παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ
Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου μας επιφυλάσσει θετικά  και αρνητικά γεγονότα. Το πέρασμα του Ερμή στην Παρθένο, και οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει από εκεί, θα μας κάνει περισσότερο αισιόδοξους, ενώ η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα, θα μας παροτρύνει να ασχοληθούμε με τον σύντροφό μας και τα παιδιά μας και να αφιερώσουμε χρόνο στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ωστόσο το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 19 του μήνα, είναι μια αρνητική επιρροή που μπορεί να πυροδοτήσει δυσάρεστες εξελίξεις σε θέματα που αφορούν στη χώρα μας και όχι μόνο. Η όψη αυτή συνδέεται με πολέμους, εντάσεις, φυσικές καταστροφές και ακραία καιρικά φαινόμενα. Το αισιόδοξο είναι ότι κάθε αλλαγή που συντελείται, γίνεται προκειμένου να διαμορφωθεί μια καλύτερη κοινωνία γενικότερα.

Αναλυτικά οι όψεις του Σεπτεμβρίου έχουν ως εξής:

1/9 Ερμής στην Παρθένο: Ο Ερμής περνάει στο ζώδιο της Παρθένου, σήμερα στις 5.32. Στο ζώδιο αυτό λειτουργεί πολύ καλά, αφού είναι το ζώδιο το οποίο κυβερνάει. Δεδομένου ότι ο Ερμής αντιπροσωπεύει τη λογική, το διάστημα που θα παραμείνει σ’ αυτό το ζώδιο – μέχρι τις 16/9 – θα είμαστε περισσότερο επικοινωνιακοί, λογικοί και θα εργαζόμαστε περισσότερο συστηματικά και αποδοτικά. Γραπτές ή και προφορικές εργασίες θα ολοκληρώνονται πιο εύκολα και θα έχουν μεγαλύτερη απήχηση.
2/9 Ερμής αντίθεση με Ποσειδώνα: η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα αποκορυφώνεται τα ξημερώματα – 16 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα – και είναι μια όψη που «θολώνει» αρκετά την σκέψη μας και μπορεί να μας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές και πράξεις. Καλό θα είναι να αποφύγουμε σήμερα να υπογράψουμε μια σοβαρή σύμβαση ή να πάρουμε μια σοβαρή απόφαση, καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να το μετανιώσουμε. Γενικότερα είμαστε επιρρεπείς σε λάθη και καλό θα είναι να μην παρασυρθούμε σε αγορές ή  σε προκλήσεις γιατί υπάρχει περίπτωση να εξαπατηθούμε.
3/9 Αφροδίτη τετράγωνο με Κρόνο: Στις 10.43 το πρωί η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, μια όψη που μπορεί να μας δημιουργήσει μια κακή διάθεση. Το γεγονός ότι σήμερα πολλοί επιστρέφουν στα επαγγελματικά τους καθήκοντα, ίσως τους δημιουργήσει μια νοσταλγία για το καλοκαίρι που πέρασε. Τα συναισθήματα γενικότερα είναι πιο έντονα, και οι οικονομικές απώλειες, και γενικότερα το κλίμα που έχει διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα θα μας κάνουν να μελαγχολήσουμε. Ας είμαστε περισσότερο ρεαλιστές και ας προσπαθήσουμε να δούμε την θετική πλευρά των πραγμάτων. Όψη είναι, θα περάσει! Επιπλέον, το γεγονός ότι την ίδια μέρα ο  Άρης σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα εξισορροπεί κάπως τις δυσάρεστες συνέπειες που μπορεί να έχει η παραπάνω όψη. Η θετική γωνία Άρη – Πλούτωνα μας χορηγεί ενέργεια και δύναμη και είναι κατάλληλη για να δραστηριοποιηθούμε, να πάρουμε κάθε κατάσταση στα χέρια μας και να αγωνιστούμε για να κατακτήσουμε κάτι καλύτερο.
4/9 Ερμής τρίγωνο με Πλούτωνα: στις 19.46 αποκορυφώνεται το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα, μια όψη ιδιαίτερα θετική για κάθε είδους οικονομικές συναλλαγές, για εμπόριο καθώς και για σοβαρές εμπορικές, τραπεζικές, ασφαλιστικές ή φορολογικές διαπραγματεύσεις. Η υπογραφή συμβάσεων και συμβολαίων ενδείκνυται αυτή την ημέρα.
5/9 Ερμής εξάγωνο με Άρη: άλλη μια θετική όψη αυτή τη φορά μεταξύ του Ερμή και του Άρη που αποκορυφώνεται στις 11.06 το πρωί. Πρόκειται για μια όψη που μας χορηγεί ενέργεια και αποφασιστικότητα να ολοκληρώσουμε σοβαρές εργασίες. Κατάλληλη επίσης για οικονομικές συναλλαγές.
