παρακαλώ περιμένετε...

ο Κρόνος και το νέο??!

  • Shark @ 02.12.2017 13:14
    Ο 7ος δεν ειναι μονο σχεσεις και γκομενικα.Μαθε πρωτα τι συμβολιζει αυτος ο οικος και μετα τι συμβαινει κατα την διελευση του Κρονου μεσα απο αυτον.Ο 7ος εχει να κανει με σοβαρες και οχι οχι με τα απλα γκομενικα φλερτ
  • nanouli89 @ 02.12.2017 15:26
    Γεια σου Shark! Δεν καταλαβαίνω γιατί υπέθεσες απο την ερώτηση μου οτι συσχετίζω τον 7ο οίκο με τα γκομενικά φλερτ. Γνωρίζω οτι 7ος είναι ο κάθε σημαντικός άλλος στην ζωή μας , οι διαπροσωπικές μας σχέσεις σε φιλικό/ερωτικό/επαγγελματικό επίπεδο καθώς και το πως συσχετίζομαι εγω με αυτούς (εν συντομία). Επομένως η απάντηση σου ποιά είναι? ότι μόνο οτι σοβαρό υπάρχει ηδη στην ζωή μας επηρεάζεται απο την διέλευση αυτή? Κι αν κάποιος δεν έχει κάτι σοβαρό, δεν περιμένει τίποτα? Και ναι καλά σκέφτηκες οτι η ερώτηση μου επικεντρώνεται στα ερωτικά καθώς εκει είναι που με απασχολεί, ενω στα επαγγελματικά κλπ μπορώ απο όσα διαβάζω να συμπεράνω τι σημαίνει η διέλευση. Αλλά δεν παύει να είναι ερώτηση για το αν ο Κρόνος φέρνει σοβαρές "σχέσεις" στην ζωή μου και όχι απλά να ξεσκαρτάρει οτι ηδη υπάρχει (αφου δεν υπάρχει).
  • Shark @ 02.12.2017 21:51
    Σορρυ αλλα εγω δεν θα σου απαντησω αυτο που θες να ακουσουν τα αυτια σου.Μια σχεση για να μετατραπει σε σοβαρη σχεση και σχεση ζωης πρεπει πρωτα να περασει απο τον 5ο οικο και μετα να μετατραπει σε θεμα του 6ου.Κατι αλλο που πρεπει να μαθεις ειναι οτι μια διελευση απο μονο της σε εναν οικο δεν δινει γεγονος(στην περιπτωση μας σοβαρο σχεση).Ο Κρονος θα κανει ΕΣΕΝΑ να βλεπεις πιο σοβαρα της οποιες τυχον περιπτωσεις σου σκανε.Βεβαια αυτο ισως να μην συμβαινει και στην απεναντι πλευρα,βλεπεις εχει και ο αλλος διελευσεις στον χαρτη του που μπορει να μην συναδουν με αυτα που επιθυμεις εσυ.Η προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι ενας Κρονος στον 7ο θα σοβαρεψει μια ηδη υπαρχουσα σχεση αν σε αυτη υπαρχουν γερα θεμελια.Αν δεν βρει θα την διαλυσει οριστικα.
  • nanouli89 @ 02.12.2017 22:35
    Μάλιστα, σε ευχαριστώ για την απάντηση, ακόμα κι αν δεν ήταν αυτό που θα ήθελα να ακούσω..
  • Shark @ 02.12.2017 23:28
    να μετατραπει σε θεμα του 7ου*

έχουν γενέθλια 222 μέλη.

γιορτάζουν οι: Γαλήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...