παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ!
Στις 3/10 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο της Παρθένου από όπου γίνεται περισσότερο αναλυτική και λογική ως προς τις σχέσεις, γεγονός που μπορεί να σημάνει και το τέλος φθαρμένων και ουσιαστικά «νεκρών» δεσμών. Στις 5/10 ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Σκορπιού και την ίδια μέρα ακολουθεί και ο Κρόνος. Η είσοδος του Κρόνου στο Σκορπιό σηματοδοτεί μια περίοδο δυόμισι ετών κατά την οποία το ενδιαφέρον όλων θα στραφεί στα οικονομικά που, πιθανό, να περιοριστούν ακόμα περισσότερο. Ωστόσο η ορθή κρίση του Κρόνου θα αποκαταστήσει και αδικίες κατά του πιο αδύναμου πληθυσμού. Τα ζώδια που θα ωφεληθούν περισσότερο από αυτή τη μετακίνηση είναι οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθύες. Στις 6 το τρίγωνο Ερμή- Ποσειδώνα ευνοεί κάθε είδους συναλλαγές. Τέλος στις 7 ξεκινάει η διέλευση του Άρη από το ζώδιο του Τοξότη που θα ολοκληρωθεί στις 16/11. Το διάστημα αυτό θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό θα κυλήσουν θετικά ενώ τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα (Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες, Υδροχόοι) θα πάρουν πρωτοβουλίες ώστε να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους.

ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Η Αφροδίτη στις 3 του μήνα, περνάει στον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 28. Το διάστημα αυτό οι συνθήκες της εργασίας σας θα βελτιωθούν και θα δουλεύετε πιο αποδοτικά αλλά και με μεγαλύτερα οικονομικά οφέλη. Το σημαντικότερο γεγονός της εβδομάδας ωστόσο αποτελεί η αποχώρηση του Κρόνου από τον τομέα των σχέσεών σας και η απαρχή μιας νέας -καλύτερης- περιόδου για τις σχέσεις σας. Αν η σχέση σας κατάφερε να επιβιώσει τα προηγούμενα δυόμισι χρόνια, δεν έχετε να φοβάστε τίποτα, και κυρίως έχετε αναπτύξει μια τέλεια σχέση εμπιστοσύνης με τον σύντροφό σας. Η νέα θέση του Κρόνου θα επηρεάσει με κάποιο τρόπο τα οικονομικά σας – όχι τα έσοδα που προέρχονται από την εργασία σας – αλλά αυτά που μοιράζεστε από κοινού με άλλους ή τα χρέη και τις υποχρεώσεις σας προς τρίτους. Το γεγονός ωστόσο ότι από τη νέα του θέση ο Κρόνος θα σχηματίσει θετικές γωνίες είναι εξαιρετικά ευνοϊκό και ίσως σας βοηθήσει να χειριστείτε αποτελεσματικά τα έξοδά σας. Την ίδια μέρα – στις 5/10 - ο Ερμής ακολουθεί τον Κρόνο στον όγδοο οίκο του ωροσκοπίου όπου τονίζει ακόμα περισσότερο τα παραπάνω μέχρι και τις 28 του μήνα. Τέλος, ο κυβερνήτης σας Άρης στις 7 περνάει στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 16/11 και από εκεί θα σας δώσει την ευκαιρία να ταξιδέψετε, να ερωτευτείτε και να πετύχετε επαγγελματικούς και κοινωνικούς στόχους.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Η νέα θέση της κυβερνήτριας του ζωδίου σας Αφροδίτης από τις 3 μέχρι και τις 28/10 θα σας δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν όπως είναι τα παιδιά σας, ο σύντροφός σας ή και κάποιες δημιουργικές ασχολίες. Στις 5 ο Ερμής μαζί με τον Κρόνο περνούν στον έβδομο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και στρέφουν το ενδιαφέρον σας στις σχέσεις σας. Ο Κρόνος θα παραμείνει εκεί για τα επόμενα δυόμισι χρόνια και παρόλο που αυτή η διέλευση μπορεί να μην είναι η καλύτερη για σας, το γεγονός ότι θα σχηματίσει θετικές όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, μειώνει αισθητά τον οποιοδήποτε κίνδυνο στον οποίο θα μπορούσε να μπει η σχέση σας. Στις 7 ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Τοξότη όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 16/11. Το διάστημα αυτό θα σας απασχολήσει έντονα η συναισθηματική αλλά και η υλική σας ασφάλεια και θα αναζητήσετε τρόπους προκειμένου να ξεπεράσετε την