παρακαλώ περιμένετε...

Καρκινος-Υδροχόος

  • rose1980 @ 05.02.2014 10:16
    Θα εκτιμούσα πολύ μια δική σας άποψη περί του θέματος..

    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
  • Gemini86 @ 05.02.2014 10:38
    Και συ περιμενεις απο αυτο το ατομο υδροχοο με σεληνη και αφρο στον Τοξοτη ζεστασια,συμπονοια και συναισθημα;
  • Stardome* @ 05.02.2014 11:21
    Gemini από την άλλη πλευρά και η rose1980 έχει Σελήνη στον Υδροχόο και Αφροδίτη στους Διδύμους. Δεν νομίζω ότι το άμεσα ζητούμενο είναι η ζεστασιά στη προκειμένη περίπτωση. 
    Rose1980 χωρίς να μπορεί κανείς να εκφέρει άποψη και γνώμη με βάση τα στοιχεία που μας δίνετε, η καθαρή λογική λέει πως κάποιος πρέπει να μιλήσει ξεκάθαρα για τα συναισθήματα του κάποια στιγμή. Αν δεν το κάνει κανένας από τους δύο, μπορεί να συνεχίσετε στο διηνεκές να υποθέτετε πράγματα ο ένας για τον άλλο και αυτό να φθαρεί. Πρωτοβουλία χρειάζεται για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση με όλα τα ρίσκο που αυτό εμπεριέχει.
  • aquairina @ 05.02.2014 12:04
    άντρας που ψευτοψυχολογεί και λέει τι πρέπει να θέλεις και τι πρέπει να κάνεις ...

    γιακ δεν έχω πιο ξενερουά κι ας είναι κι εκπρόσωπος του ζωδίου μου και λυπάμαι που το λέω!

    μ' αυτές τις αηδίες πάει να σε "ρίξει" κοπελιά αν και εσύ έχεις πέσει από μόνη σου... από κει να καταλάβεις πόσο δεν το χει ...

    τέσπα περί γούστων κι ορέξεων δεν τίθεται θέμα, για σένα ίσως αυτή η προσέγγιση να είναι άκρως γοητευτική κι απ΄ ό,τι καταλαβαίνω φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη για την πρώτη κίνηση ... συμφωνώ ότι αυτός θα πρέπε να την κάνει και ως άντρας και ως μεγαλύτερος αλλά απ' αυτά που γράφεις ... αει καλά ... ούτε στον αιώνα των άπαντα δεν τον κόβω, οπότε πάρε το ρίσκο σου άμα σου αρέσει τόσο, διακριτικά πάντα εεε γυναίκες είμαστε ... και δε νομίζω να μην ανταποκριθεί.

    αν δεν ενδιαφερόταν δε θα μπαίνε στον κόπο να αραδιάσει όλα αυτά τα ψυχοτέτοια ...

    καλό βόλι!   
  • AriesLeo @ 05.02.2014 12:47
    Υπάρχει ένα μπέρδεμα με τους Υδροχόους - μάλλον γενικό φαινόμενο...
     
    Ενδιαφέρονται φιλικά και κάνουν συζητήσεις, ασχολούνται και είναι πολύ εγκεφαλικοί... εξού κ η ψυχανάλυση που σου κάνει, όπως είπε η ακουαρίνα.
     
    Αλλά αυτό το σύνδρομο του Φρόυντ που μας λες, δεν ξέρω αν το έχουν αποκλειστικά οι Υδροχόοι. Γιατί ακόμα κ ο πιο "καταπιεστικός" Υδροχόος στο τέλος θα σου πει να κάνεις ό,τι σε εκφράζει και να είσαι όπως γουστάρεις..... ενα μεγάλο μάθημα στη ζωή το έμαθα από Υδροχόο που τελικα δεν τα είχαμε πάει καθόλου καλά! "Σ'όποιον αρέσουμε κ σιγά μην αλλάξουμε για τους άλλους". Οι Υδροχόοι είναι οι τύποι που δε θα δεχτούν να χειραγωγηθούν ποτέ, με αποτέλεσμα μερικές φορές να επιβάλλονται στους άλλους από έμφυτη αντίδραση και για αυτοπροστασία.
     
