παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΛΙΛΙΘ ΕΝΕΡΓΗ
Ανατροπές και “βελούδινα” διαζύγια στο πολιτικό σκηνικό
 
Ο Νοέμβριος κάνει την είσοδό του με δυο ανατρεπτικές όψεις που μπορεί να προξενήσουν αρκετά προβλήματα. Πρόκειται για την αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 2/11 (ώρα 00.05) και το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 3/11 (ώρα 19.27). Αυτές οι όψεις δημιουργούν τον σχηματισμό του ταυ-τετραγώνου που στην αστρολογία θεωρείται αρκετά κρίσιμος. Το γεγονός ότι η Αφροδίτη είναι ένας ευεργέτης πλανήτης και επιπλέον βρίσκεται στο ζώδιο της κυβέρνησής της, τον Ζυγό, αποτελεί μια φωτεινή αχτίδα που μπορεί να μειώσει τις δυσάρεστες επιρροές των δυο άλλων πλανητών.
 
Ο Ζυγός που είναι το ζώδιο των σχέσεων σε αντίθεση με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσει οριστικές ρήξεις σε σχέσεις. Πρόκειται όμως για τις σχέσεις στις οποίες υποβόσκουν προβλήματα εδώ και καιρό (τετράγωνο με Πλούτωνα). Έτσι, τα αποτελέσματα είναι λίγο πολύ αναμενόμενα παρόλο που η χρονική στιγμή που θα συμβούν θα μας ξαφνιάσει (λόγω του Ουρανού). Επιπλέον το γεγονός ότι τις ίδιες μέρες η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με την Μαύρη Σελήνη, μας δείχνει ότι εξελίσσονται παρασκηνιακές συζητήσεις και συμφωνίες, ώστε το «διαζύγιο» είτε σε διεθνείς και πολιτικές σχέσεις, είτε σε προσωπικές, παρόλο που θα είναι οριστικό να είναι και «βελούδινο».
 

Η Μαυρη Σεληνη (Lilith) ευνοει το σεξ και τις παρανομες σχέσεις

Στα ερωτικά, η Μαύρη Σελήνη σχηματίζει θετικές όψεις με Αφροδίτη και Ουρανό, πράγμα που σημαίνει ότι ευνοούνται περισσότερο οι παράνομες σχέσεις. Άρα μπορεί να υποκύψουμε σε πειρασμούς παράνομους που αν μαθευτούν (που θα μαθευτούν σίγουρα με τον Ουρανό) απειλούν τις μόνιμες σχέσεις. Επειδή η Μαύρη Σελήνη κάνει χιαστί με τον Πλούτωνα είναι πιθανό να γυρίσουμε σε μια σχέση που μας κάλυπτε μόνο στο ερωτικό κομμάτι. Γενικά, ευνοούνται περισσότερο οι καθαρά σεξουαλικές σχέσεις παρά οι συναισθηματικές.
 
Κριός
Φίλε Κριέ, το ταυ τετράγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου και τον Πλούτωνα, μπορεί να αποδειχθεί αρκετά επικίνδυνο τόσο για τις σχέσεις σου όσο και την επαγγελματική σου ζωή. Όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, η ανάγκη σου για ανεξαρτησία και ελευθερία που έχει γίνει ακόμα πιο έντονη το τελευταίο διάστημα, είναι πιθανό να σε ωθήσει να σπάσεις κάθε δεσμό που σου δημιουργεί πίεση και σε αγχώνει, ενώ αντίστοιχα και στην επαγγελματική σου ζωή, η οποιαδήποτε παρατήρηση ή σύσταση μπορεί να σε οδηγήσει στα άκρα. Δεδομένου ότι είναι μια όψη που θα σε επηρεάζει μόνο για λίγες μέρες καλό θα είναι να προσπαθήσεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου αφού έτσι κι αλλιώς το τρίγωνο Αφροδίτης – Μαύρης Σελήνης σου δίνει την ευχέρεια να φερθείς με διπλωματία.
 