ανασφάλειά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Η διέλευση της Αφροδίτης από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από τις 3 έως τις 28 του μήνα, θα σας κάνει περισσότερο “σπιτόγατους” αυτό το μήνα, αφού η οικογένειά σας και η ενασχόληση με το οικιακό σας περιβάλλον, θα σας προσφέρει μεγαλύτερη χαρά. Στις 5 ο Κρόνος αποχωρεί οριστικά από το ζώδιο του Ζυγού και περνάει στον Σκορπιό και τον έκτο οίκο του ωροσκοπίου σας που αντιπροσωπεύει την εργασία και την υγεία. Έτσι τα επόμενα δυόμισι χρόνια, οι υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σας θα αυξηθούν περισσότερο και θα πρέπει να υιοθετήσετε ένα καθημερινό πρόγραμμα που θα σας επιτρέπει να εργάζεστε όσο είναι απαραίτητο αλλά και να ξεκουράζεστε ώστε να μην καταπονείτε τον οργανισμό σας. Τέλος, στις 7 ο Άρης περνάει στον τομέα των σχέσεών σας στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 16/11 και αυτο το διάστημα ίσως βιώσετε αρκετές εντάσεις και διαφωνίες με τον σύντροφό σας, γι' αυτό θα πρέπει να υιοθετήσετε μια πιο ήπια τακτική και να μην προβάλλετε παράλογες αξιώσεις που μπορεί να κλονίσουν την σχέση σας.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο από τις 3 του μήνα, σας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς και αυξάνει την γοητεία αλλά και την πειθώ σας, με αποτέλεσμα να προσελκύσετε πολλούς θαυμαστές, αλλά και να πείσετε για την αξία κάποιων σχεδίων σας, τα κατάλληλα άτομα. Το πιο θετικό γεγονός όμως για σας είναι η αποχώρηση του Κρόνου από έναν τομέα που σας ταλαιπώρησε για δυόμισι ολόκληρα χρόνια, και η είσοδός του σε έναν από τους ευνοϊκότερους τομείς του ωροσκοπίου σας. Από τις 5 του μήνα λοιπόν, τόσο ο Κρόνος όσο και ο Ερμής περνούν στο ζώδιο του Σκορπιού από όπου σας δίνουν την ευκαιρία να σταθεροποιήσετε επιτυχίες που με τόσο κόπο κατακτήσατε και να επιβραβευτείτε για τις προσπάθειες που καταβάλατε. Η αισθηματική σας ζωή μπορεί πια να “τακτοποιηθεί”, ενώ τα επαγγελματικά σας – κυρίως αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες – θα πάρουν μια σημαντική ώθηση. Στις 7 ο Άρης περνά στον έκτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 16/11. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να δραστηριοποιηθείτε και να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα προκύψει και που θα σας επιτρέψει να προβάλλετε τις ικανότητές σας, ώστε να εξασφαλίσετε μια καλύτερη θέση που πραγματικά σας αξίζει.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Στις 3 του μήνα, η Αφροδίτη περνάει στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 28. Το διάστημα αυτό θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τις αποδοχές σας μέσα από την σκληρή δουλειά σας που θα έχει ως αποτέλεσμα να σας γίνουν κάποιες νέες ενδιαφέρουσες προτάσεις. Στις 5 ο Κρόνος εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού στο οποίο θα παραμείνει για τα επόμενα δυόμισι χρόνια. Η νέα θέση του Κρόνου δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σας, γι' αυτό θα πρέπει από τώρα να αρχίσετε να προσπαθείτε περισσότερο για να εξασφαλίσετε την αρμονία στο οικογενειακό σας περιβάλλον, κυρίως αν υπάρχουν ήδη κάποια προβλήματα. Ο Κρόνος θα φέρει στην επιφάνεια παλιές υποθέσεις και προβλήματα που υποβόσκουν και θα “βαρύνει” κατά πολύ την ατμόσφαιρα αν συνεχίσετε να τα “κουκουλώνετε” και δεν αναζητήσετε ριζικές λύσεις. Από την άλλη η είσοδος του Άρη από τις 7 του μήνα στο συμβατό ζώδιο του Τοξότη, θα σας κάνει περισσότερο δυναμικούς και θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στον σύντροφό σας, του οποίου θα προσπαθήσετε – και θα καταφέρετε – να κερδίσετε την καρδιά του.