παρακαλώ περιμένετε...

Δ. Πλουτωνας σε συνοδο με Β.Δεσμο = Μαπα?

 • GwgwOuf @ 29.03.2018 05:18
  Αγαπητή BloumBloum, για να καταλάβεις καλύτερα τον ΒΔ ίσως σε βοηθήσει να καταλάβεις πρώτα το ΝΔ.
   
  Ο Νότιος Δεσμός μπορεί να θεωρηθεί ως μια αποθήκη με πράγματα που βρίσκονται στην ιδιοκτησία σου! Είναι ποιότητες (του ζωδίου κ του οίκου που βρίσκεται) οι οποίες σου είναι πολύ οικείες. Είναι στοιχεία (σχήματα σκέψης και συμπεριφοράς) τα οποία αυθόρμητα ή και αυτόματα και ασυνείδητα μπορούν να ανακληθούν και να ενεργοποιηθούν. Επειδή η δράση τους είναι κυρίως ασυνείδητη, γίνεται αντιληπτό ότι δουλεύουμε κυρίως με τη σκιά των ποιοτήτων του ΝΔ, παρά με τις ανώτερες ποιότητές του.
  Χονδρικά (πραγματικά χονδρικά και πρόχειρα, δεν είναι σωστός ο ορισμός) ο ΝΔ είναι "η βολή μας", τα πράγματα που κάνουμε αυθόρμητα και με ευκολία. Πού είναι το πρόβλημα; πχ σαν φοιτήτρια που δε μου άρεσε να μαγειρεύω, μου άρεσαν τα μακαρόνια, ήξερα να κάνω μακαρόνια...όποτε πεινούσα έκανα μακαρόνια...τίποτα στραβό στα μακαρόνια θα μου πεις.. αλλά έτσι δεν έρχεται ούτε πρόοδος ούτε εξέλιξη. Όταν βολευόμαστε στο γνώριμο αμελούμε να πάμε μπροστά. Για αυτό λέμε ο ΝΔ "μας ρουφάει", μας κρατάει πίσω.
   
  Ο τρόπος για να ξεφύγουμε από αυτή τη λούπα είναι καταρχάς να αποκτήσουμε συνείδηση αυτής και κατά δεύτερον να στραφούμε προς την εξυγίανση της κατάστασης.Οπότε πιάνεις τον δικό σου. Στον πρώτο οίκο και στον καρκίνο. Τι σημαίνει αυτό; πώς λειτουργεί; πώς βολεύομαι; Ο ΒΔ δεν σε σπρώχνει, δεν σε τραβάει, δεν σου τίποτα. Μόνο σου δείχνει. Σου υποδεικνύει. Σου λέει, "φίλη μου, αν θες να πας μπροστά, από δω είναι ο δρόμος". Και είναι συνήθως ο άβολος δρόμος (εκτός αν τον έχει κανείς σε σύνοδο με κάποιο προσωπικό πλανήτη που κάνει τη δουλειά πολύ πιο εύκολη). Ο ΒΔ είναι αυτό που θα σε ξεβολέψει, είναι η πρόκληση και η αποστολή που θα σε κινητοποιήσει προς την εξέλιξή σου συνολικά.  
  Ένας ΒΔ στον 7ο δεν λέει ότι το άτομο έχει σκοπό ζωής το γάμο και τις σχέσεις όπως λες. Το αντίθετο μάλλον. Αφού το οικείο του είναι στον 1ο οίκο του Εγώ, πολύ πιθανό με τον Άλλο του 7ου να νιώθει... σαν το ψάρι έξω από το νερό
  Αυτό που λέει είναι ότι μέσα από τις σχέσεις με τους άλλους, θα πάρει τα μαθήματα που χρειάζεται για την εξέλιξη και για την αυτοπραγμάτωση του εαυτού..ώστε να πετύχει το μέγιστο των δυνατοτήτων του χάρτη..  αυτά που μας προκαλούν, αυτά μας σπρώχνουν και μπροστά, γιατί μας αναγκάζουν να αναθεωρήσουμε τη στάση μας απέναντι στα πράγματα!Επίσης να σημειώσουμε ότι ο 7ος δεν δείχνει μόνο τις ερωτικές σχέσεις. Είναι ο πόλος του 1ου Οίκου του Εγώ, άρα είναι ο κάθε Άλλος- όποιος είναι απέναντι στο Εγώ.Είναι ο οίκος της συνεργασίας! (ξεκίνα να διαβάζεις για το ζώδιο του ζυγού!)
   
  Όσο αφορά την διέλευση του Πλούτωνα από τον ΒΔ, που λες δεν έφερε κάποιο γεγονός.. ποιος είπε ότι όλες οι διελεύσεις φέρνουν γεγονότα; (άσε που ο ΒΔ είναι σημείο, όχι πλανήτης). Πάρα πολλές διελεύσεις τις "γλιτώνουμε" όταν κάνουμε δουλειά με τον εαυτό μας. Σκοπός κάθε διέλευσης είναι να πάρουμε ένα μάθημα (όλα για την εξέλιξη και πρόοδό μας!). Όταν κάνουμε συνειδητή εργασία με τον εαυτό μας και είμαστε σε εγρήγορση παίρνουμε τα μαθήματα με τον εύκολο τρόπο. Όμως, όπως λέει και ο Jung "όταν μια κατάσταση δεν είναι συνειδητή μέσα μας, τότε παρουσιάζεται στον έξω κόσμο ως μοίρα".. αυτό ακριβώς είναι η διέλευση. Κινητοποιούνται μηχανισμοί για το Χ μάθημα  το οποίο σώνει και ντε θα πάρουμε. Όσο λιγότερο συνειδητοί είμαστε, τόσο περισσότερα τα γεγονότα.
  Δεν μπορώ να ξέρω τι σου συνέβη μέσα στη 2ετία της διέλευσης, αλλά πριν αφήσει ο Πλούτωνας -το αρχέτυπο του θανάτου αλλά και της αναγέννησης- τον ΒΔ σου, σίγουρα θα τον δοκίμασε πολύ. Για παράδειγμα θα μπορούσε να είναι μια επαγγελματική συνεργασία που έλαβε χώρα, η ανάληψη μιας ευθύνης από κοινού με κάποιο άλλο άτομο (αιγόκερως γαρ).. ο,τιδήποτε έφερε το Εγώ σου δίπλα αλλά και απέναντι από κάποιον άλλο.
   
  Εκμεταλλεύσου το διάστημα όσο ο Πλούτωνας διελαύνει ακόμα τον 7ο σου! Είναι άκρως μεταμορφωτική διέλευση. Μπορείς να κάνεις υπέροχη δουλειά και με τον εαυτό σου και με τους άλλους! ..στο κάτω κάτω αυτό που βλέπουμε στους άλλους δεν είναι παρά οι δικές μας προβολές, τα κομμάτια του εαυτού μας που μας είναι τυφλά.. δες το κι έτσι.. ο κάθε Άλλος στην πραγματικότητα είσαι εσύ... άρα όσο καλύτερη γίνεσαι εσύ, τόσο καλύτερος θα γίνεται και ο Άλλος! <3
 • donantonio @ 29.03.2018 09:06
  Εντάξει, εξαιρετική ανάλυση από τη Γωγώ για ένα αρκετά δύσκολο θέμα
   
  Ένα-δυο πραγματάκια που μου έρχονται στο μυαλό να προσθέσω..
   
  Αντιλαμβάνομαι ότι ΒΔ στον 7ο πρέπει να ναι λίγο ζόρικο τελικά... Και νομίζω ότι η ύπαρξη Ουρανού και Ποσειδώνα στον 7ο το κάνει ακόμα πιο δύσκολο... Στη μία περίπτωση (Ουρανός), θα έρχονται σχέσεις (ή και αντίπαλοι) ξαφνικά, και εξίσου ξαφνικά θα εξαφανίζονται, στην άλλη (Ποσειδώνας) θα έχεις απέναντί σου ανθρώπους που θα τείνουν να σε εξαπατούν ή που θα τους βλέπεις αλλιώς από ότι είναι ή που θα ζεις σχέσεις μαγικές κι ονειρεμένες και κάποια στιγμή μπορεί να βγαίνεις από το ροζ συννεφάκι...
   
  Επομένως, επειδή δε νομίζω ότι υπάρχει καρκινάκι (ή και άλλος άνθρωπος, με εξαίρεση ίσως τους Κριούς ) που να θέλει να μείνει μόνο του, θα σου έλεγα, εκτός από ΒΔ, να δώσεις σημασία τι σημαίνει ΓΙΑ ΣΕΝΑ Ουρανός - και μετά Ποσειδώνας στον 7ο...
   
  Πχ, Ουρανός στον 7ο, ανάγκη για μεγάλη ανεξαρτησία μέσα στη σχέση - αναρωτιέμαι, πόσο εύκολο είναι αυτό για ένα Καρκινάκι; (φαντάζομαι όχι πολύ εύκολο...)
   
  Άρα, με διέλευση Πλούτωνα από τον 7ο, θα έρθουν (αν δεν έχουν ήδη έρθει) μεταμορφωτικές σχέσεις, οι οποίες θα ενεργοποιήσουν (αν δεν το έχουν ήδη κάνει) τα θέματα Ουρανού και Ποσειδώνα στον 7ο... Και μόλις έχει τελειώσει ο Πλούτωνας μαζί σου, θα έχεις αλλάξει αρκετά - γιατί αυτός είναι ο Πλούτωνας τελικά, μεταμορφωτική αλλαγή σε βάθος...
   
  Επομένως, μην περιορίζεσαι τόσο στη διέλευση του Πλούτωνα από το ΒΔ... Μακράν σημαντικότερη είναι η διέλευση του Πλούτωνα από τον 7ο που διαρκεί πολλά χρόνια (ανάλογα και με το πόσο μεγάλος είναι ο 7ος σου)... Ο ΒΔ νομίζω δείχνει περισσότερο τον Οίκο (και το ζώδιο) της καρμικής αποστολής... άρα ξέρεις ότι εκεί έχει δουλειά και θα ξεβολευτείς... Οι - μεταμορφωτικές - σχέσεις θα έρθουν με Πλούτωνα στον 7ο, και δε θα είναι μόνο ερωτικές...
   
   
 • BloumBloum @ 29.03.2018 21:36
  Γεια σου GwgwOuf! Σε θυμαμαι απο ενα παλιο μου ποστ χρονια πριν  

  Διαβαζω πολυ οτι μπορω να βρω online 
  Δεν εχω δυσκολια να ταυτιστω κυριως με τους πλανητες μου στους οικους που τους νιωθω πολυ εντονα και μετα τις οψεις. 
   
  Donantonio νομιζω οτι ηρθε η ωρα να γνωρισεις τετοιον καρκινο.. Αν δεν ειχα Πλουτωνα στον 5ο σε τετραγωνο με Αφροδιτη και Αρη δε θα ερωτευομουν και τοσο εντονα ουτε θα με πονουσε. Θα μουν και ασεξουαλ (Κρονος στον 8ο,  8ος σε υδροχοο, Ποσειδωνας στον 7ο σε αντιθεση με Ηλιο, Ηλιο στον 12ο, Σεληνη στα ψαρια στον 9ο, Ουρανος σε ντοθεση με Ηλιο και ωροσκοπο) νομιζω οτι ο κρονος, ο ουρανος και τα ζωδια που κυβερνανε αυτοι οι 2 ειναι τα πιο ψυχρα απ ολα με πρωτο και καλυτερο τον ουρανο/υδροχοο κι αμεσως μετα τριτο ο Κριοε.  Ο Ποσειδωνας δεν ειναι μεν καθολου ψυχρος ομως ειναι μη ρεαλιστης, ο λιγοτερο γηινος πλανητης, ικανοποιειται μονο με τη φαντασια ενω οτι πιο ξενερωτο γι αυτον ειναι να κανεις πραγματικοτητα αυτα που του αρεσει να φανταζεται..
   
  Προσπαθω να σου εξηγησω ποσο κουλη ειμαι μεσα απο τους πλανητες.. Παρ αυτα θεωρω πως ο γενεθλιος Ποσειδωνας μου δουλευει για τον γεν. Ουρανο μου, προσπαθωντας να τον κανει να αργησει να βαρεθει οσο πιο πολυ γινεται.. 
  Μικρη μου ηταν πιο ευκολο να ξεφευγω απο την πραγματικοτητα με την φαντασια μου.. Αλλα ακομα και τοτε το επεδιωκα.. Δεν το ειχα τοσο ευκολο οσο το παρουσιαζουν.. Με τοσο Ποσειδωνα επρεπε να ημουν συνεχεια χαζεμενη εκ φυσικου. Τα τελευταια 8 χρονια δε.. δεν μπορω να το καταφερω χωρις μουσικη. Ο μονος τροπος να "χαθω" ειναι να βαλω ακουστικα μεσα στο σκοταδι με τερμα τη μουσικη. 
  Μου σπαγε λιγο τα νευρα αυτη κλασσικη ερμηνεια του Ποσειδωνα στον 7ο με τα ροζ γυαλια.. Ισως ευθυνεται η σεληνη στους ιχθυες αλλα εχω νια ταση να καταλαβαινω τον αλλον ασχετως απο την εικονα προβαλλει, μπορω να πω οτι ειναι εως και βαρετο που δεν υπαρχουν εκπληξεις, για να μην το παω ακομα πιο μακρια και πω οτι τα ρανταρ μου πιανουν αμεσως τα αρνητικα χαρακτηριστικα του αλλου. 
   
  Ενω τον Ποσειδωνα δεν τον γουσταρω και τον θεωρω  προβληματικο χωρις σωτηρια, δε με εχουν "βλαψει" οι διελευσεις του απο μονες τους εστω.. 
   
  Απο την αλλη για τον Ουρανο νιωθω μεγαλο ρισπεκτ γιατι θεωρω πως ο δυναμικος μου χαρακτηρας, το οτι μπορω να ειμαι ο εαυτος μου και να μη με νοιαζει τι λενε οι αλλοι ειναι δικη του δουλεια και μαλιστα πολυ καλη κυριως με τοσο Ποσειδωνα, μ εχει γλιτωσει απο πολλα αρνητικα Ποσειδωνια στοιχεια. Δημιουργει εξισου προβληματα βεβαια αλλα τουλαχιστον δινει κατι πολυ καλο σε ανταλλαγμα. Σε αντιθεση με καποιους αλλους... τυπου Δια, Κρονο και Πλουτωνα. Ο Ποσειδωνας ειπαμε κοιμαται ορθιος, ειναι κλασσικα στον κοσμο του. 
   
  Απο τον Πλουτωνα απογοητευτηκα πολυ.. με θυμαμαι να καταλαβαινω τον εαυτο μου καλα απο μικρη ηλικια με εξαιρεση τα ερωτικα.. μεχρι τα 19 που καταλαβα οτι ο λογος που δεν εκανα καμια σχεση ενω ειχα καλες ευκαιριες ηταν επειδη δεν ειμαι για σχεσεις για τους λογους που εχω αναφερει. Απο τοτε που εχει μπει ο Πλουτωνας ομως εκτος απο πονο που ηξερα ηδη οτι μπορουσα να αντεξω εγω και ολος ο κοσμος.. δεν μου εδωσε τιποτα.. Και με απογοητευει πιο πολυ που τιμωρηθηκα με τοσο πονο χωρις λογο. Ο λογος που το λεω αυτο ειναι οτι απο παιδακι ειχα τεραστια κατανοηση για τους αλλους, ενιωθα τον πονο τους σα δικο μου. Πιστευω πως αν καποιοι χρειαζονται τετοιου ειδους μαθηματα ειναι αναισθητοι ανθρωποι που δεν εχουν ιχνος κατανοησης. Τελοσπαντων..  
  Ειχα σε μεγαλη εκτιμηση τον Πλουτωνα  κυριως για το βαθος του, με απογοητευσε ιδιαιτερα η διελευση του γιατι περιμενα να κατανοησω κατι που μου χει διαφυγει για τον εαυτο μου εστω.. Το μονο που συνεβη σ αυτο το διαστημα ειναι οτι επαθε ενα προβλημα υγειας που θα μπορουσε να γινει σοβαρο αλλα δεν ηταν, επρεπε να κατσει ομως εναν μηνα ξαπλα και τον κρατησαμε εδω.. Ενιωσα απιστευτη πιεση κι ο λογος ειναι οτι κανουν σαν κακομαθημενα μωρα. Επρεπε να τον προσεχω απο το πρωι ως το βραδυ γιατι αμα δεν τον προσεχα εκανε βλακειες λες και ειναι μωρο παιδι συν οτι επρεπε να καθαριζω και να ειμαι κατι τυπου υπηρετρια. Αν αυτο ειναι που πρεπει να κανω στη ζωη μου για να παω μπροστα τοτε εχω φτασει ηδη τον Β.Δεσμο μου εδω και πολλα χρονια.. αν το θεμα ειναι να το φτασω στο αλλο ακρο και να γινω δουλα ρομποτ καποιου σε καθημερινη βαση τοτε δε θελω να παω μπροστα στη ζωη μου και μπορω να σας διαβεβαιωσω οτι θα ειμαι δυστυχισμενη αο τωρα.
   
  Πανω σ αυτο να πω οτι αυτο που λες GwgwOuf οτι οι αλλοι ειναι καθρευτης μας.. δε συμφωνω. Τα ατομα που ελκυω στη ζωη μου με εξαιρεση τη μανα μου και το σοι της.. οσοι ελκυω εγω  ως ανθρωποι εχουν πολλη υπομονη. Ενα χαρακτηριστικο που προσωπικα θαυμαζω εντονα και θα ηθελα πολυ να το εχω αλλα δεν το εχω. Και δεν ειναι ολα θεμα προσπαθειας ή συνηθειας.. εχω προσπαθησει πολλες φορες και απλα δεν μπορω.. καταπιεζομαι σε υπερβολικο σημειο που δεν μπορω πια να συνεχισω και χανω το παραμικρο ενδιαφερον. 
  Δεν υπαρχει περιπτωση αυτο να ειναι καθρευτης μου και δεν πιστευω οτι ειναι κατι που μαθαινεται.. αποτυχαινω παταγωδως και μαλιστα απο πολυ νωρις. 
   
  Ετσι λοιπον επειδη μου λειπει αυτο το χαρακτηριστικο δεν πιστευω οτι θα καταφερω κατι καλο στη ζωη μου κυριως σε θεμα δουλειας που ειναι κι αυτο που με καιει. Ειμαι λιγο πολυ τεμπελα κι αχρηστη. 
   
  Ομως δε μπορω να δεχτω οτι μου αξιζει να υπηρετω τους αλλους. Δε μπορω να φανταστω χειροτερη τιμωρια για καποιον. Με το ζορι τα καταφερνω για τον εαυτο μου. 
  Και πιστευω οτι δεν μου αξιζει γιατι δεν εγινα ποτε βαρος σε κανεναν και δε ζητησα ουτε μια φορα βοηθεια απο κανεναν. 
  Ακομα και οι γονεις μου εχουν αναφερει πολλαπλες φορες οτι απο θεμα εξοδων αλλα ακομα και ως παρουσια μεσα στο σπιτι ειναι σα να μην ειχαν παιδι. Εχω υπολογισει ακομα και τα εξοδα που εχουν κανει για μενα συνολικα ετσι ωστε να τα ξεπληρωσω. 
  Χαιρω πολυ εξαλλου ποιος θα λεγε οχι σε εναν τσαμπα υπηρετη.. 
   
