παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
8-14/10/12 ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Η ερχόμενη εβδομάδα ξεκινάει κάπως δύσκολα  καθώς το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα είναι μπορεί να μας «παραπλανήσει» και να μας οδηγήσει σε μονοπάτια που δεν καταλήγουν πουθενά. Η ημέρα αυτή θεωρείται επικίνδυνη και σε κοσμικό επίπεδο, αφού οι διεθνείς σχέσεις βρίσκονται σε τεντωμένο σκοινί, και χωρίς σοβαρό λόγο μπορεί να ξεκινήσουν νέοι πόλεμοι και  αιματοχυσίες. Ακόμα μπορεί να υπάρξουν σκάνδαλα από αποκάλυψη δημοσίων εγγράφων, προβλήματα στις διεθνείς σχέσεις, εντάσεις στις σχέσεις μουσουλμάνων και χριστιανών, αστυνομικών και πολιτών και άλλα θλιβερά γεγονότα που είναι πιθανό να σημειωθούν κάτω από την επιρροή αυτής της όψης. Ευτυχώς στις 9 και στις 10, σχηματίζονται τα τρίγωνα Ήλιου – Δία, Αφροδίτης – Πλούτωνα και το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα που μπορεί να μειώσουν ή και να αποσοβήσουν δυσάρεστες εξελίξεις. Τέλος, το πιο σημαντικό από όλα είναι το τρίγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 11. Πρόκειται για μια όψη εξαιρετικά θετική που βοηθά να σταθεροποιήσουμε ότι έχουμε πετύχει μέχρι τώρα. Τα ζώδια του Νερού και της Γης (Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες) ευνοούνται περισσότερο από αυτή την όψη.

ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι ο κυβερνήτης σας Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα την Δευτέρα, η υπόλοιπη εβδομάδα, είναι αρκετά καλή για σας. Ωστόσο, την Δευτέρα καλό θα είναι να προσέχετε γενικότερα τα άτομα με τα οποία έρχεστε σε επαφή, αλλά και να προσέχετε τον Κ.Ο.Κ. αν οδηγείτε. Από την Τρίτη όλες σας οι υποθέσεις παρουσιάζουν σημαντική βελτίωση και γι’ αυτό είναι σημαντικό, αν σχεδιάζετε κάποιες σοβαρές επαγγελματικές συζητήσεις να τις κάνετε μέχρι και την Πέμπτη που οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές για σας. Το τρίγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα που πραγματοποιείται την Πέμπτη είναι πιθανό να σας φέρει μια «φαεινή» ιδέα που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Την Δευτέρα το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα, συνιστά να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις σχέσεις σας και να αποφύγετε κάθε είδους οικονομική συναλλαγή ακόμα και με άτομα που εμπιστεύεστε απόλυτα, καθώς υπάρχει αυξημένος κίνδυνος απώλειας. Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα που δεν θα σας επιστραφούν, εκτός κι αν εν γνώσει σας θέλετε να βοηθήσετε κάποιο δικό σας άτομο. Την Τρίτη και την Τετάρτη οι θετικές όψεις που σχηματίζουν οι πλανήτες σας ευνοούν τα οικονομικά σας και σας βοηθούν να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Το τρίγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 11 του μήνα, είναι κατάλληλο για να ξεκαθαρίσετε κάποιες εκκρεμότητες με τον σύντροφό σας και να κάνετε σχέδια για το κοινό σας μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και συνιστά να είστε προσεκτικοί, αφού το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα εγκυμονεί ένα σωρό κινδύνους που μπορεί να σας δημιουργήσουν σοβαρά και μακροπρόθεσμα προβλήματα. Ακόμα όμως και αν συμβεί κάτι δυσάρεστο, το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Δίας από το ζώδιό σας, με τον Ήλιο την Τρίτη σας επιτρέπει να κάνετε τους κατάλληλους χειρισμούς και να βρείτε λύσεις. Αν είστε ελεύθεροι, στα μέσα της εβδομάδας μπορεί να κάνετε μια σημαντική γνωριμία. Στις 11 το τρίγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα, μπορεί να σας ανοίξει νέους επαγγελματικούς ορίζοντες, τους οποίους θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα που σχηματίζεται την Δευτέρα μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με νομικές υποθέσεις, τις οποίες θα πρέπει να χειριστείτε με διπλωματία ώστε να βγείτε