    Επιπλέον, άντρας που σε ξέρει 3 μήνες δε νομίζω να έχει ιδέααα για το ποια είσαι!! Στην αρχή μιας γνωριμίας το λογικό είναι να προβάλλουμε έναν εαυτό απαλλαγμένο από όλες τις παραξενιές και τα θέματα που μας απασχολούν... αν ο Άλλος βιαστεί να σε κρίνει κ έπειτα, αφού του δείξεις σιγά σιγά τις άλλες πτυχές του, αυτός θεωρήσει ότι ξαφνικά άλλαξες... τότε αυτό δεν είναι το δικό σου φταίξιμο! Ο άνθρωπος είναι πολύπλοκο ον και μια ζωή δε συζητιέται ούτε αποκαλύπτεται σε 3 μήνες, ακόμα κ αν μιλάτε 24 ώρες το 24ωρο...
     
    My point? Εδώ έχουμε έναν "Έμπειρο" που παίζει το χαρτί του Έμπειρου και σου λέει ότι τον χρειάζεσαι, εμμέσως πλην σαφώς. Ως τι τον χρειάζεσαι όμως;; Σίγουρα όχι για να σου πει πώς θα εξελιχθείς, τι θα μάθεις, τι θα κάνεις κτλ.
    Εσένα βέβαια μπορεί να σου αρέσει - προσωπικά δε θα ήταν ο τύπος μου - κ όχι λόγω της ηλικίας ε..
     
    Εξ ιδίας πείρας, οι πιο ώριμοι (ηλικιακά) άντρες ως τώρα αποδείχθηκαν δύο ειδών: Αυτοί που θα θεωρήσουν ότι έχουν δικαιοδοσία ή και υποχρέωση να σου υποδείξουν το "σωστό" γι αυτούς δρόμο (είτε εσύ το θες είτε όχι ρε αδερφέ), να σε πλάσουν και να σε χειραγωγήσουν (με καλή πρόθεση ή όχι πάντα), για να μπεις στο καλούπι που σου έχουν φτιάξει κ αυτό σαν αποτέλεσμα τους παρέχει μεγάλη ευκολία στην επιβολή και το κουμάντο που λίγο-πολύ σε όλους αρέσει (σε άλλους πιο πολύ).
     
    Και έπειτα υπάρχει το είδος του ώριμου άντρα που θα μοιραστεί μαζί σου τη γνώση του χωρίς να σου επιβάλει ούτε τις απόψεις του ούτε το lifestyle που θα ήθελε να έχεις. Θα είναι διαθέσιμος για χαβαλέ χωρίς να το παίζει ανώτερος, θα είναι περήφανος για σένα όπως ακριβώς είσαι και θα σε αφήσει να κάνεις το κουμάντο σου χωρίς να σου δημιουργήσει την εντύπωση ότι "χρειάζεσαι" την προστασία του. Αυτό το δεύτερο είδος είναι πιο σπάνιο... και πιο ακομπλεξάριστο. Το πρώτο είδος πάλι, θα είσαι τυχερή αν δεν έρχεται με διάφορα κουσούρια τύπου, μισογυνισμός-ανασφάλεια-κατινιά.
     
    Βέβαια, υπάρχουν και οι γυναίκες που επιζητούν την προστασία και επιτρέπουν χειραγωγικές συμπεριφορές είτε λόγω της αδυναμίας τους είτε επειδή γουστάρουν... Μακροπρόθεσμα φαίνεται όμως το αν δένει το γλυκό.
     
    Μπορεί ο κύριος να συναναστρέφεται με κόσμο και να έχει 9 χρονια ζωής παραπάνω αλλά... οταν πας σε 3 μήνες γνωριμίας όχι να κρίνεις μόνο τον άλλον, αλλά και να του πεις ότι "άλλαξε" και να τον διορθώσεις... δεν ξέρω. Στην τελική αναλογίσου το αν σε θέλει γι αυτό που είσαι ή αν θα ήθελε να είσαι "κάπως" αλλιώς.
     