  Το μονο που αλλαξε οταν ο διελαυνων Πλουτωνας εκανε συνοδο με τον Ποσειδωνα μου ηταν οτι καταλαβα πως επρεπε να παψω να κατανοω και να βοηθαω ψυχολογικα κ πρακτικα τους αλλους απλως και μονο επειδη μπορουσα να το κανω. Αποφασισα οτι θα πηγαινω με συμφερον ακομα και αν δεν το εχω καταφερει με τα κοντινα μου ατομα οσο θελω αυτο.. εχω γραψει κανονικα τους λιγοτερο κοντινους μου και τους ψιλογνωστους. 
 • BloumBloum @ 29.03.2018 21:42
  GwgwOuf 
   
  Ωραια η αναλυση σου αλλα και παλι αποτυχαινω να δω τι ακριβως πρεπει να μαθω. Δηλαδη θελω να καταλαβω ακριβως τι υποτιθεται οτι πρεπει να κανω πρακτικα. 
   
  Οσο για την τελευταια προταση σου ελπιζω να ισχυε. 
  Βλεπω ακριβως το αντιθετο. Οσο πιο αναισθητη γινομαι τοσο πιο ικανοποιημενη νιωθω σε αντιθεση με παλαιοτερα που ημουν το θυμα της υποθεσης (δε μιλαω για συναισθηματικης φυσεως σχεσεις μια και δεν ειχα ποτε τιποτα παραπανω απο πλατωνικες σχεσεις) αναφερομαι σε οποιουδηποτε αλλου τυπου σχεσεις. 
 • roularoulaki2010 @ 29.03.2018 22:16
  bloumbloum...Καλησπερα!Νομιζω οτι ο Ουρανος σε κανει να νιωθεις σαν 'ψαρι εξω απο τα νερα σου' οπως περιγραφεις και το οτι επαψες πλεον να πηγαινεις με το συναισθημα με τους ανθρωπους και πας με το συμφερον πλεον!Αυτη ειναι η επανασταση σου!Ο Ουρανος ειναι επαναστατης κι οσοι εχουν εντονο στον χαρτη τους δεν δεσμευονται με τπτ....Ειμαι ομοιοπαθης και μιλαω εκ πειρας....
   
   
   
 • BloumBloum @ 30.03.2018 01:23
  Roularoulaki 
   
  Γεια σου! 
  Ισω να ειναι του Ουρανου απλα ποστευω οτι ειναι του Ποσειδωνα πιο συγκεκριμενα της σεληνης μου στα ψαρια που βοηθουσα τοσο πολυ ειδικα σε ψυχολογικο επιπεδο μιας και εκτος απο ψυχολογους δε ξερω αλλους να βοηθανε ετσι και να εχουν υπομονη να κατσουν να ακουνε τοννπονο του αλλουνκαι νανενδιφερονται να τον βοηθησουν μακροπροθεσμα. 
   
  Εχω τσατιστει γιατι καποια στιγμη και δεν πανε και πολλα χρονια ενιωσα πολυ ηλιθια που γι αυτο με ατομα που κοιτανε να σε καβαλησουν και αρχιζουν και το θεωρουν δεδομενο κι ολας οτι θα τους βοηθησεος γιατι ετσι πρεπει.. Εν τω μεταξυ εγω δενε χω χασει τιποτα απο τοτε που τους εκοψα.. εκεινοι ψαχνοντουσαν μετα. 
   
  Ετυχε και οταν ο διελαυνων Πλουτωνας ηταν λιγο μετα τον Ποσειδωνα που μου τη βαρεσε αγρια (δεν ηταν αποτομο σιγοεβραζε μεσα μου αλλα τοτε το πηρα αποφαση) 
  Ουσιαστικα σκοτωσα ενα φυσικο μου κομματι. Απλα δεν μου στοιχησε καθολου εμενα. Στοιχησε στους αλλους.
 • donantonio @ 30.03.2018 09:40
  Αγαπητή Bloumbloum,
   
  Θα προσπαθήσω να διαβάσω λίγο πίσω από τις λέξεις, γιατί με τόσο Ιχθύσιο και Ποσειδώνιο στοιχείο, τα 'χεις καταφέρει καλά να με μπερδέψεις...
   
  Στο ποστ που έκανες, απευθύνεις ένα ερώτημα, το οποίο εγώ το "ακούω" ως εξής: Γιατί η σύνοδος ΒΔ με δ. Πλούτωνα δε μου έφερε μία σχέση που θα με αλλάξει..;
   
  Και, γενικά, αντιλαμβάνομαι πίσω από τις λέξεις ένα παράπονο για έναν 7ο που δε "δουλεύει"... και για έναν Πλούτωνα που δεν ήταν όσα υποτίθεται ότι είναι...
   
  Ωστόσο, γράφεις πολλά πράγματα, πολύ σημαντικά μεν, που όμως δε μιλάνε καθόλου γι' αυτό το θέμα. Δηλαδή τι πρόβλημα υπάρχει με τον 7ο - σχέσεις; Εδώ να πω ότι, από τη στιγμή που η Σελήνη είναι στα Ψάρια, κι είσαι Καρκίνος, ο Ποσειδώνας στον 7ο - και ο 7ος - αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία... Επομένως έχουμε έναν τονισμένο 7ο... οπότε το θέμα είναι οι σχέσεις... (αλλά δε μας λες ακριβώς και ξεκάθαρα γιατί δε λειτουργούν...)..
   
  Καταλαβαίνω ότι μπορεί να μη θες να εκθέσεις το χάρτη σου και είναι οκ, αλλά είναι δύσκολο για μένα προσωπικά να σκεφτώ και να πω κάτι παραπάνω, χωρίς να κάνω εικασίες... και δεν έχει νόημα...
   
  Δεν ξέρω, πχ, αν ο δ. Πλούτωνας έχει περάσει πάνω από Ουρανό και Ποσειδώνα στον 7ο... ή αν είναι ακόμα στον 7ο... αλλά οκ... ίσως δεν έχει τόση σημασία...
   
  Νομίζω ότι το ζουμί είναι ότι ΑΝ θέλεις σχέσεις, θα πρέπει να αλλάξεις εσύ (Πλούτωνας) το πως είσαι μέσα σε μία σχέση... δουλεύοντας πάνω σε αυτά τα θέματα του 7ου... Και αυτό είναι το νόημα του Πλούτωνα στον 7ο... Ή θα αλλάξεις.. ή θα κάνεις σόλο καριέρα ...  
   
  Θα περάσει κι ο Κρόνος σε λίγο καιρό κι από τον 7ο, θα σου ξεκαθαρίσει ακόμα περισσότερα πράγματα - και θα βοηθήσει, θα δεις τι κάνεις λάθος, θα κάνεις την αυτό-κριτική σου, μετά θα έρθει κι η επιστροφή Κρόνου στον Υδροχόο, και νομίζω ότι ωριμάζοντας (Κρόνος) και αλλάζοντας (Πλούτωνας) θα έρθουν και οι σχέσεις που θέλεις...
  Γιατί έχω την αίσθηση ότι θέλεις, απλά σου βγαίνει αυτή η γκρινίτσα του Καρκίνου (και πολύ ψαρίλα επίσης - που όμως ταιριάζουν άψογα   )
   
  ΥΓ: Προφανώς και με ΒΔ στον 7ο, οι σχέσεις είναι Η πρόκληση. Ιδού η Ρόδος...
 • donantonio @ 30.03.2018 09:49
  ΥΓ1. Λέω να πάρω ένα ρίσκο. Αυτός ο Ουρανός στον 7ο ενδέχεται να σε κάνει αποστασιοποιημένη στις σχέσεις σου, ίσως δεν μπαίνεις πολύ βαθιά - σε "προστατεύει" όπως λες - όμως, πως ένας άνθρωπος, με τόσο νερό - συναίσθημα, σε Ήλιο και 7ο, μπορεί να δει σχέσεις να ανθίζουν και να αποδίδουν, παίρνοντας απόσταση από το συναίσθημα;
   
  ΥΓ2. Ποσειδώνας στον 7ο ίσως σημαίνει ότι εσύ έχεις μία θολή/παραποιημένη εικόνα για το πως είναι οι σχέσεις...
   
   
 • roularoulaki2010 @ 30.03.2018 13:01
  bloumbloum....καλημερα!Οντως το ν'ακους τους αλλους και να τους βοηθας ειναι ενα κομματι του Ποσειδωνα...το να σταματησεις ομως να το κανεις ειναι του Ουρανου!Ειπες:ηθελα καιρο να το κανω και τωρα το πηρα αποφαση....αυτο ειναι επανασταση!Οπως κι οτι δεν τα πας καλα με τις ερωτικες σχεσεις...οταν δεν νιωθεις ελευθερη  μεσα σε μια σχεση,τσακωνεσαι η/και χωριζεις ετσι δεν ειναι?Ενω στις φιλιες σου νιωθεις ελευθερη γι'αυτο σου αρμοζουν καλυτερα!
   
  Και το οτι λες τον εαυτο σου τεμπελα διοτι δεν θες να κανεις πραγματα κι αυτο επαναστατικο ειναι!Κανεις πραγματα που δεν κανουν οι αλλοι!
  Αρα,εχεις εντονη την επιρροη του Ουρανου!
 • BloumBloum @ 30.03.2018 16:58
  Γεια σου donantonio 
   
  Εξηγησα λιγακι πως λειτουργουν ο Ουρανος κι ο Ποσειδωνας  στον 7ο και αρπαξε η μπαλα ξωφαλτσα και τα υπολοιπα κακουδια του χαρτη μου συνεργαζονται υπουλα με αρχηγο τον Ουρανο.. κι αυτο γιατι δεν προλαβε κανεις να φτασει μεχρι τον Κρονο στον 8ο.. Οπου ο Κρονος στον 8ο στον υδροχοο ειναι με το μερος του Ουρανου..να ξερεις.. εχω εμπιστες πηγες δεν τα λεω ετσι αυτα.. χαχαχ
  Επισης εξηγησα τι εγινε με τον διελαυνων Πλουτωνα οταν ειχε περασει πανω απο τον Ουρανο μου (εχασα τα 5 πιο αγαπημενα ατομα στον κοσμο, 2 πεθαναν κυριολεκτικα, ο πατερας μου και ο κολλητος μου, και 3 πεθαναν μεταφορικα 2 καλες φιλες μου και μια ξαδερφη μου) και τι εγινε ιταν ο Πλουτωνας εκανε συνοδο με τον Ποσειδωνα μου. 
  Εχεις δικαιο πως η απορια μου ειναι γιατι δε "δουλευει" ο διελαυνων Πλουτωνας που περασε πανω απο τον Β.Δεσμο μου? 
  Ο λογος που ηθελα να δουλεψει αυτη η διελευση του Πλουτωνα ειναι οτι πιστευα πως θα με βοηθησει να κατανοησω τον ρολο βαραει ο Βορειος Δεσμος μου που ειναι απο τα λιγα πραγματα που δεν μπορω να καταλαβω πως δουλευουν/τι θελουν απο μενα στο χαρτη μου. Ειχα λοιπον την ελπιδα πως με καποιον τροπο αυτη η διελευση του Πλουτωνα βασιλια του βαθους, του  σκοτους κσι του παθους θα μου δινε κατι να καταλαβω ΚΑΤΙ  για τον Βορειο Δεσμο μου. 
  Αυτα που εγραψε η GwgwOuf που τα εγραψε πολυ ομορφα και κατανοητα ειναι κατι το οποιο εχω παρει χαμπαρι λιγο πολυ απ αυτα που εχω διαβασει για τον Β. Δεσμο. Δεν μπορω ομως να κατανοησω τι σημαινει πρακτικα, τι θελει να κανω πρακτικα ο Β.Δεσμος μου οπως μπορω να καταλαβω για τους γενεθλιους πλανητες μου.. που καταλαβαινω πως δουλευουν και τι "θελουν" και θεωρητικα και πρακτικα.
  Εξηγησα λοιπον τι παιζει με τον 7ο μου ετσι μια ιδεα (για να μην γραψω ολοκληρο τομο) μηπως και σας βοηθησω για να με βοηθησετε σε σχεση με τον Β.Δεσμο μου επειδη κι αυτος μεσα στον 7ο ειναι. 
   
  Ανεφερα κι αυτο που συνεβη λογο της ερωτησης της GwgwOuf μιας και ηταν το μονο που συνεβη (εννοω που κρατησαμε τον συγγενη μου σπιτι) και φρικαρα και λιγο στην ιδεα οτι ο Β.Δεσμος μου με θελει δουλα των αλλων παραλληλα με εκνευριζει γιατι εγω συνεχεια σκεφτομαι πως να μην καταπιεζω ουτε συναισθηματικα ουτε πρακτικα τους αλλους ανεξαρτητα απο το τι νιωθω και το τι θελω. Νιωθω οτι κανω εγκλημα αν καταπιεσω καποιον. 
   
  Δε θελω σχεσεις γιατι με καταπιεζουν απο πρακτικης αποψεως, συναισθηματικα μου κανει το ιδιο, υποφερω και πριν και αφοτου τελειωσει κατι ερωτικα εννοω. 
  Δηλαδη χαμενη βγαινω. Κατα τ αλλα αν ειναι να πεθαινουν και να χανονται και οι φιλοι μου δε θελω ουτε φιλιες παρα που οσο καιρο τις ειχα ηταν υπεροχα.. δεν αξιζε το μετα. Ευτυχισμενη εχω υπαρξει μονο με φιλιες και με αντρες και με κοπελες. 
  Μου κανει καλο να ειμαι μονη. 
   
  Οι μονες σχεσεις ηταν πλατωνικες (σεξλες και σε αποσταση)  και με γεμιζαν δεν ηθελα τιποτα παραπανω, ηθελαν ομως οι αλλοι που ηταν πιο φυσιολογικοι τελικα κι εκει σταματαγε το θεμα.. την εκανα με ελαφρα. 
  Προτιμω τον συναισθηματικο πονο 1.000.000 φορες απο την καταπιεση ειδικα αφου ετσι κι αλλιως ακομα και ερωτρυμενη νιωθω  να υποφερω απο την ενταση των συναισθηματων μου. 
  Και εφ οσων δε θελω παιδια δεν υπαρχει λογος να παιδευομαι.  
   
  Στο ΥΓ1 Σου απαντησα εν μερει παραπανω, κι οταν με θελει ο αλλος και ειναι υποτιθεται ολα ωραια παλι δεν ειμαι ευτυχισμενη. Εκτιμας πολυ το Νερο μου και καλα κανεις, αλλα υποτιμας τον Ουρανο που κανει αντιθεση με τον Ηλιο πιο στενη απ οτι ο Ποσειδωνας, τον 8ο μου στον υδροχοο με τον Κρονο μεσα και κυριως τον Πλουτωνα στον 5ο σε τετραγωνο με Αφρο και Αρη και να μην ξεχναμε και τον Ν.Δεσμο σε συνοδο με τον Ερμη μου στον 1ο που τον κατανοησα με μιας σε αντιθεση με τον Β.Δεσμο.. Κυριως πιστευω τα τετραγωνα του Πλουτωνα ο πονος που δινουν απο την ενταση των συναισθηματων (στα ερωτικα συγκεκριμενα) ειναι κατι που ενιωσα απο πολυ νιανιαρο και παρα που ειναι καοως αστειο να μιλας για πονο σε εφηβια κλπ κλπ που δεν ξερεις ακομα που σου πανε τα τεσσερα αυτο δεν αναιρει τον πονο που ενιωσα.. Το ξεοερασα την πρωτη.. την δευτερη ηταν ακομα χειροτερα, το ξαναξεπερασα, την τριτη το περιμενα πια ηξερα εξ αρχης, δινω χρονο στον εαυτο μου απλα και ξερω πως θα το ξεπερασω και παλι θα επιβιωσω και ξανα το ιδιο θα γινει και ξανα.. νομιζω οτι ο  γενεθλιος μου  Πλουτωνας θελει να με φτασει σε ενα μαστερ λεβελ αναισθησιας απλα αργει τη δουλεια του ο Κρονος στον 8ο. Ειναι ολοι υπηρετες του Ουρανο μου ο καθενας με αλλον τροπο.  
   
