παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΙΟΥΛΙΟΣ
Ανατρεπτικός μπορεί να χαρακτηριστεί ο Ιούλιος, αφού οι θετικές όψεις εναλλάσσονται με τις αρνητικές, με αποτέλεσμα εκεί που όλοι ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον, απρόβλεπτα γεγονότα να αλλάζουν εντελώς το σκηνικό. Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο του μήνα, είναι σίγουρα η μετακίνηση του Άρη – του πλανήτη της δράσης και της ενέργειας – που επιτέλους μετά από ένα μακρύ ταξίδι στο ζώδιο της Παρθένου, περνάει στις 4 του μήνα στον Ζυγό. Ωστόσο, η νέα του θέση δεν είναι ιδιαίτερα θετική και επιπλέον οι δύσκολες γωνίες που θα σχηματίσει από αυτό το ζώδιο, εγκυμονούν κινδύνους, για το μέλλον της ανθρωπότητας γενικά, αλλά και της χώρας μας ειδικότερα. Η είσοδος του Άρη στον Ζυγό πυροδοτεί το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα και είναι πιθανό να προκαλέσει φυσικές καταστροφές, ατυχήματα, κοινωνικές αναταραχές και αύξηση των τρομοκρατικών ενεργειών. Οι θετικές γωνίες του Ερμή το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, θα είχαν μεγαλύτερη αξία αν ο Ερμής ήταν σε ορθή πορεία. Ωστόσο, το εξάγωνο Δία – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 22/7, ίσως αποσοβήσει κάπως τους κινδύνους.

Αναλυτικά οι όψεις του Ιουλίου έχουν ως εξής:

3/7 Πανσέληνος: η πανσέληνος σήμερα διαμορφώνεται στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 21.52 και σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα, γεγονός που υποδεικνύει ένα ριζικό μετασχηματισμό.
4/7 Ερμής εξάγωνο με Αφροδίτη - Ερμής τρίγωνο με Ουρανό: δυο εξαιρετικά θετικές όψεις, εγγυώνται μια απρόσμενη βοήθεια που θα εξασφαλίσει την καλή έκβαση των θεμάτων που μας απασχολούν. Η επικοινωνία είναι ιδιαίτερα καλή, γι’ αυτό συνιστάται να προσεγγίσουμε τα άτομα που μας ενδιαφέρουν. Ανέλπιστα νέα ή τυχαίες συναντήσεις θα ομορφύνουν τη μέρα μας.
        Άρης στο Ζυγό: μετά από μια μεγάλη πορεία του Άρη στην Παρθένο, περνάει σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού, στο οποίο δεν μπορεί να αποδώσει καλά, αφού βρίσκεται σε αδυναμία. Μέχρι τις 24 Αυγούστου που θα βρίσκεται σ’ αυτό το ζώδιο, ίσως είμαστε περισσότερο παθητικοί και αδρανείς. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα υποστούν σοβαρούς κλονισμούς. Σε κοσμικό επίπεδο, είναι πιθανό να υπάρξουν παραιτήσεις βουλευτών ή και υπουργών και σοβαρές ρήξεις στο εσωτερικό των κομμάτων. Σε προσωπικό επίπεδο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) θα πρέπει να προσέχουν περισσότερο και να αποφεύγουν διαφωνίες που μπορεί να οδηγήσουν σε χωρισμό.
5/7 Αφροδίτη εξάγωνο με Ουρανό: μια ευνοϊκή όψη που βοηθάει να ανθίσει ο έρωτας, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να φέρει κέρδη από τυχερά παιγνίδια. Αυτές τις ημέρες έχουμε την ευκαιρία να αποκαταστήσουμε σχέσεις που έχουν κλονιστεί, ενώ οι νέες γνωριμίες θα εξελιχθούν σε μακροχρόνιες σχέσεις – είτε φιλικές είτε ερωτικές.
8/7 Άρης κβινκούνκ με Ποσειδώνα: η όψη αυτή θα φέρει στην επιφάνεια σκάνδαλα και κακούς χειρισμούς εκ μέρους των ηγεσιών, που θα έχουν σοβαρές συνέπειες.
14/7 Ερμής εξάγωνο με Αφροδίτη: όψη που ευνοεί την επικοινωνία στις σχέσεις, καθώς επίσης και το εμπόριο. Οι αγορές που γίνονται αυτές τις ημέρες θεωρούνται εξαιρετικά επιτυχημένες.
15/7 Ήλιος τετράγωνο με Κρόνο: η όψη αυτή είναι πιθανό να μας «ρίξει» ψυχολογικά και να μας προκαλέσει μια δυσάρεστη διάθεση. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν δυσάρεστα νέα σχετικά με τις διεθνείς σχέσεις της χώρας μας.
          Ερμής ανάδρομος: από σήμερα και μέχρι τις 11 Αυγούστου ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, γεγονός που συνιστά να αποφεύγουμε νέα ξεκινήματα, και να μην περιμένουμε άμεσα αποτελέσματα από τις προσπάθειές μας. Το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην καλοκαιρινή περίοδο ωστόσο, κάνει τους περισσότερους από μας «αδρανείς» επαγγελματικά οπότε μειώνονται και οι κίνδυνοι. Παρόλα αυτά όσοι προγραμματίζουν τώρα τις διακοπές τους, καλό θα είναι να προσέξουν κάθε λεπτομέρεια, και να είναι σίγουροι ότι έχουν εξασφαλίσει τουλάχιστον την διαμονή τους. Όσοι προγραμματίζουν αυτό το διάστημα αγορές ηλεκτρικών ειδών, μάλλον είναι προτιμότερο να το βγάλουν από το μυαλό τους, αφού το πιθανότερο είναι ότι θα το μετανιώσουν. Ο ανάδρομος Ερμής είναι ευνοϊκός για να ασχοληθούμε με πράγματα που έχουμε αφήσει στη μέση, να επανασυνδεθούμε με φίλους και γνωστούς που έχουμε να δούμε καιρό, ή ακόμα και να αποκαταστήσουμε μια σχέση, με την οποία έχουμε παρεξηγηθεί. Προσοχή συνιστάται και στις μετακινήσεις.
