παρακαλώ περιμένετε...

Αποριουλααααα!

  • Shark @ 03.12.2011 12:12
    Σελήνη στον Υδροχόο
     
    Εδώ η Σελήνηλάμπει από εξυπνάδα. Υπάρχει πραγματική έλξη και όσοι έχουν εδώ τη Σελήνη τους διαθέτουν τεράστια γοητεία. Όποιος πλησιάσει κάποιο εκπρόσωπο αυτής της Σελήνης,του δίνεται η εντύπωση κάποιου που είναι διαφορετικός από τον ίδιο, χωρίς να μπορεί να εντοπίσει τα σημεία αυτής της διαφορετικότητας. Αυτή η αύρα, δίνει σε αυτή τη σελήνη μια αίσθηση μυστηρίου. Το συναίσθημα εδώ φιλτράρεται και δεν βγαίνει από τη πρώτη στιγμή στην επιφάνεια. Πρέπει να περάσει αρκετό διάστημα για να ενεργοποιηθεί το συναίσθημα που διαθέτει αυτός το τύπος.
    Η ανταπόκριση είναι γρήγορη, σίγουρη, υπάρχει ευγένεια και δίνει απλόχερα τη βοήθειά του. Εδώ η Σελήνη μπορεί να συγκινηθεί από το πόνο και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να βοηθήσει στη απάλειψη του. Η απρόβλεπτη πλευρά του ζωδίου μπορεί να κάνει την εμφάνισή της σε περιπτώσεις που χρειάζονται γρήγορη δράση, ή χρειάζεται να πάρει αποφάσεις. Ανάμεσα στις αρετές των εκπροσώπων της συγκαταλέγονται η ειλικρίνεια και η αφοσίωση. Είναι εθισμένοι στην ειλικρίνεια κι αυτό σημαίνει ότι δεν τους αρέσουν τα ψέματα, και λένε αλήθεια τις περισσότερες φορές, ακόμη και αν αυτή είναι οδυνηρή ή ψυχρή. Από την άλλη όμως σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι προσεκτικός ο σύντροφός του, και να μην ζητάει συνεχώς συναισθηματικές διαβεβαιώσεις, γιατί αντί για κομπλιμέντο, ή διαβεβαίωση, μπορεί να πάρει μια κυριολεκτική απάντηση : «Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου, δεν σε αγαπάω αυτή τη στιγμή».
    Η Υδροχοική σελήνη κάνει ενδιαφέροντες συντρόφους. Περισσότερο από κάθε άλλη Σελήνη έχει έντονη την έννοια της φιλίας. Η φιλία σημαίνει συχνά πολλά περισσότερα πράγματα, από τον έρωτα, ίσως επειδή δεν κατανοεί επακριβώς τη σημασία της έννοιας έρωτας και επειδή η φιλία σαν ιδανικό του είναι περισσότερο κατανοητή.
    Αν ζητάς μεγάλο συναισθηματισμό και ρομαντισμό μείνει μακριά. Το πιθανότερο είναι να κάνεις μαζί του πολιτικές συζητήσεις και να λύσεις ιδεολογικές διαφορές και καθόλου γλυκερές φιλοφρονήσεις. Αν αναζητάς ένα φίλο/η για σύντροφο τότε χτύπησες διάνα. Ενδιαφέρεται γνήσια για τους άλλους και ενδιαφέρεται ειλικρινά για σένα, αρκεί να μην προσπαθήσεις να τον πλησιάσεις με όλο το συναισθηματικό σου βάρος. Σε μια σχέση μαζί του μπορείς να έχεις τις δικές σου ιδέες, τις σκέψεις σου, τη συντροφικότητα που χρειάζεσαι, μπορείς να λύνεις τις διαφορές σου χωρίς συναισθηματικά ξεσπάσματα, χωρίς συναισθηματική κτητικότητα. Παρόλο που ζηλεύει, σπάνια θα δείξει τη ζήλια του και σπανιότερα θα την ομολογήσει. Αν πιστεύει ότι ο σύντροφός του πρέπει να έχει ελευθερία, θα κατεβάσει και τον ίδιο το Θεό για να την συνυπογράψει ακόμα κι αν εσωτερικά γίνει χίλια κομμάτια.
     
    Διάσημοι μεΣελήνη στον Υδροχόο:
    Μισέλ Φάιφερ, Τζον λε Καρέ, Αιρις Μέρντοχ, Τενεσί Ουίλιαμς, Τζον Λένον, Τζορτζ Γκέρσουιν, Μοχάμεντ Άλι , Σοφία Λόρεν, Πριγκίπισσα Νταϊάνα, Καρλ Λιούις.
    http://www.stardome.gr/library/c44,%CE%97_%CE%A3%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7_%CF%83%CF%84%CE%B1_12_%CE%B6%CF%8E%CE%B4%CE%B9%CE%B1.html
  • kalliacancer @ 03.12.2011 14:29
    Σαρκουλιιιιιι  ευχαριστω!

έχουν γενέθλια 233 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πανάρετος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...