  ΥΓ.2 Ναι ειχα πολυ λαθος εικονα για τις σχεσεις μεχρι τα 19 που ανεφερα σε ενα απο τα προηγουμενα σχολια.. ημουν πολυ βαθια νυχτωμενη, αρχισα σιγα σιγα να ξυπναω μεχρι που εφτασα 21 και καταλαβα γιατι δεν εκανα σχεση και οτι δε θελω να κανω γιατι δεν ειχαν τελικα καμια σχεση με αυτο που πιστευα.. 
  Οι σχεσεις ειναι δουλεια και σε αντιθεση με την κανονικη δουλεια που ξερεις τι θα παρεις και τι θα δωσεις εξ αρχης, στις σχεσεις δε θα ξερεις ποτε που σου πανε τα 4.. Βλεπω τις σχεσεις γυρω μας.. σχεσεις του κ*λου.. ειναι τοσο σαπιες, 
  Πιστευα λοιπον οτι μια σχεση ερχεται φυσικα, και οτι μπορει να ειναι μονο ομορφη εαν θελουν θελουν ο ενας τον αλλον κι οτι ολα απο κει και περα ειναι λουλουδενια με καποιον μαγικο τροπο. Για να μην τα ριχνουμε ολα ομως στον Ποσειδωνα ολα τα κοριτσια μεγαλωσαμε με παραμυθια για πριγκηπες και οτι οταν ειναι να ρθει θα 'ρθει σε αντιθεση με τ' αγορακια που μεγαλωνουν με μπουρ*λα.. αχαχαχχααχαχ.  Δε θεωρω τυχαιο οτι οι περισσοτερες απογοητευονται οικτρα οταν πρωτοκανουν σχεσεις γιατι περιμεναν κατι πιο ομορφο απο αυτο που βρηκαν. Καταλαβα λοιπον οως οι σχεσεις ειναι βαρος, δουλεια με πολυ μικρη ανταμοιβη οπου ως γυναικα ειμαι πιο χαμενη. Η γυναικα πρεπει να ειναι σουπεργουμαν.  Να δουλευεις, να μαγειρευεις, να πλενεις, να του κατσεις.. ας μην το συζητουσουμε για οταν υπαρχει παιδι γιατι δεν θα τελειωσω ουτε μεθαυριο..  
  Δεν εχουν αδικο που τα χουν παιξει οι γυναικες. Κι ολα αυτα πρεπει να σε κανουν κι ευτυχισμενη.. 
  Ενα απο τα πολλα ζευγαρια που γνωριζω (λογο της δουλειας της μανας μου) νομιζα πως ηταν το μονο ευτυχισμενο.. οταν μου ειπε οτι του εχει συγχωρεσει 3 φορες κερατο επαθα σοκ (επειδη τον συγχωρεσε οχι για το κερατο) και μου λεει η γυναικα οτι της φερεται καλα και σ αυτην και στα παιδια τους οτι  ταιριαζουν κι οτι ο λοι κερατωνουν σαμπως μου λεει θα ειναι ο επομενος καλυτερος μετα απο καποια χρονια θα κερατωσει κι αυτος.. Δικαιο ειχε η κοπελα, εγω δε θα μπορουσα να συγχωρεσω κατι τετοιο, αλλα εκεινη ηξερε καλυτερα τι πρεπει να κανει για τον εαυτο της. 
  Μ' εκνευριζει ομως οταν λενε κοπελες/γυναικες "ολοι **** ειναι ναι το κερατο παει συννεφο αλλα οοχι ο δικος μου δεν παιζει,ειμαστε "ταδε" καιρο μαζι, τον ξερω καλα, εισαι πολυ καχυποπτη μπλουμμπλουμ ή ειναι επειδη δεν εχεις εμπειρια" και μπαινει ο διαολος μεσα μου εμενα και απανταω "παμε στοιχημα οτι εχεις φαει κερατο και οτι θα στο αποδειξω?" Πολλες κολλανε αλλες ειναι τοσο σιγουρες που δεχονται.. Ενα μισαωρο χρειαζομαι για να περασω ενα προγραμματακι παρακολουθησης στο πισι του αλλου και οχι πανω απο 1 μηνα υπομονη μεχρι να πιαστει το θυμα.. Ειναι τοσο ευκολο να το αποδειξω. Και καλα ολες οι σχεσεις τελειωνουν δνε εχω προβλημα να ερθει ο αλλος να μου πει "ξερεις τι? Βαρεθηκα ή θελω αλλη ή μου περασε" το να πας ομως με αλλη και μετα μαζι μου σα να μη συνεβη τιποτα ειναι η απολυτη ασεβεια.. δειξε λιγο σεβασμο για χαρη αυτων που εχουμε περασει μαζι ασχετα ποσο κρατησε.. 
  Νιωθω πολλες φορες οτι κατηγορουμε και υποτιμαμε πολυ τον Ποσειδωνα (το λεω αυτο για να τ ακουω κι εγω γιατι τον εβλεπα μεχρι πριν λιγο καιρο μονο με αρνητικο ματι) 
  Κατρχην η διαισθηση μου δε θυμαναι να εχει πεσει ποτε εξω, μπορω περα απο τον εαυτο μου να ψυχολογω και τους αλλους, πως θα αντιδρασουν πως θα κινηθουν και οσο κι αν το αρνουμται οταν το λεω απο πριν δηλωνοντας με σιγουρια οτι ξερουν τον εαυτο τους καλυτερα απ οτι τον ξερω εγω, κρυφοχαμογελαω μεσα μου γιατι ξερω οτι αργοτερα θα το μετανιωσουν αυτο που ειπαν μουχαχαχαχα.. 
  Βεβαια αυτο κανει τα πραγματα και βαρετα γιατι δεν υπαρχουν εκπληξεις για τον Ουρανο μου.
  Επισης το οτι μπορω εστω και με μουσικη μονο πλεον να "ξεφυγω" καθως και το οτι οταν θελω κατι χρειαζεται απλα να φανταστω οτι το εχω για να ικανοποιηθω και ειναι πιο ωραιο στη φαντασια μου απ οτι στην πραγματικοτητα.. αυτο κανει ακομα πιο πρισιους τη φαντασια μου. 
  Κι ενω θα μπορουσαμε να ονομασουμε προβληματικη αυτη τη συμπεριφορα και εντελως μη ρεαλιστικη, ειναι τελικα μπλεσινγκ γιατι εμενα με ικανοποιει συναισθηματικα και με γλιτωνει απο πολυ κοπο πρακτικα. 2 σε 1.. 
  Το κακο βεβαια ειναι οτι αμα μ αφησεις στο σκοταδι με τη μουσικη μπορει να ξεχαστω και να μεινω ετσι ολη την υπολοιπη ζωη μου  
   
  Η κρυφη μου ελπιδα ηταν η διελευση του Πλουτωνα απο το Β.Δεσμο να μου δειξει κατι οχι σε σχεση με τις ερωτικες σχεσεις (για την ακριβεια φοβομουν κι ολας μη μου φερει τιποτα ερωτες και ειναι το τελευταιο που θελω να ασχοληθω, νιωθω οτι χανω πολυ χρονο και ενεργεια) αλλα με τις επαγγελματικες.. Περιμενα μηπως μου δωσει να καταλαβω κατοβσε σχεση με το προς τα που πρεπει να κοιμηθω, γιατι κοιμαμαι ορθια μαζι με τον Ποσειδωνα μου φαινεται. 
   
  Οριστε ο χαρτης μου: 
  http://i66.tinypic.com/2eb9893.jpg
 • BloumBloum @ 30.03.2018 18:19
  Γεια σου ρουλαρουλακι! 
   
  Η αληθεια ειναι οτι δε με βλεπω ως επαναστατρια ή κατι τετοιο, νομιζα οτι η κουλαμαρα μου ηταν νορμαλ μεχρι πριν παρω πρεφα απο την αστρολογια οτι δεν ειναι νορμαλ. 
   
  Με παρεξηγησες βρε ρουλακι.. δε νιωθω καταπιεση μεσα στις  ερωτικες σχεσεις νιωθω καταπιεση κι εξω απ αυτες.. αχαχαχαχααχαχχα  
  Αρχιζω να νιωθω την καταπιεση οταν νιωθω οτι ο αλλος το παει προς σχεση.. οταν θελουν να κανουμε νορμαλ πραγματα μαζι, δεν τους παρεξηγω αυτοι θεωρουνται πιο νορμαλ. 
  Το θεμα ειναι οτι το εξηγω απο πριν και δεν λενε να το καταλαβουν πριν τα παρει στην κρανα ο Ουρανος μου και τους ερθει το σοκ κατακουτελα. Ειμαι σταθερη συναισθηματικα και ξερω τι μου γινεται παρα την κουλη σεληνη μου (που δεχεται δευτερευουσα οψη μεν.. απο κρονο δε..) γενικα οσι με γνωριζουν μυριζονται τον συναισθηματικο μου κοσμο που ειναι κι αυτο που τους αρεσει, μου ανοιγονται ευκολα, τους αρεσει που εκφραζομαι ανοιχτα, μυριζονται και την ενταση των συναισθηματων και τους αρεσει μιας και που οσοι μπλεκω ειναι σκορπιο-αιγοκεροι με αφρο σε συνοδο με Ουρανο, Ποσειδωνα και Κρονο.. Και εκει που λεω αυτο ειναι καθρευτης του 7ου μου και θα βρω κατανοηση σ αυτους.. τρωω πορτα γιατι μαλλον ο Ουρανος τους κοιμαται. Μαλλον βεβαια φταιει κι οτι μου ριχνουν Κρονο κοντα στην ακμη του 7ου μου και κανει αντιθεση με τον Ηλιο μου και συνοδο με Ουρανο μου γι αυτο και γινεται αυτο το πραγμα.. 
   
  Εχεις δικαιο για τις φιλιες μονο καλα εχω περασει στη ζωη μου ασχετα τι εγινε οταν τελειωσαν.. 
  Ακομα κι αν εχω νιωσει λιγη καταπιεση δεν ηταν κατι που μ εκανε να μην αντεχω.. Βεβαια περνουσαν απο φαση φοβου ο κολλητο μου κυριως φοβοταν μην μια μερα εξαφανιστω και το παθε την πρωτη φορα που ειδε οτι το εκανα σε ενα σκορπιο για τον οποιο εκοβα φλεβα και πηγαινε καλα πριν μου αρχισει τα μα μου. Ο κολλητος μου σοκαριστηκε επειδη ηξερε ποσο πολυ τον ηθελα και παρ αυτα προτιμησα να πονεσω παρα να καταπιεστω. 
   
  Σε ολες τις φιλιες μου πλακα πλακα δεν υπαρχουν οψεις με Κρονο, το ιδιο και με τον πατερα μου ο νο1 αντρας της ζωης μου.. ετυχε που ο πατερας μου ειχε ακριβως στην ιδιο ζωδιο και μοιρα τον Κρονο του με τον δικο μου. 
  Στην περιπτωση μου δεν ισχυει οτι δινει σταθεροτητα και μακροπροθεσμια.. αυτο παει για τον Ουρανουλη. 
  Εχεις παρατηρησει κατι παρομοιο εσυ με οσους σου ριχνουν Κρονο? Αν επιτρεπεται τι αγγιζει ο Ουρανος σου και ο κρονος  σου? 
   
  Στο θεμα της τεμπελιας δεν το λεω ουτε το κανω σαν επανασταση, εχω προσπαθησει ΠΑΡΑ πολυ να το καταπολεμησω (σε αντιθεση με τις σχεσεις που δεν εχω κανει την παραμικρη προσπαθεια) ξεκινωντας απο βαρετα ρουτινιαρικα πραγματα οπως η καθαριοτητα του σπιτιου.. κανω βλακειουλες τυπου βαζω στοχο να κανω τα παντα καθημερινα ωστε να συνηθισω τη πιεση και τη βαρεμαρα.. γιατι αυριο μεθαυριο θα χρειστει να κανω κι αλλα πραγματα που δε μ αρεσουν, με το ζορι εχω αντεξει βδομαδα. Δεν ειναι οτι δεν αντεχω σωματικα δεν αντεχω ψυχολογικα, τα φτυνω μιλαμε οχι αστεια.. το κανω μεχρι να με σκασω. Με ανησυχει παρα πολυ αυτο και κυριως επειδη δεν εχω βρει τροπους να το αντεξω.. θελει απιστευτη ψυχολογικη δυναμη απο μερους μου για να με πεισω να κανω κατι που βαριεμαι και θελω και χρονο να το χωνεψω εγκεφαλικα.. 
  Τον Ουρανο τον παρουσιαζουν τυπου επαναστατικος απο αποψη κι ετσι.. εγω δεν ηθελα να ειμαι ετσι ομως.. μ αρεσει η δυναμικοτητα κ η ελευθερια στο θεμα του χαρακτηρα μου, καθως και το οτι δεν εχω αναγκη τις ερωτικες σχεσεις, αλλα οχι αυτο με την τεμπελια  
 • moisture666 @ 30.03.2018 19:42
  Έγραψα ένα κατεβατό κ χάθηκε!
   
  Γα μη με νε αναδρομε!
   
  πολλα από αυτα που γράφονται...είναι μάλλον  χρεωμένα σε λάθος πλανήτες.
  (γνώμη μου)
   
  Το βέβαιο είναι προκύπτει διάσπαση μεταξύ Μπλουμ κ συνεργάτη-συντρόφου-συναιτερου.
  Ο οίκος στον οποίο έχουμε ποσειδωνα συνήθως τρώμε εξαπάτηση.
  Όταν εχεις ουρανό στον 7ο,όσο ερωτευμένος κ αν είσαι με τον άλλο...δεν θα προλάβεις...να είσαι!
  Ο ουρανός ακτινογραφεί τον σημαντικο άλλο σε χρόνο dt κ πολυ γρήγορα η εξιδανίκευση(ποσειδωνας)... παίρνει τον μακρουλά.
  Έτσι μένεις με έναν αληθινό φίλο ή διώχνεις το λαμόγιο.
  Πολλοί συνεργάτες κ άτομα στα οποία είσαι αρεστή είναι βόρειος δεσμός στον 7ο.
  Είναι πολυ απλό να ερμηνεύσεις το δίπολο βορείου Νοτίου δεσμού.
  Δες το ως αντίθεση δυο πλανητών 
  Σε κάθε αντίθεση σε έναν γενέθλιο παίρνεις πότε την θέση του ενός κ πότε την θέση του άλλου.
  Σημασία είναι να μην «σταθείς» σε κανένα από τα δυο άκρα.
  Πχ....αν γίνεις συνέταιρος με κάποιον θα τον ρίξεις κ μετά θα ρίξεις κ τον επόμενο κ μετά...γνωρίζεις την συνέχεια.
  Το ίδιο συμβαίνει κ με τον γάμο.
  Το ίδιο συμβαίνει κ αν είσαι δικηγόρος.
  Θα κερδίζεις όλες τις δικές του πελάτη σου.
  Το ίδιο κ αν είσαι πωλητής.
  Θα πουλάς τρίχες για μεταξωτές...τρίχες!
   
  Πχ αν εχεις βόρειο 11ο...θα μπερδεύεις τους φίλους με τα γκομενικά!
  Ή....θα εκμεταλλευτείς τον όποιον φίλο σου για να βγάλεις λεφτά!
   
  Εσύ βέβαια τωρα....το παίζεις μάρτυρας(ήλιος αντίθεση ουρανός) κ δεν καταλαβαίνεις ότι εχεις ένα τεράστιο ego γιατί αν κατάλαβα καλα εχεις σύνοδο ηλίου με νότιο δεσμό στον 1ο οικο.
   
  Ο μπαμπάς έφυγε ίσως όταν ο γενέθλιος κρονος στον προοδευμενο γύρισε πορεία.
  Άλλωστε έχουμε Κρόνο στον 8ο όπως κ ήλιο σε αντίθεση με ουρανό στον γενέθλιο.
   
  Ο ουρανός είναι τα γυαλιά με ακτίνες χ!
  Καταλαβαίνεις τον άλλον σε δευτερόλεπτα κ ποσειδωνας μένει στενοχωρημένος χωρίς το ροζ συννεφάκι.
  Αυτα με την καταπίεση σου είναι η αντίθεση ηλίου ουρανού.
   
  Πάντως , μην ξηγιεσαι,οι σχέσεις του κω λου...έχουν την γοητεία τους!!!
   
   
  Ελπίζω να ανεβεί το κείμενο....γκα μωτο!
   
 • roularoulaki2010 @ 31.03.2018 10:43
  bloombloom...καλημερα!Επειδη εγω απο εδω δεν μπορω να κανω ανακατευθυνση με συνεπεια να μην μπορω να διαβασω τον χαρτη σου μπορεις να μας πεις ημερομηνια και ωρα γεννησης?
   
  Παντως...ο Κρονος σου στον Υδροχοο δειχνει οτι εισαι καλη φιλη,δικαιη κι εχεις μεγαλη πιστη στο θεμα της φιλιας(γι'αυτο τα πας καλα με φιλους-φιλες).Επισης,με δυσαρμονικες οψεις δηλωνει εγωισμο,κανεις κατι που θεωρεις εσυ σωστο για εσενα η κανεις μονο αυτο που αρεσει σ'εσενα!Οποτε,Κρονος και Ουρανος πανε αγκαζε κι αυτο συνεπαγεται οτι ετσι οπως συμπεριφερεσαι στις σχεσεις σου(μονο σεξ) μηπως ειναι θεμα εγωισμου κι οχι επειδη εχεις πληγωθει οπως αναφερεις....???!!!
 • BloumBloum @ 31.03.2018 12:30
  Γεια σου moisture66 
  Κι αναρωτιομουν αν θα σχολιασεις.. Σε θυμαμαι κι εσενα (νομιζες θα γλιτωνες απο τον Ερμη μου στον Καρκινο?) 
  Σε θυμαμαι που ειχες σχολιασει συγκεκριμενα σε 2 ποστ μου πριν δε ξερω ποσα χρονια και σε καθε σχολιο σου μαθαινα κατι καινουριο. Και σ αυτο το κομμεντ δεν απετυχες να κανεις το ιδιο. 

  Ακου να σου μαθω κι εγω κατι: 
  ---> Επιλογη ολων 
  ---> Αντιγραφη
  ---> Αποστολη 
  ---> Σφαλμα? 
  ---> Επικολληση! 

  (Οοοοο τι σου ειπαααα, αχαχα)
  1-0 για μενα 

  Θελω αυτο το κατεβατο που χαθηκε :'( 
  Και μ ενδιαφερει να μαθω τι απ αυτα που εχουν ειπωθει πιστευεις οτι ειναι χρεωμενο σε λαθος πλανητη. 
   "Όταν εχεις ουρανό στον 7ο,όσο ερωτευμένος κ αν είσαι με τον άλλο...δεν θα προλάβεις...να είσαι!Ο ουρανός ακτινογραφεί τον σημαντικο άλλο σε χρόνο dt κ πολυ γρήγορα η εξιδανίκευση(ποσειδωνας)... παίρνει τον μακρουλά.Έτσι μένεις με έναν αληθινό φίλο ή διώχνεις το λαμόγιο." 
   
  Ο Ουρανος δε μπορει να μεινει και με τιποτα αλλο.. Είτε με φιλους είτε μονος του με το πουλι στο χερι μενει στο τελος χαχαχ. Παντως πρωτη φορα το ακουω για τον Ουρανο πως μυριζεται τον αλλον.. Η διαισθηση υποτιθεται ειναι του νερου? 

  "Πολλοί συνεργάτες κ άτομα στα οποία είσαι αρεστή είναι βόρειος δεσμός στον 7ο." 
  ΓΟΥΑΤ!??!? Γουεαρ ντου αη λιβ? Γουατ σεντουρι ιζ ιτ? Μα δηλαδη Γουατ πλανετ εμ αη ον επιτελους? 
  Αυτο κι αν το ακουω για πρωτη μου φορα! Υποτιθεται οτι εμενα μου αρεσουν αυτοι που ακουμπανε τον Β.Δεσμο μου γιατι με πανε μπροστα. Κι ομως! Μπορει να εχεις και δικαιο.. Ολων η αφρο εκανε συνοδο με Β.Δεσμο οχι πολυ στενη. Δεν ξερω αν δεν εμαθα κατι απο αυτους επειδη δεν ειχα πραγματικη σχεση μαζι τους. Παντως δεν με κρατησε  ουτε ο Β.Δεσμος ουτε ο Κρονος ουτε τιποτα δεν κραταει τον ασυγκρατητο Ουρανο μου.. 

  "Είναι πολυ απλό να ερμηνεύσεις το δίπολο βορείου Νοτίου δεσμού.Δες το ως αντίθεση δυο πλανητών Σε κάθε αντίθεση σε έναν γενέθλιο παίρνεις πότε την θέση του ενός κ πότε την θέση του άλλου.Σημασία είναι να μην «σταθείς» σε κανένα από τα δυο άκρα.Πχ....αν γίνεις συνέταιρος με κάποιον θα τον ρίξεις κ μετά θα ρίξεις κ τον επόμενο κ μετά...γνωρίζεις την συνέχεια. Καλε ναι.. παρα πολυ απλο.. Δεν καταλαβα τιποτα μιλαμε. 

  "Εσύ βέβαια τωρα....το παίζεις μάρτυρας(ήλιος αντίθεση ουρανός) κ δεν καταλαβαίνεις ότι εχεις ένα τεράστιο ego γιατί αν κατάλαβα καλα εχεις σύνοδο ηλίου με νότιο δεσμό στον 1ο οικο." 
   
   
  Χαααααα! Ο Ηλιος μου ομως ειναι στον 12ο  το αντιθετο του ego γυρω στις 16 μοιρες μακρια απο τους Δεσμους μου. Πως σου φανηκε αυτο? 
  Παρ'αυτα επειδη ειμαι καλοκαρδη θα ξαναβαλω τον χαρτη μου στο τελος του ποστ για να βρεις κατι αλλο να μου την πεις ♡ 


  "Ο μπαμπάς έφυγε ίσως όταν ο γενέθλιος κρονος στον προοδευμενο γύρισε πορεία.
  Άλλωστε έχουμε Κρόνο στον 8ο όπως κ ήλιο σε αντίθεση με ουρανό στον γενέθλιο."Το ελεγξα. Δεν ειχε ορθοδρομησει ο προοδευμενος Κρονος εκεινη την περιοδο, βασικα δεν εχει ορθοδρομησει ακομα. Απο προοδους  δε βλεπω τιποτα απολυτως να συμβαινει εκεινη την περιοδο. Απο διελευσεις ομως.. 
  Ο διελ. Πλουτωνας κανει συνοδο με τον γεν ουρανο μου (0.42 μοιρες) 
  Ο διελ. Β.Δεσμος κανει συνοδο με τον γενεθλιο Πλουτωνα μου (1.20 μοιρες) 
  Και κατι αλλο που πεφτει στο ματι μου ειναι οτι οι  περισσοτεροι διελ. πλανητες ειναι μαζεμενοι στον 9ο μου.. (6 συγκεκριμενα) 
   
  "Ο ουρανός είναι τα γυαλιά με ακτίνες χ!Καταλαβαίνεις τον άλλον σε δευτερόλεπτα κ ποσειδωνας μένει στενοχωρημένος χωρίς το ροζ συννεφάκι."Αχου τοο. Γουτσου γουτσου ο Ποσειδωνουλης. Θα κανουμε ντα τον κακο Ουρανο. Να μαθει αυτος.. 

