παρακαλώ περιμένετε...

Αρης στον σκορπιο

  • lilith888 @ 02.09.2012 15:52
    kala panigiria!!!!!!
  • GwgwOuf @ 02.09.2012 16:10
    μάλλον τίποτα παραπάνω από ένταση, νεύρα και ξεσπάσματα. μπορείς πάντα να εκτονώνεσαι βέβαια και με άλλους τρόπους ;- )
  • SIDERO @ 02.09.2012 16:44
    Δηλαδη τιποτα καλο δεν προβλεπετε με αρη στον σκορπιο ε? Για να πω την αληθεια κατι αλλο περιμενα να ακουσω.
  • Stardome* @ 03.09.2012 11:15
    Ο Άρης συμβολίζει την ανάγκη για πρωτοβουλία, δράση, σπάσιμο εξαρτήσεων και δεσμών με το παρελθόν που μας καταπιέζουν. Υπό αυτό το πρίσμα, όταν περνά από τον ωροσκόπο θα έλεγε κάποιος μηχανικά πως είναι μια καλή περίσταση για δράση, για να αναζητήσεις και να θέσεις καινούργιους στόχους, να έρθεις σε σύγκρουση με πρόσωπα και καταστάσεις που σου τον στερούν. Αλλά...
     
    Μπορεί κανείς να πει το ίδιο σε κάποιον/α που έχει στον πρώτο οίκο του μια τόσο ιδιαίτερη Σελήνη που συμμετέχει σε έναν αρκετά δύσκολο σχηματισμό (ταυ τετράγωνο με Αφροδίτη και Δία και τον άξονα του μεσουρανήματος - ναδίρ)?? Ο Άρης λοιπόν ενεργοποιεί αυτό το σχηματισμό από τη μεριά της Σελήνης σου. Ποια είναι τα αιτήματα μιας Σελήνης στο Σκορπιό και τον 1ο οίκο? Εσωτερική δράση, ανάγκη για δυνατές εμπειρίες, εξερεύνηση των κινήτρων και των συναισθημάτων των δικών της αλλά και του κοινωνικό συνόλου. Και τι την παρεμποδίζει? 1) Αφροδίτη στο Λέοντα μεσουράνημα που επηρεάζεται από τον κοινωνικό περίγυρο, που θέλει να πετύχει την κοινωνική αναγνώριση, να συναρπάσει με τη ενέργεια, τη λάμψη και τη δημιουργική της ταυτότητα. (2) Ο Δίας στον Υδροχόο σε σύνοδο με την ακμή του ναδίρ, που δηλώνει πως υπάρχει στα θεμέλια του Εγώ ένα ισχυρό σύστημα αξιών που θέλει το κοινωνικό συμφέρον, την ισότητα και την εκτίμηση της λογικής να είναι πρωτεύοντα σε σχέση με τα κοινωνικά πρέπει, τις οικογενειακές παραδόσεις και τις συναισθηματικές απαιτήσεις.
     
    Έτσι λοιπόν με τον Άρη στο Σκορπιό (και πρακτικά κάθε φορά που ο Άρης ενεργοποιεί αυτό το σχηματισμό) καλείσαι να κάνεις βήματα προς την συνειδητοποίηση αυτών των κομματιών της προσωπικότητας σου και ποιες από αυτές προβάλλεις σε άτομα του περιβάλλοντος σου. Για παράδειγμα μπορεί να αισθάνεσαι αρκετά άνετα με τον κομμάτι σου που αφορά τη Σελήνη στο Σκορπιό (αναζητώντας έντονες σχέσεις με βαθιά συναισθηματική εμπλοκή) και τη Αφροδίτη στο Λέοντα στο μεσουράνημα (εργαζόμενη σε μια εργασία που έχεις προοπτικές αναγνώρισης) και να έχεις απωθήσει το κομμάτι του Δία στον Υδροχόο (γεγονός που θα οδηγούσε σε αδύναμη πίστη ή μια απαισιόδοξη στάση ζωής ή ακόμη και την επιλογή συντρόφων/φίλων/συνεργατών που έχουν κατεξοχήν χαρακτηριστικά Δία όπως τυχοδιωκτισμό, ανάγκη για ελευθερία, αδυναμία δέσμευσης ή συναισθηματικής έκφρασης.
     
    Οπότε, καταλήγοντας, θεωρώ ότι η παρουσία του Άρη στο Σκορπιό (και κάθε φορά που θα βρίσκεται στα σταθερά ζώδια) θα αποτελεί ένα μικρό κεφάλαιο στη προσπάθεια κατανόησης των εσωτερικών αυτών συγκρούσεων και δημιουργίας μιας νέας κατάστασης ισορροπίας ανάμεσα σ' αυτά τα στοιχεία του χαρακτήρα σου.
  • SIDERO @ 03.09.2012 20:16
    Αγαπητό stardome,
    σ ευχαριστώ που ασχολήθηκες μαζί μου.
    Αν και είμαι μέλος σχεδόν 3 χρόνια θα πρέπει να ομολογήσω
    πως δεν καταλαβαίνω αρκετά πράγματα στην αστρολογία.
    Έχεις δίκιο η σελήνη στον σκορπιό είναι δύσκολη, αναζητώ πάντα
    σχέσεις με συναίσθημα, σχέσεις που ο άλλος θα πρέπει να μου κάνει αυτό που λέμε
    κλικ, ισως γι αυτό και είμαι μόνη μου εδώ και τρία χρόνια. Ίσως πάλι να φάει αυτό
    που λες, ότι έχω απώθηση τον Δια στον Υδροχόο γεγονός που με κάνει να έλκομαι  όντως από ανθρώπους φευγάτους, ανθρώπους που
    δεν μπορούν η και δεν θέλουν να  δεσμευτούν
    ,δεν θέλουν και δεν μπορούν να μου δώσουν μια σχέση σταθερή που να βασίζεται
    στο συναίσθημα. .
    Ελπίζω  ο Άρης στον σκορπιό
    να κάνει το θαύμα του και να μπορέσω να δημιουργήσω μια νέα κατάσταση ώστε να μπορέσω
    συναισθηματικά να προχωρήσω. Ευχαριστώ και πάλι! 

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...