παρακαλώ περιμένετε...

ΣΧΕΣΗ

  • ice @ 12.01.2012 21:45
    Πως γινεται να καθεσαι με εναν ανθρωπο χωρις να ξερεις γιατι και χωρις ουσιαστικα να εχεις σχεση και ταυτοχρονα να αναρωτιεσαι αν θα κανεις σοβαρη σχεση και αν θα παντρευτεις?
    Θα αλλαξει τιποτα το 2012? Ισως εσυ,.,,, βλεπε Πλουτωνας στον Αιγοκερω....
  • Shark @ 12.01.2012 21:49
    Boυρκωσα....
  • pisces1112 @ 12.01.2012 21:50
    Shark....LOL!!!!!!!!!!!!!
  • TDM900 @ 13.01.2012 01:02
    Καρκινος Διδυμος αδοξο μελον.Επμειρια απο ενα ζευγαρι φιλικο που εδω και 19 χρονια μοιαζει με ναυαγιο σε ξερα.......ΞΕΚΟΛΛΑ!
  • nirvana @ 16.01.2012 04:40
    Κοπελια, εγω ειμαι καρκινος με ωροσκοπο παρθενο και ο δικος μου ειναι επισης Διδυμος με ωροσκοπο Λεωντα! Επειδη εχω πατερα διδυμο, παντα ειχα μια γενικη αγαπη στους αντρες διδυμους.
     
    Απο την αρχη ημουν ιδιαιτερα διακριτικη και με μεγαλο "σεβασμο" στο διαφορετικο του χαρακτηρα και σκεπτικο. Ε τον πρωτο χρονο μου εβγαλε το λαδι. Πανω που πηγαινανε ολα καλα, τσουυυυπ παγος ο κυριος. Μαζευα μαζευα κανα μηνα, εριχνα ενα ξεχεσμα οταν εφτανα στα ορια, ξαφνικα τσουπ αυτος ξανα, ΚΥΡΙΟΣ και με εβγαζε και μαλακα. Μετα παλι ολα καλα και μετα ξανα παλι ΤΣΟΥΥΥΥΠ αλλαζε, επαιρνε αποστασεις, ξανα εγω μαζευα μαζευα, ΕΚΡΗΞΗ, τσουυυυπ ξανασυντονιζοτανε, ξαναγινοταν καλο παιδακι, και τουμπαλιν.ι Ε καταλαβα και εγω οτι κατι λαθος γινεται... Εαν τον πιεζεις η εαν τον κατακρινεις επειδη ειναι αυτος που ειναι, επειδη μπορει να περναει μια απο τις φασεις του και δεν μπορει να αποφασισει καν τι παντελονι να βαλει, κακο σε εσενα κανεις. Ο διδυμος ειναι για εμενα ο πιο γνησια ελευθερος ανθρωπος.. Αμα γουσταρει επειδη περναει καλα εκεινη τη στιγμη με τους φιλους του και θελει να κατσει και αλλο, θα το κανει! Και αυτο ισως να μην σημαινει τιποτα κακο για εσενα! Ετερον εκατερον! Απλα θελει να ειναι με τους φιλους του εκεινη τη στιγμη! οταν ενιωθα τις καρκινιστικες ανασφαλειες μου να ανοιγουν το κουτακι της "μαλ***ας", αναγκαζα τον εαυτο μου να κατσω ΜΟΝΗ ΜΟΥ κανα βραδυ, να τα βαλω κατω με τη λογικη και να διαχωρισω εαν ΟΝΤΩΣ εχει κανει κατι κακο, η κατι το οποιο ΕΓΩ θεωρησα κακο η λαθος επειδη ΕΓΩ περιμενα κατι αλλο και αυτος ΔΕΝ σκεφτηκε να κανει αυτο που εγω ισως ηθελα να κανει για να παρω την ικανοποιηση μου... Σου λεω ενα τραβηγμενο παραδειγμα, αλλα πιστευω οτι καταλαβαινεις τι θελω να πω... 
    Εμενα προσωπικα αυτη η σχεση μου εχει κανει πολυ καλο, με εχει ηρεμησει, με εχει κανει πιο ανεξαρτητη, πιο αληθινη. Μετα που αλλαξα η σχεση εχει γινει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, ο ιδιος εχει κανει μια στροφη 180 μοιρες, δειχνει τρυφεροτητα, εχει γινει ο κολλητος μου, καταλαβαινει τι γινεται στο κεφαλι μου, καταλαβαινω τι γινεται στο δικο του, υπαρχει αμοιβαιος σεβασμος, πεθαινουμε στο γελιο, οι κολλητοι του ειναι κολλητοι μου και οι δικοι μου δικοι του, υπαρχει μια συνεχης ανανεωση της σχεσης και αυτο επειδη ειναι αυτος που ειναι!! Και το εκανε απο μονος του. Δεν τον πιεσα. Ειμαι πολυ ηρεμη και ευτυχισμενη, ακριβως το αντιθετο απο οταν τον γνωρισα. Εσυ θα αλλαξεις για να αλλαξει. Οι διδυμοι ειναι εντελως κουλ. Κατι που εμεις δεν εχουμε ΚΑΘΟΛΟΥ.  Εαν λοιπον δεν νιωθεις οτι τον θες τοσο ωστε να τα κανεις ολα αυτα, ΦΥΓΕ ΓΡΗΓΟΡΑ, και βρες κατι αλλο το οποιο να σε καλυπτει!Ηθελα να στο πω διοτι συνηθως οταν λεω για το συνδιασμο των ζωδιων μας οι αλλοι φρικαρουν. 
  • tinkerbell87 @ 20.01.2012 20:20
    εχω κανει ηδη πολλα..κ θα μπορουσα να κανω ακομα περισσοτερα!αλλα δεν θελω να ειναι μονοπλευρο ..ολο δινω ,δινω κ δεν ειναι ευχαριστημενος με τιποτα..
  • sgouromallousa @ 23.01.2012 12:31
    Οι αντρες Διδυμοι ειναι πολυ καλοι. ΑΡΚΕΙ να εισαι η προστυχη καλη κοπελα.

    Αυτο μου το χουν πει ΟΛΟΙ αντρες Διδυμοι.

    Ακουγεται αντιφατικο , αλλα αμα το καταφερεις θα περασετε πολυ καλα.

    Και ολα αυτα που σου ειπε η κοπελα με την δικη της σχεση λιγο παρακατω....

     

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βενέδικτος, Σεραφείμ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...