  Ωστοσο ακομα δεν μπορω να χωνεψω τις ακτινες χ του Ουρανου. 

  Ο δικος σου ουρανος κι ερμης σε τι ζωδιο και στις ποσες του μοιρες ειναι?? Τινος εισαι εσυ?  

  Ξαναβαζω τον χαρτη μου.. 
   
  http://i66.tinypic.com/2eb9893.jpg
   
  [IMG]http://i66.tinypic.com/2eb9893.jpg[/IMG]
 • BloumBloum @ 31.03.2018 13:14
  Γεια σου ρουλακι! 
   
  Προσπαθησε να δεις αν κανει το λινκ του προηγουμενου σχολιου μου. 
  Βασικα θα σου στειλω τα στοιχεια σε μνμα

  Δεν ξερω αν ισχυει αυτο που λες για τον Κρονο. 
  Φαινεται να εχει βαση και δεδομενου οτι γενικα οι φιλιες μου παρα ειναι καλες (εννοω φυσικα τα ατομα που διαλεξα  για φιλους μου κι οχι ολους) και σταθερες ισως να παιζει ρολο και ο τρι****ρατος Κρονος που να τον φαει ο Πλουτωνας να ησυχασουμε.  Παντως αν ειμαι καλη σε κατι αυτο ειναι στις φιλιες που ειναι και οι πιο σημαντικες σχεσεις κατ εμε.. οι συγγενεις δε μου λενε τιποτα ειναι ενα ματσο ανθρωποι που δε διαλεξες και τους τρως στη μαπα θες δε θες. Εκτος απο τον πατερα μου και μια ξαδερφη μου ολους τους υπολοιπους συγγενεις μου αν δεν ηταν συγγενης μου δε θα τους μιλουσα ποτε.. δηλαδη και τωρα που ειναι συγγενεις μου παλι δε θα τους μιλουσα ποτε αλλα δε γινεται λογο της μανας μου. Ενω τους φιλους τους διαλεγεις.. κι επειδη δεν μπαινει στη μεση το σεξ οπως τις ερωτικες σχεσεις δεν τιθεται θεμα προδωσιας/ζηλειας/βαρεμαρας.
   
  Δε με εχουν πληγωσει στο θεμα του σεξ. Δεν προλαβαν εννοω γιατι δεν τους εδωσα καν την ευκαιρια χαχαχ. 
  Ναι ισως να ειναι κατι τετοιο που λες γιατι αν ο αλλος ερχοταν και μου λεγε ξερεις τι δε σε θελω πια βρε αδερφε.. θα λεγα οκ (ασχετα απο το οτι θα στενοχωριομουν κλπ κλπ) δε θα του ζηταγα τα ρεστα του αλλου.. Αλλα το να παει με αλλη (απ την στιγμη που ειμαστε μαζι εννοω ετσι)  και μετα να συνεχιζει μαζι μου.. Παναγια μου.. δε θελω να το ζησω αυτο γιατι θα κανω κακο γινομαι Πλουτωνας στο μεγαλειο του οχι αστεια.. και δουλευω στο μπακγκραουντ οπως αρεσει στον Ποσειδωνα.. Και δεν εννοω βλακειες τυπου κι εγω θα παω με αλλον (μιας και εκει εκδικουμαι τον εαυτο μου κι οχι τον αλλον) ουτε χαζομαρες τυπου να βαλω φωτια στ αμαξι του.. Αυτα δε μου λενε μια.. δε με ικανοποιουν καθολου.. Θα κατσω 2χρονια? 3? 5? Να συνελθω.. να τον ξεπερασω, να ηρεμησω.. και μετα ως δια μαγειας μου τα φερνει ετσι που του δινω ενα χτυπημα του αλλου που θα τον διαολοστειλει συναισθηματικα και δε θα ξερει απο που του ηρθε.. και κυριολεκτω.. τις 2 φορες που συνεβη αυτο (και στις 2 περιπτωσεις ηταν κοπελες που μου καναν χοντρη σουστια εσκεμενα) δεν εμαθαν κι ουτε θα μαθουν ποτε απο που τους ηρθε.. το καλυτερο απ ολα ειναι οτι νομιζουν πως ειμαι βαθια νυχτωμενη και δεν εχω παρει χαμπαρι το λενε κι ολας πισω απ την πλατη μου και το χαιρονται.. Το ποση ικανοποιηση μου δινει αυτο δεν λεγεται.. νιωθω οτι φτανω σε εγκεφαλικο οργασμο ενα πραγμα. 
  Γιατι λοιπον δε ξηγιεσαι ωραια απ την αρχη που στα ξεκαθαριζω τα πραγματα? 
  Γιατι προκαλεις τον Πλουτωνα μου να συνεργαστει με τον Ποσειδωνα μου? Ε? 
   
 • Gemini86 @ 01.04.2018 19:25
  ΡΕ αλητες του ντομ, γιατι δεν μπορω πια να γραψω;
 • moisture666 @ 01.04.2018 19:47
  Μπλουμ Μπλουμ!
  (Ήλιος ,ως ένα από τα φώτα,(κατά)χρεώνεται στον 1ο οικο.
  Αντίθεση ηλίου με ουρανό——>>> όλο σκούζεις κ διαμαρτύρεσαι!
   
   
  Όπως ακριβώς στα έγραψα!
  Όποτε.....
  1-1
   
  (Σε θυμάμαι ρε,με τις ιον αμυγδάλου)
   
 • moisture666 @ 01.04.2018 19:48
  *(καρα)χρεωνεται
 • moisture666 @ 01.04.2018 19:51
  Συνήθως(ΣΥΝΗΘΩΣ)όταν υπάρχει όψη  ηλίου κ Πλούτωνα στον γενέθλιο υπάρχει κ απώλεια του μπαμπά.
  δες εάν ενεργοποιήθηκε η συγκεκριμένη όψη από κάποιον δ.πλανητη.
   
   
 • BloumBloum @ 02.04.2018 03:23
  Gemini86 μπορεις, αν εννοεις το σφαλμα μου το βγαζει κι εμενα παντα. Κανε κοπι καλου κακου.
   
  Moisture 
  Δεν καταλαβα γιατι ο Ηλιος μου στον 12ο χρεωνεται στον 1ο? 
  Για να πας εσυ το σκορ μας 1-1? 
   
  Ο γενεθλιος ηλιος μου δεχεται τριγωνο απο Πλουτωνα (8 μοιρες) 
   
  Ο Διελ. Πλουτωνας εκανε αντιθεση νε τον Ηλιο μου κ συνοδο με τον Ουρανο. 
   
  Δε φαινεραι ο χαρτης μου ουτε αν κανετε κοπι πεηστ το λινκ?
   
 • donantonio @ 02.04.2018 09:26
  Καλημέρα Bloumbloum, καλημέρα σε όλους,
   
  Σκέφτηκα 1-2 πραγματάκια για το χάρτη σου bloumbloum (τον βλέπω κανονικά κι ευχαριστώ που τον ανέβασες) κι ήθελα να στα πω... Γιατί έγραψες αρκετά για σένα κι αυτό βοηθάει πολύ όλους εμάς στην ανάγνωση του χάρτη σου...
   
  Καταρχήν τον ΒΔ τον βλέπω (γενικά) σαν μια μεγάλη ταμπέλα, που λέει, "εδώ είναι ο προορισμός, εδώ είναι που θα ξεβολευτείς", τα είπε κι η Γωγώ, μην τα ξαναλέω... Κάθε φορά που θα συμβαίνει μία διέλευση, θα είναι σαν κάποιο αυτοκίνητο να περνάει και να φωτίζει αυτή την ταμπέλα... θα σου θυμίζει ότι εκεί χρειάζεται δουλειά, θα περνάει και θα φεύγει, μέχρι την επόμενη διέλευση κ.ο.κ.
   
  Βέβαια, ο 7ος σου σε δυσκολεύει, με Ουρανό σχεδόν πάνω στην ακμή (τυπικά είναι στον 6ο αλλά οκ...) και με Ποσειδώνα μέσα... Οπότε εσύ, επειδή ζορίζεσαι με τα θέματα αυτά, προτιμάς να πας νότιο δεσμό, και ακόμα πιο πολύ στον Ήλιο σου που είναι κοντά στο νότιο δεσμό, άρα σου είναι εύκολο να εκφράσεις έναν Ήλιο στον Καρκίνο στο 12ο, οπότε κλείνεσαι στο καβούκι σου (καρκίνος) και ακούς μουσική (ιχθύσιο-12ος). Τέλεια. Ή μήπως όχι;
   
  Επίσης, λυπάμαι πολύ για την απώλεια του μπαμπά σου. Αυτό είναι αρκετά δύσκολο για έναν οποιοδήποτε άνθρωπο, αλλά και για μία γυναίκα καρκίνο νομίζω πρέπει να είναι αρκετά βαρύ. Ενδεχομένως να συνέβη όταν ο Πλούτωνας ήταν εκεί κοντά στις μοίρες του Ουρανού σου, οπότε ενεργοποίησε τη γενέθλια αντίθεση Ήλιο-Ουρανού (αιφνίδια απώλεια). Δεν έχει και πολύ σημασία.. Είναι ένα δύσκολο γεγονός...
   
  Όσο, λοιπόν, εσύ λες, είμαι μια χαρά σόλο με τα ακουστικά και τη μουσική μου, αφήστε με στη μοναξιά μου, κάτι πάντα θα σε τσιγκλάει... οι σχέσεις με τους σημαντικούς άλλους θα είναι η πρόκληση...
   
  Ενδεχομένως το κλειδί να βρίσκεται στον κυβερνήτη του 7ου - Κρόνος. Κρόνος στον 8ο.. στον Υδροχόο (να τος πάλι ο Ουρανός)... Για μένα, το κλειδί βρίσκεται στον 8ο... Θέλεις χρόνο (Κρόνο) για να επεξεργαστείς ένα θέμα 8ου - απώλειας του πατέρα... Γιατί, πόσο εύκολο είναι για μία γυναίκα (και δει μία Καρκίνο) να κάνει σχέση με έναν άντρα, όταν έχει χάσει (υπό μία έννοια, την εγκατέλειψε "ξαφνικά" - Πλουτωνας+Ουρανός) ο πατέρας της; Ασυνείδητα, μπορεί να σκέφτεται ότι και όλοι οι άλλοι θα κάνουν το ίδιο. Οπότε γίνεται η ίδια Ουρανός (συναισθηματική αποστασιοποίηση - διανοητικοποίηση των σχέσεων) ή αποτραβιέται στο καβούκι της στο 12ο κι ακούει μουσική (γεν. αντίθεση Ήλιου-Ουρανού).
   
  Κι είναι κρίμα, πραγματικά, με σύνοδο Άρη-Αφροδίτης, και τρίγωνο Ήλιου-Σελήνης, να μην απολαμβάνεις τις σχέσεις σου με το άλλο φύλο... Κι εκεί, όμως, ο Πλούτωνας (και μάλιστα σε δυνατή θέση, από το Σκορπιό, στο σπίτι του) τετραγωνίζοντας τη σύνοδο Άρη-Αφροδίτης, σε καλεί πάλι να εμβαθύνεις σε θέματα Πλουτώνια και να ζήσεις έντονες σχέσεις, άρα παίζει ρόλο να τα επεξεργαστείς όλα αυτά τα θέματα 8ου-Πλούτωνα-θανάτου-και-αναγέννησης, διαφορετικά θα λειτουργείς έως και ευνουχιστικά για το άλλο φύλο (Άρης τετράγωνο Πλούτωνας...). Νομίζω ότι όταν δουλέψεις (και θα πάρει λίγο χρόνο, ίσως να χρειαστεί και η βοήθεια ενός π.χ. ψυχολόγου-ψυχοθεραπευτή) τα θέματα 8ου, θα ξεμπλοκάρουν και θα δεις άλλη δυναμική σε θέματα 7ου-σχέσεων αλλά και 8ου-σεξ.
   
  Αυτά σκέφτηκα, μπορεί κάτι να σου πουν, μπορεί και όχι, σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από χάρτες κλπ, είναι δύσκολα χρόνια αυτά που περνάμε, ιδίως για τους παρορμητικούς όπως εσύ, και συχνά με απώλειες αγαπημένων προσώπων...
   
  Κι είναι δύσκολο όλα αυτά να τα επεξεργαστούμε και να πάμε παρακάτω, αλλά ρε γαμώτο ήρθαμε σε αυτή τη ζωή για να τη ζήσουμε σαν ζωή δική μας... Πολλές φορές οι γονείς, με 1500 τρόπους, μας κάνουν να ασχολούμαστε μαζί τους - μπορεί να μας βολεύει κι εμάς, γιατί το προχώρημα πέρα από την οικογένεια είναι δύσκολο..
   
  Αλλά νομίζω ότι αξίζει να δουλέψουμε πάνω σε ό,τι μας δυσκολεύει, και να ζήσουμε τη ζωή μας, όπως την έχει ονειρευτεί ο καθένας... το ίδιο εύχομαι και για σένα...
 • donantonio @ 02.04.2018 09:38
  Υ.Γ.: Με τόση έμφαση πλανητών σε Αιγόκερω, μέχρι και το 2020, αλλά και ακόμα πιο μετά, με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο και τον Ουρανό (νωρίτερα) στον Ταύρο, νομίζω ότι θα ασχοληθείς αρκετά με τα θέματα 7ου-8ου τα οποία θα ενεργοποιούνται κάθε τόσο, και πιστεύω ότι υπάρχει λόγος για αυτό.. μέσα από αυτό, θα έχεις τη δυνατότητα να τα "δουλέψεις" τα θέματα αυτά και να προχωρήσεις... Ειδικά μέχρι το '20, με όλα στον Αιγόκερω, θα πάρει κυριολεκτικά φωτιά ο 7ος σου... και νομίζω ότι κατά κάποιό τρόπο το νιώθεις, και γι αυτό αρχίζεις και ψάχνεσαι... και καλά κάνεις.. Και να μη θες, θα ασχοληθείς με τα θέματα διαπροσωπικών σχέσεων-7ου όπως και να 'χει..
 • InfernalK3W @ 02.04.2018 15:54
  Ο Πλουτωνας δεν ειναι ο ρεαλιστης αλλα ο Θεριστης-Αναγεννηση του ζωδιακου.Δεν σε υποχρεωνει κανενας απολυτως να πραξεις/επιλεξεις καταστασεις που θα σε κανουν δυστυχισμενη!Αυτο μονο ψυχαναγκαστικο ακουγεται και προφανως δεν εχει να κανει με την αστρολογια!
  Σημειωτέον με τον νοτιο δεσμο θα νιωσεις να στραγγιζεις οχι με τον βορειο.Με τον βορειο νιωθεις οτι "πας καπου" και οχι δεν ειναι δυσαρεστο συναισθημα ισα ισα το ακριβως αντιθετο.
   
  Οσον αφορα την διελευση οχι δεν ειναι η "διελευσαρα" οπως πιστευες. Περιμενεις ενα Hint για κατι που εχεις ηδη αποφασισει?! Για να δεις αλλη μια αυτο-εκπληρουμενη προφητεια.
   
   
  Οι δεσμοι ειναι 2 μαθηματικα σημεια που συμφωνα με την καρμικη αστρολογια μιλουν για ενα "ταξιδι". Αν πιστευεις οτι δεν εχεις ποιοτητες του βορειου δεσμου σου σε συνδιασμο με τον 7ο οικο αυταπατασαι ...Ηδη απο τα βιωματα που εχεις αποτυπωσει-ιδεολογια σου  σε αυτο το topic βγαζουν ματι.Την απαντηση που ψαχνεις θα την βρεις στην ισορροπια αναμεσα στο εγω και στο αυτοι, στις επαγγελματικες και πασης φυσεως σχεσεις σου.Οταν αγκαλιασεις το παρελθον  και διωξεις τους φοβους σου (καρκινος) καθως θα προχωρας σταθερα και αποφασιστικα στο μελλον σου (αιγοκερως).Να θυμασαι οτι και τα 2 πανε πακετο δεν ειναι ξεχωριστα..
   
  Οσο για τον ουρανο στον 7ο σου που επαναλαμβανεις συνεχεια, ενα ποιντ το εχεις!Οταν εχεις γενεθλια ταση να σου εμφανιζονται ατομα κουκουρουκου νιντζα υιοθετεις και μια αναλογη σταση...
   