    Κατά τ'άλλα, κάνε μια ενδοσκόπηση και θα δεις ότι μόνο εμείς μπορούμε να ξέρουμε τι μας γίνεται και τις πραγματικές μας ανάγκες... Α, και είσαι Καρκίνος. Αν έχεις μια έμφυτη ανάγκη για εξάρτηση... δε θα σου πω να μην το κάνεις αλλά διάλεξε προσεκτικά από ποιον θα εξαρτηθείς.
     
    (Άντε πάλι οίστρος μεσημεριάτικα :ο )
  • AriesLeo @ 05.02.2014 12:50
    YΓ: Να προσθέσω κ εγώ... αν είναι δάσκαλος, να δασκαλέψει εκεί που τον παίρνει μόνο * και σε λογικά πλαίσια... μη με παρεξηγείτεεε.
  • Stardome* @ 05.02.2014 12:53
    AriesLeo ...
  • AriesLeo @ 05.02.2014 13:09
    (Ουί, τα σέβη μου @Στάρντομ)

     
    Τωόντι!*Έντιτ: Φυσικά να τον αφήσεις να δει μέσα σου... τι πιο ειλικρινές απο αυτό!
    Για να μην παρεξηγούμαι δλδ. Είναι ωραίο ο άλλος να έχει τον τρόπο του, να κάνει συζητήσεις...
    κ όπως είπα "τους ευθείς τρόπους να φοβάσαι" γιατί όλοι κρύβουμε κάτι πίσω από αυτό που προβάλλουμε! Ελπίζω αυτός ο ώριμος άντρας να σου ανοιχτεί και ο ίδιος...
     
    Good luck!
  • AriesLeo @ 05.02.2014 14:12
    Αν τα φτιάξετε, κάνε κ έναν κοινό χάρτη για τη σχέση σας..
     
    Επίσης ρώτα τον και για την ώρα γέννησης, να μας πεις αν έχει ωροσκόπο κανένα Σκορπιό... Αιγόκερω... Παρθένο... κάπως σοβαροφανής και dark μοιάζει - ήηη μήπως είναι καλλιτέχνης;
     
    Κ είπαμε... η ψυχανάλυση, ψυχανάλυση... αλλά όχι να του λες τα εσώψυχά σου κ αυτός... τίποτα! Δεν είπαμε να είναι ευθύς ωσάν κλαρινο(/κλαρινογαμπρός, αν έχεις ακουστά, χαχα.. αν κ αυτός, για κουλτουριάρης μου ακούγεται...)
     
    Be careful γιατί μοιάζει να έχει και μία... "ιδέα", για τον εαυτό του..! Γι αυτό αν γίνεται να στα πει και με τον τρόπο του και ευθέως, θα το έλεγα ιδανικό... combination... "ideal"! = Υδροχόος!
    Ciao
  • Stardome* @ 05.02.2014 14:13
    rose1980 μια όψη από μόνη της δεν λέει πολλά και επίσης δεν υπάρχουν θαύματα. Για παράδειγμα αν αυτή η σύνοδος Ήλιου - Σελήνης στη συναστρία σας συνοδεύεται από μια όψη όπως τετράγωνο με Κρόνο ή χιαστί με Ουρανό. Εκει άλλαζουν πολλά και η όψη που μοιάζει με ευλογία γίνεται μάλλον δυσκολία.
     
    Για να μη χάνουμε τώρα την ουσία της συζήτησης, το ζητούμενο είναι η πρωτοβουλία που θα ξεκαθαρίσει τη κατάσταση. Όχι να αναζητούμε "όψεις θαυμάτων".
     
    Ειλικρινά σας εύχομαι τα καλύτερα.
  • rose1980 @ 05.02.2014 14:29
    Σας ευχαριστω παρα πολυ!!!μακαρι να γινει μια αρχη και οπου  καταληξει....
  • ABRASAX @ 16.08.2015 02:42
    βαλε το lightsaber στο στομα του και αναψε το.
  • ManosTS @ 16.08.2015 12:39
    Οχι μονο αυτος ας βαλει και αυτη ενα light saber στο στομα της ειναι λιγο γκαου το κοριτσι

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...