Ταύρος
Φίλε Ταύρε, ο Νοέμβριος μπορεί να ξεκινά λίγο δυσάρεστα, καθώς η κυβερνήτης σου Αφροδίτη σχηματίζει αρνητικές γωνίες με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, αλλά το γεγονός ότι είσαι παιδί της Αφροδίτης μειώνει αισθητά κάθε κίνδυνο. Είναι πιθανό να δημιουργηθούν πράγματι κάποιες εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον τις οποίες θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κατά μέτωπο, όμως με τη βοήθεια του Πλούτωνα που σχηματίζει θετική όψη με το ζώδιό σου, θα καταφέρεις να χειριστείς κάθε πρόβλημα με τον καλύτερο τρόπο. Ο σύντροφός σου ή ένας συνεργάτης σου θα σου προσφέρουν σημαντική βοήθεια, ενώ θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ευνοούνται ιδιαίτερα. Με το τρίγωνο Αφροδίτης – Μαύρης Σελήνης θα  εκδηλωθεί ένας έρωτας μέσα από τη δουλειά σου, ενώ είναι πολύ πιθανό να βρεις και μια κρυφή πηγή εσόδων.
 
Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, το ταυ τετράγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα στις αρχές Νοεμβρίου, θα επηρεάσει την αισθηματική σου ζωή, τις σχέσεις σου με τα φιλικά σου πρόσωπα αλλά και τα οικονομικά σου. Γι’ αυτό αυτές τις ημέρες συνιστάται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε όλους τους τομείς της ζωής σου, ώστε να αποφύγεις λάθη που μπορεί να σου στοιχίσουν. Παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις σου τόσο με τον σύντροφό σου όσο και με τους φίλους σου φαίνεται να πηγαίνουν καλά, ίσως να υπάρχουν άτομα που προσπαθούν να σε εκμεταλλευτούν οικονομικά. Θα πρέπει λοιπόν να τα «εντοπίσεις» και να αποφύγεις κάθε είδους συναλλαγή μαζί τους ακόμα κι αν χρειαστεί να ξεκόψεις οριστικά από αυτά. Εξάλλου η Μαύρη Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιό σου αυξάνει την διορατικότητά σου, και εξαλείφει την πιθανότητα λάθους.
 
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, στις 2 και 3 Νοεμβρίου η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα και παρά το γεγονός ότι η Αφροδίτη είναι ένας πλανήτης – ευεργέτης, η επιρροή αυτής της όψης μάλλον θα αποδειχθεί δυσάρεστη για το ζώδιό σου. Το θετικό βέβαια είναι ότι τίποτα δεν θα συμβεί ξαφνικά, αφού κατά βάθος ξέρεις ότι τα προβλήματα υπάρχουν εδώ και καιρό, και κάποια στιγμή θα αποκορυφωθούν. Φρόντισε λοιπόν να βρεις τον τρόπο να τα αντιμετωπίσεις και αν περνάει από το χέρι σου να κάνεις κάτι, κάντο. Αλλιώς αποδέξου τις καταστάσεις που έρχονται και προσπάθησε να δεις το καλό που κρύβεται πίσω από αυτές. Πάντα ένα τέλος φέρνει μια νέα αρχή και πλέον με την βοήθεια του Κρόνου, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, φαίνεται ότι ο Νοέμβριος αποφάσισε να μας κάνει άσχημο «ποδαρικό», αφού στις 2 του μήνα η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό και στις 3 συνεχίζει με το τετράγωνο του Πλούτωνα. Η Αφροδίτη που για σένα αντιπροσωπεύει τον τομέα της επικοινωνίας σου, τα αδέλφια σου, τις επαφές σου με τον περιβάλλον σου και τον κόσμο γενικότερα, θα δυσχεράνει τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου αλλά και με την οικογένειά σου και θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να αποφύγεις οριστικές ρήξεις με άτομα που κατά βάθος θέλεις να παραμείνουν στη ζωή σου. Απόφυγε λοιπόν αυτές τις μέρες να είσαι εριστικός και οξύθυμος και προσπάθησε να συμβιβαστείς με τις απαιτήσεις τους όσο «εξωφρενικές» κι αν σου ακούγονται. Πρόσεχε επίσης στις μετακινήσεις σου και στην οδήγηση.
 