 • moisture666 @ 03.04.2018 11:17
  Καλημέρα βρε καβουρα!
  Διάβασε για την αντίθεση ηλίου ουρανού κ θα σου λυθεί η απορία για το ego κ το ότι.... διαμαρτύρεσαι κ σκούζεις steady state!
   
   
  https://www.cosmictelegram.gr/glossary/α
   
  Παράγραφος Ακμή
   
  1-2.....ΜπλουμΜπλουμ!Μουαχαχαχαχαχα!!
 • moisture666 @ 03.04.2018 11:23
  Εκει που εχεις τον βόρειο δεσμό γίνεσαι λαμόγιο χρησιμοποιώντας τις ιδιότητες του οίκου ο οποίος περιέχει τον βόρειο δεσμό για να ικανοποιήσεις  τις «αναγκεσ» του αντιδιαμετρικου σπιτιού!
 • moisture666 @ 03.04.2018 11:24
  1-3....καβούριο!!!
 • BloumBloum @ 03.04.2018 19:39
  Γεια σου donantonio, 
   
  "Καταρχήν τον ΒΔ τον βλέπω (γενικά) σαν μια μεγάλη ταμπέλα, που λέει, "εδώ είναι ο προορισμός, εδώ είναι που θα ξεβολευτείς", τα είπε κι η Γωγώ, μην τα ξαναλέω... Κάθε φορά που θα συμβαίνει μία διέλευση, θα είναι σαν κάποιο αυτοκίνητο να περνάει και να φωτίζει αυτή την ταμπέλα... θα σου θυμίζει ότι εκεί χρειάζεται δουλειά, θα περνάει και θα φεύγει, μέχρι την επόμενη διέλευση κ.ο.κ. Βέβαια, ο 7ος σου σε δυσκολεύει, με Ουρανό σχεδόν πάνω στην ακμή (τυπικά είναι στον 6ο αλλά οκ...) και με Ποσειδώνα μέσα... Οπότε εσύ, επειδή ζορίζεσαι με τα θέματα αυτά, προτιμάς να πας νότιο δεσμό, και ακόμα πιο πολύ στον Ήλιο σου που είναι κοντά στο νότιο δεσμό, άρα σου είναι εύκολο να εκφράσεις έναν Ήλιο στον Καρκίνο στο 12ο, οπότε κλείνεσαι στο καβούκι σου (καρκίνος) και ακούς μουσική (ιχθύσιο-12ος). Τέλεια. Ή μήπως όχι; "
  Καταρχας να μοιραστω κατι μαζι σας. Μου ρθε επιφοιτηση εχτες, ειδα ενα βιντεο για τους Δεσμους στα ζωδια. 
  Το λαθος μου ηταν πως επικεντρωνομουν μονο στην οικοθεσια των Δεσμων κι οχι στα ζωδια τους αφου πιστευα πως δεν ειχαν τοση αξια, σα να διαβαζω για τον Ουρανο στον Αιγοκερω ενα πραγμα. Ειχα  δηλαδη την αισθηση πως το ζωδιο ηταν πολυ γενικο και δε θα βοηθουσε ιδιαιτερα. Παλαιοτερα ειχα ψαξει για Β.Δεσμο σε αιγοκερω στον 7ο. Ειχα βρει μονο ενα αρθρο (το οποιο εχω ψαξει πολλες φορες και δεν μπορεσα να το ξαναβρω ποτε) που ελεγε πως το ατομο με αυτον τον Β.Δ. θα πρεπει να δινει μονο στις σχεσεις του με πρακτικο κι ολας τροπο χωρις να ζηταει ανταλλαγμα. Με λιγα λογια σου λεει γινε θυμα και να πεις κι ευχαριστω στον αλλον που σου κανει την χαρη να σ'εκμεταλλευεται. 
  Χτες λοιπον καταλαβα πως απο παιδι ακομα ηθελα να φτασω το ζωδιο του Β.Δ. και να "ξεφορτωθω" τις ιδιοτητες του ζωδιου του Ν.Δ. τις οποιες εχω εμφυτες αλλα δεν τις απολαμβανω. Ολες οι γυναικες στη ζωη μου (μαμα, φιλες, ξαδερφες) με εκαναν να παιρνω τον ρολο της μητερας αφου αντιδρουσαν σαν παιδια. Θυμαμαι το πρωτο μωρο (παιχνιδι) που μου ειχαν αγορασει και την αηδια που ενιωσα οταν το κρατησα. Το θυμαμαι εικονικα και συναισθηματικα πολυ εντονα. Αυτο το παθαινω και με τα πραγματικα μωρα καθως και με τις εγκυες γυναικες, η αηδια που νιωθω δεν περιγραφεται. Ασε το "θα γινεις πολυ καλη μαμα" που εχω ακουσει αμετρητες φορες και νιωθω σα να με προσβαλλουν. Μου αφηναν με το ζορι τα ξαδερφακια μου για να τα ξεφορτωνονται εκεινοι κι εχουν και μια ταση και τα μωρα να κολλανε πανω μου λες κι εχω μελι. 
  Αναρωτιεμαι αν με απωθουν τοσο πολυ αυτα που αντιπροσωπευει το ζωδιο του καρκινου λογο του οτι βρισκεται ο Ν.Δ. βρισκεται στον πρωτο οικο του "εγω" ακομα και ο ωροσκοπος και ο ηλιος μου στον καρκινο τρωνε αντιθεση απο Ουρανο (ελευθερια, ανεξαρτησια) 
  Ισως γι αυτο να μη μου αρεσουν οσα αντιπροσεπευει αυτο το ζωδιο.

  Αυτα που αντιπροσωπευει ο Αιγοκερως απ την αλλη ειναι τ ονειρο μου. Ανυπομονουσα απο μικρη να δουλεψω και το λεγα στους δικους μου. Οταν δουλεψα (για πολυ λιγο) ενιωσα οτι απεκτησε νοημα η ζωη μου κι ενιωσα την ελευθερια στο πετσι μου. Το οτι με τραβανε κυριως οι επιχειρησεις και θελω να αφιερωθω σε δουλεια/καριερα νομιζω οτι ειναι καθαρα του Αιγοκερου, οπως και το οτι θελω να παρεχω στους δικους μου χρηματα. 
  Οταν ομως παμε στους οικους, μ αρεσει αυτος του Ν.Δ μου ο 1ος. Θελω να στηριζομαι στα ποδια μου και να ειμαι ελευθερη, να τα κανω ολα μονη μου.. Αυτο ομως μπορει να οφειλεται και στον Ουρανο στον 7ο. 
  Οι 3 δουλειες που βρηκα ηταν οι 2 απο τις 2 καλες μου φιλες και η αλλη ουσιαστικα απ τον πατερα μου που ζητησε απο εναν ανθρωπο του να με βαλει στη δουλεια για εκεινο το διαστημα. Ο 7ος δεν ειναι εξαλλου μονο σχεσεις με το αλλο φιλο. Ειναι οποιουδηποτε ειδους σημαντικη σχεση. Και ο πατερας μου και οι φιλες μου οι συγκεκριμενες ηταν πολυ σημαντικα ατομα για μενα. 
  Πιστευω λοιπον πως μεσω των σχεσεων μου (7ος) θα μπορεσω να φτασω αυτο που τοσο πολυ θελω (Β.Δ. σε Αιγοκερω)  το οποιο δεν μου ειναι οικειο (Β.Δ) και νιωθω και χαμενη καθως δε ξερω απο που να το πιασω;(Ποσειδωνας?). 
   
  "Επίσης, λυπάμαι πολύ για την απώλεια του μπαμπά σου. Αυτό είναι αρκετά δύσκολο για έναν οποιοδήποτε άνθρωπο, αλλά και για μία γυναίκα καρκίνο νομίζω πρέπει να είναι αρκετά βαρύ. Ενδεχομένως να συνέβη όταν ο Πλούτωνας ήταν εκεί κοντά στις μοίρες του Ουρανού σου, οπότε ενεργοποίησε τη γενέθλια αντίθεση Ήλιο-Ουρανού (αιφνίδια απώλεια). Δεν έχει και πολύ σημασία.. Είναι ένα δύσκολο γεγονός... Όσο, λοιπόν, εσύ λες, είμαι μια χαρά σόλο με τα ακουστικά και τη μουσική μου, αφήστε με στη μοναξιά μου, κάτι πάντα θα σε τσιγκλάει... οι σχέσεις με τους σημαντικούς άλλους θα είναι η πρόκληση..." 
   
  Να σαι καλα, για να ειμαι ειλικρινης δε θα με επηρεαζε τοσο αν δεν τον αγαπουσα τοσο πολυ. Εχω χασει κι αλλα ατομα και το ξεπερασα γρηγορα κι ολας. Η σχεση που ειχα με τον πατερα μου ηταν υπεροχη, αν σε κατι ημουν τυχερη στη ζωη μου αυτο ηταν πρωτα ο πατερας μου και μετα οι φιλιες μου. Δε νιωθω ιδιαιτερα ευαισθητη παρα που ειμαι κατανοητικη. Ο πατερας μου για τον οποιο θα εφτανα στα ακρα ηταν Η εξαιρεση. 
   
  Ενδεχομένως το κλειδί να βρίσκεται στον κυβερνήτη του 7ου - Κρόνος. Κρόνος στον 8ο.. στον Υδροχόο (να τος πάλι ο Ουρανός)... Για μένα, το κλειδί βρίσκεται στον 8ο... Θέλεις χρόνο (Κρόνο) για να επεξεργαστείς ένα θέμα 8ου - απώλειας του πατέρα... Γιατί, πόσο εύκολο είναι για μία γυναίκα (και δει μία Καρκίνο) να κάνει σχέση με έναν άντρα, όταν έχει χάσει (υπό μία έννοια, την εγκατέλειψε "ξαφνικά" - Πλουτωνας+Ουρανός) ο πατέρας της; Ασυνείδητα, μπορεί να σκέφτεται ότι και όλοι οι άλλοι θα κάνουν το ίδιο. Οπότε γίνεται η ίδια Ουρανός (συναισθηματική αποστασιοποίηση - διανοητικοποίηση των σχέσεων) ή αποτραβιέται στο καβούκι της στο 12ο κι ακούει μουσική (γεν. αντίθεση Ήλιου-Ουρανού). " 
  Λοιπον αυτο εδω εχει βαση αλλα με διαφορετικο τροπο. 
  Το προβλημα στα συναισθηματικα υπηρχε πριν γινει αυτο με τον πατερα μου. Συνειδητοποιησα πως κατι δεν παει καλα στα 19-21 οταν εβλεπα οτι ειχα καλες ευκαιριες και δεν εκανα τιποτα παρα που μεχρι τοτε ηθελα. 
  Μετα πεθανε ο πατερας μου πεθανε και ο κολλητος μου και παραλληλα εξαφανιστηκαν και τα 2 αλλα αγαπημενα μου ατομα. Για τις 2 φιλες μου το περιμενα και κυριως για τη μια το περιμενα οτι θα συνεβαινε σταδιακα λογο περιστασεων. Ο πατερας μου ομως και ο κολλητος μου ξερω πως αν ζουσαν θα ηταν για παντα κοντα μου ασχετα απο την πορια της ζωης τους. Ενιωσα λοιπον  πως εφ'οσων δεν εξαφανιζονται απο τη ζωη μου απο μονοι τους, ο μονος τροπος που εμενε να εξαφανιστουν ηταν ο θανατος. Για να το πω κι αλλιως, νιωθω σα να πεθαναν για να εξαφανιστουν απ τη ζωη μου. Ενιωθα πολυ σιγουρη οτι θα τους ειχα αυτους τους 2 "για παντα" και πιστευω πως καθε φορα που θα το νιωθω αυτο θα συμβαινει κατι για να μου τους παιρνει, ενω αυτους που δε θελω και μου δυσκολευουν τη ζωη τους τρωω στη μαπα με το ζορι και δε λενε να ξεκολλησουν απο πανω μου.  
  Δε ξερω αν θα χασω και τον επομενο φιλο/φιλη, ξερω ομως οτι καταλαβα κατι απ ολο αυτο. Θα προτιμουσα να μην ειχα πατερα απο το να εχω εναν πολυ καλο και να τον χασω πριν τα 30. Αυτα για τα οποια θεωρω τον εαυτο μου τυχερη που τα ειχα ειναι κι αυτα που με εκαναν και δυστυχισμενη. 
  Υπαρχει γενικα μια ταση μολις χαιρομαι για κατι (ειτε ασημαντο ειτε σημαντικο) να πηγαινει κατα διαολου χωρις λογο, γινεται 1,2,3,10,20,40 γινεται τελικα παντα και ειναι σα να σου λεει "μη χαιρεσαι" με λιγα λογια.  Αναρωτιεμαι αν ειναι κι αυτο του Ουρανου μιας και συμβαινει μολις αρχιζω να νιωθω ασφαλεια και χαρα για κατι. 
   
  "Κι είναι κρίμα, πραγματικά, με σύνοδο Άρη-Αφροδίτης, και τρίγωνο Ήλιου-Σελήνης, να μην απολαμβάνεις τις σχέσεις σου με το άλλο φύλο... Κι εκεί, όμως, ο Πλούτωνας (και μάλιστα σε δυνατή θέση, από το Σκορπιό, στο σπίτι του) τετραγωνίζοντας τη σύνοδο Άρη-Αφροδίτης, σε καλεί πάλι να εμβαθύνεις σε θέματα Πλουτώνια και να ζήσεις έντονες σχέσεις, άρα παίζει ρόλο να τα επεξεργαστείς όλα αυτά τα θέματα 8ου-Πλούτωνα-θανάτου-και-αναγέννησης, διαφορετικά θα λειτουργείς έως και ευνουχιστικά για το άλλο φύλο (Άρης τετράγωνο Πλούτωνας...). Νομίζω ότι όταν δουλέψεις (και θα πάρει λίγο χρόνο, ίσως να χρειαστεί και η βοήθεια ενός π.χ. ψυχολόγου-ψυχοθεραπευτή) τα θέματα 8ου, θα ξεμπλοκάρουν και θα δεις άλλη δυναμική σε θέματα 7ου-σχέσεων αλλά και 8ου-σεξ." 
   
  Το τριγωνο σεληνης και ηλιου δεν το εχω ψαξει πολυ, 
  εχω διαβασει πως μια οψη 5 μοιρων θεωρειται αδυναμη. 
  Παντως αυτο που λεει για ηρεμη ζωη δεν το εχω. Δεν μπορω να πω οτι με εκφραζει αυτο το τριγωνο περα απ το οτι οι γονεις μου παρα που δεν ταιριαζαν καθολου μεταξυ τους την παλευαν κυριως λογο του πατερα μου που εκανε πολυ υπομονη, περισσοτερη απ οτι επρεπε πιστευω. Δεν καταλβαινω ομως και παλι που κολλαει σ αυτην την περιπτωση. 
  Η συνοδος Αρη-Αφρο καταλαβαινω που κολλαει μεν αλλα δεν ειναι λοβ ασπεκτ ειναι σεξ ασπεκτ, απλα σε κανει ελκυστικο ισως κι ευχαριστο μιας και ακουμπαει λιγο ο Διας, αλλα ισχυει και το αλλο που λενε οτι ουσιαστικα οι αλλοι σε πλησιαζουν για σεξ οποτε ψιλοχρηστη οψη τη θεωρω, επιφανειακη. 
   
  Ο Πλουτωνας εαν ηθελε να εμβαθυνω θα μου το τριβε στη μουρη με το ζορι ηθελα δεν ηθελα.. Δε νομιζω πως με ντρεπεται κι ολας. Για να ψοφαει κοσμο και να προκαλει πονο μια χαρα ξερει..δεν πα να παλευεις με νυχια και με δοντια.. Κι οχι μονο ο Πλουτωνας. Γενικα πιστευω πως αν ειναι κατι να γινει θα γινει δεν πα να χτυπιεσαι. Και στο κατω κατω γιατι να ναι τοσο ευκολο να πηγαινουν κατα διαολου οταν προσπαθεις να το πας κατα θεου? Για τα ασχημα παλευεις και δε μπορεις να τα αποφυγεις με τιποτα, για τα θετικα παλευεις και δεν ερχονται με τιποτα. Κατσε ρε φιλε.. στο κατω κατω οπως μου φερνεις θανατους ασθενειες και νοσοκομεια με το κιλο χωρις να φταιω ή να τα εχω προκαλεσει με επιλογες/συμπεριφορες  μου ετσι φερε και τα καλα. Ή τουλαχιστον μη φερνεις κατι καλο αλλα μη φερνεις και δυσκολιες. Εχω πηξει στο θανατο, τα νοσοκομεια και τα προβληματα υγειας δικα μου και των αλλων απο τα 18 αλλα κυριως απο τα 20 και μετα δε συμαζευεται να πουμε. Θα φτασω 40φευγα κι ακομα θα περιμενω να ηρεμησουν τα πραγματα ξερω γω. 
   
  Οσο για τις σχεσεις, ιδιαιτερα τις ερωτικο-συναισθηματικες στις οποιες δεν ενιωσα ποτε χαρουμενη ενω ειχα ανταποκριση νομιζω οτι οφειλεται σ αυτο το τετραγωνο Πλουτωνα-Αφρο. Το συναισθημα φερνει ουσιαστικα πονο μαζι του και νομιζω οτι ειναι λογο της εντασης. 
  Το ιδιο πιστευω και για τον Κρονο στον 8ο, αν ηταν να ασχοληθω θα με εκανε να ασχοληθω με το ζορι. Μονο εγω βλεπω οτι συνεργαζονται μεταξυ τους ετσι ωστε να με προστατεψουν απο αυτο? Παιδια τελευταια φορα που με ενδιεφερε καποιος ηταν πριν 6 χρονια. Το ποσο ηρεμη ειμαι απο τοτε που επαψε ν με ενδιαφερει κι αυτος ο τελευταιος δεν περιγραφεται. Βλεπω κι αλλα θετικα εκτος απο την απιστευτη ηρεμια, νιωθω οτι και μονο το συναισθημα του ερωτα τρωει απιστευτη ενεργεια και χρονο συν οτι δε σ αφηνει να συγκεντρωθεις φουλ σε αλλους τομεις της ζωης σου και το οτι μ αρεσει η μοναξια το κανει ακομα καλυτερο. Η μοναξια προσφερει ελευθερια απο πολλες πλευρες. 
  Πιστευω οτι υπαρχει λογικη μεσα απο την αστρολογια σ αυτο που λεω. Ισως ο Πλουτωνας μου εδειξε οτι αυτα τα συναισθηματα με κανουν να υποφερω για να με φτασει μεσω αυτων στο ψυχρο Υδροχοο/Ουρανο και Κρονο/Αιγοκερω του 7ου-8ου. Το ιδιο κι ο Κρονος στον 8ο που με κανει να χρειαζομαι οντως υπερβολικα πολυ χρονο για να ξεπερασω κατι. Νιωθω οτι μου δειχνουν πως δεν αξιζει τον κοπο. Ακομη και το γεγονος οτι η Διελευση του Πλουτωνα στον 7ο μου πανω απο τον Ποσειδωνα (που για μενα ειναι και πλανητης του ερωτα εκτος απο τα υπολοιπα) και τον Β.Δ (που σου δειχνει προς τα που πρεπει να κινηθεις) μου εχουν φερει θεματα με ολες τις σχεσεις εκτος απο τις ερωτικες. Για να ειμαι ειλικρινης οτι εχω διαβασει απο φορουμ γι αυτη τη διελευση ολοι λεγανε για σχεσεις με το αλλο φυλλο και ειχα τρομοκρατηθει λιγακι οχι για σχεση αλλα μη τυχον και μ αρεσει κανεις απο το πουθενα. Εχω που εχω τ' αλλα προβληματα να χω κι αυτο. ΑΛΛΑ δεν εγινε! Και απο καποιες αλλες διελευσουλες στο παρελθον τετοιας φυσεως παλι δεν εγινε. Αυτο μπορει να ειναι κι επιβεβαιωση της θεωριας μου. Γιατι την αποκλειετε? Σοβαρα ρωταω. Εννοω γιατι ειναι τοσο απιθανο να ισχυει με τον τροπο που το λεω? Να δουλευουν δηλαδη ετσι οπως περιεγραψα οι πλανητες μου. Δε νομιζω οτι ολοι χρειαζονται/ειναι χαρουμενοι με τα ιδια πραγματα. Δε θελω να το παιξω εξυπνη κι ετσι, ισα που σκαμπαζω απ τα πολυ βασικα, θελω ομως να καταλαβω απο αστρολογικα τι παιζει. 
   
  donantonio γιατι αυτο το τελευταιο με τους γονεις νομιζω οτι δεν το πες τυχαια? Χτυπησες φλεβα παντως ειτε το πες ειτε οχι τυχαια.  
  Οσο τυχερη ενιωθα για τον πατερα μου αλλο τοσο ατυχη ενιωθα για τη μανα μου. 
  Και νομιζω οτι κι αυτο συνδεεται με Ν.Δ και Β.Δ. 

  Β.Δ. Αιγοκερως (πατερας) ενιωθα οτι με πηγαινε οντως μπροστα με σωστο τροπο. 
  Ν.Δ. Σε καρκινο (μητερα) νιωθω οτι ειναι ο λογος που εχω μεινει τοσο πισω στη ζωη μου. Ισως οτι ειναι και στον 1ο δειχνει και τα θεματα με την ανεξαρτησια αφου ειναι η μονη που την εμποδιζει. 