κερδισμένοι. Μέχρι και την Πέμπτη έχετε όλους τους πλανήτες στο πλευρό σας για να πραγματοποιήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα μάλιστα που σχηματίζεται την Τρίτη, είναι ιδανικό για να κλείσετε μια σοβαρή συνεργασία ή να υπογράψετε ένα επικερδές συμβόλαιο. Αν είστε ελεύθεροι, μια νέα γνωριμία θα δείξει εξ αρχής ότι έχει σοβαρές προοπτικές. Το τρίγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 11 σας ευνοεί περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο, αφού διαμορφώνει μεγάλο τρίγωνο με τον Ήλιο σας. Προσπαθήστε λοιπόν να το εκμεταλλευτείτε με όποιο τρόπο θέλετε.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον ζώδιό σας και αποτρέπει τον άμεσο κίνδυνο από τον οποίο σας απειλεί το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα την Δευτέρα. Ωστόσο, καλό θα είναι να μην διατηρείτε ψευδαισθήσεις, ειδικά αν σας υπόσχονται οικονομικές απολαβές που δεν μπορεί να ευσταθούν στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Στις 9 του μήνα και παρά το γεγονός ότι η εβδομάδα βρίσκεται ακόμα στην αρχή της,  εσείς μπορείτε να παραβλέψετε τους κανόνες και να κανονίσετε μια διασκέδαση που θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το τρίγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 11 είναι κατάλληλο για να διευθετήσετε θέματα ακίνητης περιουσίας από τα οποία μπορείτε να αποκομίσετε σημαντικά οφέλη.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα που ανοίγει την αυλαία αυτής της εβδομάδας, μπορεί να αποδειχθεί αρκετά επικίνδυνο για το δικό σας ζώδιο και να σας δημιουργήσει μεγάλη σύγχυση, ειδικά αν έχετε γεννηθεί την πρώτη μέρα του ζωδίου. Θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια, την πατρίδα σας ή τον σύντροφό σας, θα τεθούν υπό αμφισβήτηση, με αποτέλεσμα να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε ένα φαύλο κύκλο. Η Αφροδίτη που βρίσκεται ήδη στο ζώδιό σας, θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Πλούτωνα την Τρίτη, και θα σας βοηθήσει να βρείτε κάποια άκρη και να εντοπίσετε το τι πρέπει να κάνετε προκειμένου να βγείτε από αδιέξοδες καταστάσεις. Εξάλλου, με το τρίγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα στις 11, θα δώσετε απαντήσεις σε πολλά ερωτήματά σας και θα αρχίσετε να σχεδιάζετε το καινούργιο μέλλον σας.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Οι πλανήτες έχουν αρχίσει σιγά – σιγά να σας δείχνουν το καλό τους πρόσωπο και αυτή την εβδομάδα, θα το διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι. Το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την Δευτέρα, δεν μπορεί να σας βλάψει παρόλο που όσο ακίνδυνο κι αν είναι καλό θα είναι να αποφύγετε εντάσεις στον χώρο της εργασίας σας. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιό σας με τον ευεργέτη Δία την Τρίτη, μπορεί να σας φέρει μια μεγάλη εύνοια από εκεί που δεν το περιμένετε, γι’ αυτό να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά. Εύνοια υπάρχει και στα οικονομικά σας, αφού με το τρίγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 11 του μήνα, θα καταφέρετε να μειώσετε τα περιττά έξοδα και να εφαρμόσετε μια καλύτερη διαχείριση.  Επιπλέον, θα εξασφαλίσετε την μονιμότητα στην εργασία σας, με αποτέλεσμα να μπορείτε να βασίζεστε σε ένα σταθερό εισόδημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Το τετράγωνο που σχηματίζει ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Άρης με τον Ποσειδώνα την Δευτέρα ίσως αποδειχτεί εντελώς ακίνδυνο για σας, και το μόνο που θα πρέπει να προσέχετε είναι οι τάσεις σπατάλης που μπορεί να σας αφήσουν «άφραγκους». Την Τρίτη, ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη και σας δίνει την ευκαιρία να βρεθείτε με φίλους και γνωστούς και να συζητήσετε όχι μόνο τα «δικά» σας, αλλά και κάποιες επαγγελματικές ιδέες που μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα κερδοφόρες. Τέλος, το τρίγωνο του  Κρόνου από το ζώδιό σας με τον Ποσειδώνα στις 11 του μήνα, είναι ιδανικό για να ζήσετε ένα μεγάλο έρωτα που μπορεί να μην έχει καρδιοχτύπια και εντάσεις, θα σας παρέχει όμως την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη που χρειάζεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Ο Άρης που έχει περάσει ήδη στο ζώδιό σας, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα την Δευτέρα και η όψη αυτή συνιστά να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και επιφυλακτικοί σε όλες σας τις δραστηριότητες. Καλό θα είναι ειδικά αυτή την ημέρα να μην πιστεύετε τίποτα και κανέναν. Μια κατάσταση μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, μπορεί να σας προβληματίσει ή να διαπιστώσετε ότι το σπίτι σας έχει υποστεί μια βλάβη – υδραυλικά, διαρροές – που απαιτεί μια δαπανηρή επισκευή. Μην χάνετε το κουράγιο σας, το τρίγωνο που θα σχηματίσουν ο Κρόνος με τον Ποσειδώνα στις 11 του μήνα, είναι κατάλληλο για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας και αν χρειαστεί, να επενδύσετε ένα μέρος των χρημάτων για τη βελτίωση του οικιακού σας χώρου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 8 του μήνα, συνιστά ιδιαίτερη προσοχή, αφού θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν άτομα μέσα από το φιλικό σας χώρο που «σκάβουν το λάκκο σας». Παρόλο που η διαπίστωση αυτή μπορεί να σας κοστίσει συναισθηματικά, θα σας βοηθήσει ώστε στο μέλλον να είστε πιο επιφυλακτικοί και να μην αποκαλύπτετε έτσι αβίαστα τα σχέδιά σας. Ήδη από την Τρίτη η διάθεσή σας βελτιώνεται αισθητά, αφού ο Πλούτωνας από το ζώδιό σας σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ερμή, με αποτέλεσμα να βρείτε κιόλας εναλλακτικές λύσεις, ενώ το τρίγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα που αποκορυφώνεται στις 11 του μήνα, θα σας φέρει την σημαντική υποστήριξη πολύ ισχυρών ατόμων. Με την αυξημένη κοινωνικότητά σας, θα διευρύνετε και τον φιλικό σας κύκλο, και αν είστε ελεύθεροι, ίσως ενδώσετε στο ερωτικό κάλεσμα ενός φιλικού προσώπου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η πρώτη όψη που σχηματίζεται την Δευτέρα είναι το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα που συνιστά ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί να επιφέρει σημαντικές οικονομικές απώλειες. Και επειδή τα οικονομικά σας το τελευταίο διάστημα έχουν υποστεί αρκετά σκαμπανεβάσματα καλό θα είναι να προσέχετε και να μην αφήνετε ακόμα και τα φιλικά ή τα οικεία σας πρόσωπα να σας παροτρύνουν σε σπατάλες. Αυτή την εβδομάδα, μπορείτε να χαλιναγωγήσετε τον εαυτό σας, αφού με το τρίγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα που θα διαμορφωθεί στις 11 του μήνα, έχετε την μοναδική ευκαιρία να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας και να μειώσετε σημαντικά τα χρέη σας. Μην αμελείτε και την υγεία σας.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Ο κυβερνήτης σας Ιχθείς συμμετέχει σε μια δυσμενή και μια αρμονική όψη αυτή την εβδομάδα και συνιστά την προσοχή σας. Την Δευτέρα το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα χρειάζεται ειδικούς «χειρισμούς», αφού ίσως σας δημιουργήσει την αίσθηση ότι μπορείτε να κάνετε άλματα στα επαγγελματικά σας, που στην πραγματικότητα είναι ανέφικτα και στην προσπάθειά σας να πετύχετε το ακατόρθωτο, χάσετε και κάτι από τα κεκτημένα σας. Ευτυχώς από την Τρίτη οι ψευδαισθήσεις διαλύονται και η πραγματικότητα σας προσγειώνει, έστω και κάπως ανώμαλα. Ωστόσο, στις 11 του μήνα, ο Ποσειδώνας από το ζώδιό σας θα σχηματίσει το θετικό αυτή τη φορά τρίγωνο με τον Κρόνο, και θα σας προσφέρει ωριμότητα, σοφία και πολύτιμες εμπειρίες που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε την περαιτέρω πορεία σας. Εύνοια υπάρχει από το εξωτερικό, αλλά και από νομικές υποθέσεις.


Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...