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, κάπως «άτσαλα» μπαίνει ο Νοέμβριος, με τον πλανήτη της αγάπης και της ομορφιάς την Αφροδίτη να δημιουργεί σκληρές όψεις με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Στο ηλιακό σου ωροσκόπιο, το φαινόμενο αυτό θα επηρεάσει τα οικονομικά σου, όπου θα υποστούν σημαντικές απώλειες τις επόμενες ημέρες. Ίσως προκύψει ένα αναπάντεχο έξοδο που θα σε βγάλει από τον προϋπολογισμό σου ή αντιμετωπίσεις σοβαρό πρόβλημα με ένα χρέος που δεν μπορείς να αποπληρώσεις. Ευτυχώς ο Πλούτωνας που σχηματίζει θετική όψη με το ζώδιό σου, θα σου δώσει διεξόδους και θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις αφού θα υπάρξουν άτομα από το συγγενικό σου περιβάλλον που θα προσφερθούν να σε βοηθήσουν. Καλό θα είναι να ελέγξεις και τα συναισθήματά σου και να αποφύγεις «κρίσεις ζήλιας» που μπορεί να απομακρύνουν τον σύντροφό σου.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη ανοίγει το πλανητικό σκηνικό του Νοεμβρίου, πραγματοποιώντας δυο δύσκολες όψεις. Την αντίθεση με τον Ουρανό στις 2 και το τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 3. Το φαινόμενο αυτό είναι πιθανό να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην σχέση με το σύντροφό σου ή με κάποιον συνέταιρό σου και να σε οδηγήσει στην απόφαση να προχωρήσεις σε ένα συναινετικό διαζύγιο. Το θετικό σ’ αυτή την περίπτωση είναι ότι πρόκειται για κάτι που επιθυμείς και επιδιώκεις εδώ και αρκετό καιρό, απλά τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το πράξεις. Ακόμα κι αν δεν είσαι εσύ αυτός που θα πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση, σίγουρα θα νιώσεις ανακούφιση. Εξάλλου το γεγονός ότι την ίδια μέρα η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με την Μαύρη Σελήνη, εγγυάται νέες και πολύ καλύτερες προοπτικές στη ζωή σου.
 
Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, ο Νοέμβριος ξεκινά με ανατροπές που θα γίνουν αιτία να αλλάξεις το πρόγραμμά σου. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα στις 2 και 3 αντίστοιχα, πρόκειται να φέρει ανακατατάξεις και αλλαγές στον εργασιακό σου χώρο που θα σου προκαλέσουν έντονη ανασφάλεια. Τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα περίμενες και παρά το γεγονός ότι διατηρούσες μια ελπίδα, τώρα βλέπεις ότι τα περιθώρια στενεύουν και θα πρέπει να πάρεις δραστικά μέτρα. Από την άλλη, το γεγονός ότι ο κυβερνήτης σου Πλούτωνας, σχηματίζει εξάγωνο με το ζώδιό σου, μπορεί να αποτελέσει μια σημαντική βοήθεια, αφού σου δίνει την ευκαιρία να βρεις λύσεις. Χρησιμοποίησε το μυαλό σου αλλά και την διαίσθησή σου και αν χρειαστεί, πλησίασε ένα πρόσωπο από το παρελθόν που μπορεί να σου προσφέρει πολύτιμη βοήθεια.
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, το ταυ τετράγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα στις 2 και 3 του μήνα, μπορεί να μην σου προκαλέσει σοβαρά προβλήματα, αφού δεν σε επηρεάζει αρνητικά, καλό θα είναι όμως να προσέχεις τα οικονομικά σου και να μην επιτρέψεις σε άτομα του φιλικού σου κύκλου να σε εκμεταλλευτούν με οποιοδήποτε τρόπο. Ίσως είναι προτιμότερο ακόμα και να διακόψεις τις σχέσεις σου με άτομα που δεν έχουν τις ίδιες φιλικές προθέσεις που έχεις εσύ απέναντί τους, παρά να ταλαιπωρείσαι με αμφιβολίες ή ακόμα και να διακινδυνεύεις κάποια πράγματα. Στις 2 του μήνα πραγματοποιείται και το τρίγωνο Αφροδίτης – Μαύρης Σελήνης που μπορεί να σου φέρει ένα νέο έρωτα μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.
 
Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, οι πλανητικές επιρροές που δέχεσαι ήδη από τις αρχές του καινούργιου μήνα, μπορεί να μην είναι ενθαρρυντικές, ίσως όμως είναι απαραίτητες προκειμένου να «ξεκαθαρίσεις» το επαγγελματικό σου τοπίο. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη από τον τομέα της καριέρας σου με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, ίσως γίνει αιτία να προκληθούν προστριβές και εντάσεις που σχετίζονται με οικονομικά θέματα. Αν νιώθεις ότι παρά τις έντονες προσπάθειές σου και την αποτελεσματική απόδοσή σου, η αμοιβή σου παραμένει χαμηλή, ίσως φτάσεις στα όριά σου και εκφράσεις έντονα την δυσαρέσκειά σου. Αυτό φυσικά θα προκαλέσει την αντίδραση των ανωτέρων σου και όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Με το τρίγωνο που διαμορφώνει η Αφροδίτη με την Μαύρη Σελήνη ίσως καταφέρεις να πάρεις ένα bonus που όμως θα πρέπει να μείνει κρυφό.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η Αφροδίτη σχηματίζει ένα ταυ τετράγωνο με τον κυβερνήτη σου Ουρανό και τον Πλούτωνα που αποκορυφώνεται στις 2 και 3 του μήνα. Ο σχηματισμός αυτός θα επηρεάσει τις σχέσεις σου με κάποια πρόσωπα που μπορεί να μην ανήκουν στον φιλικό σου κύκλο, μπορούν ωστόσο να σου προσφέρουν βοήθεια σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Γι’ αυτό καλό θα είναι να προσπαθήσεις να ελέγχεις τα ξεσπάσματά σου που μπορεί να έχουν δυσάρεστες επιπτώσεις στην πορεία σου. Αν μάλιστα σκέφτεσαι να κλείσεις μια σημαντική συμφωνία ή ένα συμβόλαιο, θα πρέπει να προσέξεις περισσότερο ώστε να μην τα χαλάσεις όλα την τελευταία στιγμή. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Μαύρης Σελήνης που σχηματίζεται την ίδια μέρα πρόκειται να σου φέρει έναν πειρασμό που μπορεί να σε «κολάσει».
 
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, ο Νοέμβριος κάνει την άφιξή του με ένα ταυ τετράγωνο που σχηματίζουν η Αφροδίτη, ο Ουρανός και ο Πλούτωνας. Πρόκειται για μια διαμόρφωση αρκετά δύσκολη που θα έχει δυσάρεστες επιπτώσεις στα οικονομικά σου, τα οποία χρειάζονται ιδιαίτερους χειρισμούς αυτό το διάστημα. Ίσως το γεγονός ότι η οικονομική σου κατάσταση παραμένει σε καλά επίπεδα και τα έσοδά σου είναι αυξημένα, σε ωθήσει να προβείς σε κάποιες αγορές που μπορεί να αποδειχθούν εξαιρετικά δαπανηρές και να σου δημιουργήσουν μελλοντικά προβλήματα. Γι’ αυτό είναι καλύτερα αυτό το διάστημα να αποφύγεις κάθε είδους συναλλαγή και να περιμένεις να έρθουν πιο καλές ημέρες. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Μαύρης Σελήνης μπορεί να σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις θέματα που σχετίζονται με τα περιουσιακά σου στοιχεία.
 
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...