  Οσο ζουσε ο πατερας μου ηταν σα να μην ειχα μανα.. Δεν την ακουγα ποτε, δε με ενοιαζε τι εκανε κ τι ελεγε, εκανα μικρα βηματακια τοτε και ολο και καπως προχωρουσα σε σχεση με τωρα (ημουν και μικρη για δουλεια, δηλαδη στα 15 δουλεψα πρωτη φορα κι αυτο γιατι ειχα λυσσαξει.. η μανα μου φυσικα δεν ηθελε και εκει ηταν που μου βρηκε ο πατερας μου δουλεια που ανεφερα πριν παρα που η μανα μου εκανε σαν τρελη). 
  Ειναι απ αυτες που αν της ελεγα οτι παω διακοπες για 2 βδομαδες εβαζε τα κλαματα κι ουρλιαζε "εμενα δε με σκεφτεσαι πως με παρατας ετσι δε σε νοιαζει καθολου για τη μανα σου" στον πατερα μου ελεγε τι πατερας εισαι εσυ θες μου φαινεται να ξεφορτωθεις το παιδι σου (πραγμα που εκανε γιατι νομιζε οτι θα μου βαλει ιδεες για τον πατερα μου) ειναι και ολιγον χαζουλα. 
  Εχει σε Κριο Ηλιο, Σεληνη, Αρη και Ερμη σε Ιχθυες αναδρομο. 
  Την ανοιξη που χα πιασει λοιπον δουλεια στα 20 κοντα ειχα πει στον πατερα μου πως αν παει σταθερα  για καποιους μηνες (παραλληλα εψαχνα και γι αλλη δουλεια πιο σταθερης φυσεως) θα επιανα σπιτι και να ερχοταν κι εκεινος να μενει κυριως μαζι μου για να γλιτωνει και απο τα χωρις λογο νευρα και γκρινια της μανας μου. 
  Τοτε μαθαμε ομως για την αρρωστια του πατερα μου. Περιπου 2 χρονια ημουν στο νοσοκομειο μαζι του μεχρι που πεθανε. 
  Απο κει και περα εκτος απο το οτι μου πηρε 2 χρονια για να συνελθω ειχα γινει και χαλια απο τα θεματα υγειας. Λιγο το ενα λιγο το αλλο και να πως περασαν τοσα χρονια. Και θα μου πεις τωρα, οταν τελειωσεις με τα θεματακια βρες δουλεια και φυγε μακρια απο τη μανα σου εφ οσων μονη σου εχεις απαντησει στο προβλημα σου. 
  Τωρα ομως αλλαξαν τα πραγματα. Και να αξιωθω να βρω δουλεια παλι με τη μανα μου θα μεινω, δε μπορω να την παρατησω τωρα που ειναι μονη της. Κατι που δε με ενοιαζε πριν οτι κι αν ελεγε αφου ειχε τον πατερα μου. 
  Ετσι λοιπον ενω ξερω οτι με κραταει πισω δεν μπορω πια να την αφησω. 
  Ενω δε με νοιαζει πρακτικα να μην την ξαναεβλεπα, θελω να ειναι καλα, ειναι και πολυ απροσεχτη στην υγεια της, γενικα με ανησυχει πολυ (ανεφερα πριν οτι ειμαι μαμα της μαμας μου) δεν ειναι οτι κανω τιποτα το σπουδαιο ουτε την εχω δει καποια χωρις την οποια δε μπορουν να ζησουν οι αλλοι, απλα τωρα επειδη ειναι μονη της και ξερω πως θα ναι ακομα χειροτερο να την αφησω καθως και επειδη ειναι απροσεχτη νιωθω πως τη μαζευω λιγακι. Εν τω μεταξυ ο μονος τροπος να μην σαλταρει αν φυγω απ το σπιτι ειναι αμα κανω σχεση με καποιον αχαχαχα. Δε φανταζεστε πως το χαιρεται που δε θελω σχεσεις, αλλα και μεχρι πριν λιγο καιρο μου λεγε οτι αν βρω καποιον θα μεινουμε οι 3 στο σπιτι αχαχα της λεω ναι σιγα μη σε φωναξουμε και για παρτι με ουζα.

 • BloumBloum @ 03.04.2018 20:49
  Καλημέρα βρε καβουρα!Διάβασε για την αντίθεση ηλίου ουρανού κ θα σου λυθεί η απορία για το ego κ το ότι.... διαμαρτύρεσαι κ σκούζεις steady state! https://www.cosmictelegram.gr/glossary/α Παράγραφος Ακμή1-2.....ΜπλουμΜπλουμ!Μουαχαχαχαχαχα!! 

  Καλησπερα moisture666. 
  Εχεις βαλει δικους σου να τα γραψουν αυτα για να κερδισεις ποντους.. ασε και μου τα πανε σου λεω.. Τα ξερω τα κολπα δεν ειμαι χθεσινη.. Ο πλουτωνας δινει μαστερια σ αυτα οχι αστεια.

   
   
  Εκει που εχεις τον βόρειο δεσμό γίνεσαι λαμόγιο χρησιμοποιώντας τις ιδιότητες του οίκου ο οποίος περιέχει τον βόρειο δεσμό για να ικανοποιήσεις  τις «αναγκεσ» του αντιδιαμετρικου σπιτιού! 

  Μηπως εννοεις το αντιθετο? Δλδη του Ν.Δεσμου? Διαβασε αν δε βαριεσαι το κατεβατο που εγραψα στον donantonio. 
   
 • moisture666 @ 13.04.2018 13:57
  Για τα παιδιά που σε αγχώνουν——> Πλούτωνας στον 5ο
  Για τις κακές σχέσεις με τους συγγενείς——> Ερμης σύνοδος με χείρωνα
  Για τις ερωτικες σχέσεις που γνωρίζεις ότι είναι καταδικασμένες——-> Αφροδίτη σε τετράγωνο με πλουτωνα
  Για την ξινη αίσθηση του χιούμορ σου όπως κ για την φιλοσοφία σου ότι αρκούμαι στο λίγο γιατί το θεωρώ πολυ———-> Δίας αντίθεση κρονος
  Για την μαμά που πρέπει να προσεχεις(ακμή 4ου στην παρθένο(φροντίζω)) κ που δεν εχεις ιδιαίτερα καλή σχεση(εμπεριεχονενο ζώδιο στον 4ο ο ζυγος(σχέση))
   
  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ βρε ΜπλουμΜπλουμ;!!!
  ΕΙΣΑΙ κ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣΑΙ από τον χάρτη σου.
   
  Χρονια Πολλα καβουρακι!
   
   
   
 • Saggi212 @ 14.04.2018 17:36
  Γειά σου Mploum Mploum.  Η ανάρτηση σου μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα και θέλω να μοιραστώ την άποψή μου. 
   
  Αφου ο Βόρειος σου είναι στον Αιγοκερω στον 7ο πάει να πει πως με τον ενα η τον αλλο τρόπο ο Νότιος στον Καρκίνο και στον 1ο σε έχει κουρασει το ιδιο και ο Καρκίνος ηλιος στον 12ο (και πως να μην σε κουρασουν άλλωστε..). 
   
  Μου φαίνεται πολύ θετική η θέση του Ουρανου σου ακόμα και του Κρόνου αν και δύσκολη η θεση του Κρόνου λίγο. 
   
  Απο οτι δείχνει ο χάρτης και μας λες και η ίδια ως τώρα στην ζωή σου ή στο παρελθον έδινες τα παντα στους αλλους. 
  Το εγώ σου (Ηλιος)  οπως λες είναι τελείως μη εγωιστικο. Βεβαια κοιτάμε και τις όψεις κλπ. Ο Νότιος σου σε κάνει να νιώθεις μια προσωπικότητα που ανέκαθεν φροντίζες τους αλλους (Καρκινος) μπορεί να ταυτιζεσαι με αυτό. Ειπες κιόλας πως ήδη έχεις βρεθεί να φροντίζεις συγγενικα σου πρόσωπα. 
   
  Εγώ βρίσκω θετικη την θέση του Βόρειου Δεσμου σου, γιατί αρχικά για μένα ο Βόρειος δεσμός είναι ο προορισμός στη ζωή και ισως το σημαντικότερο σημείο του χάρτη. Ο Ήλιος ειναι ο στόχος σου σαν προσωπικότητα. 
   
  Από εκεί και περα όπως και άλλοι είπαν παραπανω ειναι θέμα ερμηνείας και οπτικής. 
  Η δική μου άποψη είναι πως ο 7ος ως οίκων των αλλων , ναι δηλωνει πως στη ζωή σου πρέπει να σχετιστεις με τους ανθρώπους. Αλλά 7ος σε Αιγοκερω και 8ος σε Υδροχόο αν κατάλαβα σωστα  με τρεις πολύ αργους Πλανητες μέσα (Ουρανός, Ποσειδώνας και Κρονος) σου λενε πως εσυ ήδη σχετίζεσαι με ανθρώπους στη ζωή σου ως Καρκίνος και Ιχθυς εξάλλου. Αλλά πως η τοση συναισθηματικη ταύτιση και εξάρτηση του Καρκίνου και του Ιχθυς από τους άλλους σε διαλύει. Γιατί είναι φυσικό ότι ο μόνος άνθρωπος που μπορείς και είναι εντάξει να εχεις απολυτη ταύτιση μαζί του είσαι εσυ η ίδια. 
  Ειναι λογικό ολο το νερο στον χάρτη σου να σου προκαλεί συναισθηματικο πονο και να εχεις κουραστεί από αυτό. 
  Εξάλλου τον Βόρειο τον βλέπουμε. Πιστεύω ότι όπως ειπες και εσυ οι περισσότεροι επιθυμουμε να φτασουμε τον Βορειο μας. Ο Αιγοκερως στον 7ο δεν σου ζητάει να εξασφαλίσεις οικονομικα τους ανθρώπους που αγαπάς ουτε φυσικά να γινεις θύμα.. Με τιποτα.... Νομίζω οτι σου ζηταει να βάλεις ορια στις σχέσεις σου, ο Ουρανος το ίδιο, ο Ποσειδώνας ισως δείχνει το τι συμβαίνει ήδη,  ότι δηλαδή όπως και πολύ άλλοι άνθρωποι θυσιαζεσαι για καποιες σχεσεις..  Όπως η μητέρα σου. Ο Κρόνος στον 8ο πρέπει πραγματικά να είναι δύσκολη θεση. Ομως κατι έχει να σου μαθει. Μπορεί να αντικρυσεις τη σκοτεινή πλευρά της ζωής περισσότερο απο άλλους, οπως ήδη ίσως έχει συμβεί. Αλλά εκεί μέσα θα μάθεις,  θα καταλάβεις τι αξίζει πραγματικά και θα ωριμάσεις. Ο Κρόνος (χρόνος και δοκιμασίες) στον 8ο οίκο μεταμόρφωσης,  θανατου, ψυχολογικων δυσκολίων του κάθε ενος είναι ο βαθύτερος οίκος. Η ωριμοτητα ίσως ερθει μεσα από τον πόνο, την απωλεια την μεταμόρφωση που ακολουθεί αυτά τα βιωματα.
  Το σίγουρο ειναι πως ότι και να συμβαίνει πρέπει να μενεις δυνατή. 
  Ψαξε τον χάρτη σφαιρικα  
 • BloumBloum @ 16.04.2018 15:07
  Γεια σου Saggi212 Χρονια πολλα
   "Αφου ο Βόρειος σου είναι στον Αιγοκερω στον 7ο πάει να πει πως με τον ενα η τον αλλο τρόπο ο Νότιος στον Καρκίνο και στον 1ο σε έχει κουρασει το ιδιο και ο Καρκίνος ηλιος στον 12ο (και πως να μην σε κουρασουν άλλωστε..). "  
  Ισχυει αλλα το καταλαβα την ημερα που ποσταρα το σχολιο που λεω οτι καταλαβα τι παιζει. Κατι εκανε τελικα η διελευση Πλουτωνα απο Β.Δεσμο.
   "Μου φαίνεται πολύ θετική η θέση του Ουρανου σου ακόμα και του Κρόνου αν και δύσκολη η θεση του Κρόνου λίγο. "
   
  Μου αρεσουν καποια στοιχεια που δινει ο Ουρανος πολυ αλλά αυτη η καταπιεση ειναι πολυ κακο πραγμα, εχω προσπαθησει απο μικρη ηλικια να το φτιαξω με διαφορετικους τροπους και δεν εχω καμια βελτιωση. 
  Και δυστυχως οσο πιο ελευθερη νιωθω τοσο πιο ευτυχισμενη ειμαι. Δε μ αρεσει που η ευτυχια μου εξαρταται σε τοσο μεγαλο βαθμο απο την ελευθερια μου. Για την ακριβεια μονο οταν νιωθω ελευθερη νιωθω οτι ζω. 
   
  Ο Κρονος στον 8ο θεωρω οτι εχει μονο αρνητικα στοιχεια και μαλιστα πολυ προβληματικα. 
  Για την ακριβεια θεωρω οτι ειναι η χειροτερη θεση για τον Κρονο μαζι ισως με τον Κρονο στον 5ο. 
  Κι ενω ο Κρονος σε 1ο κ 6ο μπορει να δειχνει προβληματα με υγεια που ειναι το πιο σημαντικο, ελαχιστες φορες εχω γνωρισει ατομα που χουν καποιο προβλημα ποσο μαλλον σοβαρο,  μιλαω για ηλικιες 30 και πανω, πολυ πανω. 
  Αφηνω ενα ερωτιματικο για Κρονο στον 12ο. Δεν εχω γνωρισει καθολου μα καθολου ατομα με Κρονο στο 12ο. Ουτε κι εχω ακουσει ή διαβασει γι αυτο. 
  Κι ενω δε θεωρω τον Κρονο ιδιαιτερα Ουαου σε κανεναν οικο θα μπορουσε παρ αυτα αναλογως τον χαρτη να βοηθαει σε καποιους οικους ή να τα κανει χειροτερα, πιχι θα θελα να χα Κρονο στον 4ο επειδη μπορει να μου δινε υπομονη με τους δικους μου περισσοτερη ή να με ψυχραινε. Θα προτιμουσα να τον ειχα στον 7ο γιατι ο 7ος μου ειναι ετσι κ αλλιως καμμενος οποτε δε με νοιαζει. Θα ταν ουδετερα θετικος στον 6ο και 10ο. Αδιαφορα αρνητικος στον 1ο, 3ο, 9ο, 11ο. 
  Δε θεωρω ομως οτι σε 5ο κ 8ο μπορει να ειναι θετικος. 
  Και συνηθως στην βεδικη που υπερβαλλουν και τα παρουσιαζουν ολα πολυ μαυρα οτι εχω διαβασει για Κρονο στον 8ο μου χουν συμβει ολα, δεν εχω αφησει τιποτα για τιποτα.. Μ αρεσει που θεωρειται και δυνατος στον υδροχοο ο Κρονος.... Φντασου δηλαφη να μην ηταν δυνατος..
   
  "Απο οτι δείχνει ο χάρτης και μας λες και η ίδια ως τώρα στην ζωή σου ή στο παρελθον έδινες τα παντα στους αλλους. Το εγώ σου (Ηλιος)  οπως λες είναι τελείως μη εγωιστικο. Βεβαια κοιτάμε και τις όψεις κλπ. Ο Νότιος σου σε κάνει να νιώθεις μια προσωπικότητα που ανέκαθεν φροντίζες τους αλλους (Καρκινος) μπορεί να ταυτιζεσαι με αυτό. Ειπες κιόλας πως ήδη έχεις βρεθεί να φροντίζεις συγγενικα σου πρόσωπα." 
   
  Ναι τους αλλους τους παρατησα. Δεν ασχολουμαι. Εκανα συνειδητη προσπαθεια να το κοψω. Παρ αυτα αυτο δεν μπορω να το κανω με τη μανα μου και με το σοι της. Δυστυχως μακρια απ τη μανα μου ξερω οτι υπαρχει ελευθερια κι ευτυχια και θα  μπορουσα απλα να παω να ζησω μονη μου ή με καποιον που θα ναι πιο νορμαλ αμθρωπος μιας κ ο μονος ανθρωπος που χω προβλημα ειναι η μανα μου αλλα δε μπορω να την παρατησω επειδη πεθανε ο πατερας μου. 
  Δε ξερω να σου απαντησω γιατι βοηθαω, δε μου αρεσει και δε μ ευχαριστει το να βοηθαω, δεν ειμαι μεγαλοψυχη ουτε ευαισθητη, ισα ισα νιωθω και αναισθητη που αδιαφορω τοσο για τους συγγενεις μου (με εξαιρεση φυσικα τον πατερα μου). Αν δεν τους τρωγα στη μουρη λογο της μανας μου δε θα ειχα απολυτως καμια επαφη μαζι τους. 
   
   
  "Εγώ βρίσκω θετικη την θέση του Βόρειου Δεσμου σου, γιατί αρχικά για μένα ο Βόρειος δεσμός είναι ο προορισμός στη ζωή και ισως το σημαντικότερο σημείο του χάρτη. Ο Ήλιος ειναι ο στόχος σου σαν προσωπικότητα.  Από εκεί και περα όπως και άλλοι είπαν παραπανω ειναι θέμα ερμηνείας και οπτικής. Η δική μου άποψη είναι πως ο 7ος ως οίκων των αλλων , ναι δηλωνει πως στη ζωή σου πρέπει να σχετιστεις με τους ανθρώπους. Αλλά 7ος σε Αιγοκερω και 8ος σε Υδροχόο αν κατάλαβα σωστα  με τρεις πολύ αργους Πλανητες μέσα (Ουρανός, Ποσειδώνας και Κρονος) σου λενε πως εσυ ήδη σχετίζεσαι με ανθρώπους στη ζωή σου ως Καρκίνος και Ιχθυς εξάλλου. Αλλά πως η τοση συναισθηματικη ταύτιση και εξάρτηση του Καρκίνου και του Ιχθυς από τους άλλους σε διαλύει. Γιατί είναι φυσικό ότι ο μόνος άνθρωπος που μπορείς και είναι εντάξει να εχεις απολυτη ταύτιση μαζί του είσαι εσυ η ίδια. Ειναι λογικό ολο το νερο στον χάρτη σου να σου προκαλεί συναισθηματικο πονο και να εχεις κουραστεί από αυτό. Εξάλλου τον Βόρειο τον βλέπουμε. Πιστεύω ότι όπως ειπες και εσυ οι περισσότεροι επιθυμουμε να φτασουμε τον Βορειο μας. Ο Αιγοκερως στον 7ο δεν σου ζητάει να εξασφαλίσεις οικονομικα τους ανθρώπους που αγαπάς ουτε φυσικά να γινεις θύμα.. Με τιποτα.... Νομίζω οτι σου ζηταει να βάλεις ορια στις σχέσεις σου, ο Ουρανος το ίδιο, ο Ποσειδώνας ισως δείχνει το τι συμβαίνει ήδη,  ότι δηλαδή όπως και πολύ άλλοι άνθρωποι θυσιαζεσαι για καποιες σχεσεις..  Όπως η μητέρα σου. Ο Κρόνος στον 8ο πρέπει πραγματικά να είναι δύσκολη θεση. Ομως κατι έχει να σου μαθει. Μπορεί να αντικρυσεις τη σκοτεινή πλευρά της ζωής περισσότερο απο άλλους, οπως ήδη ίσως έχει συμβεί. Αλλά εκεί μέσα θα μάθεις,  θα καταλάβεις τι αξίζει πραγματικά και θα ωριμάσεις. Ο Κρόνος (χρόνος και δοκιμασίες) στον 8ο οίκο μεταμόρφωσης,  θανατου, ψυχολογικων δυσκολίων του κάθε ενος είναι ο βαθύτερος οίκος. Η ωριμοτητα ίσως ερθει μεσα από τον πόνο, την απωλεια την μεταμόρφωση που ακολουθεί αυτά τα βιωματα." 

