παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΑΔΕΙΟΣ 7ος οικος

Όταν δεν υπαρχει κανενας πλανητης στον 7ο σε γενεθλιο βρηκα οτι σημαινει κάτι απο τα παρακατω : 

Διαβάζοντας τα παρακάτω η ερώτησή μου είναι :

 αν ο Χ εχει αδειο τον 7ο και η συναστρια του με την Ψ δεν τον ενεργοποιεί σημαινει οτι αυτοι οι δύο είναι απίθανο να παντρευτούν;;;;;

 

Ένας άδειος οίκος είναι αυτός  που δεν καταλαμβάνεται από κανέναν πλανήτη κατά τη στιγμή της γέννησης. Αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο συγκεκριμένος τομέας της ζωής που εκπροσωπείται από τον οίκο είναι ασήμαντος. Η απουσία πλανητών δείχνει μια περιοχή που δεν απαιτεί την προσοχή μας μέχρι κάποιου σημείου της ζωής, τότε που κάποιοι διελαύνοντες πλανήτες θα «επισκεφτούν» τον οίκο. Οι άδειοι οίκοι αφορούν επίσης ένα εύκολο ή λανθάνον κάρμα, γεγονός που υποδηλώνει ότι το άτομο δεν πρόκειται να πάρει κάποιο ιδιαίτερο καρμικό μάθημα σ΄αυτή την περιοχή της ζωής του. Η παρουσία πολλών άδειων οίκων σε ένα γενέθλιο χάρτη δείχνουν ότι το άτομο έχει την ανάγκη να επικεντρωθεί μόνο σε ένα ή δύο συγκεκριμένους τομείς της ζωής του.

 

Ένας άδειος οίκος μπορεί να δείχνει ότι:

  • τα θέματα του οίκου δεν ενδιαφέρουν το άτομο.

  • το άτομο μπορεί να μην έχει σαφή κατεύθυνση σχετικά στα ζητήματα του οίκου.

  • τα θέματα του οίκου είναι αποδεκτά από το άτομο, που είναι ευχαριστημένο ως έχουν.

  • το άτομο αισθάνεται ότι δεν χρειάζεται να «δουλέψει» τα θέματα του οίκου.

  • τα θέματα του οίκου, τα οποία αποδέχεται το άτομο, καθώς και ο τρόπος με τον οποίο τα διαχειρίζεται, μπορεί να μην είναι αποδεκτά από όσους συνδέονται μαζί του.

  • το άτομο δεν νιώθει την ανάγκη να αποδείξει κάτι στα θέματα του οίκου.

  • το άτομο είναι ικανοποιημένο και ευχαριστημένο, και καλύπτει τις ανάγκες του με τον τρόπου που δηλώνει το ζώδιο που βρίσκεται στην ακμή του οίκου.

  • το άτομο τα πάει ήδη καλά με τα θέματα του οίκου, και έχει ήδη ενσωματώσει όλο τον «πλούτο» του οίκου αυτού.

 

«Μύθοι» γύρω από τους άδειους οίκους

Συχνά, λέγεται ότι αν κάποιος έχει έναν άδειο 5ο οίκο, δεν θα αποκτήσει ή δεν θα μπορεί να κάνει παιδιά ή, στην περίπτωση ενός κενού 7ου οίκου, δεν θα παντρευτεί. Αυτό δεν είναι απαραίτητα αλήθεια.

  Τωρα αν ο Χ εχει αδειο τον 7ο και η συναστρια του με την Ψ δεν τον ενεργοποιεί σημαινει οτι αυτοι οι δύο είναι απίθανο να παντρευτούν;;;;;

 

 

Άδειος οίκος στη Συναστρία

Η συναστρία μεταξύ δύο ανθρώπων μπορεί να ενεργοποιήσει τον άδειο οίκο του ενός συντρόφου. Έτσι, αν για παράδειγμα ένα πρόσωπο A έχει την Αφροδίτη του στο Λέοντα στον 3ο οίκο και ένα πρόσωπο B έχει Λέοντα στην ακμή του 7ου, ο Α ουσιαστικά «ρίχνει» την Αφροδίτη του στον άδειο οίκο του Β. Και τι μπορεί να προκαλέσει αυτό;

Θα μπορούσε να ενεργοποιήσει, για παράδειγμα, ένα συναίσθημα σοβαρής αγάπης για το πρόσωπο Α, όταν το πρόσωπο αυτό μιλά για καθημερινά πράγματα ή με έναν καθημερινό τρόπο, μέσω e-mail, τηλεφωνημάτων ή επιστολών ή κατά τη διάρκεια σύντομων ταξιδιών που θα μπορούσαν να κάνουν μαζί. Το πρόσωπο Β μπορεί να ενδιαφέρεται ασυνήθιστα να δεσμευτεί πολλαπλώς με το πρόσωπο Α, περισσότερο από ό, τι κανονικά θα συνέβαινε.

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...