παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ουρανός και ερωτικές σχέσεις

Τα τελευταία τουλάχιστον 2 χρόνια που ξεκίνησα να φτιάχνω τον σύνθετο χάρτη των σχέσεών μου, παρατηρώ ότι κάθε φορά που γνωρίζω ένα πρόσωπο και ξεκινάμε να βγαίνουμε, χτυπάει την σχέση μας ο ουρανός σε δύσκολες όψεις(αναφέρομαι στα transits του composite). Αυτό συμβαίνει είτε από την αρχή της γνωριμίας/σχέσης μας είτε έπειτα από μικρό διάστημα(π.χ. ένα μήνα μετά εμφανίζεται μια δύσκολη όψη ουρανού). Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορώ να διατηρήσω σχέση για πάνω από 2 μήνες και κάθε φορά η αιτία είναι σχεδόν η ίδια: αποξένωση-απομάκρυνση.

 

Δεδομένου ότι δεν γνωρίζω καλά από αστρολογία, θα ήθελα να ρωτήσω σε τι μπορεί να οφείλεται αυτό. Στην χημεία μου με τους ανθρώπους που γνωρίζω("λάθος" ανθρώπους/κακή χημεία κτλ) ή σε κάτι που συμβαίνει αστρολογικά στον δικό μου χάρτη και επηρεάζει τις σχέσεις μου, επομένως με όποιον και να σχετιστώ θα εμφανίζονται αυτές οι όψεις κατά τη διάρκεια αυτών των επιρροών στον δικό μου χάρτη; 

 

Για παράδειγμα, στην πρόσφατη σχέση μου, 1 βδομάδα μετά την γνωριμία μας άρχισε uranus transit  with conjuct moon, το οποίο από ό,τι βλέπω θα διαρκέσει αρκετά. Ποια η πιθανότητα να αντέξει μία νέα γνωριμία με μία τόσο ισχυρή αρνητική όψη; Παρόλο που έχουμε και αρκετές θετικές(jupiter transiting opposition moon, jupiter transiting sextile mercury, jupiter transiting square venus, saturn transiting trine moon, saturn transiting trine mercury), όπως συνέβαινε και σε όλες τις προηγούμενες.

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...