  Ενδιαφερον αυτο που λες για το Β.Δ. στον Αιγοκερω. Δεν το ειχα σκεφτει αλλα βγαζει νοημα μιας και ο Αιγοκερως ειναι ψυχρος κι απομακρος ή εστω οχι συναισθηματικος. Και ο Ουρανος και ο 7ος στον Αιγοκερω μπορει να θελουν το ιδιο πραγμα. Ο Ποσειδωνας τωρα.. θα τον "φοβαμαι" παντα. Αν και αντι να εξιδανικευω τους αλλους εχω το αντιθετο προβλημα. Φοβαμαι οτι αν μ αρεσει καποιος καποτε σε σημειο που να κανω πραγματικη σχεση ή να προχωρησω σε κατι πιο ρεαλιστικο εκει θα με χτυπησει οπως χτυπαει κλασσικα.. Δλδη θα με κανει να απογοητευτω ειτε επειδη θα μ εξαπατησει ο αλλος και δε θα το παρω χαμπαρι παρα μονο οταν θα ναι αργα ειτε με το να ξυπνησω απο το ονειρο. Νιωθω με λιγα λογια πως οοοτι και να γινει θα μου τη φυλαει καλα ο Ποσειδωνας, πως ειναι κατι απ το οποιο δε μπορεις να ξεφυγεις ασχετα απο το ποσο προσεκτικος και προσγειωμενις εισαι ή προσπαθεις να εισια με βαση τη λογικη κ αυτα που βλεπεις. Αυτην την αισθηση εχω. 
   
  Αυτο που λες για τον Κρονο εδω παλι ειναι λιγο φρικιαστικο. 
  Καταρχας υπαρχουν τοσοι ανωριμοι ανθρωποι επι γης που δεν περνανε τοσες δυσκολιες. Δεν καταλαβαινω γιατι καποια ατομα πρεπει να τα απαυτωσουν εξωτερικες συνθηκες και αλλα ατομα που ισως το χρειαζονται που κ που κυλαει η ζωη τους μια χαρουλα. Επισης γιατι να ωριμασω? Εχουμε δωσει αξια σε καποια χαρακτηριστικα που χουν παλιωσει κι εχουν χασει την αξια τους εδω και πολυ καιρο.. οπως η ωριμοτητα η ηθικη και η ευαισθησια. Την ευαισθησια δε νομιζω οτι την εχω. Νοιαζομαι συνολικα και θελω ο οποιοσδηποτε να ναι καλα αλλα νομιζω οτι λιγο πολυ ολοι το χουμε. Μπορω να μιλησω ομως για ωριμοτητακατι που μου τονιζαν απ μικρουλα ως κατι αξιοθαυμαστο και σκεφτομουν "ωραια για να λενε τοσοι πολυ οτι ειμαι ωριμη κλπ θα ειναι κατι που θα μου χρησιμευσει κ θα μου βγει σε καλο" μεγα λαθος, για την ηθικη μου ιδιαιτερα περιφανοι ενιωθαν οι γονεις κ λιγοι κοντινοι μου δεν ηταν κατι που μου τονιζε ο καθε ασχετος οπως η ωριμοτητα.. αλλο παραμυθι κ η ηθικη.. περιμενεις οτι αυτα τα "καλα" χαρακτηριστικα θα σου ειναι χρησιμα με καποιον τροπο αλλά στην πραγματικοτητα δεν ειναι απλως αχρηστα αλλα ειναι και αρνητικα για το ιδιο το ατομο. Αν ημουν ανωριμη το πιθανοτερο ειναι να ημουν και πολυ πιο χαρουμενη, αν ημουν ανηθικη ειναι σιγουρο πως θα χα γεματη τσεπουλα καθως και αλλου ειδους εμπειριες. 
  Κατι αλλο που διαβαζω πολυ για τον Κρονο στον 8ο (το χω διαβασει και για ηλιο στον 12ο) ειναι τα εμποδια.. ειναι τοσο δυσκολη η ζωη χωρις λογο και η γκαντεμια παει συννεφο. Μονο ενα ατομο εχω γνωρισει σ ολη τη ζωη μου που μονο σε τετοια κατασταση, μονο που δεν εβαλε τα κλαματα ξερω γω απ τη συγκινηση οταν συζητουσαμε για το ποσο στραβα παει καθετι που μπορει να παει στραβα οσο και να εισαι σωστος. 
  Και ενα αλλο ατομο εχω ακουστα.  Λες ρε παιδι μου αι στα κομματια και που ειμαι σωστος και τα κανω οπως πρεπει κατι θα γινει για να με ταλαιπωρησει αδικα εννοωντας εξωτερικο παραγοντα. Σ ολους μπορει να τυχει λιγο πολυ αλλα οχι κ συνεχεια σε καθετι σημαντικο κ ασημαντο. 
  Συν οτι νιωθω πως παιζω το ρολο του θεατη στη ζωη μου. Δεν εχει σημσια τι κανω ποσο προσπαθω κλπ θα γινει αυτο που ειναι να γινει δεν πα να κανω οτι θελω. 
  Κι ενω περιφανευομουν σχεδον ψωνιζομουν για τα παραπανω κιλα που χα βαλει σταδιακα γιατι ΕΓΩ επελεξα το φαι αντι για την εμφανιση ασχετα αν ειναι λαθος επιλογη ηταν δικη μου επιλογη, το αποτελεσμα προκυπτει απο δικη μου επιλογη οχι απο γκαντεμια ή οτιδηποτε αλλο που δεν ηταν στο χερι μου, μαθαινω πριν λιγους μηνες οτι εχω σε προχωρημενο σταδιο ορμονικα (ειχα παρει χαμπαρι εδω κ χρονια οτι κατι δεν παει καλα αλλα με ενοιαζε το θεμα της καρδιας) και μου λεει η γιατρος οτι θα χασω κιλα μονο κ μονο επειδη θα φτιαξω τ ορμονικο.. Επειδη ξερω κ αλλες παρομοιες περιπτωσεις και ξερω οτι δεν εχασαν κιλα παρα ελαχιστα δε με πειραξε τοτε. Τωρα που βλεπω οτι χανω ενω τρωω κ περισσοτερο, βασικα τη μερα που ζυγιστηκα και ειδα οτι ειχα χασει μεσα σε τοσο διαστημα καποια κιλα απογοητευτηκα πολυ.. Αυτα τα παραπανω κιλα ειναι αυτα που μου θυμιζουν οτι μια φορα το αποτελεσμα εξαρτηθηκε απο μενα, αππ τις πραξεις μου. Αμα χασω ολα τα κιλα οπως μου λεει η ενδοκρινολογος δε ξερω τι βλακεια θα κανω για να νιωσω οτι οι πραξεις μου κ οι επιλογες μου παιζουν καποιον ρολο στη ζωη μου και δεν πανε ολα στο βροντο..  Εχω ακομα ελπιδες οτι δε θα τα χασω ολα κι οτι ενα παρτ προερχεται απο τη διατροφη που επελεξα να κανω. 
   
  Το σίγουρο ειναι πως ότι και να συμβαίνει πρέπει να μενεις δυνατή. 
   
  Το να εισαι δυνατος παει πακετακι με τη δυστυχια. Και γιατι να μενουμε δυνατοι? Δεν υπαρχει μαγικη ανταμοιβη στο τελος το οποιο τελος δεν ξερεις ποσο θα αργησει να ερθει. 
  (Καταλαβαινω με ποια εννοια το ειπες και ξερω πως φαινομαι επιθετικη οταν γραφω σε αντιθεση με το πως ειμαι οταν μιλαω που χρησιμοποιω ακριβως τις ιδιες λεξεις αλλα καταλαβαινεις απο τον τονο της φωνης μου κ το υφος μου πως απλως μ αρεσει να ανταλλασω αποψεις και να μαθαινω τον τροπο σκεψης των αλλων, με διασκεδαζει) 
   
   
  Moisture666 μιλησες? 
   Χρονια πολλαα 
  Αυτο μου το χες πει με τον πλουτωνα στον 5ο και ειναι ενα απ αυτα που θυμαμαι απο σεν απιο εντονα. Για την ακριβεια μου χες πει οτι ο Πλουτωνας στον 5ο ειναι σε τετραγωνο με την αφρο τον αρη κ τον δια στον 2ο οποτε αυτα που μ αρεσουν στον συγκεκριμενο οικο κι ολας ειναι ο λογος που δε θελω παιδια. 
   
  Ο Εμρης σε συνοδο με χειρωνα γιατι? Δεν μου το χουν ξαναπει ουτε αυτο. Ο εμρης δειχνει τους συγγεννεις εκτος π τα υπολοιπα? Δεν το γνωριζω. 
   
  Πιανεται δηλαδη η αντιθεση Δια-Κρονου? Οι περισσοτεροι δλδη μονο εσυ κι αλλο ενα ατομοου χετε πει οτι θεωρειται εγκυρη την αντιθεση. Οι υπολοιποι λενε πως δεν ισχυει αφου ειναι 9 μοιρες αποσταση. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα περισσοτερα που διαβαζω γι αυτην την οψη ειναι πραγματα που τα χω διαβασει διασπαρτα κ απο αλλες οψεις/οικοθεσιες.
   
  Ενδιαφερον και αυτο για τον 4ο στην παρθενο αλλα δεν το ειχα σε εκτιμηση επειδη ειναι αδειος οικος. Και τωρα που το σκεφτομαι.. 4ος στην παρθενο (φροντιζω οπως το πες ή υπηρετω στη γλωσσα μου) κυβερναται απο Ερμη ο οποιος ειναι σε συνοδο με τον χειρωναααα.. Τα ανεφερες κια τα 2 απλα αν τα ενωσεις μιας και συσχετιζονται βγαζουν ακομα καλυτερο νοημα. Φαινεται κ η συνδεση μαμας με τους συγγενηςκαι το πως ολο το σοι της μαζι μ αυτην μου χουν αφησει τραυμα να πουμε. Μμμμμμ μπραβο moisture666 ολο και κατι καινουριο μου μαθαινεις 
 • Saggi212 @ 16.04.2018 22:33
  Καταλαβαίνω τι λες και πως το εννοείς. Φυσικά δεν λεω να χαίρεσαι που η ζωή σου είναι δύσκολη η να λες ευχαριστώ... Γιατί να το κάνεις αυτό; 
  Ούτε φυσικα σου αξίζει ότι συμβαίνει. Απλά συμβαίνει. Μαλλον δεν θα μάθουμε το γιατί. 
  Εννοω απλά πως αφου καποιες καταστάσεις συνέβησαν το μονο που μπορείς να κάνεις ειναι να τις αποδεχτεις. Είναι δυσκολο και πονάει αλλά ολοι χάνουμε τους ανθρωπους που αγαπάμε αργά ή γρήγορα όμως η ζωη συνεχίζεται... 
  Δεν προσπαθώ να σου επιβάλλω κάποια ιδέα η να το παιξω έξυπνη απλά σκέφτομαι πως όλες αυτές οι δυσκολιες του Κρόνου ναι είναι απαίσιες αλλά σε φέρνουν αντιμέτωπη με μια κατάσταση που όλοι ερχόμαστε αντιμετωποι αργά ή γρήγορα δηλαδή τον θανατο. 
  Αυτο που αντισταθμιζει κάπως τον πόνο της απώλειας είναι ότι έχεις την ευκαιρία να εκτιμησεις περισσότερο τη ζωή και επιλέγεις τι αξίζει και έχει σημασία για σένα. Αυτο ειναι και το μάθημα του Κρόνου. 
  Και αφού αγαπάς και απολαμβανεις τόσο την ελευθερία σου ίσως θα πρέπει να αφησεις τον εαυτό σου να ειναι ελεύθερος και ότι αυτο σημαινει για σένα  
  Έχω Ουρανό στον 1ο οίκο και απλα λατρεύω την ελευθερια οπότε σε καταλαβαίνω. Είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα για μένα. 
 • Saggi212 @ 16.04.2018 22:44
  Και δυστυχως οσο πιο ελευθερη νιωθω τοσο πιο ευτυχισμενη ειμαι. Δε μ αρεσει που η ευτυχια μου εξαρταται σε τοσο μεγαλο βαθμο απο την ελευθερια μου. Για την ακριβεια μονο οταν νιωθω ελευθερη νιωθω οτι ζω. 


  Η πρώτη φραση είναι αντιφατικη. Είναι φυσιολογικό να να είσαι πιο ευτυχισμένη οταν είσαι ελεύθερη.Ισως νιωθεις ότι η ελευθερία σου είναι κάτι που δεν εξαρταται από σένα ή που δεν θα μπορεσεις να διατηρήσεις η απλά φοβάσαι τις συνέπειες και τις αλλαγές που θα φέρει στην ζωή σου το να ζεις όπως θες εσύ και να βάζεις τον εαυτό σου πρώτο. Επίσης αφού ο Ουρανός είναι στον 7ο σου ισως δεν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου ως ένα ατομο που δρα ελεύθερα και ανεξάρτητα η ακόμα και μια επαναστατρια κατά μία έννοια. Ότι βρίσκεται στον 7ο οίκο των αλλων αποτελεί τη σκια μας, χαρακτηριστικά που επιθυμουμε πολύ αλλά δεν έχουμε αναπτύξει στον εαυτό μας ούτε αναγνωρίζουμε ότι έχουμε και άρα τα αναζητούμε στους άλλους. 
  Όμως το στοίχημα του 7ου είναι να καλλιέργησεις αυτά τα χαρακτηριστικά στον εαυτο σου και τότε δεν σου λείπουν πια ούτε τα αναζητάς έξω από σένα. 
 • BloumBloum @ 17.04.2018 02:21
  Γεια σου saggi! 
   
  Ωστε εχεις Ουρανουλη στον 1ο ♡ 
  Ελπιζω να μην σου φερνει προβληματα με σωμα/υγεια 
   
  Θα το ειχα σκεφτει πολυ αυτο που λες με την ελευθερια αν δεν το ειχα βαλει οντως μπρος. Δηλαδη πριν γινει αυτο με τον πατερα μου ημουν ετοιμη να το κανω. Ημουν ετοιμη και στα 16 ηθελα να παρατησω το σχολειο για να δουλευω μονιμα για να φυγω αλλα αποφασισα οτι ειναι πιο σοφο να χω καλου κακου ενα χαρτι.. και μα υτους τους καιρους το βαζουμε ολοι ξερεις που αυτο το χαρτο (χεχεχ). Εννοω πως πριν ακομα τελειωσω τη σχολη ειχα κανονισει για δουλεια ωστε να το χω σιγουρο. Το να φυγω βεβαια χωρις να εχω δουλεια ειναι χαζο. Οποτε πρωτα ειναι η δουλεια. Εγινε αυτο με τον πατερα μου και μετα τα θεματα με την υγεια μπυ που ουσιαστικα δεν μου επετρεπαν να κινουμαι φυσιολογικα, ο γιατρος μου χε πει οτι ουσιαστικα λογο του θεματος που ειχα να μην κυκλοφορουσα μονη μου ουτε να οδηγησω γιατι υπαρχει περιπτωση να χτυπησω κανα κεφαλι και την εκατσα (ειχε συμβει και γλιτωσα για καποια χιλιοστα ισως εκατοστο κυριολεκτικα). Τωρα ομως ξερω πως φταιω που δεν την παραταω αφου δν υπαρχει λυση.. οτι και να κανω παντα θα εχει νευρα και θα γκρινιαζει. Με λιγα λογια δεν κρεμομαι απο τον θανατο του πατερα μου ακομα, τα θεματα υγειας και το θεμα της μανας μου που υπηρχε απο παντα αλλα τωρα εγω την πληρωνω και φταιω γτ οπως ειπα θα μπορουσα να τηνναπρατησω οπως ειχα σκοπο να κανω και θα εκανα πριν φυγει ο πατερας μου. Απο κει και περα παει.  
  Ακομα σκεφτομαι και αναλυω αυτο που μου ειπε ο/η moisture για το πως εξηγειται απο τον κυβερνητη του 4ου (οικος του καρκινου=μανα) σε συνοδο με Ερμη (που αν καταλαβα σωστα δειχνει τους συγγενεις) σε συνοδο με χειρωνα (suffering). 
   
  Τι εννοουσες οτι ειναι αντιφατικο αυτο που ειπα? 
  Εσυ σιγουρα με καταλαβαινεις στο θεμα της ελευθεριας, ξερω πως κανεις δεν τη βρισκει με το να καταπιεζεται, αλλα δε μ αρεσει που εχω επιλεξει να πληγωθω συναισθηματικα οπου ηξερα πως θα μου παρει κανα 2-3 χρονακια να συνελθω επειδη δεν μπορουσα την καταπιεση. Δηλαδη απο το να κανω λιγο πισω και να ειμαι πιο χαρουμενη συναισθηματικα προτιμω να γινω χαλια για μεγαλο διαστημα για να εχω την ελευθερια μου δλδη να μην με καταπιεζει κανεις. (Η μανα μου ειναι η μονη εξαιρεση σ ολο αυτο αλλα ειναι κ πολυ προβληματικη). 
   
  Νομιζω οτι εχουμε κ οι 2 φοβια μην τυχον και καταπιεσουμε τον αλλον. Εγω το χω αυτο κι ενας παραπανω λογος που φαινομαι επιθετικη/επιβλητικη οταν γραφω ενω δεν εχω καμια τετοια προθεση. Το χεις αυτο ή επειδη ειναι στον 1ο σε νοιαζει μονο εσυ να μην καταπιεζεσαι? Εγω νιωθω οτι κανω κατι ασυγχωρητο στον αλλο πιο παλια ηταν ακομη χειροτερο, εφτανα σε σημειο που δε μιλουσα σε κανεναν πρωτη γιατι δεν ηθελα να τους αναγκασω να μου μιλησουν αν δεν ηταν σε μουντ ή δεν ηθελαν γενικοτερα αυτο βεβαια ερμηνευεται ως αδιαφορια/ψυχροτητα.  
   