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας από τις 3 του μήνα θα αυξήσει κατακόρυφα τη γοητεία σας και θα σας κάνει εξαιρετικά δημοφιλείς στον κοινωνικό σας κύκλο, τουλάχιστον μέχρι τις 28 του μήνα. Στις 5 ο Κρόνος μπαίνει στον Σκορπιό και σας βοηθάει να αξιολογείτε κάπως καλύτερα τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και να παίρνετε τις πιο σωστές αποφάσεις την πιο κατάλληλη στιγμή. Οι σχέσεις με το συγγενικό σας περιβάλλον και τα αδέλφια σας θα διαφοροποιηθούν μέσα στα επόμενα δυόμισι χρόνια και δεν αποκλείεται να συνειδητοποίησετε την αξία των δικών σας ανθρώπων στη ζωή σας. Στις 7 ο Άρης περνάει στο ασύμβατο ζώδιο του Τοξότη και τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, από όπου θα σπείρει ζιζάνια στις οικογενειακές σας σχέσεις και θα φέρει στην επιφάνεια προβλήματα που ζητούν λύσεις. Πρόκειται για ένα διάστημα που θα διαρκέσει μέχρι τις 16/11 και μέχρι τότε θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο τα θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σας.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Στις 3 του μήνα, η κυβερνήτρια του ζωδίου σας Αφροδίτη περνάει στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και σας δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε και να απομονωθείτε με τον αγαπημένο σας προκειμένου να χαρείτε τον έρωτά σας και να αναζωπυρώσετε την σχέση σας. Μέχρι και τις 28 που θα μείνει εκεί, θα αποζητάτε και θα επιδιώκετε περισσότερο τις ιδιωτικές στιγμές και θα αποφεύγετε την συμμετοχή σε εξόδους και ομαδικές συναναστροφές που άλλοτε σήμαιναν πολλά για σας. Μπορείτε να χαρείτε όπως θέλετε τις επόμενες μέρες και έχετε και ένα λόγο παραπάνω να χαμογελάτε! Επιτέλους, ο Κρόνος αποχωρίζεται το ζώδιό σας στις 5 του μήνα και περνάει στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Από εκεί μπορεί να σας δημιουργήσει άλλα προβλήματα – κυρίως οικονομικά – που θα σας φανούν όμως “τίποτα” μπροστά σ' αυτά που περάσατε. Επιπλέον, στις 7 ο Άρης περνάει στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 16/11 και το διάστημα αυτό θα μπορέσετε να βελτιώσετε τις επαφές με συγγενικά σας πρόσωπα, καθώς και με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν στην προσωπική σας εξέλιξη. Επιπλέον αν είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Το πέρασμα της Αφροδίτης από την Παρθένο από τις 3 μέχρι και τις 28 του μήνα, θα έχει ως αποτέλεσμα να γίνετε περισσότερο κοινωνικοί, να συναντηθείτε με φίλους και γνωστούς που έχετε απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα, αλλά και να κάνετε καινούργιες γνωριμίες με άτομα με τα οποία θα έχετε τόσα κοινά ενδιαφέροντα που θα θελήσετε να μοιραστείτε ατέλειωτες ώρες μαζί. Το πιο σημαντικό γεγονός της εβδομάδας ωστόσο, είναι η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιό σας! Μπορεί να νιώθετε μια ανασφάλεια και να “πανικοβάλλεστε” και μόνο στην ιδέα ότι δεν ξέρετε τι θα σας συμβεί, στην πραγματικότητα όμως, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από όσο τα φαντάζεστε. Ο Κρόνος μπορεί τώρα να δικαιώσει τις προσπάθειές σας, αφού από τη θέση αυτη θα σχηματίσει ως επί το πλείστον θετικές όψεις. Κατά τα άλλα, ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη από τις 7 του μήνα, και μέχρι τις 16/11 θα σας παρακινήσει να ελέγξετε τα έσοδα και τα έξοδά σας και να χαράξετε ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να ανταποκριθείτε καλύτερα στις υποχρεώσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως 21/12