6/9 Αφροδίτη στον Λέοντα: Στις 17.48 η Αφροδίτη περνάει στο βασιλικό ζώδιο του Λέοντα, στο οποίο θα παραμείνει καθ' όλη την διάρκεια του μήνα. Όσο βρίσκεται εκεί, οι αισθηματικές σχέσεις, τα παιδιά, ο αθλητισμός θα βρεθούν στην πρώτη λίστα των ενδιαφερόντων μας. Το φαινόμενο θα αναλυθεί περισσότερο στην όψη της εβδομάδας.
7/9 Ήλιος τετράγωνο με Δία: το τετράγωνο Ήλιου – Δία που διαμορφώνεται στις 13.15 είναι μια όψη που μας παροτρύνει να κάνουμε κάθε είδους υπερβολές. Η καλοπέραση και η τεμπελιά, πρωταγωνιστούν αυτή την ημέρα, γι' αυτό είναι δύσκολο να αποδώσουμε στην εργασία μας.
9/9 Ερμής τετράγωνο με Δία: άλλη μια αρνητική γωνία του Δία με τον Ερμή αυτή τη φορά, μας οδηγεί για άλλη μια φορά σε υπερβολές και συνιστά να είμαστε προσγειωμένοι και να μην ενδίδουμε σε πειρασμούς – κυρίως διατροφικές ατασθαλίες – που μπορεί να μας δημιουργήσουν στομαχικά προβλήματα. Καλό θα είναι να αποφύγουμε υπογραφές συμβολαίων ή άλλων σημαντικών εγγράφων και η αγορά ακριβών ειδών που μπορεί να αποδειχθεί κατώτερη των προσδοκιών μας.
10/9 Ήλιος σύνοδο με Ερμή: η σύνοδος Ήλιου – Ερμή κάνει τη σκέψη μας να κινείται με ταχύτητα, γεγονός που μπορεί να είναι θετικό ή αρνητικό, ανάλογα με την συμπεριφορά μας.
13/9 Αφροδίτη τρίγωνο με Ουρανό: θεαματική όψη που ευνοεί τις σχέσεις αλλά και τα οικονομικά θέματα. Εκπλήξεις, ευχάριστα νέα αλλα και αναπάντεχες συναντήσεις θα “φτιάξουν” την ημέρα μας.
16/9 Νέα Σελήνη στην Παρθένο: το καινούργιο φεγγάρι πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου. Το φαινόμενο θα αναλυθεί στην όψη της εβδομάδας.
17/9 Ερμής στον Ζυγό: ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Ζυγού στις 2.22 τα ξημερώματα. Το διάστημα που θα βρίσκεται εκεί θα ενδιαφερθούμε περισσότερο για τις σχέσεις μας είτε τις συναισθηματικές είτε τις επαγγελματικές καθώς και για τις συνεργασίες μας. Τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) θα ευνοηθούν περισσότερο.
19/9 Ουρανός τετράγωνο με Πλούτωνα: η όψη αυτή έχει αναλυθεί διεξοδικά εδώ.
21/9 Ερμής αντίθεση με Ουρανό – τετράγωνο με Πλούτωνα:  η συμμετοχή και του Ερμή στο τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα ενεργοποιεί περισσότερο την παραπάνω όψη και ίσως πυροδοτήσει  την εξέλιξη των γεγονότων.
Την ίδια μέρα το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία θα προσφέρει οπωσδήποτε μια βοήθεια, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να σταματήσει την πορεία των δυσάρεστων εξελίξεων.
22/9 Ήλιος στον Ζυγό: ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό στις 17.49 και  για τον επόμενο μήνα, σχέσεις, γάμοι, χωρισμοί, και συνεργασίες θα μας απασχολήσουν πιο έντονα.
26/9 Ερμής τρίγωνο με Δία:  μια θετική όψη που ευνοεί το εμπόριο, τις οικονομικές συναλλαγές. Είναι πολύ καλή μέρα για διαφήμιση που θα φέρει κέρδος, καθώς επίσης και για αγορά αυτοκινήτου ή άλλου μεταφορικού μέσου.
27/9 Αφροδίτη τετράγωνο με Άρη: η συγκεκριμένη όψη μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στα ζευγάρια, ιδιαίτερα σε άτομα που ανήκουν στα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους).
29/9 Ήλιος αντίθεση με Ουρανό  και τετράγωνο με Πλούτωνα: άλλη μια όψη που μπορεί να πυροδοτήσει εξελίξεις σχετικές με το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα.
30/9 Πανσέληνος στον Κριό: Στις 06.19 σχηματίζετα η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού. Το φαινόμενο θα αναλυθεί στην όψη της εβδομάδας.
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...