   
  Καταλαβαινω πως το εννοουσες προς θεου τι θα μου λεγες οτι "ναι εχεις δικαιο αυτοκτονα καλυτερα" αχαχαχ 
  Θες δε θες τα τρως στη μουρη και δεν μπορεις να κανεις κ τιποτα. Απλα αν ειναι να συμβαινουν τα ιδια και τα ιδια γιατι ετσι γουσταρει ο Κρονος κλαφ'τα.. Δηλαδη να κανουμε και καμια αλλη δουλεια βρε αδερφε.. Το καταραμενο τριπτυχο στον 2ο οικο μου που δινε τοοση ελπιδα δε λεει να παρει μπρος. 
  Αυτο που λες  για τις δυσκολιες και οτι εκτιμαμε μετα κλπ κλπ. Μπορει να μην με πιστεψεις αλλα συμβαινει το ακριβως αντιθετο. Αυτο δεν το παθα ομως μετα τα δυσκολα ημουν παντα ετσι. Οσο λιγοτερο με παιδευε κατι τοσο πιο πολυ το εκτιμουσα.. οσο πιο δεδομενο εχω κατι θετικο τοσο πιο πολυ το εκτιμαω κτ ο προσεχω και δεν το βαριεμαι κι ολας! Οταν κατι με παιδευει εστω κι αν το αποκτησω/καταφερω στο τελος ειναι κι αυτα που δεν εκτιμω αφου η αποκτηση τους μου θυμιζει το οτι παιδευτηκα και μου γινονται ετσι κ αλλιως απωθητικα μονο κ μονο γι αυτον τν λογο. Ειδικα αν μ εχει κουρασει και πολυ θελω να το ξεφορτωθω μου χει τυχει με κατι για το οποιο ειχα προσπαθησει και το απεκτησα με μεγαλη αργοπορια περα απο το οτι ειχα βαρεθει να το περιμενω γτ δν αξιζε η αναμονη ουτε η προσπαθεια μου στο τελος ετσι οπως μου ρθε τσουπ το πασαρα αλλου, δεν ηθελα ουτε να το βλεπω ουτε ενιωθα καλα που το απεκτησα τοσο αργοπορημενα. 
 • BloumBloum @ 17.04.2018 02:47
  Επειδη ψαχνω με τον 4ο θυμηθηκα οτι εχω και Nessus στον 4ο. Δεν ξερω αν παιζει τοσο σημαντικο τολο απλα καποιος στο παρελθον μου χε πει στηριζομενος σ αυτο οτι δειχνει κακοποιηση απο τη μητερα εοτε ψυχολογικη ειτε σωματικη και τετοια. Και Juno στον 7ο μαζι με λιλιθ. Βασικα εν ασαητ μου βγαζει τη λιλιθ στον 6ο (αστρο.κομ) και το αστροδεμ μου την βγαζει στον 7ο. Ξερω οτι υπαρχουν 4 λιλιθ αλλα δεν εχω καταλαβει ποια μετραει.
 • Saggi212 @ 17.04.2018 12:03
  Καλημέρα! Όσο περισσότερο συζητάω με αλλους άνθρωπους που ασχολουνται με την αστρολογία τόσο πιο πολύ εντυπωσιαζομαι και συνειδητοποιω το ότι όλοι εχουμε διαφορετικη οπτική στα πράγματα και άλλες αξίες και προτεραιότητες...και αυτό είναι το ενδιαφέρον εξάλλου. 
   
  Σου έγραψα δύο πράγματα που οπως πολύ σωστά μου λες δεν ισχύουν για εσένα ενώ εγώ  τα προεβαλα σαν γενικές αλήθειες χαχα. Εχεις δίκιο πάντως. Γιατι η ελευθερία οπως λες μας ζητάει πολύ μεγάλα τιμηματα για να την αποκτησουμε και δεν την βάζουν όλοι πάνω απο όλα ούτε και χρειάζεται.... Ούτε γω δεν ξέρω τελικά. 
  Επίσης και πάλι έχεις δίκιο για αυτο που λες με τις δυσκολίες και τα μαθηματα και αυτη είναι και η οπτική σου κιόλας. Εγώ  που δεν έχω περασει τόσα υποθέτω το βλέπω αλλιως,  όχι ότι χαίρομαι οταν συμβαίνει κάτι άσχημο απλα δεν μπορώ να κάτσω και να εστίασω. Κάπως ετσι το μυαλό μου πετιεται σύντομα στο αν μπορώ να μάθω κάτι από αυτό και στην εκλογικευση...
  Οχι δεν έχω πολυ έντονο το στοιχείο του να μην καταπιεσω τον άλλο... Φυσικά δεν επιθυμώ να καταπίεζω τους ανθρώπους αλλά συνηθως καταλήγω να βάζω τον εαυτό μου πριν από αυτούς. 
  Βασικα η αστρολογία και μερικη ψυχοθεραπεια με βοήθησαν σε αρκετά θέματα. 
  Έχω ήλιο στον Τοξότη στον 11ο οίκο (νομίζω αυτό φωναζει ελευθερία
 • BloumBloum @ 19.04.2018 15:40
  Γεια σου Saggi 
   
  Μπορει να μην σου χουν παεο χαλια το ενα μετα το αλλο μπορει ν μην εχεις περασει κατι που σου εχει στοιχησει αλλά μπορει ν ρισαι και αναισθητος σε συγκριση με αλλα ατομα οπως εγω κακη ωρα. Αμα εισαι αναισθητος/η εισαι πολυ τυχερος/η 
  Που ειναι η σεληνη σου? 
  Ηλιος σε Τοξοτη στον 11ο εχεις κι εσυ αδυναμια σε φιλους? 
   
 • Saggi212 @ 19.04.2018 19:06
  Τραγικά συμβαντα δεν έχω αντιμετώπισει ιδιαίτερα... Κάποιες δύσκολιες όπως όλοι είχα και εγώ. 
   
  Είμαι ευαίσθητη και μάλιστα πολυ γιατί έχω και αρκετό Ιχθυ,από όψεις, οίκους και νότιο δεσμό σε Ιχθυ και σωματοποιουνται και πολύ έντονα κιόλας, Ιχθυς στον 2ο....αλλά αυτή η ευαισθησία μου βγαίνει τοσο εντονα που ο τρόπος που μέχρι στιγμής έχω για να την διαχείριζομαι ειναι  μόλις τρελαθώ για να ηρέμησε προσπαθώ να με πείσω οτι δεν με νοιάζει κανένας και τίποτα, όχι πολυ καλό αλλά αυτό κάνω ως τώρα. Βασικά υπάρχει και ένα άλλο παρά πολύ έντονο στοιχείο στον χαρτη μου ο Αιγοκερως και ο Κρόνος με μια λέξη αυτοκριτική μεχρι αηδίας... Το δουλεύω και αυτό. Και κάπου διαβαζα οτι όταν έχεις εσύ πολύ μεγάλες προσδοκίες και επιβαλεις σκληρή και άδικη κριτική στον εαυτο σου, έστω και ασυνειδητα μετά δεν αντέχεις κριτική, εντολές και υποδείξεις από τους υπόλοιπους και ιδιαίτερα ανώτερους και θέματα εξουσιας...αρα καταληγεις να τους απαξίωνεις . Το κανω αυτό. 
  Η σεληνη μου είναι στον Αιγοκερω στον 12ο μαζι με Ερμή και Άρη και ναι αυτός ο Ηλιος μου εχει φερει πολλές φιλίες απλα τωρα ψαχνω τις σχέσεις με τα κυαλια για καποιο λόγο...... 
 • BloumBloum @ 20.04.2018 02:46
  Saggi!! 
   
  Εχεις Σεληνη Ερμη και Αρη σε Αιγοκερω?
  Ο Αρης σου κανει συνοδο με Ποσειδωνα?
  Αν και οσο να ναι στον 12ο θα παιρνει χαρακτηριστικα του Ποσειδωνα. 
  Ολοι οσοι ηθελα μου αρεσαν κλπ ειχαν στανταρ πλανητες γτ τυχαινε που ταν ολοι γεννημενοι 15-18 Νοεμβρη 89 
  Ολοι με Αρη (κι οχι μονο) στον Σκορπιο. Ειχα την αισθηση οτι ηταν ο καλυτερος Αρης κανει τον αλλον πολυ ελκυστικο μεχρι που γνωρισα εναν με Αρη στο  Αιγοκερω σε συνοδο ακριβειας με Ποσειδωνα (εκανε συνοδο κ με τον δικο μου Ποσειδωνα κ Ουρανο) καλα τι να πιασει ο Αρης στον Σκορπιο μπροστα σ αυτον τον Αρη. Καλα βεβαια αυτος μου ριχνε ολους τους προσωπικους τους στον 5ο, 7ο και 8ο μου.  Αλλα δεν περιμενα απο Αρη σε Αιγοκερω παρα που ειναι σε εξαρση εκει ο Αρης να ηταν τοσο Ουαου.. πιστευω οτι εχει να κανει ομως με το οτι ηταν σε συνοδο με Ποσειδωνα ενω καποιος πολυ μεγαλυτερος ή πολυ μικροτερος με Αρη σε Αιγοκερω σκετο δεν θα ηταν τοσο Ουαου. Μονο ατομο με Αρη στον Υδροχοο δεν εχω γνωρισει πλεον.
  Εχεις ωροσκοπο σε Αιγοκερω ή Υδροχοο? 
  Ειμαι περιεργη τωρα να δω τον χαρτη σου. 
   
  Αυτο που λες με την αυτοκριτικη το χω παθει απ οταν ο προδευεμνος ηλιος εκανε πρωτα αντιθεση με προοδευμενο κρονο κ αμεσως μετα (2,3 μοιρες διαφορα) με γενεθλιο Κρονο τωρα τρωω και τον Διελ. Κρονο σε αντιθεση με γενεθλιο Ηλιο. 
  Γενικα με βριζω πολλες φορες εμενα το προβλημα μου ειναι με τη δουλεια δε μπορω να ξεκολλησω. Ντρεπομαι τοσο πολυ που δεν εχω βρει εναν τροπο να βγαζω λεφτα, οτι τροπος κι αν ειναι αυτος. Σε αντιθεση με εσενα εγω τσατιζομαι με το αντιθετο, μου τονιζουν κατι χαρακτηριστικα τυπου "εισαι εξυπνη, σοβαρη εντιμη " κι οτι αλλες τετοιες μπουρδιτσες που δε μ αγγιζουν καθολου βασικα μ εξοργιζουν ειδικα αυτο με το μυαλο γτ αν ημουν εξυπνη θα χα βρει ηδη τροπο να συντηρω τον εαυτο μου. 
  Τι να την κανω την εξυπναδα την ηθικη και τα psychic abillities που μου λενε να τα βαλω μη πω που? 
  Ασε γτ ολο αυτο γινεται και με βριζω με βριζω και μια τρυπα στο νερο κανω στο τελος ξανα κ ξανα. 
   
 • Saggi212 @ 20.04.2018 07:49
  Καταρχάς να μην σε βρίζεις. Δες το ψυχραιμα το θέμα με τη δουλειά για να καταλάβεις σε ποιο σημείο κολλάς. 
   
  Ναι βασικα έχω Ωροσκόπο Αιγοκερω 
  Σεληνη 
  Ερμη
  Αφροδίτη
  Άρη
  Και Ποσειδώνα σε Αιγοκερω (αυτα τα λίγα
  Ο Άρης μου ειναι στις 2 τελευταίες μοίρες του 12ου και κάνει συνοδο με Ωροσκόπο και Αφροδίτη.  Ο Ποσειδώνας απεχει 10° απο τον Αρη οπότε δεν νομίζω ότι έχει πολύ επιρροή. 
   
  Έχω γεννηθεί 2/12/1997  10.20π.μ Αθηνα άμα θες να δεις τον χαρτη. 
   
  Εμένα μου είπαν ότι ο προοδευτικος Ηλιος μου είναι σε σύνοδο με τον γενέθλιο Ερμή μου στην 1° του Αιγοκερω για αυτο και νιώθω μια πολύ μεγαλη ανάγκη για σύνδεση και επικοινωνία αυτη την εποχή που μου βγάζει την ψυχή για να εκφράσω και να ικανοποιησω με κυβερνήτη ωροσκοπου γενέθλιο αναδρομο Κρόνο στον Κριο στον 3ο!!!! Εδώ Και μια ζωή. Μόλις γνωρισω κάποιον συνήθως τα παμε πολύ καλα... Αλλά για να καταφέρω να τον γνώρισω..... Σωθηκαμε. 

  Επίσης εδώ στο stardom κάποιοι χρήστες μου είπαν διαφορα περίεργα για τις σχέσεις,  οτι και καλά θα είμαι μόνη μου κλπ
 • BloumBloum @ 21.04.2018 05:19
  Λοιπον Saggi καταρχας εισαι 6 χρονια μικροτερη μου τυχερουλααα. Εισαι μικρη ακομα. 
  Δε ξερω αν θα εισαι μονη, απλα πιστευω πως θ αργησεις να βρεις καποιον εκτος αν το ζορισεις το πραγμα. (Στη δικη μου περιπτωση δεν πετυχε το ζορισμα) Εσυ με τοσο Αιγοκερω εχεις υπομονη περισσοτερη απο μενα και πρεπει να αντιδρας πολυ καλυτερα στην πιεση. Αλλα αν το αφησεις να ερθει φυσιολογικα κλαφ'τα.. γι αυτο σου λεω μονο αν το ζορισεις..  Ο λογος που το λεω ειναι οτι εχεις κυβερνητη 7ου τη Σεληνη σε Αιγοκερω (που ειναι κ σε πτωση/αδυναμια) τρωει και τετραγωνο κι απο τον Κρονο απο πανω, Αφροδιτη σε Αιγοκερω, ο Αρης σου που ειναι σε εξαρση στον Αιγοκερω τρωει τετραγωνο απο Κρονο κι αυτος, εχεις και Ουρανο Στον 1ο και Ηλιο στον Τοξοτη στον 11ο που σε κανουν πιο ανεξαρτητη.  Δεν ξερω αν θ αργησεις τοοοσο σε σημειο που να μη βρεις και ποτε καποιον. Η φιλη μου που το μονο αρνητικο που χει (εννοω στα ερωτικα που δειχνουν αργοπορια) ειναι Σεληνη στον Αιγοκερω διχως οψεις. Για πρωτη φορα εκανε κατι στα 24, μεχρι τοτε τιποτα. Γενικα ο Αιγοκερως-Κρονος δειχνουν αργοπορια.. Ειμαι πολυ αρνητικη οσον αφορα τον Κρονο, θεωρω οτι ειναι ο πιο αρνητικος πλανητης, πιο γκαντεμης, φερνει εμποδια χωρις λογο και καθυστερει αιωνια. Τωρα αν διαβασεις στο ιντερνετ θα δεις πως λενε οτι ο Κρονος ναι μεν σε απαυτωνει για παρα πολυ καιρο μετα τα 30-35 ομως σε ανταμοιβει.. Ας πουμε οτι εστω αυτο ηταν αληθεια.. τι να το κανω οταν φτασω κοντα στα 40? Αν με ανταμοιβει με λεφτα να τα φαω στα φαρμακα και στους γιατρους? Να τα χαρω με ποιον? Ή αν ειναι για καποιον που θελει πιχι οικογενεια κ τον "ανταμοιβει" ο Κρονος μ αυτο στα 40 παρα ειναι κριμα για το παιδι να εχει τοσο μεγαλους γονεις και απο τα 20-25 του να τους τρεχει σε νοσοκομεια ή ακομα χειροτερα να τους χασει. Υπαρχει λογος που χρειαζομαστε ανεξαρτησια κι εχουμε γενικα καποιες αναγκες απο νεαρες ηλικιες κι αυτο ειναι γιατι τοτε ειναι νορμαλ να γινουν αλλιως θα νιωθαμε αυτες τις αναγλες στα 35-40 οχι στα 15-25. Το προβλημα ειναι οτι ο Κρονος δεν ανταμοιβει καν.. προσπαθεις και προσπαθεις περιμενεις και περιμενεις σαν $@&*!$ και δεν ερχεται ποτε.. Εν τω μεταξυ και σε φορουμ που χω διαβασει αυτοι που λενε οτι ο Κρονος ανταμοιβει κλπ ειναι ατομα που δν εχουν Κρονο/Αιγοκερω στον χαρτη τους.. Οι λιγοι που ξερω και αλλοι καμποσοι που χω διαβασει σε διαφπρα φορουμ δεν ειδα ποτε να πουν κατι θετικο γι αυτο που αγγιζει ο γενεθλιος Κρονος τους, ισα ισα... Νομιζω οτι στη θεωρια προσπαθουν να τα γλυκανουν για να μην παθει φρικη ο αλλος. Επισης (πρεπει να το πα και πριν) στη Βεδικη (με την οποια δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα αλλα οταν ψαχνω στο γκουγκλ μου βγαζει ετσι κ αλλιως κι απο κει) που υποτιθεται τα τραγικοποιουν ολα και τα κανουν μαυρα οτι εχω διαβασει για τον γεν. Κρονο μου μου χουν συμβει ολα. Οποτε οτι και να λενε οι αλλοι εγω νιωθω οτι μαθαινω απ την πραγματικοτητα.. Καλες οι θεωριες να ξεκινησεις απο καπου και να καταλαβεις τα βασικα αλλα απο κει και περα αν δν ισχυουν στην πραγματικοτητα θα πιστεψω την πραγματικοτητα οχι τις θεωριες. 
   
  Κατι που θα σου λεγα ετσι κι αλλιως ειναι πως οι ευκαιριες οι πολλες ερχονται οσο εισαι σε σχολεια/σχολες κυριως γτ γνωριζεσαι με αρκετα ατομα αναγκαστικα σε καθημερινη βαση.. Σας φερνουν εξωτερικοι παραγοντες μαζι. Μετα δεν ερχονται τοσο ευκολα οι ευκαιριες για να γνωριστεις με καποιον.. Γιατι αντε κ πες βγαινεις και γνωριζεις πολλα ατομα δεν ειναι τοσο ευκολο να περνας πλεον αρκετο χρονο μαζι τους (με τοσο Αιγοκερω που χεις και τους πλανητες σε 12ο ειμαι σιγουρη πως χρειαζεσαι τον χρονο σου  για να γνωρισεις τον αλλον).. Μετα δυσκολευουν οι συνθηκες κ οι ηλικιες.. Οι ανθρωποι δουλευουν οποτε δν υπαρχεο τοσος ελευθερος χρονος, οι βολτες και τα εξω θελουν χρημα τα πραγματα ειναι δυσκολα πατε σε σπιτια το σπιτι θελει σεξ δεν του καθεσαι μια δεν τοτ καθεσαι 2 παει μ αλλη γιατι οι ευκολες και γρηγορες ειναι πλεον πολλες, οι αντρες απ την αλλη ηταν παντα ευκολοι κ γρηγοροι. 
  Μετα μενει κ η δουλεια.. Που με τοσο Αιγοκερω (ειδικα Αφρο στον Αιγοκερω) θα μπορουσες ανετα να βρεις μεσω δουλειας καποιον.. και αν συνδυασουμε και τον 12ο..
 • Saggi212 @ 21.04.2018 15:27
  Έχω δοκιμάσει να το ζόρισω με τις σχεσεις αλλά δεν πάει πολύ καλα έτσι. 
   
  Επίσης τα τελευταία δύο χρόνια έχω βάλει τον εαυτό μου σε μια περίεργη κατασταση αυτό θεραπείας υποτίθεται.... Και έχω πάθει εμμονή με αυτό. Δεν ξέρω ακριβώς γιατι.Αλλα από το γυμνασιο περίπου ηθελα γενικά να φτιάξω πράγματα στον εαυτο μου. Με έχει μπερδέψει αρκετά αυτό γενικά. 
   
  Επίσης κυβερνήτη 7ου έχω στον 12ο μου είπαν ότι ισως εξιδανικευω τις σχέσεις. Το σίγουρο πάντως είναι ότι καθε μορφή επικοινωνίας ξεκινάει στον 3ο οίκο.... Εκεί που είναι ο Κρονος μου δηλαδή.... Άρα με αυτο πρέπει να ξεκινήσω για να μπορώ να γνωριζω πιο εύκολα ανθρώπους και να είμαι πιο άνετη στις συναστροφες..... Χωρίς να προσποιουμαι ότι είμαι άνετη

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

γιορτάζουν οι: Κωνσταντίνος, Κωσταντίνα, Ελένη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...