρα του δίνεις μία ώθηση να να πάει προς τα πάνω. Ίσως να μη θέλει ...να του θυμίζεις τη μαμά του, επειδή ακόμα μέσα του υπάρχει σύγκρουση στους ρόλους. άλλο μαμά, άλλο ερωμένη (αρχετυπικά). τα προβλήματα και τα συναισθήματα είναι δικά μου και μόνο δικά μου, με την κοπέλα μου μοιράζομαι άλλα πράγματα -θέλω να είμαι και δυνατός γαμώτο!
    .Μπορείς να είσαι ουσιαστικά παρούσα με πάρα πολλούς τρόπους. Πες του όκει εγώ θα κοιμηθώ -γιατί έχουμε και δουλειές το πρωί- αλλά ξύπνα με αν θες. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνεις όχι μόνο για να μην νιώθει ο άλλος πίεση, αλλά κυρίως ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ. Πρώτα είμαστε μαμά του εαυτού μας και μετά για τους άλλους... δεν είναι κάτι που δυσκολεύει τους καρκίνους μόνο... όλους μας δυσκολεύει. Πρέπει να προσέχουμε και να σεβόμαστε τον εαυτό μας.. αλλά και πάλι.. με το να σπαζοκεφαλιάζουμε γιατί ο άλλος αντιδρά έτσι κι έτσι, στο τέλος κάτι μαθαίνουμε για εμάς...
    .
    Νομίζω ο μόνος τρόπος να μην σε πληγώνουν τα λόγια και οι συμπεριφορές των άλλων, είναι όταν όλη αυτή τη στοργή και το ενδιαφέρον που έχεις, μάθεις να το δίνεις και στον εαυτό σου. Τώρα περιμένεις την αναγνώριση απέξω... νοιάζεσαι, δίνεις, δίνεις... και πληγώνεσαι όταν δεν εκτιμηθεί όπως επιθυμείς αυτό που δίνεις. Ξεκίνα να δίνεις στον εαυτό σου, ό,τι δίνεις και στους άλλους και ειλικρινά μετά είναι αδύνατον να πληγωθείς από κάτι "απέξω"... <3
  • Lightspirit @ 14.09.2018 15:53
    GwgwOuf σε ευχαριστωω... εχεις δικιο σε ολα.σε ευχαριστω που εκανες τον κοπο να μου γραψεις...και  το ομολογω με δακρυα στα ματια το λαθος μ να μην αφουγκραζομαι τους ρολους,εκεινον και τον εαυτο μου...κομματια εγινα...αλλα πηρα την απαντηση που θα μελετησω .....Σας ευχαριστω πολυ!!Ευγνομων...

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...