17/7 Άρης τρίγωνο με Δία και τετράγωνο με Πλούτωνα: η σημερινή μέρα θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη, καθώς ο Άρης αρχίζει την διαμόρφωση του ταυ τετραγώνου που ξεκινάει με το τετράγωνο του Πλούτωνα και θα αποκορυφωθεί με την αντίθεση Ουρανού στις 19/7, ενώ σήμερα συμμετέχει και η Σελήνη αρνητικά. Οι όψεις αυτές είναι εξαιρετικά επικίνδυνες, καθώς συνδέονται με επαναστάσεις, ανακατατάξεις και βίαιες διαδηλώσεις. Οι διεθνείς σχέσεις απειλούνται, ενώ μπορεί να «πέσουν» ηγεσίες και να δρομολογηθούν πολιτικές αλλαγές σε κάποιες χώρες, ή ακόμα και να ξεκινήσει ένας πόλεμος. Ακόμα υπάρχει κίνδυνος φυσικών καταστροφών, από πυρκαγιές, εκρήξεις ηφαιστείων ή ακραία καιρικά φαινόμενα. Το τρίγωνο Άρη – Δία, πιθανόν να λειτουργήσει βοηθητικά και να μειώσει κάπως τους κινδύνους.
19/7 Νέα Σελήνη: η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου που σχετίζεται με τα συναισθήματά μας, την οικογένειά μας, τις ρίζες μας, την πατρίδα μας. Έτσι, αυτή η Νέα Σελήνη μας καλεί να αντιμετωπίσουμε τις σκέψεις μας και τους φόβους μας και να συνδεθούμε πιο στενά με ότι μας είναι οικείο, όπως για παράδειγμα η οικογένεια και το σπίτι. Η επιρροή αυτής της Νέας Σελήνης θα αναλυθεί στην όψη της εβδομάδας.
          Άρης αντίθεση με Ουρανό: Βίαιες και απρόβλεπτες καταστάσεις μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά ατυχήματα. Η όψη αυτή συνδέεται με ατυχήματα που προέρχονται από ηλεκτροπληξία ή διαρροή ηλεκτρικής ενέργειας γενικότερα. Υπάρχει επίσης τάση για αεροπορικά ή σιδηροδρομικά ατυχήματα, καθώς επίσης και για επαναστατικές ή τρομοκρατικές ενέργειες. Σε προσωπικό επίπεδο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) καλό θα είναι να προσέχουν τα λόγια και τις πράξεις τους, καθώς μπορεί να διαλυθεί μια σοβαρή σχέση σε μια στιγμή.
22/7 Ήλιος στον Λέοντα: σήμερα στις 13.01 ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 22 Αυγούστου και ώρα 20.07. Το διάστημα αυτό όλοι θα είμαστε περισσότερο γενναιόδωροι και περήφανοι, ενώ θα αυξηθεί ο αυτοσεβασμός μας. Θέματα που σχετίζονται με ηγεσίες, παιδιά, αθλητισμό, θα μας απασχολήσουν περισσότερο.
          Δίας εξάγωνο με Ουρανό - Ερμής εξάγωνο με Άρη: οι όψεις που διαμορφώνονται σήμερα, προοιωνίζουν μια θετική μέρα για την επικοινωνία, το εμπόριο και γενικότερα την ανάπτυξη. Ειδικότερα το εξάγωνο Δία – Ουρανού, μπορεί να φέρει μια θετική εξέλιξη σε οικονομικά θέματα, ενώ ευνοεί και την εξέλιξη της επιστήμης, όπου μπορεί να υπάρξουν νέες ανακαλύψεις που θα αλλάξουν τις ζωές όλων. Η φιλανθρωπία θα είναι τονισμένη αυτές τις ημέρες.
24/7 Ερμής εξάγωνο με Δία: καλή μέρα για κάθε είδους επικοινωνία και επαφές. Παρά την θετική όψη των δύο πλανητών ίσως δεν πρέπει να προχωρήσει κανείς σε υπογραφές συμβολαίων αφού ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του.
25/7 Ερμής τρίγωνο με Ουρανό: ευχάριστες ειδήσεις και εξελίξεις σε υποθέσεις που αφορούν τον καθένα προσωπικά. Τυχόν διαπραγματεύσεις ευνοούνται αυτό το διάστημα.
28/7 Ήλιος σύνοδο με Ερμή: ο Ερμής συνεχίζει να είναι ανάδρομος και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ήλιο, μας καλεί να σκεφτούμε ξανά κάποιες υποθέσεις και ίσως να προβούμε σε διορθωτικές κινήσεις.
31/7 Ήλιος τρίγωνο με Ουρανό - Αφροδίτη τρίγωνο με Κρόνο: και οι δυο αυτές όψεις ευνοούν τα οικονομικά θέματα, τα οποία ξαφνικά θα αρχίσουν να εξελίσσονται θετικά και μάλιστα με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Στον αισθηματικό τομέα, οι σχέσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα μπορούν να βρουν συμβιβαστικές λύσεις και να συνεχίσουν σε μια πιο υγιή βάση. Οι νέες γνωριμίες θα αντέξουν στο χρόνο, ενώ γενικότερα οι συμφωνίες που γίνονται σήμερα θα τηρηθούν στο μέλλον.
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...