Η είσοδος της Αφροδίτης στον τομέα της καριέρας σας από τις 3 μέχρι και τις 28/10 εγκαινιάζει μια εποχή μεγάλων επαγγελματικών ευκαιριών, όπου με λίγο κόπο μπορείτε να εξασφαλίσετε σημαντικά οφέλη. Στις 5 ο Κρόνος και ο Ερμής περνούν στον Σκορπιό και τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από όπου θα αφυπνίσουν τη συνείδησή σας και τον εσωτερικό σας κόσμο και θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε τις επιθυμίες σας και τα “θέλω” σας. Επιπλέον, η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σας από τις 7/10 μέχρι και τις 16/11 θα σας βοηθήσει να διαπιστώσετε ότι διαθέτετε τον απαραίτητο δυναμισμό και την ενέργεια που είναι απαραίτητα προκειμένου να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει. Παράλληλα, η αυξημένη γοητεία σας και η πειθώ σας θα προσελκύσουν πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους, είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η είσοδος της Αφροδίτης στο γήϊνο ζώδιο της Παρθένου από τις 3 του μήνα, αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για μια εξαιρετική εβδομάδα. Μέχρι και τις 28 που θα βρίσκεται εκεί, η ζωή σας θα γίνε περισσότερο ενδιαφέρουσα και οι εμπειρίες που θα αποκτήσετε θα σας επιτρέψουν να αισιοδοξείτε για το μέλλον σας. Υπάρχει φυσικά και άλλος λόγος να αισιοδοξείτε! Η αποχώρηση του Κρόνου από τον τομέα της καριέρας σας και η είσοδός του σε ένα ζώδιο συμβατό με το δικό σας. Αυτό σημαίνει ότι για τα επόμενα δυόμισι χρόνια όλα θα είναι πιο εύκολα και οι φιλοδοξίες σας θα επιτευχθούν χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Τέλος, η διέλευση του Άρη από τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 7/10 μέχρι και τις 16/11 είναι ιδανική για μια εσωτερική ενδοσκόπηση που θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τις επιθυμίες σας και να μελετήσετε τις κινήσεις που θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η νέα θέση της Αφροδίτης από τις 3 μέχρι και τις 28/10 είναι κατάλληλη για να βγείτε από οικονομικά αδιέξοδα και να αναζητήσετε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να εξοφλήσετε ένα μέρος των χρεών σας, ώστε να απαλλαγείτε από ένα βραχνά. Ωστόσο, το σημαντικότερο γεγονός της εβδομάδας είναι η νέα θέση του παραδοσιακού κυβερνήτη σας Κρόνου που θα περάσει στον τομέα της καριέρας σας απο τις 5/10. Εκεί θα παραμείνει για τα επόμενα δυόμισι χρόνια και το διάστημα αυτό θα πρέπει να παλέψετε με όλες σας τις δυνάμεις ώστε να αποδείξετε την αξία σας. Θα ξέρετε βέβαια, ότι ο Κρόνος μπορεί να σας ανεβάσει στα ύψη ή να σας ρίξει στα τάρταρα ανάλογα με τις προσπάθειές σας, γι' αυτό δεν θα πρέπει να πτοηθείτε με την παραμικρή δυσκολία που θα συναντήσετε. Στις 7 ο Άρης περνάει στον Τοξότη από όπου μέχρι και τις 16/11 τονίζει την κοινωνικότητά σας. Το διάστημα αυτό θα μπορέσετε να συνδυάσετε δουλειά και διασκέδαση, ενώ παράλληλα θα κάνετε σημαντικές ερωτικές γνωριμίες.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Με την Αφροδίτη να περνάει στον τομέα των σχέσεών σας από τις 3 μέχρι και τις 28/10 σίγουρα η ζωή σας θα γίνει πιο εύκολη, αφού οι διαφωνίες και οι εντάσεις με τον σύντροφό σας θα εξαφανιστούν και ένα νέο κλίμα αρμονίας και χαράς θα αναπτυχθεί. Αυτό όμως δεν είναι το μόνο ευχάριστο για σας. Η μετακίνηση του Κρόνου στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού είναι ίσως το σημαντικότερο γεγονός της εβδομάδας. Για τα επόμενα δυόμισι χρόνια που ο Κρόνος θα περνάει από τον ένατο – και πιο ευνοϊκό- οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την εκπαίδευσή σας και να ταξιδέψετε σε μέρη που θα διευρύνουν τους ορίζοντες και τις προοπτικές σας. Από τις 7, η εγκατάσταση του Άρη στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας, ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας σας μέχρι και τις 17/11. Το συγκεκριμένο διάστημα η θέλησή σας να πετύχετε την καταξίωση που λαχταράτε, θα σας παροτρύνει να βρείτε τρόπους που θα σας φέρουν μια ώρα αρχύτερα στην επίτευξη των στόχων σας.
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...