παρακαλώ περιμένετε...

σημαντικες αποφασεις για ανεξαρτησια

  • denisco @ 03.07.2012 23:08
    ασε τους πλανήτες προς το παρόν ή κανε μια ωριαία στην οποία δε μπορώ να βοηθήσω με τιποτα ως τελειως ασχετη.
    πελατολόγιο έτοιμο έχεις? και εννοώ αν αύριο το πρωί δουλεψεις μόνη σου έχεις πελάτες δικούς σου? (όχι δυνητικούς, τρέχοντες) 
  • NEFELI @ 04.07.2012 09:50
    κατι λιγους (πελατες). αλλά κι εδω που ειμαι δεν ειναι καλυτερα τα πραγματα, εννοω ως προς τις απολαβες. (ευχαριστω παντως για την απαντηση).

    απλως ελεγα μηπως οι πλανητες ευνοουν μια αλλαγη πορειας..
  • topaz @ 04.07.2012 10:40
    Καλημέρα . Αφού σου έκανε πρόταση να επισημοποιήσετε τη συνεργασία γιατί δεν θέτεις κι εσύ τους όρους σου ; Νομίζω πως πρέπει να γίνει μια ανοιχτή συζήτηση σε ήρεμους τόνους και κάτι καλό μπορεί να προκύψει . Είναι δύσκολοι καιροί για τα ελεύθερα επαγγέλματα , στο λέω γιατί το βιώνω . Καλή τύχη σου εύχομαι .
  • NEFELI @ 04.07.2012 11:14
    την επισημοποιηση απο οτι καταλαβα την ζηταει για φορολογικους λογους (απαλλαγες), ενω ως προς τους ορους συνεργασιας δεν νομιζω οτι θα αλλαξει κατι (εργαζομαι απειρες ωρες, χειριζομαι ολες σχεδον τις υποθεσεις αλλά το ονομα μου δεν φαινεται πουθενα). εννοειτε οτι θα προσπαθησω να θεσω κι εγω τους δικους μου ορους (π.χ. μειωση ωραριου, περισσοτερη ελευθερια κινησεων, ισως αυξηση του πενιχρου μισθου...), αλλά ειναι αυτο που λενε, αν καλομαθεις καποιον (υποχωρωντας, μη ζητωντας τιποτα κτλ) δυσκολα διαπραγματευεσαι...ξερω για την δυσκολια της εποχης, γνωριζω οτι ειδικα το επαγγελμα μου περναει σοβαρη κριση (δικηγορος...), αλλά το ερωτημα μου ειναι: εως πότε καποιος μπορει να υποχωρει, να μην του αναγνωριζετε τιποτα, να νιωθει εγκλωβισμενος σε μια αδικη κατασταση, χωρις να χανει την αυτοεκτιμηση του?δεν ξερω αν η τολμη χωραει στα επαγγλεματικά ή θεωρειται τζογος....αλλά η ψυχικη υγεια παραμεριζεται μπροστα στο οικονομικο ζητημα?
  • topaz @ 04.07.2012 12:19
    Σε καταλαβαίνω . Πάντως για να ανοίξεις αυτή τη χρονική στιγμή δικό σου γραφείο δεν θα σου το συνιστούσα , περίμενε να δεις τις εξελίξεις που έρχονται , έχε και τα μάτια σου ανοιχτά για καμιά άλλη συνεργασία . Ο δικαστικός κλάδος δεν σε ενδιαφέρει ;
  • NEFELI @ 04.07.2012 20:35
    το προσπαθησα περυσι, αλλά χωρις να εχω προετοιμαστει και απετυχα. λογικο ηταν. φετος και παλι το σκεφτομαι αλλά χωρις διαβασμα για αρκετους μηνες δεν το κοβω....

    παντως θα θελα να εχω και την γνωμη των αστρων....

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...